Canım yaa, istediğin her şey gönlünce olsun. Çok teşekkür ederim mesajın için, umut verdin ya, umut hep seninle olsun. Çok üzüldüm gerçekten. Ben evlendiğimde 27 yaşındaydım. Eşimle tanıştığımda 23. Evlendik, 9 sene oldu, o günden beri yalvarıyorum, dr a gidelim diye. O yüzden çok üzülüyorum. Adam tam 7 sene kabul etmedi dr a gitmeyi. Kabul ettikten sonra da durmadan ağırdan aldı, bugün patladım artık.
Tutmuş teselli etmeye çalışıyor. Ne diyeyim ben sana dedim ya, senelerce yalvardım yakardım olmadı, kulak tıkadın. Ağladım sabahlara kadar, gözlerini kapadın, Bağırdım çağırdım, sen de bağırıp çağırdın. Ben dedim bütün inadımı bugün yaşadığımız bu şeyi yaşamayalım diye kullandım. Peki dedim sen, sen niçin inad ettin. Dedim gider deneriz bir kere, olmadı çık git hayatımdan. Zaten hep diyordum ona, senin yüzünden menapoza girersem, yumurtalarım azalırsa, çocuğum olmazsa affedemem seni diye. Eğer öyle olursa nasıl affedeyim ben onu. Affedemem ki. Çok yalvardım çünkü,senelerce tek başıma gittim geldim durdum dr lara, doktorlar bile, kaç yıllık evlisiniz, 3 bebek? yok. neden tedavi denemiyorsunuz? Yanıt yok.
Yani o yüzden çok üzülüyorum. Bu gün inanın ki yüzüne bakasım bile gelmedi. O yüzden çok üzgünüm. Neyse Nurancığım, çok ağrıttım başınızı. Böyle mutsuzluk dolu mesajlar yazmak istemem.
Ama gerçekten çok teşekkür ederim canım. Umut oldun biraz da olsa. Dr Rafael Levi'yi aradı eşim. Ona da anlattım telde, forumda az konuşur falan yazmışlar ama, çok tatmin edici konuştu. Üzülecek bir şey yok, yumurta rezervinizin azaldığı doğru ama, bu olmayacak anlamına gelmez, acele etmeniz gerektiği anlamına gelir dedi.Direk olarak tüp bebek denemelisiniz dedi. Ben de buradaki drun söylediği şeyi anlattım, belki iç başlamayız dedi dedim. Ofisinin telini verdi. Ultrason muayenemizi yapalım, ona göre bir karar veririz dedi. Arayıp randevu alacağız Pazartesi günü. Önümüzdeki hafta, okuldaki işlerimi halledeyim diyorum, malum dönem sonu, iş çok olacak. Son hafta rapor alıp İzmir'e gidelim, zaten fazla öğrenci de gelmez son hafta. Öyle
düşünüyorum ama, bilmiyorum belki de önümüzdeki hafta gideriz bilmem ki.
Bu arada baştan beri topicteki mesajlarını inceleyeceğim sevgili arkadaşım. Tekrar teşekkür ediyorum herşey için.