• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Canım bir kaç kez yazdım sana ama görmedin herhalde bebek nasıl sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Dualarım hep sana ve diğer arkadaslara..

Canım bir kaç kez yazdım sana ama görmedin herhalde bebek nasıl sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Dualarım hep sana ve diğer arkadaslara..

çok özür cnm görmedim

iyiyim çok şükür:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
cumartesi akşam kontrole gidicem :18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Merhabalar, bugun kan testimi yaptirdim, degerim 658 cikti :-) ama karnimda sivi birikmedi oldugundan iki sise serumla yattim yine.

Öncelikle hayırlı olsun, sonucunuzun pozitif olduğuna çok sevindim. Geçmişteki sayfalarda yanlış hatırlamıyorsam Çorludan olduğunuzu okumuştum ve Reyaptamı yoksa başka biryerde mi tüp bebek yaptırma konusunda kararsızdınız. Sakıncası yoksa Reyaptamı yaptırıp yaptırmadığınızı öğrenebilirmiyim ? Bende tüp bebek düşünüyorum ve hastane konusunda çok kararsısızm. Yakın olması sebebi ile Reyap 'ı denemek istiyorum. Çorluda oturuyorum ve Çerkezköy de çalışıyorum. Bu stresli süreçte İstanbul a gidip gelmek açıkçası beni korkutuyor. Hem yorucu hemde stresli. Eğer Çorluda yaptırdıysanız ve bana doktor ve hastane hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

Allah tamamına erdirsin diyorum, inşallah kucağınıza da almayı nasip etsin. Siz bana gerçekten bir umut ışığı oldunuz.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

biliyorum zor oldugunu ama işte biliyosunuz insan bı umut duymak ıstıyo bırınınkı yukselmıştı oluru duymak ıstıyo dua edın benım için de rabbım hepınızın gonlune gore versın beklıyenlere hayırlı mujdeler bebıs haberı alanlara saglıkla kucagını almayı nasıp etsın ıns

Öncelikle hayırlı olsun, sonucunuzun pozitif olduğuna çok sevindim. Geçmişteki sayfalarda yanlış hatırlamıyorsam Çorludan olduğunuzu okumuştum ve Reyaptamı yoksa başka biryerde mi tüp bebek yaptırma konusunda kararsızdınız. Sakıncası yoksa Reyaptamı yaptırıp yaptırmadığınızı öğrenebilirmiyim ? Bende tüp bebek düşünüyorum ve hastane konusunda çok kararsısızm. Yakın olması sebebi ile Reyap 'ı denemek istiyorum. Çorluda oturuyorum ve Çerkezköy de çalışıyorum. Bu stresli süreçte İstanbul a gidip gelmek açıkçası beni korkutuyor. Hem yorucu hemde stresli. Eğer Çorluda yaptırdıysanız ve bana doktor ve hastane hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

Allah tamamına erdirsin diyorum, inşallah kucağını
a da almayı nasip etsin. Siz bana gerçekten bir umut ışığı oldunuz.
U
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Merhaba, cok tesekkurler, allah en kisa zamanda stize de nasip etsin.
Dahaonceki mesajkarimdan da anlamissinizdir biz cok kararsiz kaldik. Ablamin yakin bir arkadadi reyapta ilk denemesinde pozitif sonuc alinca biz de cesaret aldik ve reyap da doktor kemal yildiz ile denemeye karar verdik, iyi ki boyle bir karar almisiz cok memenun kaldik. Oncelikli butun personel cok guleryuzlu ve yardimsever, ilgili. Kendimi cok rahat hissettim ve pozitif duygular aktardilar hep. Surec boyunca hep yakindan takip ettiler ve en ufak bir sorunda evime 10 dakika uzakta oldugunu bilmek cok rahatlatici bir duygu. Yakin bir arkadasim istanbul tup bebek merkezine gidip geliyor ve yapilan islemlerin hepsi ayni, o bile artik buraya mi gelsem diye dusunuyor.
Tedavi sureci stresli oluyor bir de istanbula gidip gelmek daha cok stres olcakti benim icin. Yumurta toplama ve transfer icin sabah erken gitmek gerekiyor, istanbulda olsa otelde kalmamiz falan gerekecekti ama reyapta olunca kendi evimde kendi yatagimda dinlenme imkani oldu.
Transfer sonrasi kucuk bir ohss probleminyasadim, ilaclarin yan etkisi olarak ve doktorum hemen ilgilenerek musahade altina aldi.
Acikcasi biz cok memnun kaldik ve daha pozitif sonucunu almadan iyiki burayi secmisim dedim.

dün akşam lekelenmelerim başladı,sabahtan beride arttı,parça galan geliyor,büyük ihtimal düşük yapıyorum yada kimyasal gebelikti bilmiyorum ama dış gebelikten korkuyorum.

