geldik transferin 9. gününe. aslında transfer gununu saymazsak 8. gün. ara ara sağ tarafıma agrılar giriyor, insallah bebeğimin agrılarıdır diyorum. zaman zaman cok agrım, şişliğim oluyor, kimi zamansa hicbir sey olmamıs gibiyim. moralimi yüksek tutmaya calıssam da ya olmazsa diye içim içimi yiyor. doktor %75 şans verdi ama ben %25'lik kısmı düsünmeden edemiyorum. Cuma günü kan testi yaptırıcam, ondan once idrar testi yapsam mı yapmasam mı kararsızım. Normalde sabırsız biriyim, bu sefer bunda sabredicem diyorum ama aksamüzeri dısarı cıkıcam, eczanenin önünden gecerken aynı düsüncede olur muyum bilemiyorum :) dün gece felaket bir agrıyla uyandım, kasıklarıma kısa süreli müthis sancılar girdi, neye işaret hicbir fikrim yok. sabah kalktıgımda gayet iyiydim ama. coraspirinin etkisiyle burnum biraz kanıyor. herkes dese de belirti aramayın olmayabiliyor diye, elimde değil sanki vucudumun her hucresini dinliyorum, hicbir ise konsantre olamıyorum.
burdan guzel haberler almak bana umut veriyor, insallah ben de yükselen bhcg değerleri, iki cizgiler gorurum. transfer gununden beri icimde olduğunu bilmek bile apayrı bir mutluluk, bizi bırakmadığını öğrenirsem neler hissedicem tahmin bile edemiyorum. İnsallah en zorlu sınavımız bu olur. ve güzel haberlerle sonuclanır..