- 3 Ocak 2011
- 1.935
- 1.014
- 448
- Konu Sahibi Happy Meal
- #2.321
herkese günaydınnnn
pozitif haberlerin geldiği bir gün olur inşallahhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese günaydınnnn
erken değilmni benmi karıştırdm siz gecen hafta kontorle gitmemişmiydiniz yani gecen hafta başlandı diye hatırlıyom belkide yanlıs hatırlıyorm 1 hafta içinde transfer oluyomu tüp bebekte bende düşünüorm da birkaç aya kadarKızlar Günaydın...
Nihayet dün 13:30 da transferim gerçekleşti... 5.gün embriyosu ve test tarihim 30.12.2014... En zor kısmı bu olsa gerek...
erken değilmni benmi karıştırdm siz gecen hafta kontorle gitmemişmiydiniz yani gecen hafta başlandı diye hatırlıyom belkide yanlıs hatırlıyorm 1 hafta içinde transfer oluyomu tüp bebekte bende düşünüorm da birkaç aya kadar
amanda29 hadi Allah yüzünü güldürsün canım.
Bugün aşılamanın 11. günü ve çok hafif göğüs ağrısı başladı:)
hayırlı güzel haberler inşallah. bi yeni yıl hediyesi iyi gider haniKızlar Günaydın...
Nihayet dün 13:30 da transferim gerçekleşti... 5.gün embriyosu ve test tarihim 30.12.2014... En zor kısmı bu olsa gerek...
hayırlı güzel haberler inşallah. bi yeni yıl hediyesi iyi gider hani
persa33 canım senin adına çok heyecanlıyım. İnşallah bu ay bebişin sana tutunacak. Tutunmasa da üzülme sakın. Elbet bir gün gelecek. Test için acele etme. Umudu bile güzel :) Benim de adet tarihim 30 aralık. Beklemedeyim
amanda29 canım tebrik ederim. 5. gün embriyosu valla senden çok umutluyum. 2 embriyo transfer ettirdiysen ikizlere hazırlan bence :)
kızlar gnydn bgn kan verdim 14.günüm sonuç 0,40 negatif.
hasta olmadım , tüp bebek yapacam bundan sonra ama nasıl hasta olacam ilaç mı içeçem?
Hakkında hayırlısı canım. doktorun sana ilaç verir muhtemelenkızlar gnydn bgn kan verdim 14.günüm sonuç 0,40 negatif.
hasta olmadım , tüp bebek yapacam bundan sonra ama nasıl hasta olacam ilaç mı içeçem?
benim tipik adet belirtilerim başladı göğüslerimde ağrı, kasıklarımda ağrı, ayaklarım donuyo, bugün gaz da eklendi tamam olduYaa kızlar bende tık yok. Ne adet öncesi sendromu var ne de hamilelik belirtisi var.. Çok mu şey istiyorum bilemedim.. Sadece göğüslerimi elleyince hafif sızılar var. Başka da bişi yok. Aşılama gününü saymazsam 14. günüm. İnatla test yapmıyorummm :)))
Kizlar siteye yeni girebildim ve testimin sonucunun netlesmesi icin bugun bhcg baktirdim. Ve pozitif Allaha sukur....Allah herkesin gonlune gore versin...tez zaman da hepinizin karni bebislerle dolsun. Rabbim dualarinizi kabul etsin.
Kızlar bu kadınlar klübünün ıphone ve ipad uygulamaları çalışmıyor.bana katılan varmı bu konuda?admine mi bildirmek lazım,olmuyo süreli webden yazmak zor oluyo küçücük ekranda.tablette de donuyo yazarken fln.acil destek lütfen
57,23 çıkmış betahcg
Happy Meal canım bi sıkıntı olmazsa 2 güne regli olcam ve az önce doktorumdan geldim 2. Aşılama için ocak topiğinle yola devam ahahahh sen yeni liste hazırlıklarına başla şimdiden rabet çok olacağa benziyor
Arkadaşlar Merhaba bende bugün tüp bebek tedavisine başladım ilk iğnemi oldum beni de listeye ekler misiniz :)
Kizlar daha oncede yazmistim ama kaynadi herhalde. Karindan yapilan igneler tamamen girecekmi? Ucu batinca enjekte etsek olur mu?
Kızlar 18 aralık da aşılama yaptırdım, beni de eklemişsiniz, çok merak ediyorum yeni yıl hediyesi benimle olur mu diye :) inşallah yeni yıla hepimiz içimizde bebeğimiz gireriz :)
kızlar ben ilk defa aşılama olucam hangi aşamalardan geçicem bana yardımcı olurmusunuz. gonal f 150 günlük kullanıyorum salı günü kontrolüm var .hangi gün aşılama oluyor.spermler aynı günmü alınıyor bi el atın bana .
