Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Tedavinin ortasindasin bence bu aşamada en iyi tercihi yapmissin doktoruna güvenmen gerekiyor olaki inşallah olmaz ama sonuc negatif oldu o zaman daha detaylı dusunucek zamanın olur su aşamada doktorun dediğini yapmak en iyisi

inşallah canım yaa insan ne düşüneceğini şaşırıyor artık durum aşılamaya döndü hayırlısı böyleymiş dedim bana moral verdin

yumurtaları çoğaltmak için kullanabileceğim bi ilaç var mı

Tedavinin ortasindasin bence bu aşamada en iyi tercihi yapmissin doktoruna güvenmen gerekiyor olaki inşallah olmaz ama sonuc negatif oldu o zaman daha detaylı dusunucek zamanın olur su aşamada doktorun dediğini yapmak en iyisi

inşallah canım yaa insan ne düşüneceğini şaşırıyor artık durum aşılamaya döndü hayırlısı böyleymiş dedim bana moral verdin

yumurtaları çoğaltmak için kullanabileceğim bi ilaç var mı

Buradaki tüm arkadaslar tedaviler sürecinde basına geldikçe ve yasadikca bir sürü deneyim elde ediyor ama sonuçta bu ısı en iyi bilen doktorlar ve bizim tedavi sürecinde onlara güvenip ALLAHA siginmaktan başka çaremiz yok.
İğne tedavisinin sonlarına gelinmiş sizde bu aşamada doktorun söylediklerini uygulamak en iyisi nacizane fikrim.
Zaten yumurtaları cogaltan ilaç ve dozları ultrosona göre en iyi ayarliyacak olan onlar. Daha oncede dediğim gibi bir kararda vermisisn bence hiç belli olmaz bu kararın bu sefer seni bebeğe goturebilir.
İnşallah dilemem ama olumsuz sonuc aldın diyelim o zaman daha iyi arastirabilirsin başka doktorlardan fikir alabilirsin.
Ayrıca bugün yazdığım ek besin destekleri nuran77 nin daha ince yazdığı kürler var bunlar yumurta kalitesini arttırıyor bunları uygulayabilirsiniz doktora sorarak.Ama cok yumurtadan daha önemli bir şey var kaliteli yumurta sen dua et yumurtaların kaliteli olsun çünkü bebeğe kavusturan onlar.

kızlar sonunda pozitif sonucu aldım..darısı tüm çocuk isteyen arkadaşlarımın başına inşallah.:49:

Son düzenleme:
kızlar sonunda pozitif sonucu aldım..darısı tüm çocuk isteyen arkadaşlarımın başına inşallah.:49:[/Q

MAAŞAALLAH hergün yeni bi pozitif haberi bu topikte var bi uğur inşaallah darısı bıze arkadasım senide tebrik edıyorum ALLAH kucağına almayıda nasip etsin...

hayırlı olsun gözün aydın nerde tedavi görmüşdün sorununuz neydi birde kaçıncı denemenizdi çok sordum sanırım
çok tşk ederim, antalyadayım..ilk denememdi..yumurta rezerve azdı..tek tararflı tek yumurta ve 3. kalite...hastane ve dr çok önemli..ben memorıal hastanesinde batu beyde tedavi oldum...daha öncesinde başka merkezlerede gittim araştırma için,hatta bi tanesi senin çocugun olmaz demişti..
umudunuzu yitirmeyin ,pozitif düşünmeye çalışın allah ne zaman nasip ederse,sonuçta biz nekadar istersek isteyelim yukardakinin dediği olur,biz elimizden geleni yapalım takdir allahın.( tez zamanda tüm isteyenlere nasip olsun inş)

Selam kızlar
5 doktorla yaptıgım on görüşme sonucu 3 doktor elendi 2 doktor kaldı geriye ve benim birinin secmem gerekiyor.
Hemen 2 doktordan randevu aldım detaylı muayne için.
Dün 1 doktorla detaylı muayne test ve ultrason yapıldı ve sonuçta o kadar guzel seyler duydumki yasımdan hiç beklenmeyen test sonucları çıktı ortaya , doktor bende veya başka yerde dene farketmez ama sen denersen cok iyi sonuc alırsın dedi dünyalar benim oldu.o kadar olumlu konustuki yumurta kalitem ve rezervim yasıma göre cok iyiymis hiç böyle bir sonuc beklemiyordum şaştım kaldım.ilk tedavimde ciddi yanlışlar yapılmış olmasina rağmen 4 yumurta 2 kaliteli embryo zaten benim bu ise devam etmemin gerektiğini gösteriyormuş.asistanları ile konuşurken duydum bir cok doktor geç yasta hastayı basarı yüzdesi düşmesin diye kabul etmiyormuş ama esas basarı bu yasta cocuk sahibi yapmak dedi.bu arada daha önce bana söylenmiyen bir şey varmış kenardada olsa miyonlarim varmış ve histeroskopi yapılması gerekiyormuş.Bu miyonlar ilk tutunmada negatif faktör olabilirmiş.
Yarın on görüşme yaptıgım diğer doktorla detaylı muaynem var onunda söylediklerine göre her ikisinden birine karar vereceğim.
Histeroskopi yapılırsa Şubat sonu Mart bası gibi tedavi basliyacak.
Kızlar iyiki umutsuzluğa kapılıp durmadım inat ettim araştırdım bir sürü bu konuyla ilgili makale okudum doktorlara sordum hem konu hakkında bir sürü şey öğrendim hemde umudumu yitirmedim.
Bu süreçte verdiginiz destek için cok cok teşekkürler iyiki varsınız ama galiba birbirimize daha cok destek olacağız bu süreçte daha yolumuz var:))))
Not: nurancigim yarınki muayneden sonra tedavi başlangıcı yei kesin belli olacak yazarım beni listeye ona göre alırsın.

