• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

kızlar size birşey sorucam, ben 8+3 günlük hamileyim, 3 haftalık rutin kontorllere başladık çok şükür geçen hafta kalp atışını da duyduk bebişi de gördük ama internette yolk kesesi denen kese benim ultrasonumda neden gözükmüyor acaba ben çok dikkatli baktım öyle çizgi falan yok etrafında yani.. bu durumu yaşıyan varmı

Yok kesesi belli birsüre sonra kaybolmuyor muydu? Tam bilmiyorum ama, bir şey olsa drun söylerdi canım, merak etme bence.

Arkadaşlar, ben amh sonucunu aldım. 2 rakam vardı orda baktım netten, aşağıdaki tabloyu buldum. Buna göre benim sonucum çok kötü. Yaa, denemezler mi ki bana. Çok moralim bozuldu.

Just FYI, ladies...
Interpretationv AMH Blood Level
High (often PCOS) Over 3.0 ng/ml
Normal Over 1.0 ng/ml
Low Normal Range 0.7 - 0.9 ng/ml
Low 0.3 - 0.6 ng/ml
Very Low Less than 0.3 ng/ml Benimkisi 0.12 ng/ml Çok düşük diyor.
This chart has it in both units of measurement that are used...
Ovarian Fertility Potential pmol/L ng/mL

Optimal Fertility 28.6 - 48.5 4.0 - 6.8
Satisfactory Fertility 15.7 - 28.6 2.2 - 4.0
Low Fertility 2.2 - 15.7 0.3 - 2.2
Very Low / undetectable 0.0 - 2.2 0.0 - 0.3 Benimki 0.86 pmol/L çok düşük, blunamayan diyor.
High Level > 48.5 >6.8

Çok üzgünüm gene. Olmaz mı sizce benim çocuğum. Zaten eşimin sperm sayısı da düşük. Buradaki drla görüşmedim daha. Görüşsem mi onu da bilmiyorum. 21 Şubat Ege Ünv den randevu aldım. Ne yapcam şimdi .

Canım benim ilk önce moralini yüksek tut bende senin gibi aynı sorunu yaşıyordum hatta bu topigi acarken hiç ümidim yoktu kendimden ve rabbim ol dedi ben kendiligimden hamile kaldım sen seni için hangi tedaviyi dogru yapıcak ve yönlendirek doktoru ilk önce bul ve peşini bırakma

çok çok çok geçmiş olsun canım ya, nasıl üşüttünüz bu kadar..... Puffy e aspirin vermişsin ama midesine zarar verebilir, veteriner vermeyin her ilacı diyor, çoğu ilaçları insan ilacı ama aspirin midesine zararlı diye hatırlıyorum yine de sorarsın canım.
Benim dişi köpeğim de düşük yaptı, şu an iyi, biraz sessiz sanırım üzgün.... Canım yaaaaaaaaa.

Birkaç gün içinde regl olmam lazım, olmasak da nuran gibi kendiliğinden hamile kalıversek , ay tatlım ne güzel olurdu, inşallahhh ağzım bal yesin değil mi,,,,,, neysa regl de kontrole gidiceğim tabbiii ki,, fakat transfer bir sonraki adette, yani şubatta. Sanırım aynı an da transfer olacağız..... Inşallah ikimizde de aksilik olmaz ve hayırlı sonucu alırız.... Cok öperimmmm

allahımmm yarabbim alısalıse ve pufyy cigime ve diger bütün bu yolda senden müjdeler bekleyen anne adaylarına muratlarına veriver yarabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kısa ve öz soracağım: Bebis nasıl :))))))))

canımmmmmmm bebek iyi sanırım en son gittigimde iyiydi beni sömürüp duruyor yerli yersiz acıkıyor sabahın 6 da yarım kilo kivi yedirip sonrada keyfine bakıyor benim durum bu sen napıyorsun canım benimmmmmmmmmmmmmm

İyiyim canım hiç belirtiö yoklen aldığım pozitif haber ve değerimin çok katlamasıyla biraz rahatladım ama korkuyorum bu 5. Gebelik ve bişey olucak diye tedirginimde

canım, Allahın izniyle bu kez bebeğine kavuşacaksın inşallah, tedirgin olma canım, bebiş anlamasın. kendine iyi bak. sakin ol , herşey yolunda gidecektir., sen yeterki pozitif tavrına devam et
kızlar hamileyim çok şükür.. rabbim tüm isteyenlere nasip etsin..
aman ne güzel bir haber daha. tebrikler canım, sağlıkla kucağına almanı dilerim.
Arkadaşlar, ben amh sonucunu aldım. 2 rakam vardı orda baktım netten, aşağıdaki tabloyu buldum. Buna göre benim sonucum çok kötü. Yaa, denemezler mi ki bana. Çok moralim bozuldu.
Just FYI, ladies...
Interpretationv AMH Blood Level
High (often PCOS) Over 3.0 ng/ml
Normal Over 1.0 ng/ml
Low Normal Range 0.7 - 0.9 ng/ml
Low 0.3 - 0.6 ng/ml
Very Low Less than 0.3 ng/ml Benimkisi 0.12 ng/ml Çok düşük diyor.
This chart has it in both units of measurement that are used...
Ovarian Fertility Potential pmol/L ng/mL

Optimal Fertility 28.6 - 48.5 4.0 - 6.8
Satisfactory Fertility 15.7 - 28.6 2.2 - 4.0
Low Fertility 2.2 - 15.7 0.3 - 2.2
Very Low / undetectable 0.0 - 2.2 0.0 - 0.3 Benimki 0.86 pmol/L çok düşük, blunamayan diyor.
High Level > 48.5 >6.8

Çok üzgünüm gene. Olmaz mı sizce benim çocuğum. Zaten eşimin sperm sayısı da düşük. Buradaki drla görüşmedim daha. Görüşsem mi onu da bilmiyorum. 21 Şubat Ege Ünv den randevu aldım. Ne yapcam şimdi .
boşver canım amh, vs,,,, hepimizde aynı sorunlar var, nasipse zaten olacak. bu amh, fsh vs vs için boşuna üzülmüş olacağız... takma kafana. bak nurancım kendiliğinden kalıverdi hamile..... belki bizler bile kalabiliriz, allahtan ümidimizi hiç kesmeyelim. .

allahımmm yarabbim alısalıse ve pufyy cigime ve diger bütün bu yolda senden müjdeler bekleyen anne adaylarına muratlarına veriver yarabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tatlı nuran, anne nuran, bebişşşş nasıl, aaayyyyyyy inşallah yakında sen de , pufy ve bana bebişimizi sorarsın..... ayrıca topicdeki tüm kızlara sorarız inşallahhh, topiğin tüm kızlarını hamile listene yazarsın inşallllllllahhhhhhhhh.öptüm seni ve bebeğimizi.

maşalahh topiğimizde nerdeyse hergün bir hamile haberi var, saymıyorum artık , nazar değmesin diye...... nuran77 topiği hepimize uğurlu gelir inşallah ....

Canım benim ilk önce moralini yüksek tut bende senin gibi aynı sorunu yaşıyordum hatta bu topigi acarken hiç ümidim yoktu kendimden ve rabbim ol dedi ben kendiligimden hamile kaldım sen seni için hangi tedaviyi dogru yapıcak ve yönlendirek doktoru ilk önce bul ve peşini bırakma

