Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Yumurta takibine başladıktan 4 sonra kullanmaya başladım hapi gebelik testine kadar da onlar aksine söyleyene kadar icmeye devam edecekmişim gebelik testine kadar

Canim benim önerilerin için teşekkür ederim ..
Bende öyle bi şans var ki 3 olsa tutmazda 1 olunca tutar:)
Gerci Rabbim isterse olur elbet. . Neyse dualarim seninle ve isteyen tüm arkadaşlarla. . Ben belirtilere baktikca umudumu iyice kaybediyorum bugün transfer dahil 3 gün ama gaz sancısı dışında tık yok neyse :) başına bela oldum kannimca :)

inşallah bebişinin cennet kokusunu icine cekersin miiiissss gibi dileyen herkesecennet kokulu evlatlar nasip etsin RABBİM
canımın ici yumoş takibinde her ultrasonda dr rahim kalınlıgını ölcüyo tedaviyle birlikte kalınlasıyo bebek tutunmazsa adetle birlikte rahimden adet kanı olarak rahimden atılıyo
bence gününden önce yaptırma yeni yıla umutla güzel hayallerle girin hem yılbaşı gecesi kociş sana hizmet eder böyle bir şansın olmayabilir bide üstüne güzel haber aldınmı değme keyfine inşallah
her ne olursa olsun gelişme var sen yat ve proteinli ye bak bugun keşfettim döngel ye döngel kahverengi bir meyve ceviz büyüklüğünde bebeğin düşmesini önlermiş inşallah degerlerin yükselecek herşey güzel olacak
ağlamak ağlamak getirir icini ferah tut pozitif cıkacak inşallah bizede hemen bildir bizde rahat edelim
eşinde ailende dogru söylüyo azcık sabır inşallah olacak stres bebişine zarar veriyo olacak inşallah ya olacak ya olacak
Anladım canım teşekkür ederim. Benim 2. tedavim dondurulmuş ileydi o da sayılıyor değil mi? Yani inşallah 3. tedavimde 2 tane koydurabilirim...
bence şöyle desek bu denemem tüp bebek...bu denemem buz bebek cünkü herkesin buz şansı olmuyo ve buz hem ilacsız hem ucuz oluyo keşke benim 50 buz bebegim olsa her ay koydururdum
yat kalk ye ic rahat ol hep melegini düşün umut bizler icin umudu olmayanın yarınıdaa olmaz RAB dileyen herkesin birgün yüzünü güldürecek
birgün dr ma dedim ki kısırlık mı fazla kürtaj mı dedim bana emin ol ben kirtaj yapmıyorum ama gelenlerin sayısı belli degil işte buradan şu sonucu cıkarıyorum yalan dünya hersey sınav kimine bana bana kimine kana kana ama napcez sabr edib mükafatımızı ya burda ya orda alacaz demi kızlar

Son düzenleme:

cnmmm yaa Allah yardımcın olsun inşallah öyle bi evlat nasip edr ki sana öz evladın kadar sevdirir kendni

bir gözüm hürremde bir gözümle yazdım azcık karışık olmuş üstdeki yazım kusur

belirti arama canım ogünü bekle evdeysen seni oyalıycak seyleri yap güzel haberleri alıcaz inanıyorum

eger devlet desteklı yaptıysanız rapor cıkardıysanız genelde cok kişiye sebebsiz infertilite tanısı yazar rapor da ne akla hizmetse bakalım sonuc ne olacak biliyormusun degerler yükselecek sen mutlu olup eşine sarılacan ama böyle aglarsan ne sende keyf kalacak ne kimsede herkes vazgecsin iyi kötü her denemem bana en az 7 milyar gitti ben bu parayı yemesini bilmezmiyim doktora olmayacak biliyorum ama al benim paramı ye demeye mi gidiyorum RAB den iste aglayacagına dua et meryem suresini oku arapca bilmiyorsan türkce oku yada mealini oku işte mealini okursan kesin deli gibi aglarsın sana cok karıştım biliyorum ama kendimi mecbur hissettim madem burdayız birbirimize tam destek olalım demi canım yarın ben aglarken sende bana yazarsın ALLAH kimseyi ağlatmasın

evet maslak acıbademdeydim canım sende gelecektin ama Rabbim sana mucizesini verdii :) İnşallah sorunsuz şekilde kucağına almak nasip olsunnn

evet canım hayırlısı allahtan dilerim isteyen herkeze nasip etsin mevlam birde bukonuda bahçeçi klinigini araştır derim :)

ya benım canım cok sıkılıyo arkadaslar sanırım patlamak uzereyım kimse yokmu konusucak ben tutmadımı tuttumu derken galıba kafayı yıycem,sizlerde benım gıbımısınız

