Hepinize iyi geceler arkadaslar.tup bebek hakkinda arastirma yaparken bu konuda paylasim alaninin olmasi beni cok sevindirdi.Cunku bi turlu cesaret edemiyordum tedaviye.sizlerden cesaret aldim ve artik ben de yasadiklarimi paylasmak istiyorum.ilk gebeligim 2,5 yil once alti aylikken sonlandirildi.dunyam basima yikildi ben bebegimi kucagima alcam diye sabirsizlanirken kendimi bir anda bosluga dusmus gibi hissettim. bidaha da gebe kalamadim.daha erken nasilsa olur diye acele etmiyordum cevremizde ayni seyi soyleyip duruyolardi: daha gencsiniz!esim artik benim uzulmeme dayanamiyodu cunku gecen ayki tedavi de sonuc vermemisti.biz de tup bebege karar verdik.4gun once transferim gerceklesti.o gunden beri dinleniyorum cok heyecanliyim acaba allahim o duyguyu bana bidaha tattiracak mi diye.rabbim isteyen herkese tattirsin insallah.daha once benim yarim kalmisti o duygularimbu defa tamamina ermeyi nasip etsin hepimize insallah.sizleri uzun sure takip ettim simdi de guzel haberlrinizi bekliyorum.iyi gecelr
aranızda transfer sonrası dönemde olan var mı benim 6,günüm
günde 2,5 lt.su içersen çok daha iyi bn su içerek halletmiştim.hem organik beslenmeye dikkat etmenizi tavsiye ederim.Katkı maddeli ürünler,sigara,kola,kahve bunları imeyin kullanmayın arkadaşlar.10 gün dikkat edin inşallh sonuç güzel olur.Protein ağırlıklı beslenirseniz çok iyi.Ananas yiyin tutunmayı güçlendirir.Bnm 3.denemmde tuttu ve bunlara hep dikkat ettim.Gerisi Allah a kalmış.Hepinizin tedavisi hayırlı olsun.Allah hepimize nasip etsin inşallh
canim ananas bebegin tutunmasini sagliyormus bir de benim tahminim ananas lifli bir bitki oldgu icin kabizligida onluyor olabilir.bnm transferimden sonra bana cay kahve kola maydanoz yasak demisti(hatirladiklarim bunlar)bol bol ananas brokoli ye demislerdi ayni zamanda marul ispanak meyve yiyebilirsin dediler.iste saglikli seyleri yemem soylendi.
geçen pazartesi 5. gün transferim oldu 1 haftadır evde dinlendim bugün işe döndüm sabah dayanamadım idrar testi yaptım ancak negatif gözüküyor acaba çokmu erken yaptım yaaumutsuzluğa kapılmakta istemiyorum Allahım sen yardım et hepimizee...
Canım kan olsaydı ipucu verebilirdi ki o da kesin olmuyor. İdrar testine hiç ama hiç güvenme derim. Yazık verdiğin paraya inan hiç bir geçerliği yok onun. Gününden önce idrar testi yapmayn kızlarrrrrr.
Eveet, 3.gunum bugun..
Slm kizlar.bugun transferim yapildi cok sukur artik beklemedeyim.insallah buraya hamileyim yazdigim gunler de gelir.Allah isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin insallah...
Bugun transferimin 5. Gunu normalde doktor ayin 24 une verdi tahlil gununu ama dayanamiom persembe yani 9. gunu yaptirsam olurmu acaba
Jardincim ne yaptın bizim topicte de yazmıyorsun bugün 9. günün yanılmıyorsam test yaptın mı? bizi merakta bırakma. haberdar et olur mu? bol şans...
evet doğru diyosun birde üstüne bozulan moralimizle kalıyoruz ama iştee okuyunca çıkan arkadaşları görünce insan meraklanıyor neyse artık cuma test günüm o günü bekleyelimm.
idrar testi yaptım az önce yine negatif kan testi yaptırsam mı bilemedim moralim bozuk
idrar testi yaptım az önce yine negatif kan testi yaptırsam mı bilemedim moralim bozuk
Canım benim de senden 1 gün önce yapıldı:) test tarihin 27 aralık mı? Kaç embriyon var? İnşallah hamileyim diye yazarız burdan:):):
Canım benim şu idrar testine verdiğiniz paralara yazık. Çok yanıltıcı bişiy o. Bence kan test yaptır adet olmazsan. Ben 9. günde adet olmayı bekliyecegim icin test yaptırmam anlamsız adet olmazsam zaten 11. gün test yaparım. Sen bilirsin. AMA LÜTFEN İDRAR TESTİ YAP MA YINNNN
JARDİN BU ARADA SENİN KAÇ EMBRİYO KONULDU? OFFF 2 TANE OLMADIĞI İÇİN BEN COK UZULUYORUM:
Slm kizlar.bugun transferim yapildi cok sukur artik beklemedeyim.insallah buraya hamileyim yazdigim gunler de gelir.Allah isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin insallah...
Kaç emmriyon tarnsfer edildi kaçıncı gün? Benim 1 tane 6 hücreli
Canim bana 5.gun embriyosu konuldu 2 tane.12gun sonra gel dediler 27-28 i gibi sanirim ama dikkat edilmesi gerekenler diye bi kagit verdiler orda yumurta toplama isleminden itibaren 12.gun test yapilir yaziyor.kafam karisti ne zaman yaptiricam bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?