ahh teyzesi ahhh iyice beslensinde bugün doktora gittim 2 ayda 10 kilo almışım dur demenin vakti gelsi 100 kilo ile dogururum heralde olmazmı kıymetlim valla pire gibi peşindeyim takipteyim seni birna önce tedavin başlasın ve güzel haberler alayım senden ve cümle topikteki güzel anne adaylarından sana bu arada tavsiyem yakınında kuran kursu yada kuran bilenler varsa senin adına okuyabildikleri kadar meryem suresini okusunlar senin niyetine bende seni öpüyorum inş bir gün kucagımızda bebişlerimizler karşılaşmakta nasip olur :)))))))))))9
nurancım, kilonu bilmiyorum ama , bebişim sana söyle böyle epey kilo aldıracak, sağlıklı olsun da ne diyelim katlanacağız... seve seve değil mi.......... meryem suresini buldum , değişik ayetler var, hepsini mi okuyacağız, türkçe olurmuymuş ..... manevi destek için meryem süresini mi tavsiye ediyorlar. meryemin hayatı sanırım.. özelden mesajımı aldın mı
gözün aydın cnm senin oğlun olucak bak gör mavielle demişti dersin :)))))
maşallah, diyelimmm de.... nasıl anladın canikom.
Ah canım maşalkah inan cok sevindim maşallah bana umut oldun inş benim degerimde artar 12.gun 22 çıktı arada kalmısım doktor ümit var ıkınci tahlilde belli olur dei benim içinde olur inş duaet:26:
inşallah , hayırlısyla...
[/QUOTE]Umudunu kaybetme ben 4 gündür hiçbirşey yemedim üzüntüden iki kilo vermişim kendimi o kadar hazırlamışımki negatif sonuca Dr bugün değer leri söyleyince ağlama krizine girdim Dr eşime sen dinle bari beni dedi ona anlattı herşeyi canım dualarıma senide katıyorum artık moralini bozma fazlada internetten araştırma belirti arama sadece kafan karışır sadece dua et inşallah sağlıcakla kucağımiza alırız canım[/QUOTE]
o güzel duyguları tüm arkadaşlarla yaşarız inşallah..... sağlıkla kucağına alman dileğiyle...
Evet kızlar 15 Aralık'ta donmuş 6 hücreli embriyom transfer edilmişti. 26 Aralık test tarihimdi hem de adet günüm. Ama ben 24 Aralık'ta dayanamayıp test yaptım. Her zamanki gibi beta Hcg sıfırdı. Test günü adet olunca tekrar teste gerek duymadım. Sakın siz böyle yapmayın test günü mutlaka yaptırın. Hatta sıfırsa bile yineleyin; adetiniz her zamanki gibi değilse. Benim daha az adet olmuştu çok dikkat ettiğimde anlaşılıyordu ama bunu da önemsemedim.
Sonuç peki? Transferden tam 1 ay sonra şiddetli sağ kasık ağrısı ve o da ne beta Hcg değerim 2200 ama kese yok. 2-3 cm lik embriyom ultrasonda sağ tüpümde yumurtalığın dibine yuvalanmış
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Hayat nasıl da bir anda tersine dönüyor. Yıllardır çocuk isteyen biz bu sefer de nolur düşşün bu bebek diye dua ediyoruz. İğne yapıldı beta Hcg değerim neyse ki düşüyor, yavrum annesinden kopup gidiyor. Hem sevinç hem hüzün gözyaşları birarada
Allah hepimize dayanma gücü ve sabır versin. Her olay insana bir ders verir ya, inanın hiç birşey sizin sağlığınızdan önemli değil, iki gündür çektiğim ızdırap belki doğum sancısından beterdi ve ara vermeden sürekli...
Allahım kimseye yaşatmasın ama yaşatıyorsa bunda da bir hayır vardır diye düşünmeliyiz. Asla pes etmeyin, isteyin ama neden sorusunu sormaktan vazgeçin kızlar. Çünkü herşeyin bir zamanı var ve ben bana verilen bu mesajı acı tecrübeyle anladım. Şubattaki tedaviye başlama planlarım da son buldu. Doktor bir kaç ay dinlenmem gerektiğini söyledi.
Umarım hiç birimiz daha fazla beklemeyiz...
çok üzüldüm canım,,,, inşallah bir daha yaşamazsın, yaşamayalım... biraz dinlen, kafanı toparla,, haklısın zamanı gelmeden hiçbirşeye kavuşamıyoruz, ama , insanoğlu işte, hemen olsun istiyor, ben de inanıyorum ki zamanı gelince birçoğumuz bebişlerine kavuşacak..... dualarım seninle.....
bugün son gebelik testimi yaptırdım.. Bebeğimi kaybettim arkadaşlar...
(
canım, allah sabır versin, en kısa zamanda pozitif sonuçlara ulaşman için dualarımzın içindesin, yalnız değilsin unutma....
Gezmeci bizimkiler, rahat duramamışlar, keşfe çıkmışlar:)
İyi tarafındada bakamıyorum cnm, doktorlar ikincisindede dış gebelik olma şansının yüksek oluğunu söylüyorlar. Özelliklede normal yoldan hamile kalmamı tavsiye etmediler, bakacağız artık 3-5 ay sonrasında neler olucak. Şimdilik kokularımı yenemedim, düşünemiyorum bile..
canım, sen yine de pozitif düşünmeye çalış,, zamanı gelince bebeğine kavuşacaksın, sadece zamaannn.....doktor 2.si için şimdiden nasıl dışgebelik diyebiliyor,, bu da mı anlaşılıyormuş,, ne kadar çok şey öğreniyoruz hergün.....