Canım yaa, istediğin her şey gönlünce olsun. Çok teşekkür ederim mesajın için, umut verdin ya, umut hep seninle olsun. Çok üzüldüm gerçekten. Ben evlendiğimde 27 yaşındaydım. Eşimle tanıştığımda 23. Evlendik, 9 sene oldu, o günden beri yalvarıyorum, dr a gidelim diye. O yüzden çok üzülüyorum. Adam tam 7 sene kabul etmedi dr a gitmeyi. Kabul ettikten sonra da durmadan ağırdan aldı, bugün patladım artık.
Tutmuş teselli etmeye çalışıyor. Ne diyeyim ben sana dedim ya, senelerce yalvardım yakardım olmadı, kulak tıkadın. Ağladım sabahlara kadar, gözlerini kapadın, Bağırdım çağırdım, sen de bağırıp çağırdın. Ben dedim bütün inadımı bugün yaşadığımız bu şeyi yaşamayalım diye kullandım. Peki dedim sen, sen niçin inad ettin. Dedim gider deneriz bir kere, olmadı çık git hayatımdan. Zaten hep diyordum ona, senin yüzünden menapoza girersem, yumurtalarım azalırsa, çocuğum olmazsa affedemem seni diye. Eğer öyle olursa nasıl affedeyim ben onu. Affedemem ki. Çok yalvardım çünkü,senelerce tek başıma gittim geldim durdum dr lara, doktorlar bile, kaç yıllık evlisiniz, 3 bebek? yok. neden tedavi denemiyorsunuz? Yanıt yok.
Yani o yüzden çok üzülüyorum. Bu gün inanın ki yüzüne bakasım bile gelmedi. O yüzden çok üzgünüm. Neyse Nurancığım, çok ağrıttım başınızı. Böyle mutsuzluk dolu mesajlar yazmak istemem.
Ama gerçekten çok teşekkür ederim canım. Umut oldun biraz da olsa. Dr Rafael Levi'yi aradı eşim. Ona da anlattım telde, forumda az konuşur falan yazmışlar ama, çok tatmin edici konuştu. Üzülecek bir şey yok, yumurta rezervinizin azaldığı doğru ama, bu olmayacak anlamına gelmez, acele etmeniz gerektiği anlamına gelir dedi.Direk olarak tüp bebek denemelisiniz dedi. Ben de buradaki drun söylediği şeyi anlattım, belki iç başlamayız dedi dedim. Ofisinin telini verdi. Ultrason muayenemizi yapalım, ona göre bir karar veririz dedi. Arayıp randevu alacağız Pazartesi günü. Önümüzdeki hafta, okuldaki işlerimi halledeyim diyorum, malum dönem sonu, iş çok olacak. Son hafta rapor alıp İzmir'e gidelim, zaten fazla öğrenci de gelmez son hafta. Öyle düşünüyorum ama, bilmiyorum belki de önümüzdeki hafta gideriz bilmem ki.

Bu arada baştan beri topicteki mesajlarını inceleyeceğim sevgili arkadaşım. Tekrar teşekkür ediyorum herşey için.

ilk denemense evet stres çok olur ama ben alıştım artık başıma gelecek herşeyi biliyorum ne kadar zamanım olduğunuda biliyorum genelde evle uğraşıyorum beklerken hem yoruyor kolay uyuyorum hemde eviyle uğraşmak insanı rahatlatıyor geçen tedavimde mutfağa takmıştım tencerelerim dışında herşeyimi değiştirdim alışveriş delisi oldum nerde tabak çanak orda bennnnn bu duruma gelmiştim :))

eski mesajları okurken bu mesajın dikkatimi çekti,,, ben de aynen senin gibi ev ile uğraşıyorum.... çok iyi geliyor,,, mutfağı değiştirme fikri iyiymiş, ... belki deneyebilirim,,,, tabiii artık sana bunlar gereksiz kaldı, sen kendinle ilgilen canım.....