Kızlar Günaydın...
arkadaşlar; olamadığım adetimi oldumm.hemde doktorun cyclo adlı ilacı kullan 21 gün süreyle sonra olursun demişti ben kullanmadım iki gün daha bekliyim sonra içerim demiştim ve gerek kalmadı oldumm sonundaaa :) herneyse buraları atlıyorum asıl meseleye geliyorum...bugün adetimin 3. günü hastaneye gittim.önce doktor muayene etti ve herhangi bi sorun yok aşılama başlanabilir dedi...hemşireye gönderdi beni ilaçlarımı gösterdim oda bana nasıl iğneyi vurulacağımı anlattı bi kaleme benzeyen bişey verdiler bana her gün cumaya kadar iğneni göbekten ol cuma kontrole gel dedi.75 mg vurulcaksın dozun bu dedi.ama soru sorunca tersledi zıt biri zaten belli hiç bişi anlamadım ben yahu kalemi çıakrdı içine bişiler taktı evirdi çevirdi işte bukadar dedi ben nasıl vurucam evde nasıl yapıcam onu ya tık sesi gelicekmiş sonra üstüne basıcakmışım gibi bişiler dedi.bana anlatınn nolurrrrrrr.sana verdiğimiz bu kalemde zaten 4 gnlük ilaç var bunun içinde dedi.cuma geldiğinde bi vurmalık daha olması gerekicek içinde dedi....
arkadaşlar; olamadığım adetimi oldumm.hemde doktorun cyclo adlı ilacı kullan 21 gün süreyle sonra olursun demişti ben kullanmadım iki gün daha bekliyim sonra içerim demiştim ve gerek kalmadı oldumm sonundaaa :) herneyse buraları atlıyorum asıl meseleye geliyorum...bugün adetimin 3. günü hastaneye gittim.önce doktor muayene etti ve herhangi bi sorun yok aşılama başlanabilir dedi...hemşireye gönderdi beni ilaçlarımı gösterdim oda bana nasıl iğneyi vurulacağımı anlattı bi kaleme benzeyen bişey verdiler bana her gün cumaya kadar iğneni göbekten ol cuma kontrole gel dedi.75 mg vurulcaksın dozun bu dedi.ama soru sorunca tersledi zıt biri zaten belli hiç bişi anlamadım ben yahu kalemi çıakrdı içine bişiler taktı evirdi çevirdi işte bukadar dedi ben nasıl vurucam evde nasıl yapıcam onu ya tık sesi gelicekmiş sonra üstüne basıcakmışım gibi bişiler dedi.bana anlatınn nolurrrrrrr.sana verdiğimiz bu kalemde zaten 4 gnlük ilaç var bunun içinde dedi.cuma geldiğinde bi vurmalık daha olması gerekicek içinde dedi....
kızlar merhaba, hafta sonu şehir dışındaydım. ancak şimdi girip okuyabildim geçmişi. güzel haberler de almışız olumsuz haberler de. Rabb'in gücüne gitmesin olumsuzlara çok üzülmüyoruz e mi? hepinizi çzlemişim ben ya 2 günde :)
canım gözün aydın olsun inşallah :) Rabb'im isteyen herkese aratmadan nasip etsin :)
evet tatlım uzun bir zamandır çalışmıyor. yöneticilerin bilgisi var hatta bununla ilgili konular bile var ama sanırım şu an için yapılabilecek bişey yok. ben de uygulamasını kullanıyordum çok başarılı ve rahattı. ama işte güncelleme çıkarmaları gerekiyor.
ohhhh gelio bebiş :)
ilk sayfamızdaki bilgileri bana özel mesajla eksiksiz verebilir misin seni de ekleyeyim listeye :)
canım sen istersen dr una bir sor ben bilmeden yorum yapmayayım ama bana ilk gün hemşire yaparken hepsini itmişti içeri bi çırpıda. ben de onu taklit ederek yapmıştım ertesi gün. zaten birden doksan derece açıyla saplarsan hiç acımıyor. ilaç benim yakıyor biraz sadece. yavas yavas itme acıtıyor o zaman çok. yarın kontrolümüz var :)
ilk sayfada tabloda kullandığımız bilgileri bana özel mesajla yazabilir misin seni de ekleyeyim :)
canım sen de ilk sayfadaki bilgileri bana özel mesajla eksiksiz verebilir mnisin seni de ekleyeyim listeye :) bu arada canım aşılama genelde adetin 18. gunune kadar yapılıyor. spermler evet aynı gün alınıyor.
ohhh hadi bakalım canım. tek transfer mi oldu? şimdi artık bol bol dua :) bebişini gördün mü transfer sırasında :) dondurttun mu hiç?
HAYIRLI OLSN CNM bende 17 aralıkta aşılama test günüm 31 aralık aynı zamanlara denk geliyo ama tğp bebek tabiki aşılamaya göre daha daha garanti inşallah hayırşı haberleri alırızYok canım karıştırdım sanırım ben iğnelere 5 aralıkta başladım... 16 aralıkta yumurta toplama işlemim oldu...
21 aralık transfer ve 30 aralık test günüm canım... Benim süreç bu şekilde...