adet olamıyorum gene stres mi yaptım ben yaaa anlamadım midem bulanıyor puffcim yarın haberlerini bekliyoruz bizi merakta koma

yılmak yok belki tedaviyi bırakıcaksın ama kendini bırakma biliyorum sölemesi kolay kürleri yap kendine zaman tanı olmazları olduran rabbim burdan sendende güzel haberleri almayı nasip edicek inanıyorum sana teselli cümleleri sölemek istemiyorum biliyorumki hiç bir söz seni teselli etmez rabbim rast getirsin inş işini umutlarını canım benim

ya benım canım cok sıkılıyo arkadaslar sanırım patlamak uzereyım kimse yokmu konusucak ben tutmadımı tuttumu derken galıba kafayı yıycem,sizlerde benım gıbımısınız

burdayız nilaycım belirti arama asla herkezin bnyesi bir degil rahat ol ozaman daha güzel sonuçlarla karşılasacaksın bak relaks canımmmm

kızlar bebişler koyulunca ıspanak brokolı mercimek portakal suyu tahıl ekmegi marul yer fıstıgı kırmızı et sebze fındık turuncgiller kivi patates(folik asit iceriyormuş bu gıdalar) süt (kalsıyum) peynir (kaşar ) yogurt kuru incir kayısı omega 3 icin uskumru alabalık somon ceviz badem soya fasulye kuru fasulye sebze nohut keten tohumu tam tahıllar badem kabak cekirdegi et süt balık yumurta yogurt kızlar transferden sonra bunları tüketmeye dikkat edelim hergün düzenli yiyelim patates cuvalı gibi olduk zaten bebişler gelince onlarla ilgilenirken zaten bu kilolar ister istemez gider yeterki gelsinler

bacmm nasılsın nasıl gidiyor karşılaşamadık bir türlü

bilmiyorum ki kac gündür sancı cekiyorum ara ara ama kan gelmiyo gecen de böyle olmuştu bi hayırlısıyla başlasam tedaviye sana sormak istedigim arı sütü polen propolis karışımı bitti biosteron 2 günlük kaldı günde 3 tane alıyorum dr dedi nar ad cayı aslan pencesi devam havuc catır catır yıyorum kuru incir birde bal tarcın keten tohumu cörek otu karışımı yiyorum tedavi başlayınca devam etsem mi yoksa günlük yaşantıma dönsem mi gecen sefer arı sütlü karışım herhalde agır oldugu icin ilaclarla etkileşim yapmıştı napsam bilmiyom fikrini beyan et öptm bebişin nasıl keseyi gördün mü kac günlük oldu maşallah

bacmm regli olana kadar devam et regli olduktan sonra hepsini bırak doktorunun dedikleri hariç tabi.ayrıca bu kürleri uygularken havuç yeme kuru inciride yeme.baltarcının içinden keten tohumu cıkar yerine tarcın bal çörek otuna devam et canım benim inşallah hayırlısı ile haberlerini alırım. bebeiş iyi sanırım keseyi gördüm ama adetime iki gin kala yapılan kantestinde 261 beta hcg cıktı adetimi 3 gün gece 686 cıktı diger aarkadaşlarınkine baktıgımda bukadar yüksek olması acaba cogulmu dedirtiyor bana ma tek kese bilgin varsa paylaşırsan sevirim tabi diger arkadaşlarda bu konuyla ilgili bilgileri varsa cevap verirlerse sevinirim

Son düzenleme:
burdayız nilaycım belirti arama asla herkezin bnyesi bir degil rahat ol ozaman daha güzel sonuçlarla karşılasacaksın bak relaks canımmmm

inşallahh nurancım ılk denemem ondanmıdır bılmıorum cok endıselıyım rabbım hepımıze nasıp etsın ınsallah...

inşallahh nurancım ılk denemem ondanmıdır bılmıorum cok endıselıyım rabbım hepımıze nasıp etsın ınsallah...

endişelenme sakin olmaya calış ozaman vucudun daha güclü olucaktır inş canım rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize inş sende buyolda inş rabbim hayırşı müjdeler almanı naip eder işin rast gelsin canım

aminnn insss sizler nerde yaptrdnz ben çevre hastanesı prof.dr ümit özkesicide yaptrdm

Son düzenleme:

şöyle düşün tüp bebekte döllenmeden sonra 15.gün kan tahlili oluyo öyle olsa sana ikiz derim ama genede olabilir neden olmasın bende şaşırdım valla maşallah cok güzel katlanması şimdi sen normal gebe kaldın döl gününü baz alırsak 15 günden fazlası vardır adetin 13 günü döl olmuşsa nerden baksan tahmini 20 günlük bebek olur degerde yüksek cıkabilir saglıklı olsun da senin olsun RABBİM sana bagışlasın seni güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…