artık hastaneye gidip o loş odada alttan muayene edilip kan vermekten bıktım.

ikinci denemem bir yandan ağlayıp bir yandanda birşeylerle uğrşsa biri deli derdim ama acı öyle birşey ki insana herşeyi birarada yaptırıyor

bernace benimde 2.dememdi canım,9.gün değerim 57,11.gün 129 çıkmıştı değerim,bak şimdi kanamam başladı düşük yapıyorum,transferin 5.gününden beri çektiğim acılar cabası,1 haftadırda yatıyorum,tam bir rezillik ama ne oldu bak ellerim bomboş,hiç tutmasa bu kadar üzülmez insan,üzülme canım diyicem ama biliyorum zor.ne diyeyim rabbim bizide birgün görür inşaallah,isyan etmek istemiyorum ama neyse.....

sakin ol cnm dünyanın en uzun zaman dilimi o test sonucunu beklemek cnm inşallah güzel sonuç alırsın kutlama yaparız hakkında hayırlısı

sakin üzülüp pes etme bak bebeğin tutunmuş ama gelişmemiş buda iyi bir gelişme hiç hamile kalamamaktan iyi unutma bunu ve tekrar dene toparlandığında

mavielle canım çok teşekkür ederim. süreci düşündükçe canım sıkılıyor ama pes etmeyeceğim.. Tek tesellim tutmuş olması .. :))

Puffy68 arkadaşım çok teşekkür ederim.. üzülmemeye çalışıyorum...Rabbim herkesi bebek sahibi olmayı nasip etsin....Emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah..

bernace benimde 2.dememdi canım,9.gün değerim 57,11.gün 129 çıkmıştı değerim,bak şimdi kanamam başladı düşük yapıyorum,transferin 5.gününden beri çektiğim acılar cabası,1 haftadırda yatıyorum,tam bir rezillik ama ne oldu bak ellerim bomboş,hiç tutmasa bu kadar üzülmez insan,üzülme canım diyicem ama biliyorum zor.ne diyeyim rabbim bizide birgün görür inşaallah,isyan etmek istemiyorum ama neyse.....

aaaaaaaaaaa düşünme böyle kanamalar hep olan şeyler benim 16 hafta sürmüştü kızımda hem düşük yapsan inan bana yerinde duramazsın doğumdan fena ağrısı bol bol dinlen ve sakin ol doktorunun sözlerini dinle

Puffy68 arkadaşım çok teşekkür ederim.. üzülmemeye çalışıyorum...Rabbim herkesi bebek sahibi olmayı nasip etsin....Emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah..

aminnnnn cnnmmmm

ikinci denemem bir yandan ağlayıp bir yandanda birşeylerle uğrşsa biri deli derdim ama acı öyle birşey ki insana herşeyi birarada yaptırıyor

bizler güçlü insanlarız allah kimseye kaldıramıcağı yükü vermezmiş isyan etmeden sabırla sınavımızın bitmesini beklicez

aaaaaaaaaaa düşünme böyle kanamalar hep olan şeyler benim 16 hafta sürmüştü kızımda hem düşük yapsan inan bana yerinde duramazsın doğumdan fena ağrısı bol bol dinlen ve sakin ol doktorunun sözlerini dinle

canım 2 haftalık bebeğin nesi ağrı yapacak,belkide kimyasal gebelikti bilmiyorum,çünkü ilk tüp bebek denememdede tutmuştu ve değerim 5000 iken kanamam başladı,sonuçta o bebeğimide kaybettim ama hiç ama hiç ağrım olmadı,buda öyle işte.

Son düzenleme:
nurancım aldım numaranı geç oldu dıye aramadım ama bende istanbulda oturuyorum zaten ilaçların ismini dozunu yazsın doktor telefon açarım sana buyuk ıhtımal salı sabahı gıtcem doktora...haberleşiriz canım bebeğine de kendıne de ıyı bak:)

hayırlı haberlerle dön inşallah hayırlısı olsun canım benim tamam canım sen hayırlısı ile git güzel haberler alda herşey halolur görüşürüz canım

transferimin 5. günü ve sivilcelerim çıkmaya başladı ilaçlardanmı yoksa adetmi olcam anlamadım bana bu konuda fikir verebilicek olan kimse varmııııııı:(((((

Nurancim yerim o bebisini senin , acıksın iyice beslensin guzel guzel büyüsün inşallah seninde ona cok iyi baktığına eminim annesinin kıymetlisi o.
Bende beklemedeyim biliyorsun gün sayıyorum yeni tedavi için ah bir başlasa su tedavi.
Seni ve bebisini cok cok öptüm....

