Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

merhaba arkadaşlar, size acil birşey sormak istiyorum. bugün iğnelerimin 8. günü, kontrol de yumurtalarımın büyüdüğü ve cmt günü toplanacagını söylediler. az önce hastaneden aradılar, yarın sabah yataklı servise yatışınızı yapın ön hazırlık için dendi. ayrıca gece 12 den sonra birşey yiyip içmeyin dendi. hiçbişey anlamadım.. yarın ne yapacaklar ki.. bu şekilde çağırılan arkadaşlar varsa cevap verebilir mi?

Bazı hastanelerde yumurta toplamadan 1 gun önce giriş işlemlerini yapiyorlar gerekli evrakları hazirlatiyorlar aynı zamanda yumurta toplamada anestezi verecekleri için herhangi bir saglık probleminiz varmı onu kontrol ediyorlar endişelenecek bir şey yok

aslan pençesi içiyorum senin sayende:))) nedense psikolojik olarak rahatlattı beni sigara yerine içiyorum onu hani derlerya sigara rahatlatır diye herkese tavsiyem sigara değil ada çayı yada aslan pençesi için eğer özel durumlarınız yoksa ...

Nurancigim nasılsın düştüm kendi derdime seni soramadim , aman seni sorup ne yapayım :)))))
Esas bebeği soramadim nasıl iyimi , afiyettelermi , iyi bakıp besliyormusun not vereceğiz bakalım nasıl annesin:))))))

aynen benımde öyle su gibi. ben yemek dışında hiç bi iş yapmıyorum. aynen öyle sabah erkenden gideriz :))

Canım mmmm ne bileyim duygusala bağladım biraz , hafif aglamakli olup bi o kadar umutsuzum..
Ne bileyim bir yakinimin hamilelik haberini aldim duygusallastim biraz yanlis anlaşılmasın kıskançlık degil cekememezlik değil sadece imrenmek bu hissettigim belki biraz da ozenmek keşke bende olabilsem demek..
4 tane kaybım var eğer devam etseydi simdi 3 yasinda evladım olacakti.. off off ozlemsc korkuyorum ctesi negatifi almaktan amannn neyse boyle iste :) sen bana bakma dedim ya bugun karamsarim biraz.. sen nasılsın canım nasıl hissediyorsun..

Son düzenleme:
Canım mmmm ne bileyim duygusala bağladım biraz , hafif aglamakli olup bi o kadar umutsuzum..
Ne bileyim bir yakinimin hamilelik haberini aldim duygusallastim biraz yanlis anlaşılmasın kıskançlık degil cekememezlik değil sadece imrenmek bu hissettigim belki biraz da ozenmek keşke bende olabilsem demek..
4 tane kaybım var eğer devam etseydi simdi 3 yasinda evladım olacakti.. off off ozlemsc korkuyorum ctesi negatifi almaktan amannn neyse boyle iste :) sen bana bakma dedim ya bugun karamsarim biraz.. sen nasılsın canım nasıl hissediyorsun..

ne kıskanması canım o duyguları hepimiz yaşıyoruz hamıle birini, çocugunu öpen koklayan birini gördüğümüzde hep içimiz sızlamıyormu.. o hamile haberlerıne ben çok yıkıldım bende sonra evlenen herkesın bebeği oldu birde beni arayıp müjde verıyorlarya ben gözyaşlarıma hakim olamıyorum zaten neyse neyse Allah bizim yaşadığımızı kımseye yaşatmasın.. herkesin evladını bağışlasın.rabbim bizede nasip etsin.. sen moralini bozma canım... bende gel gitler yaşıyorum senın gibi..