Canım yaa, istediğin her şey gönlünce olsun. Çok teşekkür ederim mesajın için, umut verdin ya, umut hep seninle olsun. Çok üzüldüm gerçekten. Ben evlendiğimde 27 yaşındaydım. Eşimle tanıştığımda 23. Evlendik, 9 sene oldu, o günden beri yalvarıyorum, dr a gidelim diye. O yüzden çok üzülüyorum. Adam tam 7 sene kabul etmedi dr a gitmeyi. Kabul ettikten sonra da durmadan ağırdan aldı, bugün patladım artık.
Tutmuş teselli etmeye çalışıyor. Ne diyeyim ben sana dedim ya, senelerce yalvardım yakardım olmadı, kulak tıkadın. Ağladım sabahlara kadar, gözlerini kapadın, Bağırdım çağırdım, sen de bağırıp çağırdın. Ben dedim bütün inadımı bugün yaşadığımız bu şeyi yaşamayalım diye kullandım. Peki dedim sen, sen niçin inad ettin. Dedim gider deneriz bir kere, olmadı çık git hayatımdan. Zaten hep diyordum ona, senin yüzünden menapoza girersem, yumurtalarım azalırsa, çocuğum olmazsa affedemem seni diye. Eğer öyle olursa nasıl affedeyim ben onu. Affedemem ki. Çok yalvardım çünkü,senelerce tek başıma gittim geldim durdum dr lara, doktorlar bile, kaç yıllık evlisiniz, 3 bebek? yok. neden tedavi denemiyorsunuz? Yanıt yok.
Yani o yüzden çok üzülüyorum. Bu gün inanın ki yüzüne bakasım bile gelmedi. O yüzden çok üzgünüm. Neyse Nurancığım, çok ağrıttım başınızı. Böyle mutsuzluk dolu mesajlar yazmak istemem.
Ama gerçekten çok teşekkür ederim canım. Umut oldun biraz da olsa. Dr Rafael Levi'yi aradı eşim. Ona da anlattım telde, forumda az konuşur falan yazmışlar ama, çok tatmin edici konuştu. Üzülecek bir şey yok, yumurta rezervinizin azaldığı doğru ama, bu olmayacak anlamına gelmez, acele etmeniz gerektiği anlamına gelir dedi.Direk olarak tüp bebek denemelisiniz dedi. Ben de buradaki drun söylediği şeyi anlattım, belki iç başlamayız dedi dedim. Ofisinin telini verdi. Ultrason muayenemizi yapalım, ona göre bir karar veririz dedi. Arayıp randevu alacağız Pazartesi günü. Önümüzdeki hafta, okuldaki işlerimi halledeyim diyorum, malum dönem sonu, iş çok olacak. Son hafta rapor alıp İzmir'e gidelim, zaten fazla öğrenci de gelmez son hafta. Öyle düşünüyorum ama, bilmiyorum belki de önümüzdeki hafta gideriz bilmem ki.

Bu arada baştan beri topicteki mesajlarını inceleyeceğim sevgili arkadaşım. Tekrar teşekkür ediyorum herşey için.

allah yardımcın olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın. öğretmensin sanırım gelip gitmek sorun oluyor tatilde yapılır tedavin ve hayırlısıyla kavuşursun bebeğine...ben de izmirde tadavi oldum ama sen ege üniversitesine gideceksin sanırım..

eski mesajları okurken bu mesajın dikkatimi çekti,,, ben de aynen senin gibi ev ile uğraşıyorum.... çok iyi geliyor,,, mutfağı değiştirme fikri iyiymiş, ... belki deneyebilirim,,,, tabiii artık sana bunlar gereksiz kaldı, sen kendinle ilgilen canım.....

Haklısın canım eşim espri yapmaya başladı bana ne zaman vakit gelicek değiştirmene diye şimdi orkideleriöe taktım 5 orkidem vardı yıllardır açıyordu birden 3 tanesi öldü çok üzüldüm anlatamam belki salakça ama ben onlarla konuşurdum herhün yapraklarını silerken beni terk ettiler :( nazara geldiler

allah yardımcın olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın. öğretmensin sanırım gelip gitmek sorun oluyor tatilde yapılır tedavin ve hayırlısıyla kavuşursun bebeğine...ben de izmirde tadavi oldum ama sen ege üniversitesine gideceksin sanırım..

