test günü 5 ocak olan varmı ????
Ben varim canim ve zaman gecmek bilmiyor bir agliyorum bir guluyorum ins guzel haberler veririz hepimiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
test günü 5 ocak olan varmı ????
kızlar puregonda bugün 6. günüm kasıklarımda çok ağrım var daha önce olmamıştı.birazda akıntım var sizce yumurtalarım çatlıyor olabilirmi?korktum vallahi akşam akşam....
Ben varim canim ve zaman gecmek bilmiyor bir agliyorum bir guluyorum ins guzel haberler veririz hepimiz
canım nasıl gidiyor sende durumlar nasıl ??
Anladım canım teşekkür ederim. Benim 2. tedavim dondurulmuş ileydi o da sayılıyor değil mi? Yani inşallah 3. tedavimde 2 tane koydurabilirim...
Bende yqrin predictor ile test yapicam benim de test günüm 31 aralık cnm. Aynı gidiyoruz. Allah iyi sonuçlar almayı nadip etsın tüm isteyenlere...aynen oyle zaman gecmiyor hic...benimde 5.gun embriyolari dondurulmus, benim test tarihim 31 inde insaallah yarin seninki pozitif cikar:)yarin bende idrar testi yapmaya karar verdim haber vermeyi unutma:))
Çatlatma iğnemi 23:00 itibari ile olmuş bulunmaktayım Perşembe gunu toplama gunu fakat arkadaslar aklıma bir şey takıldı estrofem alan arkadaslara sormak istiyorum günde kac tan iciyorsunuz.
ben sabah 1 akşam 1 olmak üzere günde 2 tane alıyorum canım.
Bende yqrin predictor ile test yapicam benim de test günüm 31 aralık cnm. Aynı gidiyoruz. Allah iyi sonuçlar almayı nadip etsın tüm isteyenlere...
Kızlar olmadı maalesef. Bebeklerim melek olmuşlar. Evlat edinmeye karar verdik eşimle. Çok canım acıyor. Bir kez daha demek istemiyor eşim. Bütün çocuklar bizim artık. Sizlere bol şans diliyorum. Bebeğimi rahmimde değil kalbimde taşıycam ben.
muşmula diger adıyla döngel bir başka adıyla beşbıyık faydası ..... anne karnındaki ceninin düşmesini önlermiş ilgilenenlere duyrulyr
kızlar puregonda bugün 6. günüm kasıklarımda çok ağrım var daha önce olmamıştı.birazda akıntım var sizce yumurtalarım çatlıyor olabilirmi?korktum vallahi akşam akşam....
Kizlar bu progestan 2 agizdan 1 vaginal yerine 3 agizdan almaya basladim acayip kafa yapti :)))))
estrofemi iğne başlamadan önce kullandım regl olana kadar sabah 1 akşam 1 kullandım reglin 2. günü kullanmayı bıraktım doktor söyledi o gün de iğneye başladım
siz iğneden sonra da mı kullanmaya devam ettiniz yanlış mı anladım![]()
![]()
bu arada bugün yumoş büyümesi için 3.iğnemi yapıycam durup dururken canım kahve istedi hiç huyum değildirr noluyoo banaa![]()
![]()
İnanılmaz bir gaz sancısı var canım dunden beri anlayamıyorum bazen sanki kasik agrisi gibi oluyor
Sürekli degil tabi bilmiyorum baska hissettigim birşey yok hatta korkuyorum bu yuzden ikinci denemem bu.. senin nasıl gidiyor canım varmı hissettigin biseyler..Dilerim isteyen herkes kavuşur mucizesine..
Kızlar olmadı maalesef. Bebeklerim melek olmuşlar. Evlat edinmeye karar verdik eşimle. Çok canım acıyor. Bir kez daha demek istemiyor eşim. Bütün çocuklar bizim artık. Sizlere bol şans diliyorum. Bebeğimi rahmimde değil kalbimde taşıycam ben.
Ya İnan bilmiyorum bana pko var sende dediler eşiminde morfolojisinde problem varmış bide buna sebepsiz infertilite tanısı koydular ne olduğunu tam onlar da bilmiyor.ose aklıma bişey takıldı.şimdi bizim değerim düşük çıktı ben de kan pıhtılaşması var acaba o neden olmuş olabilir mi? senin var mı bu şekilde rahatsızlğın ya da normal yoldan hamilelik için engelin neydi? sürekli kafamı kurcalıyo bu soru bi sebep arıyorum sanki!
benimde 2. denemem elma armut portakal yiyorum gaz sancım yok meyve çok işe yarıyor...arada bi kasılmalar batmalar oluyor sadece okadar.. senin kullandıgın ilaçlar neler?
kızlar yarın opu var ve ben hasta olcak gibiyim yani grip öksürük olcak gibiyim...sıkıntı bastı şimdiden transferden sonra öksürürsem diye...üfffffffffffff....zamanlama harika yani...![]()
Meyvede yiyorum mevye suyuda içiyorum ama nafile canım. . Ben progestan fitil 2 tane gunde 3 defa estofem hap gunde 2 tane benexol folbiol ve clexane kan sulandirici igne kullanıyorum birde 7 gunde bir yapılan ignem var sanırım progestan benzeri bisey.. 2 tane 5 gun embriyosu transfer edildi hic umudum yok neden bilmem 4 kaybım var 2 düşük 2 dış gebelik tüplerimin ikisinide kaybettim .. insan inanamıyor artık olabileceğine mucize gibi geliyor.. Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin ...