Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

ewet sabah erkenden gidiyorsun,hazılanıyorsun(steril ortamlara göre)yumurta toplama işlemi için idrara sıkışıncaya kadar bekliyorsun ..sonra operasyon için alıyorlar seni..narkoz verekecekleri içinde gece 12 den sonra bişey yememen gerekli

yumurta toplama işleminde idrara sıkışmayı beklemıyorsun aksıne sıkışık olmayacaksın orda bi yanlışlık var..

tek yapman gereken 12den sonra bişey yemeyip sabah aç gitmen narkozla uyutulacaksın zaten.

yumurta toplama işleminde idrara sıkışmayı beklemıyorsun aksıne sıkışık olmayacaksın orda bi yanlışlık var..

tek yapman gereken 12den sonra bişey yemeyip sabah aç gitmen narkozla uyutulacaksın zaten.

tamam da.. yumurta toplama cmt ama ben yarın gidip yatış yapıcam.. hazırlık içinmiş..

tamam da.. yumurta toplama cmt ama ben yarın gidip yatış yapıcam.. hazırlık içinmiş..

nerde yaptırıyosunuz fakültemi özel merkezmi?

bende anlamadım ne hazırlıgı oldugunu..

siz bu akşam 22.30 da çatlatma iğnesını vurulacaksınız eğer cumartesi sabah 10.30 yumurta toplama işlemınız yapılır.. zaten.

nerde yaptırıyosunuz fakültemi özel merkezmi?

bende anlamadım ne hazırlıgı oldugunu..

siz bu akşam 22.30 da çatlatma iğnesını vurulacaksınız eğer cumartesi sabah 10.30 yumurta toplama işlemınız yapılır.. zaten.

fakülte de... evet cmt 10:30 da toplanacakmış.
inanın kafam o akdar karıştı ki..

kafanızı karıştırmayın yarın sabah fakültedeki, merkezi ararsınız sorarsınız daha olmadı gidersiniz sıkmayın canınızı bi yanlışlık oldugu kesın. belki giriş yaptırmanız gerekıyordur haftasonuna denk geldiği için...

bende fakültede yaptırdım ama hafta içi oluyodu işlemler.

adacım nasılsın bende iğneden geldim akıntı dışında değişik birşey yok 5 ocak kaçınılmaz oldu artık :))

Canım merhaba bakindim bir ara yoktun igeneye gitmiş olabilecegini düşündüm ..
Canım benimde var akıntım ama cok degil su gibi böle. . Bugun artik toz falan aldim islere giristim bi hışımla yokss kafayı yiyecem :) kesinlikle 5 ocak ta sabah mesai baslar başlamaz tahlil yaptıralım. .

bacmm sen nasılsın ??? ne durumdasın??

bugun kan degerim güzel cıktı ama tek yumurta yola devam ediyoruz tek yumurta ama görünüş itibarıyla cok saglıklı bir umut yola devam tek yumurta altın yumurta olursa kucamıza alırız olmazsa burda noktayı koyuyorum ama şöylede bi niyet icerisindeyim eylülden beri vucut yogun ilac altında artık vucut tepki vermiyo amh degerimde cok kötü degil işte buna dayanarak haziranda benim eşim yanımda olur inşallah o zaman dedim dr yumurta takibi yaparız eger 3 yada fazla yumurta olursa tekrar deneriz dr da dedi eger saglıklı tek yumurta olursa bizde tekrar aşı yaparız dedi şuan yola devam tek yumurta 14 mm bakalım haftaya opu olur kısmette ne varsa öpüyorum sizi

karışıklık olabilir..yoksa o transfer işlemindeydi sanırım

Son düzenleme:
bugun kan degerim güzel cıktı ama tek yumurta yola devam ediyoruz tek yumurta ama görünüş itibarıyla cok saglıklı bir umut yola devam tek yumurta altın yumurta olursa kucamıza alırız olmazsa burda noktayı koyuyorum ama şöylede bi niyet icerisindeyim eylülden beri vucut yogun ilac altında artık vucut tepki vermiyo amh degerimde cok kötü degil işte buna dayanarak haziranda benim eşim yanımda olur inşallah o zaman dedim dr yumurta takibi yaparız eger 3 yada fazla yumurta olursa tekrar deneriz dr da dedi eger saglıklı tek yumurta olursa bizde tekrar aşı yaparız dedi şuan yola devam tek yumurta 14 mm bakalım haftaya opu olur kısmette ne varsa öpüyorum sizi

hiç öyle düşünme ..benimki tek yumurta ve 3.kalite idi..sen üzerine düşeni yap takdiri allaha bırak ..iyi düşün iyi olsun

