Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Roma arkadasım seninşe aramızda 3 gün var sen öndesin. Kaç embriyon konuldu kaç hücreli?? İlaç alıyor musun? Belirtilerin neler?Çok mu sordum bilmiyorum:( Evde yatarak zaman geçmiyor:ssz:

Yok çok soru sormadın :) Benim 5.gün transferi yani Blastosist transferi gerçekleşti. Tek embriyo istedim ben, ikiz olma riskini göze alamadım maalesef. İlaç olarak utrageston fitil kullanıyorum sadece. Şimdilik çok fazla belirtim olduğunu söyleyemem, karnım ağrıyor ama daha önceden de regl olmadan 1 hafta önce benim ağrılarım başlıyordu. Sadece vücudumda göğüslerimde oldukça büyüme gözlemledik. Ama bu aldığımız hormonların etkisinden olabilir diye düşünüyorum. Ben 3,4 gün biraz daha dikkatliydim, ama gerçekten yatarak zaman geçmiyor. Kendimi çok yormadan günlük hayatıma devam ediyorum. Hee birde ekstra olarak omega3 ve femibion takviye alıyorum. Kahve, gazlı içeçekler vs uzak duruyorum. Böyleee..:31: beklemeye devam :)

transferimin 9.günü bhcg yaptırdım az önce negatif ,nasip değilmiş...çok zorlu bir süreç tüp bebek Allah hepinizin yardımcısı olsun hayırlı zamanlarda bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin

Hemen ümitsizliğe kapılma, daha erken. İnşallah gününde yaptıracağınsonucun pozitif olur. :nazar:

Merhaba arkadaşlar benim İzmir'de11 Aralık'ta tüp bebek transferim yapıldı ( 1. tüp bebek )bugün 6. Günüm ama kaygılanıyorum. Sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum ve mide problemleri yaşıyorum.benim 26 yumurtam oluştu ancak 3 ü döllenebildi.sadece 1. Kalite 8 hücreli embriyo transfer edildi.diğerleri dondurulmaya değer bulunmadı. doktorum tarafından pco lu olduğum söylendi çok şaşırdım çünkü şimdiye kadar bana böyle bişey söylenmedi . herhalde düzenli adet oluşumdan.sebepsiz interfilite olduğu belirtildi.umarım ilk tüp bebek denememiz hayal kırıklığıyla sonuçlanmaz.

Yok çok soru sormadın :) Benim 5.gün transferi yani Blastosist transferi gerçekleşti. Tek embriyo istedim ben, ikiz olma riskini göze alamadım maalesef. İlaç olarak utrageston fitil kullanıyorum sadece. Şimdilik çok fazla belirtim olduğunu söyleyemem, karnım ağrıyor ama daha önceden de regl olmadan 1 hafta önce benim ağrılarım başlıyordu. Sadece vücudumda göğüslerimde oldukça büyüme gözlemledik. Ama bu aldığımız hormonların etkisinden olabilir diye düşünüyorum. Ben 3,4 gün biraz daha dikkatliydim, ama gerçekten yatarak zaman geçmiyor. Kendimi çok yormadan günlük hayatıma devam ediyorum. Hee birde ekstra olarak omega3 ve femibion takviye alıyorum. Kahve, gazlı içeçekler vs uzak duruyorum. Böyleee..:31: beklemeye devam :)

Ben de ilk denememde tek embriyo istemiştim. İkizden korkmuştum. Tek embriyoda şansımız az ama ümit kesilmez. 2 dondurulmuşumdan biri yaşamadı ve yine tek transfer oldu. Şu anda ilkinden farkı şişkinliğim yok çünkü hiç ilaç kullanmıyorum. Kendi haline terk ediildi rahimim:26: Ben de ananas yiyorum, kabak çekirdeği, fındık, ceviz. İncir, kayısı da kabızlığı önlüyor bir de ben maden suyu içiyorum. Tuvalete çıkmam zorlaşınca koridorda yürüyorum bir kaç tur. iyi geliyor;) Öyle aktivya felan boşverin doğal beslenmek lazım:56:

Merhaba arkadaşlar benim İzmir'de11 Aralık'ta tüp bebek transferim yapıldı ( 1. tüp bebek )bugün 6. Günüm ama kaygılanıyorum. Sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum ve mide problemleri yaşıyorum.benim 26 yumurtam oluştu ancak 3 ü döllenebildi.sadece 1. Kalite 8 hücreli embriyo transfer edildi.diğerleri dondurulmaya değer bulunmadı. doktorum tarafından pco lu olduğum söylendi çok şaşırdım çünkü şimdiye kadar bana böyle bişey söylenmedi . herhalde düzenli adet oluşumdan.sebepsiz interfilite olduğu belirtildi.umarım ilk tüp bebek denememiz hayal kırıklığıyla sonuçlanmaz.

