- 10 Nisan 2009
- 1.954
- 17
- 158
- 42
çok saol cnm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
mavielle çok tebrik ederim tekrar inan çok sevindim. testten sonra doktora muayeneye gittin mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok saol cnm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
mavielle çok tebrik ederim tekrar inan çok sevindim. testten sonra doktora muayeneye gittin mi
KEN DEĞERİM 454 ÇIKTI...valla ne diyeceğimi bilemiyorum çokkkkkkkkkkkkkk şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
Allah'ı m inş. tamamına erdirir...darısı başınıza inş.
![]()
Transferimin 12. gunu kan testi yaptırdım ve negatif. Cok üzgünüm. Rabbim isteyen dileyen herkesi evlad sahibi yapsın.
KEN DEĞERİM 454 ÇIKTI...valla ne diyeceğimi bilemiyorum çokkkkkkkkkkkkkk şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
![]()
Tebrikler canim, seninle transfer gunumuz ayni. Benimde iki tane transfer edildi. Ne guzel cikmis sonucun. Ben gidip test yaptirmaya korkuyorum, idrar testi bile yapmak istemiyorum, kotu bi haberse bir gun daha benimle olduklarina inanmak istiyorum.. İnsallah ben de senin gibi guzel haberler alirimKEN DEĞERİM 454 ÇIKTI...valla ne diyeceğimi bilemiyorum çokkkkkkkkkkkkkk şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
![]()
![]()
![]()
Transferimin 12. gunu kan testi yaptırdım ve negatif. Cok üzgünüm. Rabbim isteyen dileyen herkesi evlad sahibi yapsın.
![]()
tebrikler canim, seninle transfer gunumuz ayni. Benimde iki tane transfer edildi. Ne guzel cikmis sonucun. Ben gidip test yaptirmaya korkuyorum, idrar testi bile yapmak istemiyorum, kotu bi haberse bir gun daha benimle olduklarina inanmak istiyorum.. Insallah ben de senin gibi guzel haberler alirim
bence hemen bir hastaneye git ve kan ver hatta idrar testi yap .... Inş.güzel haberlerini bekliyoum..öptüm
kızlar bende progestanı iğnesini kullanıyordum ağrı oluyor diye hapına gectık bugün başladım günde 3 kere alıcam...
fena uyku yapıyor ya gözlerimi hiç açamıyorummmm oyüzden sordum
kızlar bende progestanı iğnesini kullanıyordum ağrı oluyor diye hapına gectık bugün başladım günde 3 kere alıcam...
fena uyku yapıyor ya gözlerimi hiç açamıyorummmm oyüzden sordum
![]()