Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

parca parca derken kanmı kahverengi lekemi gelen dur panik yapma

kanamayla beraber parçalar gelıyor ama değerimde 2ye katlıyo

Bildigim kadarıyla eyer düşük yapıyor olsaydın degerin düşerdi yarın hemen doktora git bendede kahverengi lekenlenmeler olmuştu doktor progestan verdi kesildi ihmal etme soluna yat dinlen ve en kısa zamanda bize haber ver iyi haberlerini bekliyoruz canım

nurancım aldım numaranı geç oldu dıye aramadım ama bende istanbulda oturuyorum zaten ilaçların ismini dozunu yazsın doktor telefon açarım sana buyuk ıhtımal salı sabahı gıtcem doktora...haberleşiriz canım bebeğine de kendıne de ıyı bak:)

benimde kanamam başladı canım,gittik hastaneye pluton depart iğne vuruldum geldima ama hala ara ara geliyor,bakalım sabah neler olacak,yat dinlen bakalım,bende yatıyorum,üstelik değerime baktırmaya korkuyorum,çoğalırsa gidip baktırırım.

senin değer artıyormuş,o gelen parçalar jelin kalıntıları olabilir,sen sadece yat dinlet,sadece tuvalete kalk,yarın mutlaka dıktoruna git ama yada ara.

"""""""""" sana mail attım , aklimdayken veterinere dördümde verdim 2 yarım bebe asprini şimdi iyi şükür.Senin kiz icinde cok üzüldüm kiyamam ona.Kontrolunu heyecanla bekliyorum inşallah beraber başlarız. ALLAHA emanet ol.

Merhabalar, bugun kan testimi yaptirdim, degerim 658 cikti ama karnimda sivi birikmedi oldugundan iki sise serumla yattim yine.

"""""""""" öncelikle tebrik ederim saglikla büyüt bebeğini biliyorum zor bir süreç inşallah kolaylıkla atlatirsin.

İyiyim canım hiç belirtiö yoklen aldığım pozitif haber ve değerimin çok katlamasıyla biraz rahatladım ama korkuyorum bu 5. Gebelik ve bişey olucak diye tedirginimde

""""""" canım haberlerini takip ediyorum heyecanla son durum nedir sen ve bebek iyimi cok merak ediyorum.
İnşallah bu sefer her şeyi atlatacak bebeğini kucağına alacaksın kendine ve bebeğe iyi bak....

kızlar hamileyim çok şükür.. rabbim tüm isteyenlere nasip etsin..

""""""" tebrikler ne guzel haberler veriyorsunuz ALLAH nazardan esirgesin sizi ve tüm hamilelerimizi...

"""""""""" hosgeldin aramıza burası cıvıl cıvıl hamilesi bol , umutla uğraşanı bol bir topic ALLAH hepimize yardımcı olsun.
Sizede hayırlı transferler dilerim ve umarım hamile haberinizi burada verirsiniz. Dualarımız hepimiz ve gelecek bebeklerimiz için tekrar hosgeldin aramıza.

"""""""""" sevgili arkadasım topigi sonuna kadar okudum sana moral veren cok kisi olmuş zaten ama yazamadan duramiyacagim.
Benim yasım 44 bu yastan sonra bende uğraşıyorum bak yılmadan benim amh 0,24 doktorum buna rağmen olumsuz konuşmadı bu degerlere takılmayın kafanızı karıştırmayın önemli olan rezerv miktarı değil kaliteli yumurta dedi.sen randevunu al mutlaka muayne ol ultrason cok önemli iyi bir doktorla olduktan sonra olmayacak diye bir şey yok

maşalahh topiğimizde nerdeyse hergün bir hamile haberi var, saymıyorum artık , nazar değmesin diye...... nuran77 topiği hepimize uğurlu gelir inşallah ....

"""""" âmin nazar değmesin hiç birimize .....

"""""" Nuran ne guzel yazmış bak sana sakin umutsuzluğa kapılma kendini yıpratma eşinide yıpratma bu yolda berabersiniz oda anlamıştır hatasını......

