• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Merhaba, cok tesekkurler, allah en kisa zamanda stize de nasip etsin.
Dahaonceki mesajkarimdan da anlamissinizdir biz cok kararsiz kaldik. Ablamin yakin bir arkadadi reyapta ilk denemesinde pozitif sonuc alinca biz de cesaret aldik ve reyap da doktor kemal yildiz ile denemeye karar verdik, iyi ki boyle bir karar almisiz cok memenun kaldik. Oncelikli butun personel cok guleryuzlu ve yardimsever, ilgili. Kendimi cok rahat hissettim ve pozitif duygular aktardilar hep. Surec boyunca hep yakindan takip ettiler ve en ufak bir sorunda evime 10 dakika uzakta oldugunu bilmek cok rahatlatici bir duygu. Yakin bir arkadasim istanbul tup bebek merkezine gidip geliyor ve yapilan islemlerin hepsi ayni, o bile artik buraya mi gelsem diye dusunuyor.
Tedavi sureci stresli oluyor bir de istanbula gidip gelmek daha cok stres olcakti benim icin. Yumurta toplama ve transfer icin sabah erken gitmek gerekiyor, istanbulda olsa otelde kalmamiz falan gerekecekti ama reyapta olunca kendi evimde kendi yatagimda dinlenme imkani oldu.
Transfer sonrasi kucuk bir ohss probleminyasadim, ilaclarin yan etkisi olarak ve doktorum hemen ilgilenerek musahade altina aldi.
Acikcasi biz cok memnun kaldik ve daha pozitif sonucunu almadan iyiki burayi secmisim dedim.

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Pozitif sonucu kendim almış kadar mutlu oldum inanın. Üstelikte içime acayip su serptiniz. Çok kararsız ve endişeliydim. Zaten işlemlerden oldukça korkuyorum birde yol stresi beni mahvedecekti. Ortalama olarak maliyeti hakkında da bilgi verebilirmisiniz? Gerçi en kısa zamanda görüşmeye gideceğim ama ön bilgim olursa hazırlıklı olurum diye düşünüyorum. Umarım sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirirsiniz. Darısı bu umutla yola çıkan herkesin başına :)

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Pozitif sonucu kendim almış kadar mutlu oldum inanın. Üstelikte içime acayip su serptiniz. Çok kararsız ve endişeliydim. Zaten işlemlerden oldukça korkuyorum birde yol stresi beni mahvedecekti. Ortalama olarak maliyeti hakkında da bilgi verebilirmisiniz? Gerçi en kısa zamanda görüşmeye gideceğim ama ön bilgim olursa hazırlıklı olurum diye düşünüyorum. Umarım sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirirsiniz. Darısı bu umutla yola çıkan herkesin başına :)
Cok tesekkurler iyi dileklerinoz icin, ucret biraz da kisiden kisiye degisiyor yani doktor 3500 aliyor, ustu kullandiginiz ilaclara bagli. Benim ilac dozum azdi o yuzden 1500 civari tuttu. İstanbulda da aret kamar 4000 arti ilaclar demisti, asagi yukari aymi yani. Randevu alirken ogleden sonra ve persembe cuma almanizi tavsiye ederim daha sakin oluyor. Ve kemal bey akliniza gelebicek en sacma sorulara bile bikmadan usanmadan cevap veriuor, bizim ilk gorusmemiz nerdeyse uc saat surmustu:-) simdiden bol sans

Canım ALLAH nazarlardan saklasın kontrolde minik dutuna bizden selam söyle ablaları cok cok öpüyor onu...

