Arkadaşlar içinizde İzmir'de olan var mı?
alfabeciğim, ben izmirdeyim, kent hastanesi israel aruh da tedavi görüyorum. sen nerdesin, ne durumdasın, yazışırız,paylaşırız burdan.
Ben izmirde değilim ama olan var , su an burada değil ama arada forumda oluyor.
Alısalis arkadasımız İzmirli ona hitaben yazarsan görür
aşkolsun puffycim, arada değil devamlı formdayım, acaip alışkanlık yaptı foruma girmek, bazen kızıyorum kendime, yani şekerim devamlı açık ama arada kendi kopuyor forumdan çıkıyor sanırım. yani sizlersiz duramıyorum , meraktan ölüyorum, dışardaysam da eve girer girmez hemen bakıyorum , yeni gelişmeler varmı arkadaşlarımda diye. ya işte böyle.
Nasılsın neler yapıyorsun ? bekleme suresi nasıl geçiyor ?
bugün 3 ocak ve kontrolüm vardı. endimetriumun kalınlaşması için hap kullanıyordum ya, vucüt tepki verecekmi diye deneme yapıyoruz, evet bugünkü ölçümde kalınlaşma görüldü.. hapa devam , 10 gün sonra tekrar gidiyorum, ayrıca mamografi çekildi bugün , doktorun yorumunu yarın alacağım, ilk anda görünen birşey yok ama ultrasonda önerilir gibi bir tabir var, inşallah olumsuz birşey çıkmaz... bu arada 10 gün sonra adette geliyor, o gün transferi planlayacağız. sanırım şubat ortası olacak. son durumlar ben de bu.
mesaj atma durumun ne alemde, kotayı doldurdunmu, benim az kaldı..
iyiyim canım benim sagol bebeş iyi kendi halinde bugün gittim cok şükür iyiymiş beslenme ne kelime sanırım hormonlu barbi oldum :)))))))))))))) eeeeee sizleride görücez bakalımmmmm düşmeme yakanızdan ona göreeee :)))
nurancım, bebişimize iyi baktığından eminim, çok çok iyi bak ama,, bizim olsun da yakamızdan hiç düşme canikom.......