şuan hamile olan arkadaslar sizlere sorum olacak...

embriyo kaliteniz nasıldı?
probleminiz neydi?,

cevaplarsanız sevinirim.!

ne kıskanması canım o duyguları hepimiz yaşıyoruz hamıle birini, çocugunu öpen koklayan birini gördüğümüzde hep içimiz sızlamıyormu.. o hamile haberlerıne ben çok yıkıldım bende sonra evlenen herkesın bebeği oldu birde beni arayıp müjde verıyorlarya ben gözyaşlarıma hakim olamıyorum zaten neyse neyse Allah bizim yaşadığımızı kımseye yaşatmasın.. herkesin evladını bağışlasın.rabbim bizede nasip etsin.. sen moralini bozma canım... bende gel gitler yaşıyorum senın gibi..

Canım benim aminnnnnnn RABBIM bizede isteyen herkesede nasip etsin inşallah. . Sen nasılsın canım ..

hadi hayırlı olsun canım.bende yarın gidicem doktora.kalp atışlarını duyabildinizmi?ultrasonu karnındanmı baktırdın yoksa transvajinal mı ?ben transvajinal yaptırmaya korkuyorum düşer diye :(
Yok canim kalp atisi duyamadik vajinal bakti.bi zarari olsa bakmazdi her halde ben doktora guvendim baktirdim walla.korkma canim oyle bisey olacak olsa basta doktor yapmaz.insallah sen de gorursun kesecigi:-)

gözünüz aydın olsun ne güzel emeklerinizin karşılını aldınız
Canim darisi basinaza insallah hep dua ediyorum...
şuan hamile olan arkadaslar sizlere sorum olacak...

embriyo kaliteniz nasıldı?
probleminiz neydi?,

cevaplarsanız sevinirim.!
Canim bizim sorun morfolojiydi.ebriyo kalitemiz cok iyiydi iki taneydi ama biri tuttu.5.gun embriyosuydu.bu arada benimle ayni gun transferi olan bi bayan vardi.doktor ona cok umitlenme kotu kaliteleri demis ama onunkiler ikiz oldu.kismet isi...

aslan pençesi içiyorum senin sayende:))) nedense psikolojik olarak rahatlattı beni sigara yerine içiyorum onu hani derlerya sigara rahatlatır diye herkese tavsiyem sigara değil ada çayı yada aslan pençesi için eğer özel durumlarınız yoksa ...

canım benim iç emin ol ben hayıt suyuyla başladım fsh 36 fırladı aslan pençesine başladım o ay hamile kaldım tabi diger kürleride uygulayarak rabbimin sayesinde herşeyden önce aslan pençesi vucudumuzdaki hormonları dengeleyen bir bitki emin ol faydasını görüceksin rabbim kolaylaştırsın herşeyinizi :)))

Nurancigim nasılsın düştüm kendi derdime seni soramadim , aman seni sorup ne yapayım :)))))
Esas bebeği soramadim nasıl iyimi , afiyettelermi , iyi bakıp besliyormusun not vereceğiz bakalım nasıl annesin:))))))

iyiyim canım benim sagol bebeş iyi kendi halinde bugün gittim cok şükür iyiymiş beslenme ne kelime sanırım hormonlu barbi oldum :)))))))))))))) eeeeee sizleride görücez bakalımmmmm düşmeme yakanızdan ona göreeee :)))

canlar iki liste yapıcam hamileler ve tedaviye devam edenler diye herkez son durumlarını yazarsa bismillah diyerek paylaşımlarımıza devam edelim bekliyorummmmm

canlar tatlı geceler..
ben tedaviye ıkı gun once basladm... uzun protokolle...
bılgılendırmek ıcın verdıklerı formlarda anestezı yazıyo.. ben hangı donemde anestezi alıcam kı?
anlayamadım... nasıl bı asama benı beklıyo.... sımdı antibiyotık ve dogm kontrol hapyla basladm tedaviye..
sonrası nedir napıcaklar banaaaaaaaaaaaa :)

Arkadaşlar içinizde İzmir'de olan var mı?
alfabeciğim, ben izmirdeyim, kent hastanesi israel aruh da tedavi görüyorum. sen nerdesin, ne durumdasın, yazışırız,paylaşırız burdan.