:)))) sölerim cnm heyecanla bekliyorum kalp atşını görmeyi işte ozaman tamam benimle dicemmm

canım 2 haftalık bebeğin nesi ağrı yapacak,belkide kimyasal gebelikti bilmiyorum,çünkü ilk tüp bebek denememdede tutmuştu ve değerim 5000 iken kanamam başladı,sonuçta o bebeğimide kaybettim ama hiç ama hiç ağrım olmadı,buda öyle işte.

böle düşünme ama eğer dediğin gibi olursa senin bağışıklık problemin var demek bünye bebeği mikrop görüp atıyor demek doktorunla bu konuda görüş istersen tedavisi var çünkü

Bu kilo alma durumuna bayağı güldüm ama hamile ve buyuturken bize neler yapıyor bu bebisler farkındayım. Sen sağlıklı , bebek sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.hayatta her şey hallediliyor yeterki sevdiklerimiz biz bir arada olalım.
Ben bol bol Yasin ve Meryem süresi okuyorum bir ablam biliyor tedavide oldugumu oda okuyor benim adıma.
Eşimde namazlarını ihmal etmiyor oda okuyor sürekli.
Hatta transfere girerken elimde Yasin doktor transfer yapıyor ben okuyup duruyordum bayağı konumum halim:)))))))[/QU

hayırlı haberlerini tez vakitte bekliyorummmmmmmmm sorma valla bu bebişler sekilden sekile sokuyorlar bizi hayırlısı olsunda canım benim :)))))))))))))

benim değerler 11. gün 30 du 14. gün 37 olmuş bu ne demek şimdi ne olur yardım edin böyle olan varmı aranızda

kızlar bugün 18. güm benim değer 118 olmuş dr bi sorun yok gayet güzel yükselmiş dedi benim dürümümda olanlar sakın diyorum ümitsizliğe düşmeyin allah ol deyince oluyor işte benimkide biraz geriden geliyor heralde

kızlar bugün 18. güm benim değer 118 olmuş dr bi sorun yok gayet güzel yükselmiş dedi benim dürümümda olanlar sakın diyorum ümitsizliğe düşmeyin allah ol deyince oluyor işte benimkide biraz geriden geliyor heralde

gözün aydın cnm senin oğlun olucak bak gör mavielle demişti dersin :)))))

""""""" canım bu yol umut yolu sakin inancını yitirme sen ALLAHa ve doktorlara güven icini ferah tut bütün duaların icinde âmin diyorum

""""""" bernacim o aglayip bir yandan bir şeylerle uğraşma isini bende yaptım hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz ama bize düşen bu yolda güçlü olmak yilmamak inancımızı yitirmemek ALLAH maddi manevi yanında olsun bebeğine kavuştursun inşallah

""""" Rabbim bir an önce seni görsün yüzüne gülsün bu günleri atlat umarım bütün endişelerin bos çıkar doktorun guzel müjde verir sana

""""" bütün dualarımız seninle ve diğer arkadaşlarımızla ALLAH emeklerimizi bosa çıkarmasın

""""" canım herkeste belirtiler farklılık gösteriyor o yüzden bu tür seyleri olumlu olumsuz belirti olarak algılama kafanı karıştırıp endişelenme sonuçta bir sürü ilaç alıyoruz hormon yükleniyoruz bu tür seylerde olabilir. Sen icini bozma sakin sakin test gunünü bekle ALLAH hayırlı sonuclar nasip etsin.
Amin canım inş rabbim gepipmizi sevindirsin bugünedualarla geldik şükürler olsun inş rabbim ol derse olucak yalnız ona sığındım bakalım yarın görücez
Ah canım maşalkah inan cok sevindim maşallah bana umut oldun inş benim degerimde artar 12.gun 22 çıktı arada kalmısım doktor ümit var ıkınci tahlilde belli olur dei benim içinde olur inş duaet:26:

Ah canım maşalkah inan cok sevindim maşallah bana umut oldun inş benim degerimde artar 12.gun 22 çıktı arada kalmısım doktor ümit var ıkınci tahlilde belli olur dei benim içinde olur inş duaet:26:[/QUOTE]

Umudunu kaybetme ben 4 gündür hiçbirşey yemedim üzüntüden iki kilo vermişim kendimi o kadar hazırlamışımki negatif sonuca Dr bugün değer leri söyleyince ağlama krizine girdim Dr eşime sen dinle bari beni dedi ona anlattı herşeyi canım dualarıma senide katıyorum artık moralini bozma fazlada internetten araştırma belirti arama sadece kafan karışır sadece dua et inşallah sağlıcakla kucağımiza alırız canım

Ah canım maşalkah inan cok sevindim maşallah bana umut oldun inş benim degerimde artar 12.gun 22 çıktı arada kalmısım doktor ümit var ıkınci tahlilde belli olur dei benim içinde olur inş duaet:26:

