Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar merhaba ben de ilk iğnemi az sonra vurulacağım. Puregon ile baslıyorum tedaviye. insallah hayırlısı olur.
Yamukprenses Merhaba, nasil alinti yapacagimi bilmiyorum o yuzden bu sekilde baslaadim. Evet progesteron problemini yeni ogrendim. Bu ay insallah yuksek cikmazsa transfer olucak.esimin sperm sayisina bakildi o da yeterli denildi o kadar. Baska biseye bakmadilar.
Slm kizlar.bugun transferim yapildi cok sukur artik beklemedeyim.insallah buraya hamileyim yazdigim gunler de gelir.Allah isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin insallah...
Arkadaslar bugun transferimin 5. Gunu. Kabizliga karsi aktivya yiyin gunde 1tane cok ise yariyo. 24 unde tahlil yapilcak allahim insallah hepimizin dileklerini kabul eder yeni yila bebislerimizle gireriz
progestanı normal yolla düzeltebilsen kendiliğinden hamile kalamazmısın acaba diye düşündüm.inşaallah değerin yüksek çıkmaz ve en kısa zamanda bu mutluluğu yaşarsın.
kızlar inşaallah ikinizde burada salya sümük sevinç gözyaşlarıyla hamileyiiiiimmmm diye mesaj yazarsınız,yürekten diliyorum.
kabızlıkta acı biber nasıl olur peki,fikri olan varmı acaba,ben normal hayatımda turşu biber yiyorum ve maşaallah günde 2-3 kere lavoboya doğru geziniyorum,ama transferden sonra zararı olurmu bilmiyorum,aklıma geldi yazayım dedim.eğer zararı olmazsa deneyin derim.%100 garantili![]()
Kizlarrr ben geldim!!kac gundur yokum kaynatmissiniz buradabu aksam catlama ignemi vurdum pazartesi yumoslarim toplaniyor
))heyecan dorukta !!!!!insallah hepimizin bebisleri olur.bu aksam arkadasin cocugu 2yasini doldurdu dogum gunune gittik.etraf hamile ve cocuklu doluydu;(bense garibim arabada telefonumu unutmusum numarasi yapip tam saat 10 da gittim arabada catlama ignemi vurdum.icimde ne firtinalar kopuyor kimsenin haberi yok.
Arkadaslar mehraba, ben araniza yeni katildim.aslinda 1bucuk yildir bebegimiz icin cabaliyoruz ama olmuyor. Sebepsiz infertilite. Bu b ay tup bebek yapmaya karar verdik fakat progesteronum yuksek diye transfer yapilmadi. 2tane donduruldu. 31 aralikta transfer edilecek. Icimde buyuk bir korkuyla bekliyorum.. simdi estrofem diye bi hap kullaniyorum. Ostrojen icin sanirim daha once bu ilaci kullanan var mi? Bilgi verebilir misiniz? Herkese sabir diiyorum. Allah yardimcimiz olsun..
Slm kizlar.bugun transferim yapildi cok sukur artik beklemedeyim.insallah buraya hamileyim yazdigim gunler de gelir.Allah isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin insallah...
2-3 dk dinleniyorum ,bence yurumek sart degil zaten normal hareketlerimizle dagilacaktir..kızlar transferden sonra crinone jel kullandıktan sonra yürümek mi gerekiyor
bende tüp bebek yaptırdım kaç defa ama hiç progestronuma bakılmadı,,, direk transferi yaptılar bana,,,bana bişeyler eksik yapılmış sanırım(
kizlar bugun 2.gun transferimde acayip gaz sancisi ve kabizlik sorunum vardi surupla astik sukur simdi dinleniyorum.hic bisi hissetmiyorum yada hissetmek istemiyorum hayal kirikligi kotu bisi .allahim hepimize yeni yila hamile haberlerimizi vererek girmeyi nasip etsi inslh:)
Canim kalitesini bilmiyorum ama 5.gun embriyosu iki tane transfer edildi.haklisin bu bilgileri paylasmak lazim.insallah hepimizin yuzunu guldursun dedigin gibi...inşallah hayırlı haberlerini duyacaz kızlar transfer yapıldıgında kac bebiş kalitesi kacıncı gün embriosu bilgi verin lütfen bunlar cok önemli konular RABBİM güldürsün inşallah
haydi gelsin bebişler o zaman :)
cetroid etkiledi beni yaa, uyku yaptı :) gonal f i seviyordum :)
bana ctesi filan dedi ama belli olmaz tabii..
hangi merkezdesin arkadaşım?
İnşaaallah canım gelsınler... cetroid benıde etkıledı ama uykularım kaçtı :))) benımkıde bellı değil tahmınen söyledım cnm
yumoşlar bir toplansaydı... onu düşündükçe gece uykularım kaçıyo benimde.
özlem sen çalışıyor musun?
benim de cuma günü transfer yapıldı bana inşallah ilk denemem bu.Daha önce iki defa dış gebelik yaşadım ve tüplerim alındı.Allah herkesin gönlüne verir inşallah ve inanılmaz heyecanlıyım