bildiğimiz sarı renkte olan muşmuladan bahsediyoruz değilmi canım;eğer oysa haneye onuda ekledim tamam,şimdi ne oldu listede;nar,ananas birde muşmula
hayır yanlış anlattım döngel bizim bu bölgede bazı köylerde var ben biliyorum kahverengi ceviz kadar int.araştırdım emin olmak icin orda diger adını muşmula diyor hem resmide var bak emin ol bebişler koyulunca yiyelim herkes yesin genede sizde bakın faydalarına kaş yaparken gözden olmayalım
ben 2 tane çatlatma iğnesi vuruldum o gün bugündür davul gibi geziyorum,tabii tedavi aşamasındaki iğnelerde cabası.akıntın olması sanırım normaldir,böyle yumurta akı kıvamındaydı benim hep.benim yumoşlar toplandı ama şimdi süt beyazı şeklinde,peki sizce bu normalmi?
o akıntı kullandıgın jel yok mu ondan olabilır mı
bende dün akşam bunu yazdım ama sanırım kimse okumadı es geçti beni.ben günde 1 tane alıyorum hapı,çünkü jel kullanmıyorum yani kullanamıyorum,bir iğnem var progestan birde hapım var,transfer sonrası nasıl olur bilemem ama bendede kafa yapıyor,dünde yazdım tek hapa 70 lik rakıyı sıkıştırmıışlar gibi
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
bende o nedenle yatmadan 1 saat önce atıyorum,kafam güzel oluncada yatıyorum
ben estrofeme yumoşların toplandığı günün ertesi günü başladım,sabah akşam 1 tane.önce vermedi hiç doktor.[/ canımın ici sana yazdıgımcevap senin yazının arasında kalmış döngel muşmula ile ilgili bulamazsan tekrar sor ama gene süylim muşmula derken sarı degil kahve rengi
Kızlar olmadı maalesef. Bebeklerim melek olmuşlar. Evlat edinmeye karar verdik eşimle. Çok canım acıyor. Bir kez daha demek istemiyor eşim. Bütün çocuklar bizim artık. Sizlere bol şans diliyorum. Bebeğimi rahmimde değil kalbimde taşıycam ben.
sizler şu anada dinlenme sürecine girin derim biz eşimle tm istemiyoruz kader dedik kac yıl gecti yaş gitti bir asıldık pir asıldık kafanızı toplayın gercekten ne istiyoruz diye karar verin herşeyi artısıyla eksisiyle tartın emin olun zaman en dogru kararı almanıza yardım edecektir biraz hayatın tadını cıkarın karı koca birbirinizi coook sevin herşey ikinizin gönlünce olsun mutlu olun