- 21 Mart 2014
- 1.039
- 200
- 63
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #2.361
ya bişi daha sorucam benbu arada çağırcakmış ya doktor yumurta büyüklüğüne bakmak için ozaman alttan mı muayene ederek bakıyor yoksa göbekten ultrasonlamı bakılıyor
ya bide burdan bi arkadaşımız bi bilgi veriyordu ada çayı için günde iki fincan yumurtaları büyütür sağlıklı bi şekilde die o adaçayını adetliykenmi başlıycaz içmeye.kızlar bu süreçte ne yiyip ne içmeli herhangi bi püf noktası var mı acaba .aşılama yapılıcak yumurtalar için falan ne yemeliyiz.
faydası olur dimi.yani herhangi bi yan etkisi olmaz sanırım .kivi,ananası duydum bide :)Ada çayını istediğin zaman içebilirsin. Yani hemen başla bence
Alttan muayene ediliyor.
Kızlar bu crinone vajinal jeli gün içinde ne zaman kullanmalıyım.hangi satleri önerirsiniz
Kızlar bu crinone vajinal jeli gün içinde ne zaman kullanmalıyım.hangi satleri önerirsiniz
Ayrıca ne kadar kısmını vajinaya sokmam lazım.ilk defa kullancamda
Aynen canım ilk test 30 Aralık, ikinci test 01 Ocak tam yeniyıl hediyesi olacak bizim için...
2015 de tüm anne olmak isteyenlerin dileği gerçek olsun inşallah...
Sorma canım ya eşimin ısrarı ile 2 embriyo transfer edildi... Ama benim içime tedaviye başladığımdan beri 2 embriyo konulsa bile bir tanesinin tutunacağı... Bakalım hangimiz haklı çıkacağız... Bizde kesin tutunacak ümidini taşıyoruz inşallah hayırlısı ile gerçek olur... Şafak 8 :)
sonunda benimle aynı gün yaptıran bir kaderdaşım çıktı.hayırlısı olsun canım aşılaman
Trşekkürler canım.benim bugün yapmam gerekiyordu.illaki sabahmı yapılmalı.bend eyürüyüş yapılacağını bilmiyordum, yatarken yapayım da dışarıya çıkmasın diye düşünmüştümElinle tuttuğun yer dışında tüpün o uzun kısmı tamamen içine girmeli.
İnşallah canım .senin halen ağrıların devam ediyormu? Ben uzun süre ayakta kaldığımda adet ağrısı gibi ağrım oluyor.:) :) :) inşallah canım ikimiz içinde hayırlı olur hamile kalırız da aynı gün doğum yaparız :)
ben geçen sene ilk kullandıgımda her gün doktoruma gitmiştim ğneyi yaptırmayı ama bu ay kendim yaptm cok basıt :)ayyyy çok kolay bu şekilde ama yapabilirmiyim acaba ...acaba polikliniğemi gitsem ilk görsem bi .hemşire kalemi açtı bişiler yaptı çini dışını çıakrdı .zatenn acele acele anlatıyo soru sordurtmuyo sinir oldum :)acımıyor dimi bu iğnebide bu hemşire bana cuma günü kontrole gel dedi.ovitrelle die bitanedaha iğne var onu sakın kullanma biz söyleyene kadar dedi.bu arada çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için
Bugün şimdi yapsam, yarin artık sabah yaparım.olurmu canımBen hep sabahları yaptım. Gece yapıp yatınca dibe çöküyormuş. Doktorum öyle söylemişti.
o hava kabarcıklarını bende gördüm canım.dr um hadi bakalım bismillah diyoruz ve ultrasona bakıyoruz dedi.baktım 2-3 tane beyaz kabarcıklar gidiyoduYok canım 2 embriyo transfer edildi... Evet gördüm transfer aşamasında hava kabarcığı şeklinde... Rabbim hayırlısı nasip etsin...30 aralık beklenen gün ve Şafak 8 :)
Trşekkürler canım.benim bugün yapmam gerekiyordu.illaki sabahmı yapılmalı.bend eyürüyüş yapılacağını bilmiyordum, yatarken yapayım da dışarıya çıkmasın diye düşünmüştüm
Rica ederim canım. Bugün unuttuysan günün herhangi bir zamanı yapabilirsin. Ama normal şartlarda sabahları yapmalısın. Yürüdükçe jel içine
yerleşiyor. Zaten fazlalıklar akıntı olarak ya da pütür pütür bir halde çıkacaklar.[/
Son bişey daha sorcam canım.jeli yaptıktan sonra özellikle yürümem mi gerekiyor.nekadar yürümeliyim.
YA BENDE BELKİ POLİKLİNİĞE GİDERİM İLK GÜN .devlet hastanelerin acillerinde ücretsizmi iğne bilginiz varmıben geçen sene ilk kullandıgımda her gün doktoruma gitmiştim ğneyi yaptırmayı ama bu ay kendim yaptm cok basıt :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?