ahh teyzesi ahhh iyice beslensinde bugün doktora gittim 2 ayda 10 kilo almışım dur demenin vakti gelsi 100 kilo ile dogururum heralde olmazmı kıymetlim valla pire gibi peşindeyim takipteyim seni birna önce tedavin başlasın ve güzel haberler alayım senden ve cümle topikteki güzel anne adaylarından sana bu arada tavsiyem yakınında kuran kursu yada kuran bilenler varsa senin adına okuyabildikleri kadar meryem suresini okusunlar senin niyetine bende seni öpüyorum inş bir gün kucagımızda bebişlerimizler karşılaşmakta nasip olur :)))))))))))9

canım sanada çok geçmiş olsun amacımız ortak tutsada tutmasada insan neticeye ulaşamayınca üzülüyor ve ne kadar teselli versekte birbirimize acımız dinmiyor sadece toprak atıyoruz üzerine yani her denemede bir kat daha acıtıyor içimizi bide buna neden tutmadığını bilememek var ya onca gidiş geliş onca koşturma arasında bide maddi boyutuda eklenince hemen tekrarlanacak bişey olmuyor neyse allah hayırlısını nasip etsin kalan arkadaşlarımın içtenlikle dua ediyorum ki bebekleri tutunsun inşallah ve sanada nasip etsin...

biliyorum zor oldugunu ama işte biliyosunuz insan bı umut duymak ıstıyo bırınınkı yukselmıştı oluru duymak ıstıyo dua edın benım için de rabbım hepınızın gonlune gore versın beklıyenlere hayırlı mujdeler bebıs haberı alanlara saglıkla kucagını almayı nasıp etsın ıns

""""""" canım bu yol umut yolu sakin inancını yitirme sen ALLAHa ve doktorlara güven icini ferah tut bütün duaların icinde âmin diyorum

""""""" bernacim o aglayip bir yandan bir şeylerle uğraşma isini bende yaptım hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz ama bize düşen bu yolda güçlü olmak yilmamak inancımızı yitirmemek ALLAH maddi manevi yanında olsun bebeğine kavuştursun inşallah

bernace benimde 2.dememdi canım,9.gün değerim 57,11.gün 129 çıkmıştı değerim,bak şimdi kanamam başladı düşük yapıyorum,transferin 5.gününden beri çektiğim acılar cabası,1 haftadırda yatıyorum,tam bir rezillik ama
ne oldu bak ellerim bomboş,hiç tutmasa bu kadar üzülmez insan,üzülme canım diyicem ama biliyorum zor.ne diyeyim rabbim bizide birgün görür inşaallah,isyan etmek istemiyorum ama neyse.....

""""" Rabbim bir an önce seni görsün yüzüne gülsün bu günleri atlat umarım bütün endişelerin bos çıkar doktorun guzel müjde verir sana

Puffy68 arkadaşım çok teşekkür ederim.. üzülmemeye çalışıyorum...Rabbim herkesi bebek sahibi
olmayı nasip etsin....Emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah..

""""" bütün dualarımız seninle ve diğer arkadaşlarımızla ALLAH emeklerimizi bosa çıkarmasın

transferimin 5. günü ve sivilcelerim çıkmaya başladı ilaçlardanmı yoksa adetmi olcam anlamadım bana bu konuda fikir verebilicek olan kimse varmııııııı:(((((

""""" canım herkeste belirtiler farklılık gösteriyor o yüzden bu tür seyleri olumlu olumsuz belirti olarak algılama kafanı karıştırıp endişelenme sonuçta bir sürü ilaç alıyoruz hormon yükleniyoruz bu tür seylerde olabilir. Sen icini bozma sakin sakin test gunünü bekle ALLAH hayırlı sonuclar nasip etsin.

ahh teyzesi ahhh iyice beslensinde bugün doktora gittim 2 ayda 10 kilo almışım dur demenin vakti gelsi 100 kilo ile dogururum heralde olmazmı kıymetlim valla pire gibi peşindeyim takipteyim seni birna önce tedavin başlasın ve güzel haberler alayım senden ve cümle topikteki güzel anne adaylarından sana bu arada tavsiyem yakınında kuran kursu yada kuran bilenler varsa senin adına okuyabildikleri kadar meryem suresini okusunlar senin niyetine bende seni öpüyorum inş bir gün kucagımızda bebişlerimizler karşılaşmakta nasip olur :)))))))))))9

Bu kilo alma durumuna bayağı güldüm ama hamile ve buyuturken bize neler yapıyor bu bebisler farkındayım. Sen sağlıklı , bebek sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.hayatta her şey hallediliyor yeterki sevdiklerimiz biz bir arada olalım.
Ben bol bol Yasin ve Meryem süresi okuyorum bir ablam biliyor tedavide oldugumu oda okuyor benim adıma.
Eşimde namazlarını ihmal etmiyor oda okuyor sürekli.
Hatta transfere girerken elimde Yasin doktor transfer yapıyor ben okuyup duruyordum bayağı konumum halim:)))))))

Back