Evet canım Egede düşünüyorum. Çok teşekkür ederim ilgine. Önce Rafael Levi'ye gideceğiz,resmi prosedür Ege'de olur sanırım. Bakalım artık, dr kendisi yön verecek. Şubat tatilinde olması iyi olacak gerçekten. Yoksa bir sürü rapor almam gerekecek. Gitgel zor gerçekten.
Sen hangi kuruluşta tedavi olmuştun canım.
Ben daha bilmiyorum, burada bir kaç tanıdığım var, onlar ısrar ettiler İzmire git, Egeye, bir sürü tecrübeli dr var orada dediler. Önce burada denerim diye düşünüyordum ama, bütün bu olup bitenler, dr umun söyledikleri moralimi bozdu. İzmir'e çevirdim rotayı. Bakalım artık hayırlısı olsun. Kavuşurum inşallah canım, isteyen herkes kavuşsun. Anlatılması çok zor bir hasret bu.Bu kadar çocuk sevgisiyle dolu olan ben, hergün en az 100 çocukla uğraşan ben, kendi çocuğuma sahip olamıyorum. Allahım diyorum, ben kötü bir insan değilim, lütfen gör, duy artık beni.
Senin bir bilgin var mı canım, Ege Ünv hakkında, bahsettiğim dr hakkında. Varsa özelden de yazabilirsin. Araştırmışsındır belki tedaviye başlamadan önce İzmir'deki merkezleri.

Son düzenleme:
canım, Allahın izniyle bu kez bebeğine kavuşacaksın inşallah, tedirgin olma canım, bebiş anlamasın. kendine iyi bak. sakin ol , herşey yolunda gidecektir., sen yeterki pozitif tavrına devam et

aman ne güzel bir haber daha. tebrikler canım, sağlıkla kucağına almanı dilerim.

boşver canım amh, vs,,,, hepimizde aynı sorunlar var, nasipse zaten olacak. bu amh, fsh vs vs için boşuna üzülmüş olacağız... takma kafana. bak nurancım kendiliğinden kalıverdi hamile..... belki bizler bile kalabiliriz, allahtan ümidimizi hiç kesmeyelim. .

tatlı nuran, anne nuran, bebişşşş nasıl, aaayyyyyyy inşallah yakında sen de , pufy ve bana bebişimizi sorarsın..... ayrıca topicdeki tüm kızlara sorarız inşallahhh, topiğin tüm kızlarını hamile listene yazarsın inşallllllllahhhhhhhhh.öptüm seni ve bebeğimizi.

CANIM BENİM BEBİŞ İYİ 7/24 SÜREKLİ TIKINARAK GECİRİYORUM ZAMANI :) ay inş hergün okuyorum yazdıklarınızı hayırlısı ile sizdende güzel haberler alsam herkezden inş topik hayırlı olur hepimize siz su kürleri ihmal etmeyin canım benim bende seni ve topikteki herkezi öpüyorummmm canlarrrrr :)))))))))))))

seninde herşey gönlünce olsun canım benim ilk önce malesef eşler bazen işin sorumlulugundanmıdır yoksa sorun onlarda denicek korkusundanmıdır nedendir bilmiyorum bazen bizleri madur durumda bırakabilyorlar topigin ilk başlarında bakarsan bende sen gibi yumurta rezervi ile tüp bebege başlıycaktım sen benden daha şanslısın yaş oldu benim 35.ben enson doktora gittigimde olumlu konuşmadı aynı sana dedigi gibi acele etmemiz lazım dedi haplarımı aldım bir aysonra gel dedi .afyona geri döndüm istanbulu karış karış bildigim için ist tercih ettim eşimin işinden dolayı afyondayım.neyse geldim ben sorunumun ne oldugunuu bildigim için birdahaki aya daha saglıklı ve güclü yumurtalarım olsun diye kür yapmaya başladım adet oldugum tarihin 2 günü başladım ha bu arada eşimin varikosel oldugunu ögrendim gitmeden istanbula bu sorunla hiç olmaz dedim kendi kendime ama kürlerimi yaptım yılmadan vericek olan rabbim eşimde %20 haraketli spermle bende fsh 36 be amh ,86 iken elhamdülillah cok şükür hamile kalmışım o ay önemli olan yumurta rezervinin azlıgı degil öenmli olan saglık kaliteli bir yumurtanın olması ben o ay doktora gittgimde yumurtlama günümdü evde takip ediyodum 16 mm bir tane yumurtam vardı düşünki önemli olan saglıklı bir tane yumurtanın olması o yüzden ben inanıyorumki burda sen ve topikteki bütün arkadaşlarım allahın izniyle gebe kalıcak ve burdan bebişlerimizi büyütecegiz önce kendimizi bırakmadan yola devam herşeyin çaresi var ölüm haric o yüzden daha yolun başındasın yılmadan kimseye sinirlenmeden eşinde olsa sunu unutma ACISINI HİSSETMEDİGİMİZ YARALARIMIZI İYİLEŞTİREMEYİZ hoşgeldin sefa geldin topige haydi hayırlısı girdigin bu yolda herşey rast gelsin :))))))))))))))))