""""" benim ablam 40 yasında hem esinde hemde kendisinde sorun varken Ege unv. Tedavi sonucu hamile kaldı doktoru Mehmet Sait Yucebilgindi ama hala oradami bilmiyorum ama cok iyi bir doktordu hiç kimse ümit vermezken hic ugrasmayin olmaz derken 5. Denemesini onla yaptı kızı şimdi 11 yasında
( son öğrendiğime göre doktor denizlideydi ama bence bir aratır bu doktoru)

Nurancim yerim o bebisini senin , acıksın iyice beslensin guzel guzel büyüsün inşallah seninde ona cok iyi baktığına eminim annesinin kıymetlisi o.
Bende beklemedeyim biliyorsun gün sayıyorum yeni tedavi için ah bir başlasa su tedavi.
Seni ve bebisini cok cok öptüm....

kanımı verdim geldim hiçbir belirtim yok ama yinede bi umut işte belki diyor içimdeki ses ya tutarsa :) sonucu bekliyorum rabbim bana da yaşatsın annelik duygusunu :18::18:

Merhaba arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım.. Bende Aralık 2012 de tüp bebek tedavisine başladım..Benim ilk tüp bebek denemem...Bir sürü iğneler, ilaçlar derken transferim yapıldı..
Transferin 9. günü kanamam oldu, halende devam etmekte .. BHCG sonucum 16 çıktı hamilesin dediler.2 testimde 20 ye yükseldi beklenen değer artmadığı için düşecek dediler.. 3 testi de yaptırdım 14 de düştü malesef ki ( çarşamba günü tekrar test yaptıracağım...
Allah isteyenlere nasip etsin inşallah...

Son düzenleme:
kanımı verdim geldim hiçbir belirtim yok ama yinede bi umut işte belki diyor içimdeki ses ya tutarsa :) sonucu bekliyorum rabbim bana da yaşatsın annelik duygusunu :18::18:

sakin ol cnm dünyanın en uzun zaman dilimi o test sonucunu beklemek cnm inşallah güzel sonuç alırsın kutlama yaparız hakkında hayırlısı

sakin üzülüp pes etme bak bebeğin tutunmuş ama gelişmemiş buda iyi bir gelişme hiç hamile kalamamaktan iyi unutma bunu ve tekrar dene toparlandığında

Arkadaşlar,
Perşembe günü yapılan ultrasonda dış gebelik saptandı. Hastane beni bırakmadı ve hemen kontrol altına aldı, o gece laparoskopi yapılarak operasyon gerçekleşti. 7. Haftamda olmama rağmen öyle çok ağrılarım yoktu, 3 ayrı doktora gittim üçüde ultrasonda göremedi ve dış gebelik olacağını ihtimal vermediklerini söylediler. Sadece bhcg değerlerim ikiye katlamamaya başlamıştı. 3 gün hastanede kaldım ve şu an evde dinleniyorum. Allah kimseye yaşatmasın, kolay ve basit bir olay değil. Herkesin gönlüne göre versin Rabbim..

ne denır bılmıyorum şaşkınım caresızım 12.gun bugun sabah kanımı verdım sonuc 22 ne var ne yokkk doktor ıkı gun daha beklıyelım deger artarsa konusalım dedı yanı umut yok sanırım du adın rabbım hepımızın yardımcısı olsun varmı bıldıgınız bole bı degerdeb artıs gosteren

ALLAH sabır versin arkadasım ama cok üzülürmeye çalış. Bir sonraki denemede olur belki hiç umudunu yitirme belkide bir sonraki test iyi çıkar. Dualarımız seninle....

malesef bu seferde olmadı
Bernacim cok üzüldüm ALLAH sabır versin. bu kaçıncı denemendi ?

Canım cok cok gecmis olsun cok üzüldüm senin adına. Fazla soyliyecek bir seyde bulamıyorum ALLAH sana ve esine saglık versin hayat bize ne getirir hiç belli olmuyor bir gün bakmissin kucağında bir bebek bu günleri anmıyorsun bile.

Doktoruna güven tekrar testini yaptır burada degeri önce düşük olup yükselen arkadaslarımız var. Sakin üzüntüye kapılıp stres yapma belki bebeğin srnledir onuda üzmüş olursun.

çok geçmiş olsun arkadaşım allah tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin

çok nadir düzenli yükselen ama sen yinede dikkat et kendine belki katlayarak devam eder
kızlarrrrr allah hepinize nasip eder işllh.. bende akşam ögrendim güzel haberi...:)

gözün aydın cnm allah tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…