• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

arkadaşlar cuma günü kanamam başladı ve parça parça bişeyler geliyor. cuma günü beta hcg 456 idi bugün ise 962 olmuş, düşükmü yapıyorum yoksa dış gebelikmi geçiriyorum anlamadım böyle bi durum yaşayan varmı ?

parca parca derken kanmı kahverengi lekemi gelen dur panik yapma:(

kanamayla beraber parçalar gelıyor ama değerimde 2ye katlıyo

Bildigim kadarıyla eyer düşük yapıyor olsaydın degerin düşerdi yarın hemen doktora git bendede kahverengi lekenlenmeler olmuştu doktor progestan verdi kesildi ihmal etme soluna yat dinlen ve en kısa zamanda bize haber ver iyi haberlerini bekliyoruz canım

piticim numaramı yazarım sen adet olunca burdan yazarsın ben ilaçları dayım ecza deposundan aldı tanıdık oldugu için ben afyonda oldugum için ilaçları hiç getirmedim istanbuldan hepsi dolapta saklanıyor kutuları acılmamış ellenmemiş 2014 ve 2015 son kullanma tarihleri receteside duruyor acıbadem maaslak tarfından yazılmış ilaçları alalıda zaten 1 ay oluyor ben kendiligimden hamile kaldıgım için ilaçlar yerinden oynatılmadı bile sen adet olunca ilaçların uyarsa tel 532 588 30 79 numaram ararsın irtibata geceriz inş gerek kalmazda kendiliginden rabbim mucizesini verir canım

nurancım aldım numaranı geç oldu dıye aramadım ama bende istanbulda oturuyorum zaten ilaçların ismini dozunu yazsın doktor telefon açarım sana buyuk ıhtımal salı sabahı gıtcem doktora...haberleşiriz canım bebeğine de kendıne de ıyı bak:)

benimde kanamam başladı canım,gittik hastaneye pluton depart iğne vuruldum geldima ama hala ara ara geliyor,bakalım sabah neler olacak,yat dinlen bakalım,bende yatıyorum,üstelik değerime baktırmaya korkuyorum,çoğalırsa gidip baktırırım.

senin değer artıyormuş,o gelen parçalar jelin kalıntıları olabilir,sen sadece yat dinlet,sadece tuvalete kalk,yarın mutlaka dıktoruna git ama yada ara.

çok çok çok geçmiş olsun canım ya, nasıl üşüttünüz bu kadar..... puffy e aspirin vermişsin ama midesine zarar verebilir, veteriner vermeyin her ilacı diyor, çoğu ilaçları insan ilacı ama aspirin midesine zararlı diye hatırlıyorum yine de sorarsın canım.
benim dişi köpeğim de düşük yaptı, şu an iyi, biraz sessiz sanırım üzgün....
canım birkaç gün içinde regl olmam lazım, olmasak da nuran gibi kendiliğinden hamile kalıversek , ay tatlım ne güzel olurdu, inşallahhh ağzım bal yesin değil mi,,,,,, neysa regl de kontrole gidiceğim tabbiii ki,, fakat transfer bir sonraki adette, yani şubatta. sanırım aynı an da transfer olacağız..... inşallah ikimizde de aksilik olmaz ve hayırlı sonucu alırız.... cok öperimmmm

"""""""""" sana mail attım , aklimdayken veterinere dördümde verdim 2 yarım bebe asprini şimdi iyi şükür.Senin kiz icinde cok üzüldüm kiyamam ona.Kontrolunu heyecanla bekliyorum inşallah beraber başlarız. ALLAHA emanet ol.

Merhabalar, bugun kan testimi yaptirdim, degerim 658 cikti :-) ama karnimda sivi birikmedi oldugundan iki sise serumla yattim yine.

"""""""""" öncelikle tebrik ederim saglikla büyüt bebeğini biliyorum zor bir süreç inşallah kolaylıkla atlatirsin.

İyiyim canım hiç belirtiö yoklen aldığım pozitif haber ve değerimin çok katlamasıyla biraz rahatladım ama korkuyorum bu 5. Gebelik ve bişey olucak diye tedirginimde

""""""" canım haberlerini takip ediyorum heyecanla son durum nedir sen ve bebek iyimi cok merak ediyorum.
İnşallah bu sefer her şeyi atlatacak bebeğini kucağına alacaksın kendine ve bebeğe iyi bak....

kızlar hamileyim çok şükür.. rabbim tüm isteyenlere nasip etsin..

""""""" tebrikler ne guzel haberler veriyorsunuz ALLAH nazardan esirgesin sizi ve tüm hamilelerimizi...