maşalahh topiğimizde nerdeyse hergün bir hamile haberi var, saymıyorum artık , nazar değmesin diye...... nuran77 topiği hepimize uğurlu gelir inşallah ....

inş canım ben inanıyorum burdaki herkezin göbüşleri dolucak sonrada kucakları hayde breeeeeeeee yola devammmmmm :))))))))))))))

ELİMDE BU İGNELERE VAR HİÇ ACILMAMIŞ KUTULARI 2014-2015 SON KULLANMA TARİHLERİ İLGİLENEN VE TEDAVİYE YENİ BAŞLIYCAK ARAQKDAŞLARADA DUYRULUR AYRICA YARDIMCI OLUCAM

ovıtrelle 250 = ( 50 tl ) 1 kutu

menagon 75 = 4 kutu (100 tl )

gonal-f 450ıu/0,75 ml = 5 kutu (200 tl ) 340 tl eczane fiyatı

cetrotıde 0,25 mg = 5 kutu (50 tl)

femara 2,5 mg 30 kapsül 100 tl 1 kutu

ELİMDE BU İGNELERE VAR HİÇ ACILMAMIŞ KUTULARI 2014-2015 SON KULLANMA TARİHLERİ İLGİLENEN VE TEDAVİYE YENİ BAŞLIYCAK ARAQKDAŞLARADA DUYRULUR AYRICA YARDIMCI OLUCAM

ovıtrelle 250 = ( 50 tl ) 1 kutu

menagon 75 = 4 kutu (100 tl )

gonal-f 450ıu/0,75 ml = 5 kutu (200 tl ) 340 tl eczane fiyatı

cetrotıde 0,25 mg = 5 kutu (50 tl)

femara 2,5 mg 30 kapsül 100 tl 1 kutu

merhaba nuran bır ıkı gun ıçınde adet olcam doktorun verdiği ilaçlarla senın elindekıler uyusursa duşunebılırım yalnız ben sana nasıl ulaşıcam?bıde soğuk zincir gerektıryomu bu ılaçlar?

arkadaşlar cuma günü kanamam başladı ve parça parça bişeyler geliyor. cuma günü beta hcg 456 idi bugün ise 962 olmuş, düşükmü yapıyorum yoksa dış gebelikmi geçiriyorum anlamadım böyle bi durum yaşayan varmı ?

merhaba nuran bır ıkı gun ıçınde adet olcam doktorun verdiği ilaçlarla senın elindekıler uyusursa duşunebılırım yalnız ben sana nasıl ulaşıcam?bıde soğuk zincir gerektıryomu bu ılaçlar?

piticim numaramı yazarım sen adet olunca burdan yazarsın ben ilaçları dayım ecza deposundan aldı tanıdık oldugu için ben afyonda oldugum için ilaçları hiç getirmedim istanbuldan hepsi dolapta saklanıyor kutuları acılmamış ellenmemiş 2014 ve 2015 son kullanma tarihleri receteside duruyor acıbadem maaslak tarfından yazılmış ilaçları alalıda zaten 1 ay oluyor ben kendiligimden hamile kaldıgım için ilaçlar yerinden oynatılmadı bile sen adet olunca ilaçların uyarsa tel 532 588 30 79 numaram ararsın irtibata geceriz inş gerek kalmazda kendiliginden rabbim mucizesini verir canım

Back