• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

kızlar eşimi gönderirken bugün sabah erkenden predictor ile gebelik testi yaptık.2. çizgi falan çıkmadı. transfer sonrası 8. günümdeyim. benimle aynı durumda olup sonradan çizgisi az da olsa belirginleşmeye başlayan varmı aranızda? ümitleniyim mi ümitlenmiyim mi bilemedim ...

canım benim test gününe daha var cıkmaz ben 20 tl veripp erken gepelip testi aldıgım halde 4 varken cıkmamıştı o yüzden moralini bozma

ben kasım 20 de gittigimde doktor 16 mm yumurtan var demişti 22 çatlasa 23 döllenme olsa ben aralık 6 da test yaptırdım reglime 1 gün vardı beta hcg 261 cıktı 3 gün sonra 686 olmuştu yani 13 günlük olması lasım diger topiklerde bakıyorum adet tarihi gecenler yaptırdıklarında beta hcg genelde 50 yada 100 arası oluyo o yüzden acabada kaldım saglıklı olsunda tabi rabbim herkeze naip etsin kucagına almayı

aaa çok tebrik ederim normal yoldan hamile kalmışsın,, darısı bize olsun.. Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

kizlar bugun dayanamayip idrar testi yaptim aslinda sabah kahverengi akintiyi gorunce umudumu bir an yitirmistim ama cift cizgi cikti9cizgilerin biri silik)inanamiyorum sevincten agliyorum.kizlar kullandigimiz fitil ve haplar etkilermi idrar testini bileniniz varmi?Rabbim hayirlisiyla devam ettirsin yumoslarim bende kalsin insaallah:)isteyen herkese versin mevlam(Amin)

canım benim ümitlendirmek istemem ama ben hamile oldugumu bilmeden ayaklarım buzdu ne yapsam ısınmıyordu hatta ısıtamadıgım için aglıycaktım nerdeyse ama inş ben gibi sizde sevinirsiniz :)

adet olacağım gün ayaklarım buz keser yada 1 gün öncesi.
hem adetime 10 gün var hemde gebelik testime 10 gün var. masadan kalkıp kalkıp yürüyorum ofisin içinde :))))))))

kizlar bugun dayanamayip idrar testi yaptim aslinda sabah kahverengi akintiyi gorunce umudumu bir an yitirmistim ama cift cizgi cikti9cizgilerin biri silik)inanamiyorum sevincten agliyorum.kizlar kullandigimiz fitil ve haplar etkilermi idrar testini bileniniz varmi?Rabbim hayirlisiyla devam ettirsin yumoslarim bende kalsin insaallah:)isteyen herkese versin mevlam(Amin)

canım inşallah hamilesindir. kan testi yapmana kaç gün kaldı öncelikle?

ptesi bana transfer yapıldığında kesinlikle 5 ocaktan önce ne idrar testi nede kantesti kesinlikle yapmayın.
kullandığınız ilaçlar yanlış cevaplar almanıza yol açabilir. 5 ocakta test yapın adet olsanız bile 5 ocakta test yapın yinede diyerek.
beni sıkı sıkı tembihlediler. ve yapmayacağım gerçekten sabredicem

kızlar eşimi gönderirken bugün sabah erkenden predictor ile gebelik testi yaptık.2. çizgi falan çıkmadı. transfer sonrası 8. günümdeyim. benimle aynı durumda olup sonradan çizgisi az da olsa belirginleşmeye başlayan varmı aranızda? ümitleniyim mi ümitlenmiyim mi bilemedim ...

canim kac yumos koydular ?birtaneyse cikmayabilir hem predictorler bazen guveilmez oluyor ben birisinde okumustum hamileyken bile negatif ciktigini sen test gununu bekle guzelcim ve sakin stres yapma emi:)belki sana yeni yeni tutunuyorlardir:))

aaa çok tebrik ederim normal yoldan hamile kalmışsın,, darısı bize olsun.. Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

sagol allah razı olsun canım inş rabbim tez vakitte nasip eder sizdende benim müjde alamamı evet cok şükür normal yoldan hamile kaldım dilerim rabbim sizlerinde işinizi kolaylaştırız :)

ptesi bana transfer yapıldığında kesinlikle 5 ocaktan önce ne idrar testi nede kantesti kesinlikle yapmayın.
kullandığınız ilaçlar yanlış cevaplar almanıza yol açabilir. 5 ocakta test yapın adet olsanız bile 5 ocakta test yapın yinede diyerek.

