Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Hepinize iyi geceler arkadaslar.tup bebek hakkinda arastirma yaparken bu konuda paylasim alaninin olmasi beni cok sevindirdi.Cunku bi turlu cesaret edemiyordum tedaviye.sizlerden cesaret aldim ve artik ben de yasadiklarimi paylasmak istiyorum.ilk gebeligim 2,5 yil once alti aylikken sonlandirildi.dunyam basima yikildi ben bebegimi kucagima alcam diye sabirsizlanirken kendimi bir anda bosluga dusmus gibi hissettim. bidaha da gebe kalamadim.daha erken nasilsa olur diye acele etmiyordum cevremizde ayni seyi soyleyip duruyolardi: daha gencsiniz!esim artik benim uzulmeme dayanamiyodu cunku gecen ayki tedavi de sonuc vermemisti.biz de tup bebege karar verdik.4gun once transferim gerceklesti.o gunden beri dinleniyorum cok heyecanliyim acaba allahim o duyguyu bana bidaha tattiracak mi diye.rabbim isteyen herkese tattirsin insallah.daha once benim yarim kalmisti o duygularim :( bu defa tamamina ermeyi nasip etsin hepimize insallah.sizleri uzun sure takip ettim simdi de guzel haberlrinizi bekliyorum.iyi gecelr

Merhaba canm tedavin hayırlı olsun benim de bugün 2. günüm. İnsan çok heyecanlanıyor gerçekten. Bir adet 3. gün 6 hücreli dondurulmuş embriyom konuldu. Seninki nasıl? İlaç kullanıyor musun? Ben doğal siklus ile tedavi oldum dondurulmuşta. Hiç ilaç yok. İnşallah kendi hormonlarım yeterli gelir. Zten bir makale okumuştum. Hormon yetersiz olduğu için gebelik sonlanmazmış, gebelik iyi gitmediği için hormon yetersiz kalırmış. Hayırlısı benim hiç belirtim de yk. Arada kasıklarım hafif hafif ağrıyor geçiyor sonra. Sen de belirti var m?

kızlar stres olmamam lazım ama elimde değil. bu hafta içi yumurtalarım toplanacak işyerinden izin almakta zorlanıyorum.
patron bana bir sonraki güne ertele diyor sanki benim elimde offf ya offf

günde 2,5 lt.su içersen çok daha iyi bn su içerek halletmiştim.hem organik beslenmeye dikkat etmenizi tavsiye ederim.Katkı maddeli ürünler,sigara,kola,kahve bunları imeyin kullanmayın arkadaşlar.10 gün dikkat edin inşallh sonuç güzel olur.Protein ağırlıklı beslenirseniz çok iyi.Ananas yiyin tutunmayı güçlendirir.Bnm 3.denemmde tuttu ve bunlara hep dikkat ettim.Gerisi Allah a kalmış.Hepinizin tedavisi hayırlı olsun.Allah hepimize nasip etsin inşallh

Ayyy ne mutlu arkadaşım . ben de yazdıklarını yemeye dikkat ediyorum hep süt içiyorum kahvaltıda cay yok. Ananas depoladım dolapta her gün bir dilim. Kabak çekirdeği yiyorum doğal ostrojen deniyor. Cok mutlu oldum senin adına ne güzel Allah daha fazla denememiş seni. Benim de 2. deneme ve sadece bir embriyom konuldu. Dondurulmuş idi. 2. si yaşamadı maalesef. Tek embriyo ile sans düşük üstelik 6 hücreliydi en alt sınır:((( Dualarnızı bekliyorum hamişlerin duası kabul olurmuş;)

geçen pazartesi 5. gün transferim oldu 1 haftadır evde dinlendim bugün işe döndüm sabah dayanamadım idrar testi yaptım ancak negatif gözüküyor acaba çokmu erken yaptım yaa :( umutsuzluğa kapılmakta istemiyorum Allahım sen yardım et hepimizee...

canim ananas bebegin tutunmasini sagliyormus bir de benim tahminim ananas lifli bir bitki oldgu icin kabizligida onluyor olabilir.bnm transferimden sonra bana cay kahve kola maydanoz yasak demisti(hatirladiklarim bunlar)bol bol ananas brokoli ye demislerdi ayni zamanda marul ispanak meyve yiyebilirsin dediler.iste saglikli seyleri yemem soylendi.

Turkuaz arkadasım maydanoz niye yasak? Ben iki gündür yiyorum normalde yemem ama transferden önce almıştım alısverşte. Bir kısmını yıkayıp buzluğa koydum lazım olunca elime geliyor tavsiye ederim. Ama birazını yedim ya simdi kotu birsey mi yaptım transferimin 2 günü. Lütfen bilen birisi soylesin:(:(:(

geçen pazartesi 5. gün transferim oldu 1 haftadır evde dinlendim bugün işe döndüm sabah dayanamadım idrar testi yaptım ancak negatif gözüküyor acaba çokmu erken yaptım yaa :( umutsuzluğa kapılmakta istemiyorum Allahım sen yardım et hepimizee...