Selam arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum, aranıza yeni katıldım. Öncelikle pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah. bu güzel haberleri okuyunca bizimde umudumuz artıyor, inşallah darısı başımıza olur. benim ilk tüp bebek denemem, daha önce aşılama yaptırdık ama olmadı, yaş 33, iğnelere aralık ayında başladım. 11 ocakta (yani dün) yumurta toplama işlemi yapıldı. Pazartesi de transfer yapılacak inşallah. Adana Başkentte tedavim devam ediyor inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız. Allah herkesin gönlüne göre versin. Dualarınıza beni de eklerseniz sevinirim..

"""""""""" hosgeldin aramıza burası cıvıl cıvıl hamilesi bol , umutla uğraşanı bol bir topic ALLAH hepimize yardımcı olsun.
Sizede hayırlı transferler dilerim ve umarım hamile haberinizi burada verirsiniz. Dualarımız hepimiz ve gelecek bebeklerimiz için tekrar hosgeldin aramıza.

Arkadaşlar, ben amh sonucunu aldım. 2 rakam vardı orda baktım netten, aşağıdaki tabloyu buldum. Buna göre benim sonucum çok kötü. Yaa, denemezler mi ki bana. Çok moralim bozuldu.

Just FYI, ladies...
Interpretationv AMH Blood Level
High (often PCOS) Over 3.0 ng/ml
Normal Over 1.0 ng/ml
Low Normal Range 0.7 - 0.9 ng/ml
Low 0.3 - 0.6 ng/ml
Very Low Less than 0.3 ng/ml Benimkisi 0.12 ng/ml Çok düşük diyor.
This chart has it in both units of measurement that are used...
Ovarian Fertility Potential pmol/L ng/mL

Optimal Fertility 28.6 - 48.5 4.0 - 6.8
Satisfactory Fertility 15.7 - 28.6 2.2 - 4.0
Low Fertility 2.2 - 15.7 0.3 - 2.2
Very Low / undetectable 0.0 - 2.2 0.0 - 0.3 Benimki 0.86 pmol/L çok düşük, blunamayan diyor.
High Level > 48.5 >6.8

Çok üzgünüm gene. Olmaz mı sizce benim çocuğum. Zaten eşimin sperm sayısı da düşük. Buradaki drla görüşmedim daha. Görüşsem mi onu da bilmiyorum. 21 Şubat Ege Ünv den randevu aldım. Ne yapcam şimdi .

"""""""""" sevgili arkadasım topigi sonuna kadar okudum sana moral veren cok kisi olmuş zaten ama yazamadan duramiyacagim.
Benim yasım 44 bu yastan sonra bende uğraşıyorum bak yılmadan benim amh 0,24 doktorum buna rağmen olumsuz konuşmadı bu degerlere takılmayın kafanızı karıştırmayın önemli olan rezerv miktarı değil kaliteli yumurta dedi.sen randevunu al mutlaka muayne ol ultrason cok önemli iyi bir doktorla olduktan sonra olmayacak diye bir şey yok

maşalahh topiğimizde nerdeyse hergün bir hamile haberi var, saymıyorum artık , nazar değmesin diye...... nuran77 topiği hepimize uğurlu gelir inşallah ....

"""""" âmin nazar değmesin hiç birimize .....

Canım yaa, istediğin her şey gönlünce olsun. Çok teşekkür ederim mesajın için, umut verdin ya, umut hep seninle olsun. Çok üzüldüm gerçekten. Ben evlendiğimde 27 yaşındaydım. Eşimle tanıştığımda 23. Evlendik, 9 sene oldu, o günden beri yalvarıyorum, dr a gidelim diye. O yüzden çok üzülüyorum. Adam tam 7 sene kabul etmedi dr a gitmeyi. Kabul ettikten sonra da durmadan ağırdan aldı, bugün patladım artık.
Tutmuş teselli etmeye çalışıyor. Ne diyeyim ben sana dedim ya, senelerce yalvardım yakardım olmadı, kulak tıkadın. Ağladım sabahlara kadar, gözlerini kapadın, Bağırdım çağırdım, sen de bağırıp çağırdın. Ben dedim bütün inadımı bugün yaşadığımız bu şeyi yaşamayalım diye kullandım. Peki dedim sen, sen niçin inad ettin. Dedim gider deneriz bir kere, olmadı çık git hayatımdan. Zaten hep diyordum ona, senin yüzünden menapoza girersem, yumurtalarım azalırsa, çocuğum olmazsa affedemem seni diye. Eğer öyle olursa nasıl affedeyim ben onu. Affedemem ki. Çok yalvardım çünkü,senelerce tek başıma gittim geldim durdum dr lara, doktorlar bile, kaç yıllık evlisiniz, 3 bebek? yok. neden tedavi denemiyorsunuz? Yanıt yok.
Yani o yüzden çok üzülüyorum. Bu gün inanın ki yüzüne bakasım bile gelmedi. O yüzden çok üzgünüm. Neyse Nurancığım, çok ağrıttım başınızı. Böyle mutsuzluk dolu mesajlar yazmak istemem.
Ama gerçekten çok teşekkür ederim canım. Umut oldun biraz da olsa. Dr Rafael Levi'yi aradı eşim. Ona da anlattım telde, forumda az konuşur falan yazmışlar ama, çok tatmin edici konuştu. Üzülecek bir şey yok, yumurta rezervinizin azaldığı doğru ama, bu olmayacak anlamına gelmez, acele etmeniz gerektiği anlamına gelir dedi.Direk olarak tüp bebek denemelisiniz dedi. Ben de buradaki drun söylediği şeyi anlattım, belki iç başlamayız dedi dedim. Ofisinin telini verdi. Ultrason muayenemizi yapalım, ona göre bir karar veririz dedi. Arayıp randevu alacağız Pazartesi günü. Önümüzdeki hafta, okuldaki işlerimi halledeyim diyorum, malum dönem sonu, iş çok olacak. Son hafta rapor alıp İzmir'e gidelim, zaten fazla öğrenci de gelmez son hafta. Öyle
düşünüyorum ama, bilmiyorum belki de önümüzdeki hafta gideriz bilmem ki.
Bu arada baştan beri topicteki mesajlarını inceleyeceğim sevgili arkadaşım. Tekrar teşekkür ediyorum herşey için.