canim insallah test gunum 31 aralik yani 5 gun daha var hayirlisi insaallah

tebrik ederim korkam kahverengi lekeden bendede oldu eyer evdeysen yat sol tarafına ara ara dinlen yorma kendini beta hcg hormonunu hiç bir hap etkilemez o tamamen bebekle ilgili bir horman başka bir şey tarafından ilgilenmez ohh ohh sabah sabah müjdeler gelmeye başladı cok şükür canım benim

canim kac yumos koydular ?birtaneyse cikmayabilir hem predictorler bazen guveilmez oluyor ben birisinde okumustum hamileyken bile negatif ciktigini sen test gununu bekle guzelcim ve sakin stres yapma emi:)belki sana yeni yeni tutunuyorlardir:))

tebrik ederim canım sen en azından benden daha koyu bir çizgi görmüşsün. hangi test ile yaptın? ben 23 lira verip predictor aldırmıştım eşime ama negatif yazdığım gibi... şehre uzak oturuyorum, yakın olsam gidip kan testi yaptırıcam. offfff... beklemekten başka çarem yok.bi yanım belke pozitif olacak diyo bi yanım kendi kendini kandırıyosun diyo.... ooooof of...

adet olacağım gün ayaklarım buz keser yada 1 gün öncesi.
hem adetime 10 gün var hemde gebelik testime 10 gün var. masadan kalkıp kalkıp yürüyorum ofisin içinde :))))))))

benimde öle olurdu adetime bir iki gün kala ayaklarım üşürdü ama hamile kaldıgım ay 10 gün ayaklarım hiç ısınmadı ellerim vucudum sıcaktı sen bol bol ananas ye ihmal etme :)

arkadaşım tabiki gününe kadar test yapmak dogru deil ama aldıgın hiç bir hap yada hormon sonuöu degiştiremez doktorlar elbette öle söliycekler dinlenmeniz ve kendimizi yormamız ve yanlış birşey yapmamaız için ama dedigim gibi ilaçlar asla beta hcg hormonu etkileyemz :)

benimde öle olurdu adetime bir iki gün kala ayaklarım üşürdü ama hamile kaldıgım ay 10 gün ayaklarım hiç ısınmadı ellerim vucudum sıcaktı sen bol bol ananas ye ihmal etme :)

aldım yiyorum. 1 tane yemeyle olmaz haklısın. bu akşam yeni ananaslar almalıyım

rabim kucaklarımızı boş bırakmasın. emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah allah yardımcımız olsun gerçekten zor sureçlerden geçiyoruz bir birimizi en iyi biz anlarız inşallah pozitifi görürüz hepimizde

Arkadaşlar tüp bebek yapma sürecinde doktorunuzla ne kadar iletişim halinde oldunuz? Benim gittiğim İzmir'deki tüp bebek merkezi çok kalabalık ve doktorlar muhatap olmuyor hastayla pek hemşirelerden bilgi alıyorsunuz her konuda yumurta toplamayı bir doktor transferi başka doktor yaptı benim asıl yakındığım konu doktor desteği alamamak kan testinin sonucunu bile hemşire arayıp bilgi verip kapatıyor yani psikolojik destek veren bir doktor veya ekibin olmasını isterdim ben ilk defa tüp bebek yaptırdım sizin nasıl peki doktorunuzla iletişiminiz? Tek tek yorum alırsam bu konuda memnun olucam.

ben kasım 20 de gittigimde doktor 16 mm yumurtan var demişti 22 çatlasa 23 döllenme olsa ben aralık 6 da test yaptırdım reglime 1 gün vardı beta hcg 261 cıktı 3 gün sonra 686 olmuştu yani 13 günlük olması lasım diger topiklerde bakıyorum adet tarihi gecenler yaptırdıklarında beta hcg genelde 50 yada 100 arası oluyo o yüzden acabada kaldım saglıklı olsunda tabi rabbim herkeze naip etsin kucagına almayı

Ne mutlu keşke benimde değerim seninki gibi olsaydı , ozaman bir oh çeker kafama takmazdım seninki normal gebelik ne güzel işte rahat ol Belki ikiz bile olabilir belli mi olur Allah tamamına erdirsin arkadaşım.

Back