Canım kan olsaydı ipucu verebilirdi ki o da kesin olmuyor. İdrar testine hiç ama hiç güvenme derim. Yazık verdiğin paraya inan hiç bir geçerliği yok onun. Gününden önce idrar testi yapmayn kızlarrrrrr.

Canım kan olsaydı ipucu verebilirdi ki o da kesin olmuyor. İdrar testine hiç ama hiç güvenme derim. Yazık verdiğin paraya inan hiç bir geçerliği yok onun. Gününden önce idrar testi yapmayn kızlarrrrrr.

evet doğru diyosun birde üstüne bozulan moralimizle kalıyoruz ama iştee okuyunca çıkan arkadaşları görünce insan meraklanıyor neyse artık cuma test günüm o günü bekleyelimm.

Eveet, 3.gunum bugun..:31:

Roma arkadasım seninşe aramızda 3 gün var sen öndesin. Kaç embriyon konuldu kaç hücreli?? İlaç alıyor musun? Belirtilerin neler?Çok mu sordum bilmiyorum:( Evde yatarak zaman geçmiyor:ssz:

Son düzenleme:
Slm kizlar.bugun transferim yapildi cok sukur artik beklemedeyim.insallah buraya hamileyim yazdigim gunler de gelir.Allah isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin insallah...

Canım benim de senden 1 gün önce yapıldı:) test tarihin 27 aralık mı? Kaç embriyon var? İnşallah hamileyim diye yazarız burdan:):):

Bugun transferimin 5. Gunu normalde doktor ayin 24 une verdi tahlil gununu ama dayanamiom persembe yani 9. gunu yaptirsam olurmu acaba

Ben de 9. gün yaptırayım diyorum ama test günü gelmeden adet oldum ilkinde. O yuzden ben yaptırmam test gerkesiz cünkü zaten tutmadıysa adet oluyorum;) Ama senin periyodun uzun sürüyorsa yaptırabilirsin. ben 9. gün öğrenenleri çok okudum. Kaç embriyon var. bu gibi özellikleri yazalım kızlr???

evet doğru diyosun birde üstüne bozulan moralimizle kalıyoruz ama iştee okuyunca çıkan arkadaşları görünce insan meraklanıyor neyse artık cuma test günüm o günü bekleyelimm.

Kaç emmriyon tarnsfer edildi kaçıncı gün? Benim 1 tane 6 hücreli:(:(:(

idrar testi yaptım az önce yine negatif kan testi yaptırsam mı bilemedim moralim bozuk

Canım benim şu idrar testine verdiğiniz paralara yazık. Çok yanıltıcı bişiy o. Bence kan test yaptır adet olmazsan. Ben 9. günde adet olmayı bekliyecegim icin test yaptırmam anlamsız adet olmazsam zaten 11. gün test yaparım. Sen bilirsin. AMA LÜTFEN İDRAR TESTİ YAP MA YINNNN;)

idrar testi yaptım az önce yine negatif kan testi yaptırsam mı bilemedim moralim bozuk

Canım benim şu idrar testine verdiğiniz paralara yazık. Çok yanıltıcı bişiy o. Bence kan test yaptır adet olmazsan. Ben 9. günde adet olmayı bekliyecegim icin test yaptırmam anlamsız adet olmazsam zaten 11. gün test yaparım. Sen bilirsin. AMA LÜTFEN İDRAR TESTİ YAP MA YINNNN;)

JARDİN BU ARADA SENİN KAÇ EMBRİYO KONULDU? OFFF 2 TANE OLMADIĞI İÇİN BEN COK UZULUYORUM:(:(:

Canım benim de senden 1 gün önce yapıldı:) test tarihin 27 aralık mı? Kaç embriyon var? İnşallah hamileyim diye yazarız burdan:):):

Canim bana 5.gun embriyosu konuldu 2 tane.12gun sonra gel dediler 27-28 i gibi sanirim ama dikkat edilmesi gerekenler diye bi kagit verdiler orda yumurta toplama isleminden itibaren 12.gun test yapilir yaziyor.kafam karisti ne zaman yaptiricam bilmiyorum...

JARDİN BU ARADA SENİN KAÇ EMBRİYO KONULDU? OFFF 2 TANE OLMADIĞI İÇİN BEN COK UZULUYORUM:(:(:

cnm 5,gün embriyosu 2 tane kondu ama birinden cok ümitsiz konuştu embriyolog bence sayıya takılma tutacaksa tutacak inşallah ben senin + sonuç alacağını hissediyorum :))

Canim bana 5.gun embriyosu konuldu 2 tane.12gun sonra gel dediler 27-28 i gibi sanirim ama dikkat edilmesi gerekenler diye bi kagit verdiler orda yumurta toplama isleminden itibaren 12.gun test yapilir yaziyor.kafam karisti ne zaman yaptiricam bilmiyorum...

Canım senin 5. gün oldugu için transferden sonra 9.-10. gün test yapabilirsin. Benim 3. gün oldugu için 11 gün sonra. Forumdan da hep böyle okumuştum. Hayırlısı olsun sen önce haber alacaksın;)

Back