- 8 Aralık 2012
- 1.538
- 504
- 173
Aliscigim görmeyelim neler yapıyorsun. Biz ailece hasta yattık bir haftadır hatta o kadarki puffymin bile bunu akıyordu bebe asprini verdim arada.
Mamografi sonucunu okudum bir sorun olmaması sevindirdi beni , şimdide kontrolunun sonucunu bekliyorum hayırlı haber verirsin inşallah.
Bende ay sonunu bekliyorum heycanla regl olur olmaz doktordayim bir sorun çıkmazsa yeni tedaviye basliyacagim inşallah bir aksilik olmaz bir an önce su tedavi başlasın:)))))
Bir aksilik olmazsa aynı süreçte yola devam edeceğiz.
çok çok çok geçmiş olsun canım ya, nasıl üşüttünüz bu kadar..... puffy e aspirin vermişsin ama midesine zarar verebilir, veteriner vermeyin her ilacı diyor, çoğu ilaçları insan ilacı ama aspirin midesine zararlı diye hatırlıyorum yine de sorarsın canım.
benim dişi köpeğim de düşük yaptı, şu an iyi, biraz sessiz sanırım üzgün.... canım yaaaaaaaaa.
birkaç gün içinde regl olmam lazım, olmasak da nuran gibi kendiliğinden hamile kalıversek , ay tatlım ne güzel olurdu, inşallahhh ağzım bal yesin değil mi,,,,,, neysa regl de kontrole gidiceğim tabbiii ki,, fakat transfer bir sonraki adette, yani şubatta. sanırım aynı an da transfer olacağız..... inşallah ikimizde de aksilik olmaz ve hayırlı sonucu alırız.... cok öperimmmm