Merhaba, cok tesekkurler, allah en kisa zamanda stize de nasip etsin.
Dahaonceki mesajkarimdan da anlamissinizdir biz cok kararsiz kaldik. Ablamin yakin bir arkadadi reyapta ilk denemesinde pozitif sonuc alinca biz de cesaret aldik ve reyap da doktor kemal yildiz ile denemeye karar verdik, iyi ki boyle bir karar almisiz cok memenun kaldik. Oncelikli butun personel cok guleryuzlu ve yardimsever, ilgili. Kendimi cok rahat hissettim ve pozitif duygular aktardilar hep. Surec boyunca hep yakindan takip ettiler ve en ufak bir sorunda evime 10 dakika uzakta oldugunu bilmek cok rahatlatici bir duygu. Yakin bir arkadasim istanbul tup bebek merkezine gidip geliyor ve yapilan islemlerin hepsi ayni, o bile artik buraya mi gelsem diye dusunuyor.
Tedavi sureci stresli oluyor bir de istanbula gidip gelmek daha cok stres olcakti benim icin. Yumurta toplama ve transfer icin sabah erken gitmek gerekiyor, istanbulda olsa otelde kalmamiz falan gerekecekti ama reyapta olunca kendi evimde kendi yatagimda dinlenme imkani oldu.
Transfer sonrasi kucuk bir ohss probleminyasadim, ilaclarin yan etkisi olarak ve doktorum hemen ilgilenerek musahade altina aldi.
Acikcasi biz cok memnun kaldik ve daha pozitif sonucunu almadan iyiki burayi secmisim dedim.
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Pozitif sonucu kendim almış kadar mutlu oldum inanın. Üstelikte içime acayip su serptiniz. Çok kararsız ve endişeliydim. Zaten işlemlerden oldukça korkuyorum birde yol stresi beni mahvedecekti. Ortalama olarak maliyeti hakkında da bilgi verebilirmisiniz? Gerçi en kısa zamanda görüşmeye gideceğim ama ön bilgim olursa hazırlıklı olurum diye düşünüyorum. Umarım sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirirsiniz. Darısı bu umutla yola çıkan herkesin başına :)