"""""" Nuran ne guzel yazmış bak sana sakin umutsuzluğa kapılma kendini yıpratma eşinide yıpratma bu yolda berabersiniz oda anlamıştır hatasını......

Evet canım Egede düşünüyorum. Çok teşekkür ederim ilgine. Önce Rafael Levi'ye gideceğiz,resmi
prosedür Ege'de olur sanırım. Bakalım artık, dr kendisi yön verecek. Şubat tatilinde olması iyi olacak gerçekten. Yoksa bir sürü rapor almam gerekecek. Gitgel zor gerçekten.
Sen hangi kuruluşta tedavi olmuştun canım.
Ben daha bilmiyorum, burada bir kaç tanıdığım var, onlar ısrar ettiler İzmire git, Egeye, bir sürü tecrübeli dr var orada dediler. Önce burada denerim diye düşünüyordum ama, bütün bu olup bitenler, dr umun söyledikleri moralimi bozdu. İzmir'e çevirdim rotayı. Bakalım artık hayırlısı olsun. Kavuşurum inşallah canım, isteyen herkes kavuşsun. Anlatılması çok zor bir hasret bu.Bu kadar çocuk sevgisiyle dolu olan ben, hergün en az 100 çocukla uğraşan ben, kendi çocuğuma sahip olamıyorum. Allahım
diyorum, ben kötü bir insan değilim, lütfen gör, duy artık beni.
Senin bir bilgin var mı canım, Ege Ünv hakkında, bahsettiğim dr hakkında. Varsa özelden de yazabilirsin. Araştırmışsındır belki tedaviye başlamadan önce İzmir'deki merkezleri.

""""" benim ablam 40 yasında hem esinde hemde kendisinde sorun varken Ege unv. Tedavi sonucu hamile kaldı doktoru Mehmet Sait Yucebilgindi ama hala oradami bilmiyorum ama cok iyi bir doktordu hiç kimse ümit vermezken hic ugrasmayin olmaz derken 5. Denemesini onla yaptı kızı şimdi 11 yasında
( son öğrendiğime göre doktor denizlideydi ama bence bir aratır bu doktoru)

canımmmmmmm bebek iyi sanırım en son gittigimde iyiydi beni sömürüp duruyor yerli yersiz acıkıyor sabahın 6 da yarım kilo kivi yedirip sonrada keyfine bakıyor benim durum bu sen napıyorsun canım benimmmmmmmmmmmmmm

Nurancim yerim o bebisini senin , acıksın iyice beslensin guzel guzel büyüsün inşallah seninde ona cok iyi baktığına eminim annesinin kıymetlisi o.
Bende beklemedeyim biliyorsun gün sayıyorum yeni tedavi için ah bir başlasa su tedavi.
Seni ve bebisini cok cok öptüm....

kanımı verdim geldim hiçbir belirtim yok ama yinede bi umut işte belki diyor içimdeki ses ya tutarsa :) sonucu bekliyorum rabbim bana da yaşatsın annelik duygusunu :18::18:

Merhaba arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım.. Bende Aralık 2012 de tüp bebek tedavisine başladım..Benim ilk tüp bebek denemem...Bir sürü iğneler, ilaçlar derken transferim yapıldı..
Transferin 9. günü kanamam oldu, halende devam etmekte .. BHCG sonucum 16 çıktı hamilesin dediler.2 testimde 20 ye yükseldi beklenen değer artmadığı için düşecek dediler.. 3 testi de yaptırdım 14 de düştü malesef ki :(( çarşamba günü tekrar test yaptıracağım...
Allah isteyenlere nasip etsin inşallah...