harikasın ya,, ne güzel işte böyle umutlu olalım, yolumuza ferah ferah devam edelim. Desteklerimizin seninle,,,,

merhaba arkadaşlar, size acil birşey sormak istiyorum. bugün iğnelerimin 8. günü, kontrol de yumurtalarımın büyüdüğü ve cmt günü toplanacagını söylediler. az önce hastaneden aradılar, yarın sabah yataklı servise yatışınızı yapın ön hazırlık için dendi. ayrıca gece 12 den sonra birşey yiyip içmeyin dendi. hiçbişey anlamadım.. yarın ne yapacaklar ki.. bu şekilde çağırılan arkadaşlar varsa cevap verebilir mi?

merhaba arkadaşlar, size acil birşey sormak istiyorum. bugün iğnelerimin 8. günü, kontrol de yumurtalarımın büyüdüğü ve cmt günü toplanacagını söylediler. az önce hastaneden aradılar, yarın sabah yataklı servise yatışınızı yapın ön hazırlık için dendi. ayrıca gece 12 den sonra birşey yiyip içmeyin dendi. hiçbişey anlamadım.. yarın ne yapacaklar ki.. bu şekilde çağırılan arkadaşlar varsa cevap verebilir mi?

ewet sabah erkenden gidiyorsun,hazılanıyorsun(steril ortamlara göre)yumurta toplama işlemi için idrara sıkışıncaya kadar bekliyorsun ..sonra operasyon için alıyorlar seni..narkoz verekecekleri içinde gece 12 den sonra bişey yememen gerekli

merhaba arkadaşlar, size acil birşey sormak istiyorum. Bugün iğnelerimin 8. Günü, kontrol de yumurtalarımın büyüdüğü ve cmt günü toplanacagını söylediler. Az önce hastaneden aradılar, yarın sabah yataklı servise yatışınızı yapın ön hazırlık için dendi. Ayrıca gece 12 den sonra birşey yiyip içmeyin dendi. Hiçbişey anlamadım.. Yarın ne yapacaklar ki.. Bu şekilde çağırılan arkadaşlar varsa cevap verebilir mi?

arkadaşlar kimse yok mu :50::50::50::50:

ewet sabah erkenden gidiyorsun,hazılanıyorsun(steril ortamlara göre)yumurta toplama işlemi için idrara sıkışıncaya kadar bekliyorsun ..sonra operasyon için alıyorlar seni..narkoz verekecekleri içinde gece 12 den sonra bişey yememen gerekli

Canım cevabın için teşekkürler ama benim yumurtalar cumartesi toplanacak.. yarın ne yapacaklar ki?

canım hiç bir gün önceden hastaneye yatan duymadım.acaba haftasonuna denk geldiği için mi yoksa karışıklık mı oldu acaba çatlama iğneni ne zaman olacaksın?

Minik kesecigin hayırlı olsun ALLAHA emanet olun
Âmin diyerek darısı hızım basımıza
Amin canım darısı bütün isteyenlerin başına inşallah.teşekkür ederim:)
kızlar sonunda pozitif sonucu aldım..darısı tüm çocuk isteyen arkadaşlarımın başına inşallah.:49:
çok sevindim canım tebrikler

bebişin hayırlı olsun canım. kaç embriyo transfer etmişlerdi sana. değerin çok güzel çıkmış
teşekkürler canım 2 embriyo transfer edildi ama tek kese gördük değerim yüksek çünkü 17.günkü değer o canım o nedenle...

Canım cevabın için teşekkürler ama benim yumurtalar cumartesi toplanacak.. yarın ne yapacaklar ki?

o zaman arayıp sormalısın...bir yanlışlıkmı var beni cumartesi demişti dr. ama siz şimdi aradınız yarın gel diyorsunuz die sor...onlar yumurta toplamak için çağırmışlar..bu söylediğim işlemler yumurta toplamasında yapılıyor

o zaman arayıp sormalısın...bir yanlışlıkmı var beni cumartesi demişti dr. ama siz şimdi aradınız yarın gel diyorsunuz die sor...onlar yumurta toplamak için çağırmışlar..bu söylediğim işlemler yumurta toplamasında yapılıyor

doktorun özel muayehanesini aradım. ordaki hemşiresi ile görüştüm ve hazırlık için gitmeniz gerekiyor dedi.. neyin hazırlığı anlamadım ya :(

Back