• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

benim ilk gebeliğim normal gebelikti(16.haftada kaybettim)o zaman bile kanda hamile olduğumu bildiğim halde sanırım 10-15 gün sonra idrar testinde çift çizgiyi görmüştüm,oda silikti,yani idrar testini baz alma,kanda 100 kusur değerlerde olup idarda çıkmayan bile var.o yüzden için rahat olsun.

canım benim içimi rahatlattın çok saol...

tebrik ederim allah tamamını erdirsin inşallah darısı bizlere olur inşallah maville sana yazmak istiyordum yanlışlık oldu

Son düzenleme:
arkadaşlar dün eve gittim akşam 7 gibi idrar tahlili yaptım bu arada dün 8.günüm 2.çizgi çıktı ama çok net değil...bugün sabah yaparsam net çıkar dedim ama gece çok tuvalate kalktım...sabah yaptım gene aynı çizgi çıktı..koyulaşmamıştı.acaba dedim 2 saat önce idarara kalkmıştım ondan dolayımı azıcık da su içmiştim...bilmiyorum çok korktum yaaaaaaaa....bir sıkıntı mı var diye...2 emriyo konuldu(5.gün emr.) 2 tane konuldu eğer ikiz olsa net çıkardı heralde değilmi kızlar bana bişeyler söyleyin...

ranacim sakin ol tatlim benimde ilk once silik cikti sonra koyulasti gebeligin daha yeni oldugu icin oyle cikmistir hcg hormonu yavas yavas yukseliyorAyrica tebrik ederim seni:nazar::nazar:Rabbim kucagina almak nasip etsin insallh sana ve tum isteyenlere

geldik transferin 9. gününe. aslında transfer gununu saymazsak 8. gün. ara ara sağ tarafıma agrılar giriyor, insallah bebeğimin agrılarıdır diyorum. zaman zaman cok agrım, şişliğim oluyor, kimi zamansa hicbir sey olmamıs gibiyim. moralimi yüksek tutmaya calıssam da ya olmazsa diye içim içimi yiyor. doktor %75 şans verdi ama ben %25'lik kısmı düsünmeden edemiyorum. Cuma günü kan testi yaptırıcam, ondan once idrar testi yapsam mı yapmasam mı kararsızım. Normalde sabırsız biriyim, bu sefer bunda sabredicem diyorum ama aksamüzeri dısarı cıkıcam, eczanenin önünden gecerken aynı düsüncede olur muyum bilemiyorum :) dün gece felaket bir agrıyla uyandım, kasıklarıma kısa süreli müthis sancılar girdi, neye işaret hicbir fikrim yok. sabah kalktıgımda gayet iyiydim ama. coraspirinin etkisiyle burnum biraz kanıyor. herkes dese de belirti aramayın olmayabiliyor diye, elimde değil sanki vucudumun her hucresini dinliyorum, hicbir ise konsantre olamıyorum.

burdan guzel haberler almak bana umut veriyor, insallah ben de yükselen bhcg değerleri, iki cizgiler gorurum. transfer gununden beri icimde olduğunu bilmek bile apayrı bir mutluluk, bizi bırakmadığını öğrenirsem neler hissedicem tahmin bile edemiyorum. İnsallah en zorlu sınavımız bu olur. ve güzel haberlerle sonuclanır..

canim stres yapma ben 9.gunu ogrendim hamis oldugumu evde yapmistim ama herkesin cikmayabiliyor hayal kirikligi yasamam deneyecegim dersen tavsiye ederim yapmani ama genelde 12 gun ile 15 gun arasinda cikiyor insallah guzel haberini aliriz....

TEST GÜNÜM YARINDI DAYANAMADIM HİÇ BELİRTİM YOK DİYE SABAH GİDİP KAN VERDİM VE SONUÇ HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

:nazar::nazar::nazar::nazar:masallah subhanallah tebrik ederim canim Rabbim kucagina alip buyutmeyi nasip etsin....

Arkadaslar yarın kan testim var bu sabah evde test yaptım tek çizgi cikti :(( çok moralim bozuldu.

uzulme tatlim kiminin idrar testinde cikmiyor insallah yarin pozitifi gorursun

slm arkadaşlar
elimde bir torba ilaç var bu ilaçlar çok pahalı ilaçlar değil ama bu süreçte okadar çok para harcanıyorki bu ilaçların olması bile fayda sağlayacaktır
iki kutu progestan
bir kutu folbiol
bir kutu elevit
bir kutu ferrum fort
ayrıca klomen ve puregon nun kalemi var
isteyen arkadaşlara gönderebilirim tarihleri geçmedi benim gebeliğimde geçen sene bu zamanlardı zaten
isteyenler bana mesaj atabilir...
rabbim herkesin bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin işallah...

