- Emoji Skoru
- 5
- Puanlar
- 68
günaydıınnnnn kızlar.bugün transferimin 4. günü bende bacak ağrısı ve ayak üşümeleri hariç başka bişicik yok.bu bacak ağrısıda yatmaktan olabilir diye düşünüyorum.onun haricinde herhangi bir belirtim yok ne yazikki.off neden böyleyim ben yaaa.anın tadını çıkar be kadın işte diyorum kendime.konuş bebeğinle.hayal kur.tedavinin başlarında beşik modellerine bile bakmıştım.şimdi ise kaçıyorum bunu farkettim.eşim gelince bebğimiz nasıl diye soruyo verdiğim cevap iyidir herlade varsaaaaaaaa tabi diyorum.yapamıyorum.olumlu düşünecektim sözde benn.haniii..hersabah karnıma elimi koyuyorumbişey hissedemiyorum kızlar çok korkuyorum.benim test günüm normalde 2 ocak ama ben 31 de yapayım yeniyıla süprizimiz olsun 3 kişi girdiğimizden emin olalım diyordum.şimdi 2 ocakta bile yapmaktan korkuyorum:18:
HAyırlısı olsun canım çok kafana takma ve 2 negatif gören biri olarak benden sana tavsiye. Sakın belirti arama. Valla belirti aramadan o günleri geçirmek zor ama kafandan atmaya çalış. Bacak ağrısıkesinlikle yatmaktan oluyor. Kan gitmiyor yat yat uyuşuyor ayak. O yüzden bu kötüye işaret arada dolaş kan dolaşımını hareketlendir. Sürekli yatma ben ilk tedavimde 6-7 gün hiç kalkmadım çok yanlıştı ama tecrübesizlik işte. Öpüyorum...