Son düzenleme:
kanımı verdim geldim hiçbir belirtim yok ama yinede bi umut işte belki diyor içimdeki ses ya tutarsa :) sonucu bekliyorum rabbim bana da yaşatsın annelik duygusunu :18::18:

sakin ol cnm dünyanın en uzun zaman dilimi o test sonucunu beklemek cnm inşallah güzel sonuç alırsın kutlama yaparız hakkında hayırlısı

Merhaba arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım.. Bende Aralık 2012 de tüp bebek tedavisine başladım..Benim ilk tüp bebek denemem...Bir sürü iğneler, ilaçlar derken transferim yapıldı..
Transferin 9. günü kanamam oldu, halende devam etmekte .. BHCG sonucum 16 çıktı hamilesin dediler.2 testimde 20 ye yükseldi beklenen değer artmadığı için düşecek dediler.. 3 testi de yaptırdım 14 de düştü malesef ki :(( çarşamba günü tekrar test yaptıracağım...

sakin üzülüp pes etme bak bebeğin tutunmuş ama gelişmemiş buda iyi bir gelişme hiç hamile kalamamaktan iyi unutma bunu ve tekrar dene toparlandığında

Arkadaşlar,
Perşembe günü yapılan ultrasonda dış gebelik saptandı. Hastane beni bırakmadı ve hemen kontrol altına aldı, o gece laparoskopi yapılarak operasyon gerçekleşti. 7. Haftamda olmama rağmen öyle çok ağrılarım yoktu, 3 ayrı doktora gittim üçüde ultrasonda göremedi ve dış gebelik olacağını ihtimal vermediklerini söylediler. Sadece bhcg değerlerim ikiye katlamamaya başlamıştı. 3 gün hastanede kaldım ve şu an evde dinleniyorum. Allah kimseye yaşatmasın, kolay ve basit bir olay değil. Herkesin gönlüne göre versin Rabbim..

ne denır bılmıyorum şaşkınım caresızım 12.gun bugun sabah kanımı verdım sonuc 22 ne var ne yokkk doktor ıkı gun daha beklıyelım deger artarsa konusalım dedı yanı umut yok sanırım du adın rabbım hepımızın yardımcısı olsun varmı bıldıgınız bole bı degerdeb artıs gosteren
:19::19::19::19:

Merhaba arkadaşlar,

ALLAH sabır versin arkadasım ama cok üzülürmeye çalış. Bir sonraki denemede olur belki hiç umudunu yitirme belkide bir sonraki test iyi çıkar. Dualarımız seninle....

malesef bu seferde olmadı :43: :43:
Bernacim cok üzüldüm ALLAH sabır versin. bu kaçıncı denemendi ?

Arkadaşlar,
Perşembe günü yapılan ultrasonda dış gebelik saptandı. Hastane beni bırakmadı ve hemen kontrol altına aldı, o gece laparoskopi yapılarak operasyon gerçekleşti. 7. Haftamda olmama rağmen öyle çok ağrılarım yoktu, 3 ayrı doktora gittim üçüde ultrasonda göremedi ve dış gebelik olacağını ihtimal vermediklerini söylediler. Sadece bhcg değerlerim ikiye katlamamaya başlamıştı. 3 gün hastanede kaldım ve şu an evde dinleniyorum. Allah kimseye yaşatmasın, kolay ve basit bir olay değil. Herkesin gönlüne göre versin Rabbim..

Canım cok cok gecmis olsun cok üzüldüm senin adına. Fazla soyliyecek bir seyde bulamıyorum ALLAH sana ve esine saglık versin hayat bize ne getirir hiç belli olmuyor bir gün bakmissin kucağında bir bebek bu günleri anmıyorsun bile.

ne denır bılmıyorum şaşkınım caresızım 12.gun bugun sabah kanımı verdım sonuc 22 ne var ne yokkk doktor ıkı gun daha beklıyelım deger artarsa konusalım dedı yanı umut yok sanırım du adın rabbım hepımızın yardımcısı olsun varmı bıldıgınız bole bı degerdeb artıs gosteren

Doktoruna güven tekrar testini yaptır burada degeri önce düşük olup yükselen arkadaslarımız var. Sakin üzüntüye kapılıp stres yapma belki bebeğin srnledir onuda üzmüş olursun.

Arkadaşlar,

çok geçmiş olsun arkadaşım allah tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin

çok nadir düzenli yükselen ama sen yinede dikkat et kendine belki katlayarak devam eder
kızlarrrrr allah hepinize nasip eder işllh.. bende akşam ögrendim güzel haberi...:)

gözün aydın cnm allah tamamına erdirsin

Back