değerin kaç?kaçıncı günün kaçıncı gün emriyon

değerim 68.2
2.gün embriyosu 4 hücrelilerdi
test günüm yarındı :)))

tebrik ederim allah tamamını erdirsin inşallah darısı bizlere olur inşallah maville sana yazmak istiyordum yanlışlık oldu

amin cnm çok saolll

:nazar::nazar::nazar::nazar:masallah subhanallah tebrik ederim canim Rabbim kucagina alip buyutmeyi nasip etsin....

amin cnm inşallahhhh

Arkadaslar yarın kan testim var bu sabah evde test yaptım tek çizgi cikti :(( çok moralim bozuldu.

canım diğer forumdan okuduğuma göre sen de aydın bey in hastasısın. benim de aralıkta oldu transferim ve tutmadı. umarım senin tutar. ben bi daha oraya gitmeyi düşünmüyorum. eğer olmazsa benim sana tavsiyem laboratuar formunu mutlaka al diğer denemelerinde diğer merkezlere bu formu göstererek tedavine başla... umarım gerek kalmaz.

hayırlı olsun canım inan çok mutlu oldum sana demiştim iyi hissediyorum diye rabbim kucağına aldırsın inşlh dikkat et kendine

çok saol cnm ben hep ikizlere gebe kalıyordum bu seferki tek galiba bu yüzden olmadı belirtim boşuna vesvese yapmışım inşallah belirti olmadı gibi diğerleride yaşadığım sorunlarımda olmazda bebeğimi kucağıma alırımmmm

TEST GÜNÜM YARINDI DAYANAMADIM HİÇ BELİRTİM YOK DİYE SABAH GİDİP KAN VERDİM VE SONUÇ HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

vuvvvvvv:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

TEBRİKLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

biliyordum,inanıyordum canım,değerin süper,Allah tamamına erdirsin.:nazar:

canımmmmmmmm çok sevindim Allah tamamına erdirsin. değerin kaç çıktı çok mutlu oldum inan

çok saol cnm ben hep ikizlere gebe kalıyordum bu seferki tek galiba bu yüzden olmadı belirtim boşuna vesvese yapmışım inşallah belirti olmadı gibi diğerleride yaşadığım sorunlarımda olmazda bebeğimi kucağıma alırımmmm

inşlh canım tek olsun senin olsun inşlh sağlıkla geçirirsin bu sefer hamileliğini benimde bugün trasferim var çok heycanlıyım senden bu güzelide haberi alınca içim içime sığmadı ağlıyorum resmen yaa dualarınızı eksik etmeyin bende sizin gibi hamilyim yazdığım günleri görürüm inşh

inşlh canım tek olsun senin olsun inşlh sağlıkla geçirirsin bu sefer hamileliğini benimde bugün trasferim var çok heycanlıyım senden bu güzelide haberi alınca içim içime sığmadı ağlıyorum resmen yaa dualarınızı eksik etmeyin bende sizin gibi hamilyim yazdığım günleri görürüm inşh

canımmmm rabbim emeğini boş çıkarmasın inşallahhhh sendende güzel haberler alıcaz 2013 leyleklerin bol mesai yaptığı yıl olucakkkk

tebrik ederim..allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah:46::46::46::46:

aminnn cnm çok saol

canım hangi tarihti transfer tarihin?

28 aralık transfer tarihimdi 2.gün embriyosu olduğu için 13.gün istemişlerdi testi dayanamadım ben üstelik toplama saatinden önce verdim kanı

biliyormusunuz toplama saati kaçsa o saatten 1 sat sonra bakılması gerekiyor aslında çünkü 24 saatte bir bölünme ve katlama oluyormuşş aklınızda bulunsun

canım hangi tarihti transfer tarihin?

ranacım senin bebişde hayırlı olsun senin başka bi topikdeki yazını okumuştum sanırım durumlarımız biraz benzer diye hatırlıyorum ben benim 10 yaşında geçirdiğim apandist ameliyatı tüpleime çok zarar vermiş ve ben geçen yıl tüpleirimi aldırmak zorunda kaldım başka türlü bi yolu yok çocuk sahibi olmazsınz demişlerdi bana sanırım seninde başına böyle bişey gelmişti şimdi sana sorularım olcak daha önce hiç gebe kalmışmıydın sen doğal yolla ve bu ilk denemenmiydi cevaplarsan sevinirim

teşekkürler canım amin :) darısı başına..
cumartesi günü gelse de kan testinde görsem bir de :)

benimde bugün yumurtalarımı aldılar.. daha kolay geçecek sanmıştım ama zormuş çok korktum ne yalan söyleyeyim..allahıma şükürler olsun 17 tane yumurtamı toplamışlar..

Back