Son düzenleme:

canım yarın cuma cumartesi günü yatışını yapamazlar fakültede seni dinlendireceklerse eğer erken işleme almak için yapmışlar yumurta toplama işlemi çatlatma iğnesini olduktan 36 saat sonra yapılır narkozla olacaksa eğer gece 12 den sonra yemek yeme aç karnına git idrara sıkışık olmamalısın aksine mesanen boş olmalı ama fazladan tedbir olsun diye ekabir bi doktora denk geldiysen ultrasyonla yumurtalıklarına bakmaya niyetliyse ki saçma ondan sıkışık ol demiştir yani anlıcan allah yolunu açık etsin zaten idrarı boşaltmakta o kadar zor değil :) bi lavabo ziyareti yaparsın orda yeter moralini yüksek tut allah hayırlısını nasip etsin

ewet sabah erkenden gidiyorsun,hazılanıyorsun(steril ortamlara göre)yumurta toplama işlemi için idrara sıkışıncaya kadar bekliyorsun ..sonra operasyon için alıyorlar seni..narkoz verekecekleri içinde gece 12 den sonra bişey yememen gerekli

gargi yumurta toplama işlemiyle transfer işlemini birbirine kaıştırmışsın azıcık ondan azıcık bundannnn:34::34::34:

Canım merhaba bakindim bir ara yoktun igeneye gitmiş olabilecegini düşündüm ..
Canım benimde var akıntım ama cok degil su gibi böle. . Bugun artik toz falan aldim islere giristim bi hışımla yokss kafayı yiyecem :) kesinlikle 5 ocak ta sabah mesai baslar başlamaz tahlil yaptıralım. .

aynen benımde öyle su gibi. ben yemek dışında hiç bi iş yapmıyorum. aynen öyle sabah erkenden gideriz :))

merhaba arkadaşlar, size acil birşey sormak istiyorum. bugün iğnelerimin 8. günü, kontrol de yumurtalarımın büyüdüğü ve cmt günü toplanacagını söylediler. az önce hastaneden aradılar, yarın sabah yataklı servise yatışınızı yapın ön hazırlık için dendi. ayrıca gece 12 den sonra birşey yiyip içmeyin dendi. hiçbişey anlamadım.. yarın ne yapacaklar ki.. bu şekilde çağırılan arkadaşlar varsa cevap verebilir mi?

cnm hayırlı olsun tedavin allah gönlüne göre versin galiba fakülte hastanesine gidiyorsun tedavi için bende fakültede yaptırmıştım tedavimi korkmana gerek yok yarın adına dosya açacaklar rutin kontroller yağılcak akciğer filmi ekg gibi en son anesteziye yönlendirileceksin bende öyle olmuştu o bazı sorular sorduktan sonra dosyanı ve yaptrıdığın tetkikleri tekrar hastaneye vereceksin hayırlısı olsun hakkında

kızlar doktordan geliyorum.keseyi gördük çok şükür darısı başınıza.

hadi hayırlı olsun canım.bende yarın gidicem doktora.kalp atışlarını duyabildinizmi?ultrasonu karnındanmı baktırdın yoksa transvajinal mı ?ben transvajinal yaptırmaya korkuyorum düşer diye :(

arkadaşlar bugün test günümdü ve pozitif çıktı çok mutluyum allah herkese nasip etsin. şimdide keseyi görmek için heycanlanıyorum , peki nezaman keseyi görebilcez hiç bilmiyorum bilen varmı ?
tebrik ederim canım ALLAH kucana almayı nasip etsin
kızlar doktordan geliyorum.keseyi gördük çok şükür darısı başınıza.
gözünüz aydın olsun ne güzel emeklerinizin karşılını aldınız
adacım nasılsın bende iğneden geldim akıntı dışında değişik birşey yok 5 ocak kaçınılmaz oldu artık :))
azcık sabır kızlar kacıncı gününüz oldu hadi sizlerden umutluyum olacak inşallah
kızlar sonunda pozitif sonucu aldım..darısı tüm çocuk isteyen arkadaşlarımın başına inşallah.:49:
tebrik ederim cok sevindim pozitif haberleri duydukca cok mutlu oluyorum darası tüm isteyenlere
hiç öyle düşünme ..benimki tek yumurta ve 3.kalite idi..sen üzerine düşeni yap takdiri allaha bırak ..iyi düşün iyi olsun
ay ne dicem bilemiyorum bana eylülde 3 tane 2. kalite embriyo koyuldu ama olmadı bak sana 3.kalite tek embriyo ve hamilesin demek ki ALLAH dilemedikce hicbir şey olmuyor

Hayırlısıyla olacak inşşallah burda neredeyse herkes pozitifi aldı bizde umutluyuz rabbim inşaaaaallah nasip eder tüm isteyenlere....

her gün göbekten kaç şişe tozu karıştırıyorsun

3 toz 1 su karıştırıyorum 5 gün kullandım bugün gittim 2 tane daha verdi birde çatlatmama iğnesi verdi ama çok fna acıtıyo çatlatmama iğnesi.. hayırlısıyla bir bitse şu iğne işleri..

Back