Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TEST GÜNÜM YARINDI DAYANAMADIM HİÇ BELİRTİM YOK DİYE SABAH GİDİP KAN VERDİM VE SONUÇ HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM![]()
çooook sevindim cnm hatta gözlerim dolu dolu oldu.
rabbim bu sefer kucağına almayı nasip etsin inş.
dualarında bizi de unutma inş. :)
benim negatif sonucumda 2. gün embriyosuydu ve iki taneydi.
OLEYYYYYcanım benim çok sevindim kendim hamile kalmış gibi ya işte bu azmin, inancın sonu zaferdir. İnşallah Allah kucağına almak nasip etsin
![]()
Canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah, gözün aydın. Cok duygulandım. Sayı, gün falan, bunlar bi yere kadar, kısmetinde olucak. Hep umutlu olmak lazım :)
herkese iyi akşamlar...yarın 10.gün ve kan testini yaptırdıktan sonra geleceğim işe...hayırlısı bakalım
Canım çok sevindim allah tamamına erdirir inşallah![]()
hayırlı olsun canım.rabbim kucağına almayı nasip etsin
TEST GÜNÜM YARINDI DAYANAMADIM HİÇ BELİRTİM YOK DİYE SABAH GİDİP KAN VERDİM VE SONUÇ HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM![]()
Çok saol cnmcnm yumurta toplama saatinden sonra mı ne demişsin tam anlayamadım açıklayabilir misin ?? saatini ona göre ayarlayın kan için gibi birşeyler yazmışsın ya.. teşekkürler.
ççokkkk sevindimm..Rabbm sonunda yüzünü güldürmüşş.. inş. sağlıkla kucağına aldığın günüde görürsün :)
kızlar aranızda tüp bebek tedavisinde hamile kalanlar embrio transferinden test gününe kadar hiç bir belirti yaşamayıp hamile olan varmı aranızda şişkinlik yada başdönmesi yaşamadan...:44::44:
bebeği olacağını öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum epinize ayırlı evlat olsun bebişleriniz inşallah bu arada hamile olanın duası kabul olurmuş derler bizler içinde duanızı eksik etmeyin inşallah allah bizlerede yaşatır bu mutluluğu belirtisi olmadan hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar varmış biraz içimi raatlattı çünkü hiç hamilelik belirtisi yaşamıyordum ve umutsuzluğa kapılmıştım bu seferde olmadı diye ama yazılanları okuyunca biraz su serpildi yüreğime....
kızlar aranızda tüp bebek tedavisinde hamile kalanlar embrio transferinden test gününe kadar hiç bir belirti yaşamayıp hamile olan varmı aranızda şişkinlik yada başdönmesi yaşamadan...:44::44:
Cooooookkkk tebriklerrr. Hayirli olsun canim. Ben Cumartesi yi nasil bekliycem bilmiyorum. Erken gidip moral bozmak istemiyorum. Korkuyoruuuuummmm
Degerin kac? Deger dusuk olunca mi tekrar baktiriyorlar??
canım o kişiden kişiye değişiyor.. ben şu anda ikizlerime hamileyim ama ne baş donmesi ne de bulantım var ikizlerde bu belirtiler daha çok olur falan derler ama bende hiç biri yok sadece akşam erken uyuyorum o kadar.. yani kişiye göre değişiyor
hamile olan arkadaslar aranızda progestan 100 mg hapı kullanan varmı?
hamile olan arkadaslar aranızda progestan 100 mg hapı kullanan varmı?
mavielle canım tebrik ederim çoook sevindim.rabbim hayırlısı ile kucağına da almayı nasib etsin.ne güzel haberler bunlar böyle rabbim korusun![]()