- 14 Ocak 2012
- 290
- 5
- 68
benim de ctsi yapıldı canım transverim:)
Hayırlı olsun arkadasım. Aynı gün transfere girmişiz. Kaçıncı gün embriyosu senin ve kaç tane?mBenim 3. gün 1 tane ve test tarihim 26 aralık carsamba)
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de ctsi yapıldı canım transverim:)
cnm 5,gün embriyosu 2 tane kondu ama birinden cok ümitsiz konuştu embriyolog bence sayıya takılma tutacaksa tutacak inşallah ben senin + sonuç alacağını hissediyorum :))
hepinize bol bol dua ediyorum inşallah güzel sonuçlarla mutlu haberlerle gelirsiniz bizle paylaşmaya ve rabbim sıkıntısız su gibi geçen gebelik nasip etsin...
Amin canım tesekkurler duaların için. Bklemedeyiz cogumuz. Bu surec cok hyecanlı. Sen ne durumdasın? Kaç embriyon var? Allah hakkımızda hayırlısını versin...
canim hayirli olsun pes pese guzel haberler veririz insallah.benim de ctsi yapıldı canım transverim:)
Evet canim hesaplamalarima gore 9.gun falan sonucun cikmasi lazim bakalim cesaret edebilirsem yaptiririm.insallah hepimiz guzel haberlerle geliriz...Canım senin 5. gün oldugu için transferden sonra 9.-10. gün test yapabilirsin. Benim 3. gün oldugu için 11 gün sonra. Forumdan da hep böyle okumuştum. Hayırlısı olsun sen önce haber alacaksın![]()
Senin de hayirlisi olsunsimdilik sadece puregon verdi gunde bir defa saat altida. Daha sonra ignen ikiye cikacak sabah aksam vurulacaksin dedi hemsire ama ayni ilac mi bilmiyorum. İgneyi vurduktan sonra hafif bi yanma oluyo birazcik da sizlama. Sende de var mi? Normal mi acaba?
Merhaba canm tedavin hayırlı olsun benim de bugün 2. günüm. İnsan çok heyecanlanıyor gerçekten. Bir adet 3. gün 6 hücreli dondurulmuş embriyom konuldu. Seninki nasıl? İlaç kullanıyor musun? Ben doğal siklus ile tedavi oldum dondurulmuşta. Hiç ilaç yok. İnşallah kendi hormonlarım yeterli gelir. Zten bir makale okumuştum. Hormon yetersiz olduğu için gebelik sonlanmazmış, gebelik iyi gitmediği için hormon yetersiz kalırmış. Hayırlısı benim hiç belirtim de yk. Arada kasıklarım hafif hafif ağrıyor geçiyor sonra. Sen de belirti var m?
Merhaba canim tesekkur edrim.benimki 6.gun bir tane embriyo transfer edildi.ilk deneme oldugu icin dunya kadar ilac depoladim vucuduma cok agir geldi.simdilik hic bisey hissetmiyorum.yumurta toplandktan sonra karnimda cok sislik oldu hala da gecmedi.ustune bide kabiz oldum onun icin de ayri bi surup kullaniyorum.sislik cok rahatsiz ediyo sanki alti aylik hamileyim.yarin ise basliyorum kimseye de soylemedim tup bebegi is arkadaslarim karnimin halini gorunce ne derler bilmiyorum.benim durumum da boyle iste canim :) sonuclarimiz insallah pozitif olur da butun bunlari unuturuz.
transferimin 9.günü bhcg yaptırdım az önce negatif ,nasip değilmiş...çok zorlu bir süreç tüp bebek Allah hepinizin yardımcısı olsun hayırlı zamanlarda bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin
transferimin 9.günü bhcg yaptırdım az önce negatif ,nasip değilmiş...çok zorlu bir süreç tüp bebek Allah hepinizin yardımcısı olsun hayırlı zamanlarda bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin
ben daha yeni başladım gonoleflere bu gün 3. gün aksilik çıkmazsa haftaya salı opum var benim genelde 9 enbriyom oluyor bakalım bu sefer ne olucak eşim ilk kez umutlu bu sefer tamamdır kucağımıza alıcaz diyor inşallah hislerinde yanılmaz...
Amin canm inşallah. 6. gün embriyo transferini de ilk defa duymuş oldum. Hayırlısı olsun hakkında. Benim de ilk tedavimde deli gibi gonal f vurulduğum için şişlik hat safhadaydı. O şişliği aylarca da atamadım. Vücut ancak temizliyor. 10 ay geçti üzerinden şimdi ilaç olmadığından şişkinliğim yok Allaha şükür. Ama bakalım nolacak.Benim ilaç dozum da cok ama cok fazlaydı. 400 ünite alıyordum günde. Doktor beklediğimden zor büyüdü yumurtaların dedi. Ama değişiyor işte bedenden bedene dedi. Bence o kadar çok ilaç almam da olumsuz etkilemiştir ilk denememi diye düşünüyorum. Ama siz de benim gibi bir durum yoktur; etrafımdaki bütün kadınlar 40-50 ünite ilaç kullanıyordu ya düşünün![]()
İnşallahhh bu sefer Allah yüzümü güldürür. Bence senin de olacak arkadaşım 6 güne kadar yaşamış maşallah ondan sonra mı yaşamıycak![]()
bnmde sonradan iki oldu cnm..teşkkrler.. aynen bende de oluyor yanma azıcık..birde 4.günden beri de sürekli tuvaletim varmış gibi kasıklarım dolu gibi bi baskınlık var ..
geçen pazartesi 5. gün transferim oldu 1 haftadır evde dinlendim bugün işe döndüm sabah dayanamadım idrar testi yaptım ancak negatif gözüküyor acaba çokmu erken yaptım yaaumutsuzluğa kapılmakta istemiyorum Allahım sen yardım et hepimizee...
Canım kaç çıktı değerin. Hemen ümitsizliğe kapılma dur bakalım. Sonuçta geç yerleşme olmuş olabilir. Zaten gerçek gününde tekrar aptıracaksın. Üzülme dua edelim bol bol. Hayırlıysa olacak zaten. Kendini üzme. Senin de 2. denemendi değil mi? Başka dondurulmuşun var mı?