Umudunu kaybetme ben 4 gündür hiçbirşey yemedim üzüntüden iki kilo vermişim kendimi o kadar hazırlamışımki negatif sonuca Dr bugün değer leri söyleyince ağlama krizine girdim Dr eşime sen dinle bari beni dedi ona anlattı herşeyi canım dualarıma senide katıyorum artık moralini bozma fazlada internetten araştırma belirti arama sadece kafan karışır sadece dua et inşallah sağlıcakla kucağımiza alırız canım[/QUOTE]

Canım allah razı olsun inş rabbim sevindirir cok zor allahım kımsenın yureğini yakmasın evlat hasretıyle inş saglıkla kucağımızada alırız bugunlerin sıkıntısını evlatlarımızın kokusuyla unuturuz inş

Evet kızlar 15 Aralık'ta donmuş 6 hücreli embriyom transfer edilmişti. 26 Aralık test tarihimdi hem de adet günüm. Ama ben 24 Aralık'ta dayanamayıp test yaptım. Her zamanki gibi beta Hcg sıfırdı. Test günü adet olunca tekrar teste gerek duymadım. Sakın siz böyle yapmayın test günü mutlaka yaptırın. Hatta sıfırsa bile yineleyin; adetiniz her zamanki gibi değilse. Benim daha az adet olmuştu çok dikkat ettiğimde anlaşılıyordu ama bunu da önemsemedim.

Sonuç peki? Transferden tam 1 ay sonra şiddetli sağ kasık ağrısı ve o da ne beta Hcg değerim 2200 ama kese yok. 2-3 cm lik embriyom ultrasonda sağ tüpümde yumurtalığın dibine yuvalanmış:(:(

Hayat nasıl da bir anda tersine dönüyor. Yıllardır çocuk isteyen biz bu sefer de nolur düşşün bu bebek diye dua ediyoruz. İğne yapıldı beta Hcg değerim neyse ki düşüyor, yavrum annesinden kopup gidiyor. Hem sevinç hem hüzün gözyaşları birarada:(:(

Allah hepimize dayanma gücü ve sabır versin. Her olay insana bir ders verir ya, inanın hiç birşey sizin sağlığınızdan önemli değil, iki gündür çektiğim ızdırap belki doğum sancısından beterdi ve ara vermeden sürekli...

Allahım kimseye yaşatmasın ama yaşatıyorsa bunda da bir hayır vardır diye düşünmeliyiz. Asla pes etmeyin, isteyin ama neden sorusunu sormaktan vazgeçin kızlar. Çünkü herşeyin bir zamanı var ve ben bana verilen bu mesajı acı tecrübeyle anladım. Şubattaki tedaviye başlama planlarım da son buldu. Doktor bir kaç ay dinlenmem gerektiğini söyledi.

Umarım hiç birimiz daha fazla beklemeyiz...

Son düzenleme:
Evet kızlar 15 Aralık'ta donmuş 6 hücreli embriyom transfer edilmişti. 26 Aralık test tarihimdi hem de adet günüm. Ama ben 24 Aralık'ta dayanamayıp test yaptım. Her zamanki gibi beta Hcg sıfırdı. Test günü adet olunca tekrar teste gerek duymadım. Sakın siz böyle yapmayın test günü mutlaka yaptırın. Hatta sıfırsa bile yineleyin; adetiniz her zamanki gibi değilse. Benim daha az adet olmuştu çok dikkat ettiğimde anlaşılıyordu ama bunu da önemsemedim.

Sonuç peki? Transferden tam 1 ay sonra şiddetli sağ kasık ağrısı ve o da ne beta Hcg değerim 2200 ama kese yok. 2-3 cm lik embriyom ultrasonda sağ tüpümde yumurtalığın dibine yuvalanmış:(:(

Hayat nasıl da bir anda tersine dönüyor. Yıllardır çocuk isteyen biz bu sefer de nolur düşşün bu bebek diye dua ediyoruz. İğne yapıldı beta Hcg değerim neyse ki düşüyor, yavrum annesinden kopup gidiyor. Hem sevinç hem hüzün gözyaşları birarada:(:(

Allah hepimize dayanma gücü ve sabır versin. Her olay insana bir ders verir ya, inanın hiç birşey sizin sağlığınızdan önemli değil, iki gündür çektiğim ızdırap belki doğum sancısından beterdi ve ara vermeden sürekli...

