Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bir kaç kez yazdım sana ama görmedin herhalde bebek nasıl sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Dualarım hep sana ve diğer arkadaslara..
Merhabalar, bugun kan testimi yaptirdim, degerim 658 cikti ama karnimda sivi birikmedi oldugundan iki sise serumla yattim yine.
Merhaba, cok tesekkurler, allah en kisa zamanda stize de nasip etsin.Öncelikle hayırlı olsun, sonucunuzun pozitif olduğuna çok sevindim. Geçmişteki sayfalarda yanlış hatırlamıyorsam Çorludan olduğunuzu okumuştum ve Reyaptamı yoksa başka biryerde mi tüp bebek yaptırma konusunda kararsızdınız. Sakıncası yoksa Reyaptamı yaptırıp yaptırmadığınızı öğrenebilirmiyim ? Bende tüp bebek düşünüyorum ve hastane konusunda çok kararsısızm. Yakın olması sebebi ile Reyap 'ı denemek istiyorum. Çorluda oturuyorum ve Çerkezköy de çalışıyorum. Bu stresli süreçte İstanbul a gidip gelmek açıkçası beni korkutuyor. Hem yorucu hemde stresli. Eğer Çorluda yaptırdıysanız ve bana doktor ve hastane hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Allah tamamına erdirsin diyorum, inşallah kucağını
a da almayı nasip etsin. Siz bana gerçekten bir umut ışığı oldunuz.
U
Şimdiden çok teşekkür ederim.
(((( yaaa çok üzüldüm arkadaşım sabırlı ol bu kaçıncı denemendi?
ikinci denemem bir yandan ağlayıp bir yandanda birşeylerle uğrşsa biri deli derdim ama acı öyle birşey ki insana herşeyi birarada yaptırıyor
sakin ol cnm dünyanın en uzun zaman dilimi o test sonucunu beklemek cnm inşallah güzel sonuç alırsın kutlama yaparız hakkında hayırlısı
sakin üzülüp pes etme bak bebeğin tutunmuş ama gelişmemiş buda iyi bir gelişme hiç hamile kalamamaktan iyi unutma bunu ve tekrar dene toparlandığında
bernace benimde 2.dememdi canım,9.gün değerim 57,11.gün 129 çıkmıştı değerim,bak şimdi kanamam başladı düşük yapıyorum,transferin 5.gününden beri çektiğim acılar cabası,1 haftadırda yatıyorum,tam bir rezillik ama ne oldu bak ellerim bomboş,hiç tutmasa bu kadar üzülmez insan,üzülme canım diyicem ama biliyorum zor.ne diyeyim rabbim bizide birgün görür inşaallah,isyan etmek istemiyorum ama neyse.....
Puffy68 arkadaşım çok teşekkür ederim.. üzülmemeye çalışıyorum...Rabbim herkesi bebek sahibi olmayı nasip etsin....Emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah..
ikinci denemem bir yandan ağlayıp bir yandanda birşeylerle uğrşsa biri deli derdim ama acı öyle birşey ki insana herşeyi birarada yaptırıyor
aaaaaaaaaaa düşünme böyle kanamalar hep olan şeyler benim 16 hafta sürmüştü kızımda hem düşük yapsan inan bana yerinde duramazsın doğumdan fena ağrısı bol bol dinlen ve sakin ol doktorunun sözlerini dinle
nurancım aldım numaranı geç oldu dıye aramadım ama bende istanbulda oturuyorum zaten ilaçların ismini dozunu yazsın doktor telefon açarım sana buyuk ıhtımal salı sabahı gıtcem doktora...haberleşiriz canım bebeğine de kendıne de ıyı bak:)
Nurancim yerim o bebisini senin , acıksın iyice beslensin guzel guzel büyüsün inşallah seninde ona cok iyi baktığına eminim annesinin kıymetlisi o.
Bende beklemedeyim biliyorsun gün sayıyorum yeni tedavi için ah bir başlasa su tedavi.
Seni ve bebisini cok cok öptüm....
bernace benimde 2.dememdi canım,9.gün değerim 57,11.gün 129 çıkmıştı değerim,bak şimdi kanamam başladı düşük yapıyorum,transferin 5.gününden beri çektiğim acılar cabası,1 haftadırda yatıyorum,tam bir rezillik ama ne oldu bak ellerim bomboş,hiç tutmasa bu kadar üzülmez insan,üzülme canım diyicem ama biliyorum zor.ne diyeyim rabbim bizide birgün görür inşaallah,isyan etmek istemiyorum ama neyse.....
çok özür cnm görmedim
iyiyim çok şükür
cumartesi akşam kontrole gidicem :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
biliyorum zor oldugunu ama işte biliyosunuz insan bı umut duymak ıstıyo bırınınkı yukselmıştı oluru duymak ıstıyo dua edın benım için de rabbım hepınızın gonlune gore versın beklıyenlere hayırlı mujdeler bebıs haberı alanlara saglıkla kucagını almayı nasıp etsın ıns
bernace benimde 2.dememdi canım,9.gün değerim 57,11.gün 129 çıkmıştı değerim,bak şimdi kanamam başladı düşük yapıyorum,transferin 5.gününden beri çektiğim acılar cabası,1 haftadırda yatıyorum,tam bir rezillik ama
ne oldu bak ellerim bomboş,hiç tutmasa bu kadar üzülmez insan,üzülme canım diyicem ama biliyorum zor.ne diyeyim rabbim bizide birgün görür inşaallah,isyan etmek istemiyorum ama neyse.....
Puffy68 arkadaşım çok teşekkür ederim.. üzülmemeye çalışıyorum...Rabbim herkesi bebek sahibi
olmayı nasip etsin....Emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah..
transferimin 5. günü ve sivilcelerim çıkmaya başladı ilaçlardanmı yoksa adetmi olcam anlamadım bana bu konuda fikir verebilicek olan kimse varmııııııı((((
ahh teyzesi ahhh iyice beslensinde bugün doktora gittim 2 ayda 10 kilo almışım dur demenin vakti gelsi 100 kilo ile dogururum heralde olmazmı kıymetlim valla pire gibi peşindeyim takipteyim seni birna önce tedavin başlasın ve güzel haberler alayım senden ve cümle topikteki güzel anne adaylarından sana bu arada tavsiyem yakınında kuran kursu yada kuran bilenler varsa senin adına okuyabildikleri kadar meryem suresini okusunlar senin niyetine bende seni öpüyorum inş bir gün kucagımızda bebişlerimizler karşılaşmakta nasip olur :)))))))))))9