Ose hoşgeldin. İnşallah ilk seferde gülen taraf olursun. Benim de ilk denememde senin gibi 7 yumurtadan 3 ü döllendi. 8 hücreli transfer oldu. 7 ve 6 hücreli donduruldu. Çok aşırı hormon almıştım. Maalesef tutmadı. Bu sefer sıfır ilaç ile dondurulmuş konuldu, 6 hücreli olan. (diğeri çözününce öldü:()Bugün 2. günüm. Hepimiz güzel haber alırız inşallah.

Senin çok yumurtan oluşmuş ama döllenme az. Kaç doz iğne vurulmuştun. Ben günde 400 ünite vurulmama rağmen 7 yumurta toplanmıştı:(

Son düzenleme:
Ose hoşgeldin. İnşallah ilk seferde gülen taraf olursun. Benim de ilk denememde senin gibi 7 yumurtadan 3 ü döllendi. 8 hücreli transfer oldu. 7 ve 6 hücreli donduruldu. Çok aşırı hormon almıştım. Maalesef tutmadı. Bu sefer sıfır ilaç ile dondurulmuş konuldu, 6 hücreli olan. (diğeri çözününce öldü:()Bugün 2. günüm. Hepimiz güzel haber alırız inşallah.

Senin çok yumurtan oluşmuş ama döllenme az. Kaç doz iğne vurulmuştun. Ben günde 400 ünite vurulmama rağmen 7 yumurta toplanmıştı:([/QUOTE

Senin çok yumurtan oluşmuş ama döllenme az. Kaç doz iğne vurulmuştun. Ben günde 400 ünite vurulmama rağmen 7 yumurta toplanmıştı:([/QUOTE

Teşekkürler.. Benim günde 150 ünite vuruldu .galiba karında su toplamasını önlemek için az verildi ama yumurta toplamadan sonra şişkinliğim oldu biraz ama geçti şimdi iyiyim

İnşallah hepimiz gülen taraf oluruz sevincimizi burada paylaşırız .benim durumumda olan var mı acaba çok yumurtası olmasına rağmen döllenme sorunu yaşayan? Embriyolog daha fazla döllenme olacağını düşünmüştük şaşırdık dedi. Çünkü dondurulacak embriyo bile olmadı. Biraz huzursuzlandım açıkçası. İnşallah ilk sefer de tutar da kaygılarımın boşuna olduğunu düşünürüm. Allah isteyen herkese versin umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah...

boşuna strese girme bi arkadaş yaptırdı 8.günü 4,95 çıkmıştı.bu olmadı tutmadı dye gitmiş market alışverişine kanaması olmuş adet oldum galiba diye düşünmüş.Biz hep dedik yat test günü testini dene,yerleşme kanaması olur dedik gitti 2 günsonra hastaneye test sonucu 16,7 falan olmuştu.bebek tutunmaya çalışyor.acele edip yerinizden kalkıp teste falan gitmeyin.ne zamn dediyse dr o zaman git canım.Kitap oku vaktin geçmiyosa.tavsiyem o dönemde bir yumak mutluluk alıp okuyabilirsin .kendinden bişeyler bulacaksın
haklisin canim ama merak iste. O harika haberi almak icin sabirsizlaniyorum. Raporda almam lazim malum ise gidemiyorum.

Bugun transferimin 5. Gunu normalde doktor ayin 24 une verdi tahlil gununu ama dayanamiom persembe yani 9. gunu yaptirsam olurmu acaba

yok yapma cıkmaz üzülürsün yaapmak istiyorsan idrar yap oda garanti degıl benim doktorun bana tek sözü sakin olun lütfen yaaaaa

İnşallah hepimiz gülen taraf oluruz sevincimizi burada paylaşırız .benim durumumda olan var mı acaba çok yumurtası olmasına rağmen döllenme sorunu yaşayan? Embriyolog daha fazla döllenme olacağını düşünmüştük şaşırdık dedi. Çünkü dondurulacak embriyo bile olmadı. Biraz huzursuzlandım açıkçası. İnşallah ilk sefer de tutar da kaygılarımın boşuna olduğunu düşünürüm. Allah isteyen herkese versin umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah...

Canım üzülme çünkü daha 2 hafta önce arkadaşım tüp bebekle hamile kaldı. 17 tane yumurta toplanmış 3 tane döllenmiş. ,bir tanesini koydular. Şimdi hamile keseyi de gördü. 1 embriyon da varsa umut var demektir;)