Allahım kimseye yaşatmasın ama yaşatıyorsa bunda da bir hayır vardır diye düşünmeliyiz. Asla pes etmeyin, isteyin ama neden sorusunu sormaktan vazgeçin kızlar. Çünkü herşeyin bir zamanı var ve ben bana verilen bu mesajı acı tecrübeyle anladım. Şubattaki tedaviye başlama planlarım da son buldu. Doktor bir kaç ay dinlenmem gerektiğini söyledi.

çok geçmiş olsun cnm rabbim birdaha yaşatmasın :((((

kızlar tüp bebek yaptırdım sonuç negatif ama kanamam falan olmadı normal adet günümde adet olacam heralde böyle mi oluyor adet tariimden önce kanama olması gerekmiyormu bilgi verirseniz seinirim

kızlar tüp bebek yaptırdım sonuç negatif ama kanamam falan olmadı normal adet günümde adet olacam heralde böyle mi oluyor adet tariimden önce kanama olması gerekmiyormu bilgi verirseniz seinirim

bnde aralıjta yaptırdım test günümden 5 gün önce kanamam başladı adet oldum yinede tahlil yaptırdım negatifff

Ben yanlış hatırlıyorum demek ki, aklımda senin pozitif sonuç aldığın aklımda kalmış. Ben de cnm dış gebelik geçirdim, laporoskopi ile aldılar. Benim de sol tüpümde en köşeye gizlemiş. Gerçekten çok zordu, yeter ki dış gebelik olmasın da düşük yapayım diye dua ettim fakat sonuç dış gebelikle sonuçlandı. Çekeceğimiz acımız varmış, Allahım bir daha yaşatmaz inşallah..

Ben yanlış hatırlıyorum demek ki, aklımda senin pozitif sonuç aldığın aklımda kalmış. Ben de cnm dış gebelik geçirdim, laporoskopi ile aldılar. Benim de sol tüpümde en köşeye gizlemiş. Gerçekten çok zordu, yeter ki dış gebelik olmasın da düşük yapayım diye dua ettim fakat sonuç dış gebelikle sonuçlandı. Çekeceğimiz acımız varmış, Allahım bir daha yaşatmaz inşallah..

Âmin canm inşallah ben de seni pozitif diye biliyordum ne çok dış gebelik olmuş:( en azından iyi tarafından bakılırsa sağlıklı bir embriyo oluşup gelişebiliyor vücudumuzda. Bir de doğru yeri bulsa:(

kızlar ıkı gun once degerım 22 cıktı dıye yazmıstım bugun 45 olmus ıkıye katlamış umut var dedı doktor bılıyorum degerım cok dusuk ama rabbım ol derse olucak dua edın benım ıcın tutunabılsın fındıgım bana saglıkla ıns dıs gebelık dıyen arkadaslarım degerlerınız nasıldı benımde ole bı rıskım varmı acaba rabbım hıcbırınızı uzmesın hıcbırımızı uzmesın ıns hayır haberler almayı nasıp etsın hepımıze:26::26::26::26:

kızlar ıkı gun once degerım 22 cıktı dıye yazmıstım bugun 45 olmus ıkıye katlamış umut var dedı doktor bılıyorum degerım cok dusuk ama rabbım ol derse olucak dua edın benım ıcın tutunabılsın fındıgım bana saglıkla ıns dıs gebelık dıyen arkadaslarım degerlerınız nasıldı benımde ole bı rıskım varmı acaba rabbım hıcbırınızı uzmesın hıcbırımızı uzmesın ıns hayır haberler almayı nasıp etsın hepımıze:26::26::26::26:

canım gözün aydın inşallah böle devam edicek korkma sakin ol kardeşimin adeti 1 hafta geçince yaptırdı 18 çıkmıştı oğlu oldu 2 yaşında şimdi

Back