Ben izmirde değilim ama olan var , su an burada değil ama arada forumda oluyor.
Alısalis arkadasımız İzmirli ona hitaben yazarsan görür
aşkolsun puffycim, arada değil devamlı formdayım, acaip alışkanlık yaptı foruma girmek, bazen kızıyorum kendime, yani şekerim devamlı açık ama arada kendi kopuyor forumdan çıkıyor sanırım. yani sizlersiz duramıyorum , meraktan ölüyorum, dışardaysam da eve girer girmez hemen bakıyorum , yeni gelişmeler varmı arkadaşlarımda diye. ya işte böyle.

Nasılsın neler yapıyorsun ? bekleme suresi nasıl geçiyor ?

bugün 3 ocak ve kontrolüm vardı. endimetriumun kalınlaşması için hap kullanıyordum ya, vucüt tepki verecekmi diye deneme yapıyoruz, evet bugünkü ölçümde kalınlaşma görüldü.. hapa devam , 10 gün sonra tekrar gidiyorum, ayrıca mamografi çekildi bugün , doktorun yorumunu yarın alacağım, ilk anda görünen birşey yok ama ultrasonda önerilir gibi bir tabir var, inşallah olumsuz birşey çıkmaz... bu arada 10 gün sonra adette geliyor, o gün transferi planlayacağız. sanırım şubat ortası olacak. son durumlar ben de bu.
mesaj atma durumun ne alemde, kotayı doldurdunmu, benim az kaldı..
iyiyim canım benim sagol bebeş iyi kendi halinde bugün gittim cok şükür iyiymiş beslenme ne kelime sanırım hormonlu barbi oldum :)))))))))))))) eeeeee sizleride görücez bakalımmmmm düşmeme yakanızdan ona göreeee :)))

nurancım, bebişimize iyi baktığından eminim, çok çok iyi bak ama,, bizim olsun da yakamızdan hiç düşme canikom.......

canlar iki liste yapıcam hamileler ve tedaviye devam edenler diye herkez son durumlarını yazarsa bismillah diyerek paylaşımlarımıza devam edelim bekliyorummmmm

nuracıığım, 1. liste hamileler
2.liste tedaviye devam edenler

yapacaksın ya,, hamilelerimizin tedavi tablosu da kalacak değilmi, kacıncı denemede kalmışlar, ordan görelim, moral olur bizlere.

ayrıca hepimizin 1.listeye en kısa zamanda geçmesi dileğiyle,,,, kolay gelsin sana.

canım benim bu ay olmadı. martta tekrar denicez çünkü marta kadar anca parayı denkleştirebilicez. listeye alırsan sevinirim. bu arada kızlar ben kocaelide oturuyorum burdaki fitoterapist bana HÜREM SULTAN MACUNU diye bişi verdi. aranızda kullanan var mı? umarım işe yarar.

başbakan hep üç çocuk diyo ya. ben de bizim durumuzu bimer e yazdım. ücretlendirmeler çok astronomik ödeme zorluğu yaşıyoruz diye. umarım sesimizi duyarlar. benim gibi yazmak isteyen arkadaşlar olursa http://bimerapplication.basbakanlik.gov.tr/Forms/pgApplication.aspx adresinden başvuru yapabilirler. bir dahaki tüp bebek için maddi olanaklrımızı zorlucaz. Rabbim inşallah yardım eder...

Cok sevindim bebeğinin iyi olmasına kilonuda problem etme nasipse doğumdan sonra bebekle uğraşırken verirsin.ben ilk hamileliğimde öyle yedimki 6. Ayda hamile hamile rejime çektiler.ben hep zayıf biriydim ufak tefek iste bana diyorlardiki kedi yavrusu kadar doğacak cocuğu, bir dogdu 3.750kg ben dahil herkes şaştı ama doğumdan 1 -2 ay sonra kendi kiloma donmuştum.
Bol bol protein , balık , yogurt , peynir yemeni süt içmeni tavsiye ederim ceviz badem falanda cok iyiymis.ama sen bilinçli birisin eminim cok dikkat ediyorsundur ALLAHA emanet olun.
Yakamizdanda düşme memnun oluruz:))))

Back