Hepinize iyi geceler arkadaslar.tup bebek hakkinda arastirma yaparken bu konuda paylasim alaninin olmasi beni cok sevindirdi.Cunku bi turlu cesaret edemiyordum tedaviye.sizlerden cesaret aldim ve artik ben de yasadiklarimi paylasmak istiyorum.ilk gebeligim 2,5 yil once alti aylikken sonlandirildi.dunyam basima yikildi ben bebegimi kucagima alcam diye sabirsizlanirken kendimi bir anda bosluga dusmus gibi hissettim. bidaha da gebe kalamadim.daha erken nasilsa olur diye acele etmiyordum cevremizde ayni seyi soyleyip duruyolardi: daha gencsiniz!esim artik benim uzulmeme dayanamiyodu cunku gecen ayki tedavi de sonuc vermemisti.biz de tup bebege karar verdik.4gun once transferim gerceklesti.o gunden beri dinleniyorum cok heyecanliyim acaba allahim o duyguyu bana bidaha tattiracak mi diye.rabbim isteyen herkese tattirsin insallah.daha once benim yarim kalmisti o duygularim :( bu defa tamamina ermeyi nasip etsin hepimize insallah.sizleri uzun sure takip ettim simdi de guzel haberlrinizi bekliyorum.iyi gecelr

insallah bebisin tutuncak cnm. Benimde transferimin 6. gunu. Rabbim hepimizin gobislerini bebisle dooldursun ;)

çok teşekkür ederim, Rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah..
bana cts parasentez yapıldı, 2 lt su aldılar. bgn gene gittim serum takıldı yarın yine takılıcak çarşamba tekrar muayne olucam.. zorlu ve sulu bir süreç:) benim gibi ohss olan varmı aranızda arkadaşlar?

bana cts parasentez yapıldı, 2 lt su aldılar. bgn gene gittim serum takıldı yarın yine takılıcak çarşamba tekrar muayne olucam.. zorlu ve sulu bir süreç:) benim gibi ohss olan varmı aranızda arkadaşlar?

cok geçmiş olsn canım ben de forumda ohss olup transferi ertelenenler okudum. Yaşın kaç kaçıncı denemen. Allah yüzümüzü güldürsün...:49::49::49:

Son düzenleme:
Arkadaşım okurken heyecan yaptım yazında bi gizem vardı, sonunda anladım,,, heyecanlandım ve gözlerim doldu... bebeğin hayırlı olsun ve sağ salim kucağına alırsın inşaallah...

Amin çok sağol çok teşekkür ederim, Allah inşallah hepimize her isteyene sağlıklı bebişler nasip etsin..

cok geçmiş olsn canım ben de forumda ohss olup transferi ertelenenler okudum. Canım benim çok geçmiş olsun. Yaşın kaç kaçıncı denemen. Allah yüzümüzü güldürsün...:49::49::49:

ben aslında yumurta toplama işleminden sonra ohss olmamıştım yani karnımda minicik bir şişlik vardı ama transferden 5-6 gün sonra, bebeğin tutunmasıyla artan hormon miktarı tetiklemiş ohss yi.. bide çok zayıfım onunda etkisi var tabi. buarada 28 yaşındayım ben.

ben aslında yumurta toplama işleminden sonra ohss olmamıştım yani karnımda minicik bir şişlik vardı ama transferden 5-6 gün sonra, bebeğin tutunmasıyla artan hormon miktarı tetiklemiş ohss yi.. bide çok zayıfım onunda etkisi var tabi. buarada 28 yaşındayım ben.
ve bu benim ilk denemem

bana cts parasentez yapıldı, 2 lt su aldılar. bgn gene gittim serum takıldı yarın yine takılıcak çarşamba tekrar muayne olucam.. zorlu ve sulu süreç:) benim gibi ohss olan varmı aranızda arkadaşlar?

cnm parasentez nasil bisey? Benimde ohss riskim vardi ama kan tahlilunde degerim dustugu icin tedaviyi birakmadik. Gectigimiz sali transferim oldu bebeklerimin tutunmasi halinde tekrar risk olabilirmis ama onada raziyim yeterki saglikli olsun bebislerim ;)

cnm parasentez nasil bisey? Benimde ohss riskim vardi ama kan tahlilunde degerim dustugu icin tedaviyi birakmadik. Gectigimiz sali transferim oldu bebeklerimin tutunmasi halinde tekrar risk olabilirmis ama onada raziyim yeterki saglikli olsun bebislerim ;)

evet canım tutunması halinde şişliğin artıcak heleki zayıfsan biraz daha fazla hissediceksin bunu, 2-3 hafta sürüyo diyorlar ama tutunduğunu öğrenince geçicek:) parasentez karın boşluğundan sıvı alıyorlar, yani şişliğin biraz insin diye şırınga yardımı ile, hafif bi anestezi ile başlıyor ama gebelik olduğu için fazla etkili bir anestezi olmuo işlem sırasında uyanıyosun, nası diyim yumurta toplama işlemi gibi iğneyle yumurta yerine su çekiyorlar

Canım üzülme çünkü daha 2 hafta önce arkadaşım tüp bebekle hamile kaldı. 17 tane yumurta toplanmış 3 tane döllenmiş. ,bir tanesini koydular. Şimdi hamile keseyi de gördü. 1 embriyon da varsa umut var demektir;)

canım benim gittiğim merkezde de öyle, sadece 1 yumurtası toplanan bayanlar var, ve 1 embriyosu olup transfer olan, hiç sıkıntı yapma kendine stres de yapma, önemli olan bir tane de olsa sağlıklı olması sen moralini yüksek tut ve umudunu kaybetme..

Back