• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

benimde bugün yumurtalarımı aldılar.. Daha kolay geçecek sanmıştım ama zormuş çok korktum ne yalan söyleyeyim..allahıma şükürler olsun 17 tane yumurtamı toplamışlar..

çok güzel cnm sayı süper inşallah güzel güzel döllenirler ve kavuşursun bebeklerine.

çok saol cnm değerim 68.2 çıktı şükürler olsun tek bu sefer...

gözün aydın canım bugün o kadar ağrı çektimki ama senin haberini alınca hepsini unuttum cennet kuşunu kucağına almayı nasip etsin rabbim... ayın kaçında transfer olmuştu senin hangi hastane anlatırmısın birazcık:)

çok güzel cnm sayı süper inşallah güzel güzel döllenirler ve kavuşursun bebeklerine.

inşallah canım çok sağol iyi dileklere o kadar ihtiyacı oluyoki insanın bu dönemde...allahım senin yaşadığın bu mutluluğu banada bizede yaşatır inşallah...

gözün aydın canım bugün o kadar ağrı çektimki ama senin haberini alınca hepsini unuttum cennet kuşunu kucağına almayı nasip etsin rabbim... Ayın kaçında transfer olmuştu senin hangi hastane anlatırmısın birazcık:)

inşallah canım çok sağol iyi dileklere o kadar ihtiyacı oluyoki insanın bu dönemde...allahım senin yaşadığın bu mutluluğu banada bizede yaşatır inşallah...

yaşatır cnm allaın izniyle
ben bursada pembemavi de tedavi görüyorum nevin hanım doktorum
bu 8.tedavimdi ve en kötü tedavimdi diyebilirim yumurtam az oldu döllenen sadece 2 tanecik oldu ve hemen 2.günde 4 hücreliyken transfer ettiler ve hiç umudum yoktu diyebiliirim bu hamileliği hiç beklemiyordum hiç belirtim olmamıştı ve şükürler olsun bebeğim benim benimle ve inşanlah 5.hamileliğim kucağıma aldığım bebeğimle son bulur kavuşurum yavruma

bu 8.tedavimdi ve en kötü tedavimdi diyebilirim yumurtam az oldu döllenen sadece 2 tanecik oldu ve hemen 2.günde 4 hücreliyken transfer ettiler ve hiç umudum yoktu diyebiliirim bu hamileliği hiç beklemiyordum hiç belirtim olmamıştı ve şükürler olsun bebeğim benim benimle ve inşanlah 5.hamileliğim kucağıma aldığım bebeğimle son bulur kavuşurum yavruma

amin inşallah canım içimden bir his bu sefer problemçıkmıycak diyo alıcaksın bebişini kucağına inşallah..

benimde bugün yumurtalarımı aldılar.. daha kolay geçecek sanmıştım ama zormuş çok korktum ne yalan söyleyeyim..allahıma şükürler olsun 17 tane yumurtamı toplamışlar..

canım geçmiş olsun. yarın arayp bilgi verirler, allahın izniyle transferin gerçekleşir. transfer için korkma, uyutmuyorlar.. o anı yaşamak çok keyifliydi..

evt. ben anadolu sağlık merkezinde aydın arıcı ya tedavi oldum. bana tedavimin 5. gününden itibaren hergün çatlamasın diye iğne verdiler halbuki yumurtalarım daha küçüktü ama başladılar işte. bahçeci ile konuştum. yumurta kalitesini bu etkilemiş olabilir dedi. tüm hormon tahlillerim normal bi tek fsh: 9,87. onun dışında herşey normal. ikinci klinik olarak nereyi seçeceğimi karar veremedim. ondan devamlı sorup duruyorum. :((

canım o da çok yüksek değil ki.. dediğim gibi ben çok memnun kaldım, git bi görüş derim.. özellikle Fliz Hanım ile..

canım ya sorma ne stresli iş bu ya..... sabah işe gelirken 3 tane daha aldım gebelik testi...biraz önce yaptım sabahkine göre daha net çıktı...içim rahatladı inş.düzenli artar sağlıklı bebeklerimiz olur...sen niye yapmıyon kız testi...ben dün bu forumun vrdiği gazla eve gider gitmez yaptım:)

rana önceki tedavimde 2 tane evde yapmıştım çıkmamıştı bu seferde kendime söz verdim direk kan tahliline kadar beklicem zor sabrediyorum ama inş bende burdan sevinçli haberi veririm....

bu yazı altıdır arkadaşlar slm arkadaşlar acıbadem hastanesi ücretsiz tüp bebek yapıyormuş bi arkadaştan duydum ve verdiklaeri numrayı aradım akşam ismimi aldılat tc mi aldılar ne güzel seevinmiştim en sonunda demezmi hiç sağlık güvenceniz olmayacak meğerse sadece yeşil kartlılara yapıyolarmış.ama talep çok olursa herkes için değerlendireceklermiş sizde arayın talep artsın arkadaşlar 144 tel. numarası (AZ ÖNCE BENDE KONUŞTUM UZMANLAR TARAFINDAN DEPĞERLENDİRİLİP WEN KISA ZAMANADA BİZLERE DÖNÜLECEKMİŞŞ )

TEST GÜNÜM YARINDI DAYANAMADIM HİÇ BELİRTİM YOK DİYE SABAH GİDİP KAN VERDİM VE SONUÇ HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

çooook sevindim cnm hatta gözlerim dolu dolu oldu.
rabbim bu sefer kucağına almayı nasip etsin inş.
dualarında bizi de unutma inş. :)

benim negatif sonucumda 2. gün embriyosuydu ve iki taneydi.

TEST GÜNÜM YARINDI DAYANAMADIM HİÇ BELİRTİM YOK DİYE SABAH GİDİP KAN VERDİM VE SONUÇ HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

OLEYYYYY:46: canım benim çok sevindim kendim hamile kalmış gibi ya işte bu azmin, inancın sonu zaferdir. İnşallah Allah kucağına almak nasip etsin:46::46:

bu yazı altıdır arkadaşlar slm arkadaşlar acıbadem hastanesi ücretsiz tüp bebek yapıyormuş bi arkadaştan duydum ve verdiklaeri numrayı aradım akşam ismimi aldılat tc mi aldılar ne güzel seevinmiştim en sonunda demezmi hiç sağlık güvenceniz olmayacak meğerse sadece yeşil kartlılara yapıyolarmış.ama talep çok olursa herkes için değerlendireceklermiş sizde arayın talep artsın arkadaşlar 144 tel. Numarası (az önce bende konuştum uzmanlar tarafından depğerlendirilip wen kısa zamanada bizlere dönülecekmişş )

vetalebiniz alınmıştır diye 10 dk içinde masaj attılarrr kızlar herkes girdiği yerlerde paylaşsın bu haberi katılım yüksek olursa destek verecekmiş sosoyal poltikalr bakanlığı

Canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah, gözün aydın. Cok duygulandım. Sayı, gün falan, bunlar bi yere kadar, kısmetinde olucak. Hep umutlu olmak lazım :)

Back