- 14 Ocak 2012
- 290
- 5
- 68
Hepinize iyi geceler arkadaslar.tup bebek hakkinda arastirma yaparken bu konuda paylasim alaninin olmasi beni cok sevindirdi.Cunku bi turlu cesaret edemiyordum tedaviye.sizlerden cesaret aldim ve artik ben de yasadiklarimi paylasmak istiyorum.ilk gebeligim 2,5 yil once alti aylikken sonlandirildi.dunyam basima yikildi ben bebegimi kucagima alcam diye sabirsizlanirken kendimi bir anda bosluga dusmus gibi hissettim. bidaha da gebe kalamadim.daha erken nasilsa olur diye acele etmiyordum cevremizde ayni seyi soyleyip duruyolardi: daha gencsiniz!esim artik benim uzulmeme dayanamiyodu cunku gecen ayki tedavi de sonuc vermemisti.biz de tup bebege karar verdik.4gun once transferim gerceklesti.o gunden beri dinleniyorum cok heyecanliyim acaba allahim o duyguyu bana bidaha tattiracak mi diye.rabbim isteyen herkese tattirsin insallah.daha once benim yarim kalmisti o duygularimbu defa tamamina ermeyi nasip etsin hepimize insallah.sizleri uzun sure takip ettim simdi de guzel haberlrinizi bekliyorum.iyi gecelr
Merhaba canm tedavin hayırlı olsun benim de bugün 2. günüm. İnsan çok heyecanlanıyor gerçekten. Bir adet 3. gün 6 hücreli dondurulmuş embriyom konuldu. Seninki nasıl? İlaç kullanıyor musun? Ben doğal siklus ile tedavi oldum dondurulmuşta. Hiç ilaç yok. İnşallah kendi hormonlarım yeterli gelir. Zten bir makale okumuştum. Hormon yetersiz olduğu için gebelik sonlanmazmış, gebelik iyi gitmediği için hormon yetersiz kalırmış. Hayırlısı benim hiç belirtim de yk. Arada kasıklarım hafif hafif ağrıyor geçiyor sonra. Sen de belirti var m?