Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar transferden sonra crinone jel kullandıktan sonra yürümek mi gerekiyor
sonucu alana kadar yat.O kaygan bir jel kendi gider canım.Sakın yürüme tuvalet haricinde
inşallah hepimizin yüzü güler.Alırız bebişlerimizi kucağımıza.
Arkadaslar bugun transferimin 5. Gunu. Kabizliga karsi aktivya yiyin gunde 1tane cok ise yariyo. 24 unde tahlil yapilcak allahim insallah hepimizin dileklerini kabul eder yeni yila bebislerimizle gireriz
günde 2,5 lt.su içersen çok daha iyi bn su içerek halletmiştim.hem organik beslenmeye dikkat etmenizi tavsiye ederim.Katkı maddeli ürünler,sigara,kola,kahve bunları imeyin kullanmayın arkadaşlar.10 gün dikkat edin inşallh sonuç güzel olur.Protein ağırlıklı beslenirseniz çok iyi.Ananas yiyin tutunmayı güçlendirir.Bnm 3.denemmde tuttu ve bunlara hep dikkat ettim.Gerisi Allah a kalmış.Hepinizin tedavisi hayırlı olsun.Allah hepimize nasip etsin inşallh
Bugun transferimin 5. Gunu normalde doktor ayin 24 une verdi tahlil gununu ama dayanamiom persembe yani 9. gunu yaptirsam olurmu acaba
yok cnm işsizim :))) senın kaçıncı denemendi cnm
amin inşşaallahh.. peki ne kadar yattınız ev işlerınızı yaptınızmı? transferden ne kadar sonra wcye çıktınız? merkezde kaç saat kaldınız acaba? :)
Bugun transferimin 5. Gunu normalde doktor ayin 24 une verdi tahlil gununu ama dayanamiom persembe yani 9. gunu yaptirsam olurmu acaba
kızlar transferden sonra crinone jel kullandıktan sonra yürümek mi gerekiyor
3 saat hastanede yattım.taksiyle eve gittim.Annemde yanımdaydı 10 gün annem baktı .Yanıma bi cam şişe su aldım onu doldurtup doldurtup yudum yudum içtim.Günde 8 kere wc ye gidiyordum.son güne kadar bi iş yapmadım diğerlerinde yapmıştım(5.günden sonra)test günü annem gitmek zorunda kalmıştı.O zamanda eşim yardım etti.Testi verdim ve sonucu almaya gitmemiştim.Eşim ben alırım dediğinde boşver gene adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor demiştim.karnımda şişti aynı adet olck gibi. Birden ağır bir uykuya dalıyosanız dikkat edin bnm diğer 2 denemede hiç uyku bastırmamıştı.Böyle top patlasa duymayacak gibi uyuyordum .Eşim geldiğind 333,0 dedi inanamadım yanlış var dedim ,inanamamıştım.dedim labratua yanlış olabilir demiştim çok fena ağladım sevinçten.Bn ağladım eşim ağladı hüngür hüngür ağladık ailelerimizi aradık onlarla ağlamıştık.Rabbim herkese nasip etsin dua edin.Bn hergün kenzülarşı okudum evdeydim çünkü .2.gün yıkanp oturarak namazların farzını kılmıştım hep dua ettim.içeceğim suları okuyup içtim 10 gün boyunca.Hem psikolojik olarak rahatlıyorsun.Kitap okudum bol bol.3 kitap bitirdim 400 syflık kitaplar.zaman daha çabuk geçiyor
en azından evindesin, bir de iş düşünmüyorsun. ben de rapor alacağım transfer sonrası...
benim ilk denemem, zaten 2 ay gibi kısa bir süre oldu eşimle ilgili sıkıntıyı öğreneli.. hiç vakit kaybetmedik :) senin kaçıncı denemen canım?
Senin de hayirlisi olsunhayırlısı olsun cnm bende puregon kullanıyorum bugn 6.günüm.. yarında kontrolüm var.. senn bir tek puregon mu bana 6.gün orgalutran başlattılar ...
amin inşşaallahh.. peki ne kadar yattınız ev işlerınızı yaptınızmı? transferden ne kadar sonra wcye çıktınız? merkezde kaç saat kaldınız acaba? :)
canım hayırlı olsun inşallah hamileyim cığlığını duyarız senin kac transfer kalitesi yaz nolur ben bunları merak ediyorum bu topikte coookkk gebe olacak ben söylüyorum doğru söylüyorum bana güvenin