Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

merhaba arkadaşlar bende bugün başladım tedaviye igneye başladım gonal f 450 yalnız şimdi igneyi yaptım kalemin içindeki sıvıyı tamamen sıktım acaba hepsi sıkkmiyo muydu o siviyi geri nasıl yapam yarın ki iğneye yardım edin....

canım doktor kaç ünite dediyse o kadar sıkacaksın kaç üniteyse kalemin sap tarafından ayarlıyrsun mesela 100 ünite dedi o zaman 100 e getiriyorsun sap tarafını çekiyorsun göbeğine yapıp tekrar kaleme basıyorsun anlamadıysan sor canım yanlış yapma

:) evet canim bi cesaret alip senden bende yaptiririm..
Cok güzel sorular sormussun valla bizim merkez hic aramiyor böyle cok hosuma gitti merkezinin tutumu :) bi dahakinde benim sorularimida al :) hemsire yorumsuz kalmis ama yaptirmani istemeseydi de kesin fikrini söylerdi herhalde :)

canım sorulara senıde kattım oyuzden detaylı yazdım:)) evet çok şükür çok ilgililer.. hemşire gününüzü bekleyin dedi.. ben ısrar ettikçe ben bişey diyemem size dedi daha bugün 9.günümmüş :)))

canım sorulara senıde kattım oyuzden detaylı yazdım:)) evet çok şükür çok ilgililer.. hemşire gününüzü bekleyin dedi.. ben ısrar ettikçe ben bişey diyemem size dedi daha bugün 9.günümmüş :)))

Canım benim sagolasin bende ilgiyle okudum zaten ne demus ne demis diye diye :) demekki transfer gununu 1 olarak kabul etmiycez yarın 10 . günümüz oluyor.. :) catlatacaklar bizi en sonunda.. bu arada nasilsin agrilar ne durumda benim ara ara devam ediyor hala :) ne çıkarsa bahtima diyorum bende :)

kızlar bugün yazmıştım iğnelerin 10. günü kontrolüm var diye doktor baktı 2 tane yumurtam büyümüş biri 21mm biri de 17 mm 3 tanede küçük varmış onlar da 10mm filan
bu durumda doktor benim istediğim şekilde yumurtalar büyümemiiş dedi istersen tüp bebeğe devam edebiliriz istersen aşılamaya çevirelim dedi sana uzun protokol uygulamak daha doğru dedi
tercihi bana bıraktı istersen de çatlama olmaması için iğne yaparız diğer alttan gelenleri de büyütürüz döllenebilirdi döllenmeyebilir de dedi ama riske atmayalım tüp bebek hakkın da ölmesin hem de dondurulma şansın da olmayacak benim tercihim aşılama ya çevirelim dedi ben de doktorun tercihine güvendim aşılama olsun dedim bugün gece 12 de çatlama iğnesi olacağım cuma da aşılama için doktora gidiyorum hiç aklıma gelmemişti bu tüp bebeğe kendimi o kadar hazırlamıştım ki

kızlar siz ne düşünüyorsunuz doğru bir tercih mi yaptım

Canım benim sagolasin bende ilgiyle okudum zaten ne demus ne demis diye diye :) demekki transfer gununu 1 olarak kabul etmiycez yarın 10 . günümüz oluyor.. :) catlatacaklar bizi en sonunda.. bu arada nasilsin agrilar ne durumda benim ara ara devam ediyor hala :) ne çıkarsa bahtima diyorum bende :)

ayy yok yok ağrı felan :))) kendimi dinlemiycem gercektende yok bişey.. evet transfer günü sayılmıyormuş canım benim ya biz 12.günümüzü bekliycez artık. :)))

ayy yok yok ağrı felan :))) kendimi dinlemiycem gercektende yok bişey.. evet transfer günü sayılmıyormuş canım benim ya biz 12.günümüzü bekliycez artık. :)))

Canım e şimdi bu durumda 12 gün kaçınılmaz ooluyor bosver bi gayret 12 ye gidelim biz :) bakalim kac kere fikir degistirecez daha :)

kızlar bugün yazmıştım iğnelerin 10. günü kontrolüm var diye doktor baktı 2 tane yumurtam büyümüş biri 21mm biri de 17 mm 3 tanede küçük varmış onlar da 10mm filan
bu durumda doktor benim istediğim şekilde yumurtalar büyümemiiş dedi istersen tüp bebeğe devam edebiliriz istersen aşılamaya çevirelim dedi sana uzun protokol uygulamak daha doğru dedi
tercihi bana bıraktı istersen de çatlama olmaması için iğne yaparız diğer alttan gelenleri de büyütürüz döllenebilirdi döllenmeyebilir de dedi ama riske atmayalım tüp bebek hakkın da ölmesin hem de dondurulma şansın da olmayacak benim tercihim aşılama ya çevirelim dedi ben de doktorun tercihine güvendim aşılama olsun dedim bugün gece 12 de çatlama iğnesi olacağım cuma da aşılama için doktora gidiyorum hiç aklıma gelmemişti bu tüp bebeğe kendimi o kadar hazırlamıştım ki

