ewet sabah erkenden gidiyorsun,hazılanıyorsun(steril ortamlara göre)yumurta toplama işlemi için idrara sıkışıncaya kadar bekliyorsun ..sonra operasyon için alıyorlar seni..narkoz verekecekleri içinde gece 12 den sonra bişey yememen gerekli
yumurta toplama işleminde idrara sıkışmayı beklemıyorsun aksıne sıkışık olmayacaksın orda bi yanlışlık var..
tek yapman gereken 12den sonra bişey yemeyip sabah aç gitmen narkozla uyutulacaksın zaten.
tamam da.. yumurta toplama cmt ama ben yarın gidip yatış yapıcam.. hazırlık içinmiş..
nerde yaptırıyosunuz fakültemi özel merkezmi?
bende anlamadım ne hazırlıgı oldugunu..
siz bu akşam 22.30 da çatlatma iğnesını vurulacaksınız eğer cumartesi sabah 10.30 yumurta toplama işlemınız yapılır.. zaten.
fakülte de... evet cmt 10:30 da toplanacakmış.
inanın kafam o akdar karıştı ki..
adacım nasılsın bende iğneden geldim akıntı dışında değişik birşey yok 5 ocak kaçınılmaz oldu artık :))
bacmm sen nasılsın ??? ne durumdasın??
yumurta toplama işleminde idrara sıkışmayı beklemıyorsun aksıne sıkışık olmayacaksın orda bi yanlışlık var..
tek yapman gereken 12den sonra bişey yemeyip sabah aç gitmen narkozla uyutulacaksın zaten.
bugun kan degerim güzel cıktı ama tek yumurta yola devam ediyoruz tek yumurta ama görünüş itibarıyla cok saglıklı bir umut yola devam tek yumurta altın yumurta olursa kucamıza alırız olmazsa burda noktayı koyuyorum ama şöylede bi niyet icerisindeyim eylülden beri vucut yogun ilac altında artık vucut tepki vermiyo amh degerimde cok kötü degil işte buna dayanarak haziranda benim eşim yanımda olur inşallah o zaman dedim dr yumurta takibi yaparız eger 3 yada fazla yumurta olursa tekrar deneriz dr da dedi eger saglıklı tek yumurta olursa bizde tekrar aşı yaparız dedi şuan yola devam tek yumurta 14 mm bakalım haftaya opu olur kısmette ne varsa öpüyorum sizi
fakülte de... evet cmt 10:30 da toplanacakmış.
inanın kafam o akdar karıştı ki..
ewet sabah erkenden gidiyorsun,hazılanıyorsun(steril ortamlara göre)yumurta toplama işlemi için idrara sıkışıncaya kadar bekliyorsun ..sonra operasyon için alıyorlar seni..narkoz verekecekleri içinde gece 12 den sonra bişey yememen gerekli
Canım merhaba bakindim bir ara yoktun igeneye gitmiş olabilecegini düşündüm ..
Canım benimde var akıntım ama cok degil su gibi böle. . Bugun artik toz falan aldim islere giristim bi hışımla yokss kafayı yiyecem :) kesinlikle 5 ocak ta sabah mesai baslar başlamaz tahlil yaptıralım. .
merhaba arkadaşlar, size acil birşey sormak istiyorum. bugün iğnelerimin 8. günü, kontrol de yumurtalarımın büyüdüğü ve cmt günü toplanacagını söylediler. az önce hastaneden aradılar, yarın sabah yataklı servise yatışınızı yapın ön hazırlık için dendi. ayrıca gece 12 den sonra birşey yiyip içmeyin dendi. hiçbişey anlamadım.. yarın ne yapacaklar ki.. bu şekilde çağırılan arkadaşlar varsa cevap verebilir mi?
kızlar doktordan geliyorum.keseyi gördük çok şükür darısı başınıza.
tebrik ederim canım ALLAH kucana almayı nasip etsinarkadaşlar bugün test günümdü ve pozitif çıktı çok mutluyum allah herkese nasip etsin. şimdide keseyi görmek için heycanlanıyorum , peki nezaman keseyi görebilcez hiç bilmiyorum bilen varmı ?
gözünüz aydın olsun ne güzel emeklerinizin karşılını aldınızkızlar doktordan geliyorum.keseyi gördük çok şükür darısı başınıza.
azcık sabır kızlar kacıncı gününüz oldu hadi sizlerden umutluyum olacak inşallahadacım nasılsın bende iğneden geldim akıntı dışında değişik birşey yok 5 ocak kaçınılmaz oldu artık :))
tebrik ederim cok sevindim pozitif haberleri duydukca cok mutlu oluyorum darası tüm isteyenlerekızlar sonunda pozitif sonucu aldım..darısı tüm çocuk isteyen arkadaşlarımın başına inşallah.
ay ne dicem bilemiyorum bana eylülde 3 tane 2. kalite embriyo koyuldu ama olmadı bak sana 3.kalite tek embriyo ve hamilesin demek ki ALLAH dilemedikce hicbir şey olmuyorhiç öyle düşünme ..benimki tek yumurta ve 3.kalite idi..sen üzerine düşeni yap takdiri allaha bırak ..iyi düşün iyi olsun
kızlar sonunda pozitif sonucu aldım..darısı tüm çocuk isteyen arkadaşlarımın başına inşallah.
harikasın ya,, ne güzel işte böyle umutlu olalım, yolumuza ferah ferah devam edelim. Desteklerimizin seninle,,,,
her gün göbekten kaç şişe tozu karıştırıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?