• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

kızlar aranızda tüp bebek tedavisinde hamile kalanlar embrio transferinden test gününe kadar hiç bir belirti yaşamayıp hamile olan varmı aranızda şişkinlik yada başdönmesi yaşamadan...:44::44:

ben hiç birşey hiissetmedim.belirtilere takılmayın ..pozitif düşünmek ,beyin rahatlığı çok önemli

yaşasıınn :)) canım benim çok sevindim.
ben de bu sabah yaptım dünkü gibi çıktı benimde. 2. çizgi çok net değil..
sanırım yarın netleşir çizgimiz 10. gün oluyor çünkü...

inşallah canım ya güzel bir gebelik geçirirz...Allah tamamını erdirir inş....valla çok heyecanlandım...

kızlar hangi merkezde tedavi oldunuz? bana yazar mısınız?

izmir irenbede yapıldı. ilk deneme çok şükür hamileyim allahım sağlıklı bi şekilde hayırlısıyla kucağıma almayı da nasip eder inşallah...ama doktorum merekezde değil özel çalışıyo ben memnun kaldım tavsiye ederim...

bilmiyorum ki yaaa merkezden öyle dediler...5. gün embriyosu..
ankara ne soğuktur şimdi, ben istanbuldayım.

boşver onları...bana da öyle dediler ama herkese direk 12 sonra yapın diyorlar...3.gün emriyosu için geçerli o..
istanbulda nerede yaptırdın? kaç yaşındasın?

arkadaşlar dün eve gittim akşam 7 gibi idrar tahlili yaptım bu arada dün 8.günüm 2.çizgi çıktı ama çok net değil...bugün sabah yaparsam net çıkar dedim ama gece çok tuvalate kalktım...sabah yaptım gene aynı çizgi çıktı..koyulaşmamıştı.acaba dedim 2 saat önce idarara kalkmıştım ondan dolayımı azıcık da su içmiştim...bilmiyorum çok korktum yaaaaaaaa....bir sıkıntı mı var diye...2 emriyo konuldu(5.gün emr.) 2 tane konuldu eğer ikiz olsa net çıkardı heralde değilmi kızlar bana bişeyler söyleyin...

benim ilk gebeliğim normal gebelikti(16.haftada kaybettim)o zaman bile kanda hamile olduğumu bildiğim halde sanırım 10-15 gün sonra idrar testinde çift çizgiyi görmüştüm,oda silikti,yani idrar testini baz alma,kanda 100 kusur değerlerde olup idarda çıkmayan bile var.o yüzden için rahat olsun.

mavielle bu gün büyük gün!!!

hayırlı haberlerini bekliyorum canım,ne zaman gideceksin kan vermeye?

geldik transferin 9. gününe. aslında transfer gununu saymazsak 8. gün. ara ara sağ tarafıma agrılar giriyor, insallah bebeğimin agrılarıdır diyorum. zaman zaman cok agrım, şişliğim oluyor, kimi zamansa hicbir sey olmamıs gibiyim. moralimi yüksek tutmaya calıssam da ya olmazsa diye içim içimi yiyor. doktor %75 şans verdi ama ben %25'lik kısmı düsünmeden edemiyorum. Cuma günü kan testi yaptırıcam, ondan once idrar testi yapsam mı yapmasam mı kararsızım. Normalde sabırsız biriyim, bu sefer bunda sabredicem diyorum ama aksamüzeri dısarı cıkıcam, eczanenin önünden gecerken aynı düsüncede olur muyum bilemiyorum :) dün gece felaket bir agrıyla uyandım, kasıklarıma kısa süreli müthis sancılar girdi, neye işaret hicbir fikrim yok. sabah kalktıgımda gayet iyiydim ama. coraspirinin etkisiyle burnum biraz kanıyor. herkes dese de belirti aramayın olmayabiliyor diye, elimde değil sanki vucudumun her hucresini dinliyorum, hicbir ise konsantre olamıyorum.

burdan guzel haberler almak bana umut veriyor, insallah ben de yükselen bhcg değerleri, iki cizgiler gorurum. transfer gununden beri icimde olduğunu bilmek bile apayrı bir mutluluk, bizi bırakmadığını öğrenirsem neler hissedicem tahmin bile edemiyorum. İnsallah en zorlu sınavımız bu olur. ve güzel haberlerle sonuclanır..

Kadıköy Şifa.. sen istanbul mu?

evt. ben anadolu sağlık merkezinde aydın arıcı ya tedavi oldum. bana tedavimin 5. gününden itibaren hergün çatlamasın diye iğne verdiler halbuki yumurtalarım daha küçüktü ama başladılar işte. bahçeci ile konuştum. yumurta kalitesini bu etkilemiş olabilir dedi. tüm hormon tahlillerim normal bi tek fsh: 9,87. onun dışında herşey normal. ikinci klinik olarak nereyi seçeceğimi karar veremedim. ondan devamlı sorup duruyorum. :((

Back