Canim durumunu cok fazla bilmiyorum ama doktoruna guveniyorsan ve icin rahatsa iyi yapmissin sonucta senin istegin onemli.. ilk denemen mi olacakti ? Belkim bebislerine asilamayla kavusursun ..

kızlar ben de biraz önce 3.testimi verdim bikaç saate sonuç çıkar inşallah bu sefer güzel katlanmıştır.
25 aralık akşam 45
28 aralık sabah 128
2 ocak akşam ????bekliyorum.normalde kaç olmalı sizce????
kızlaar değerim 2239 çıktı sanırım normal bakalım doktor ne diyecek.yarın sabah muayenem var...

ya kardeşim ben bu dr anlamıyom 5 yumurta var kücükler büyüsün diye iğneye devam ederken büyümüş olanları korumak icin yani catlamaması icin orgalutran vurması lazım 2 yumurta almış başını gitmiş diğerlerine yazık degilmi hem diyorlar rezervin az hem onlar ziyankar kullanıyo belki bir daha 5 yumurta şansın olmayabilir yaşın kac amh bakıldımı

kızlaar değerim 2239 çıktı sanırım normal bakalım doktor ne diyecek.yarın sabah muayenem var...

su götürmez gebesin tebrik ediyorum bu günlerinin tadını cıkar eşinden iste gökten yıldız getirsin bu senin hakkın inşallah bebişini kucana alır mis gibi cenneti koklarsın RABBİM canı gönülden dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu amiiiinnnn

canım ben gene tıkandım 2 aydır 1yumurtadan öteye gidemiyorum sizin teknikte her siklus dönemi oluşan yumurta alınıyor yanlış değilsem bu sürecte ilac kullanıyormusunuz her yumurta toplamada narkoz veriliyor mu kac yumurta toplandıktan sonra transfer yapılıyo dr israel aruh mu beni kendi protokolunle aydınlatırsan sevinirim

canım ben gene tıkandım 2 aydır 1yumurtadan öteye gidemiyorum sizin teknikte her siklus dönemi oluşan yumurta alınıyor yanlış değilsem bu sürecte ilac kullanıyormusunuz her yumurta toplamada narkoz veriliyor mu kac yumurta toplandıktan sonra transfer yapılıyo dr israel aruh mu beni kendi protokolunle aydınlatırsan sevinirim

bacmm sen nasılsın ??? ne durumdasın??

Dün transferimin 11. günüydü beta hcg değerim 478.20 çıkmış allah bu mutluluğu hepinize yaşatsın inşallah. :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

Selam kizlar ben biraz gec kaldim asamalari paylasamadim soyle ozetliyim; 18 yumurtam toplandi 15i dollendi 13u guzel bi sekilde gelismeye devam etti, 31 aralikta birinci kalite blastokist transferi yapildi ama tek embrio cunku yasim 27 ve ilk denemem, ayin 10u test gunum, cok heyecanliyim deli gibi karnimla konusuyorum. Tutunmustur bebisim dimi? :)

Ayni seylerinyasamisiz:-) ben de 28 yasindayim, 15 yumurta toplandi 13 u dollendi birinci kalite blastokist tarnsferi yapildi 31 aralikta. Ben de insallah tutunurlar diye surekli konusuyorum. Esim bile cogul hitap eder oldu benle:-) insallah husrana ugramayiz

2239?? 5 günde değer bu kadar artar mı? 2 günde bir ikiye katlıyor dıye biliyorum ben. Şaşırdım.
Allah tamamına erdırsın cnm, sağlıcakla kucağına alırsın umarım:nazar:

ya kardeşim ben bu dr anlamıyom 5 yumurta var kücükler büyüsün diye iğneye devam ederken büyümüş olanları korumak icin yani catlamaması icin orgalutran vurması lazım 2 yumurta almış başını gitmiş diğerlerine yazık degilmi hem diyorlar rezervin az hem onlar ziyankar kullanıyo belki bir daha 5 yumurta şansın olmayabilir yaşın kac amh bakıldımı

amh dediğin şeye bakımadı yaşım da 36 oldu o yüzden tedirginim doktora da söyledim yaşımdan dolayı telaş yapıyorum diye ama o tüp bebek için bu ay beni yeterli görmedi aşılama dah iyi olur dedi aslında haklısın 2 tanesi büyümüştü ama bana bırakmıştı tercihi ben de tüp bebeğe devam etmeyelim aşılama olsun dedim doktordan dah mı iyi bilicem diye artık hayırlısı canımm yaaa napimm kader kısmet işi işte nasipse bu aşılamada olur diyorum ama daha önce 3 aşılama yaptırdığım için pek de bundan umudum yok

Back