• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

estrofemi iğne başlamadan önce kullandım regl olana kadar sabah 1 akşam 1 kullandım reglin 2. günü kullanmayı bıraktım doktor söyledi o gün de iğneye başladım

siz iğneden sonra da mı kullanmaya devam ettiniz yanlış mı anladım :53: :53:

bu arada bugün yumoş büyümesi için 3.iğnemi yapıycam durup dururken canım kahve istedi hiç huyum değildirr noluyoo banaa :52: :52:

Yumurta takibine başladıktan 4 sonra kullanmaya başladım hapi gebelik testine kadar da onlar aksine söyleyene kadar icmeye devam edecekmişim gebelik testine kadar

canım hazır satılan çiğ köfteler varya az acılı bol ayranla ondan ye :)) sonra gaz felan kalmıyor :))) benimde günlük clexane ve prosgeteron iğnem var jel var bi hap var kanama önleyici imiş.çocuk aspirini ve folbiol.. senin şansın bize göre daha yüksek 2 tane imiş inşaallah allah nasip eder hayırlısıyla.. sen yinede pozitif düşün sabırlı ol.. Allah sabredenlerle beraberdir...

Canim benim önerilerin için teşekkür ederim ..
Bende öyle bi şans var ki 3 olsa tutmazda 1 olunca tutar:)
Gerci Rabbim isterse olur elbet. . Neyse dualarim seninle ve isteyen tüm arkadaşlarla. . Ben belirtilere baktikca umudumu iyice kaybediyorum bugün transfer dahil 3 gün ama gaz sancısı dışında tık yok neyse :) başına bela oldum kannimca :)

RABBİM içine dogdurmuş inş seninde tez vakitte güzel haberlerini almayı bizlere nasip eder canım benim allah razı olsun güzel sözlerin için yazdıklarını okuyunca son bir senedir yaşadıklarım tekrar gözümün önüne geldi hoş hiç gitmiyor sanırım rahmetli annemi şimdi cok iyi anlıyorum hele son zamanlarda son anları hiç gözümün önünden gitmiyor rabbim sizlerin ailesine sizin mutluluklarınızı görmeyi nasip etsin rahmetli annem biz gülerken bize ne varda bukadar cok gülersiniz derdi anne sende gül derdim bana hep ben abini kaybettikten sonra hiç bir şeyin tadı kalmadı bende herşey saman gibi derdi o yüzden rabbim olanlara evlat acısı yaşatmasın olmayanlarada tezzzz vakitte nasip etsin inşallah.rabbim kabul etmeyecegi duayı ettirmezmiş dilerimki isteyen her kadına o cennet kokusunu duymayı nasip etsin.herşeyin bir vakti var elbet benimki rabbimin ve rahmetli annemin ettigi dualarla verdigine inandıgım mucizem.inşallah hayırlısı ilede kucagıma alırım cümle arkadaşlarımda bu mutlulugu yaşar.ben fsh 36 oldugunu bildigim halde hep size yazdıgım kürleri uygulayarak rabbime inanarak güvenerek kendimi umutlandırdım sizde yılmayın canlarım ben nerde bize faydalı birşey bulsam burda paylaşıp yazıyorum herşey rabbimden rabbim derdin bile hayırlısını versin ve ben inanıyorumki sen ve topikteki bütün arkadaşlarımın güzel haberlerle burda birbirimize müjdeler vericegimizi.:49::49::49::49:

RABBİM KOLAYLAŞTIR ZORLAŞTIRMA
inşallah bebişinin cennet kokusunu icine cekersin miiiissss gibi dileyen herkesecennet kokulu evlatlar nasip etsin RABBİM
kızlar bu yazımı okuduktan sonra lütfen es geçmeyin ve iyi kötü cevap verin,benim rahimde yada girişte(doktorlar ne olduğunu bilemedi)kronik bir ağrım var,bu nedenle bu sefer progestan jel istemedim,yerine doktorum iğne ve hap verdi,hergün iğne vuruluyorum ve hap içiyorum ama bu hap bende sanırım kafa yapıyor:1:resmen alkol almış gibiyim,transfer günü doktorumada sorucam ama sizce jel kullanmayarak kötümü yapıyorum ama elimde değil,çünkü kullanınca acayip ağrı yapıyor ve belli bir süre sümüksü yapışkansı bir akıntı yapıyor(artan ilacın geri gelmesinden bahsetmiyorum)

resmen hapın içine 70 lik rakıyı sıkıştırmışlar gibi,kafam güzel yani:)))))tövbe tövbe ya.

birde bu rahim ölçümü ne zaman yapılıyor bilen varmı?
canımın ici yumoş takibinde her ultrasonda dr rahim kalınlıgını ölcüyo tedaviyle birlikte kalınlasıyo bebek tutunmazsa adetle birlikte rahimden adet kanı olarak rahimden atılıyo
günaydıınnnnn kızlar.bugün transferimin 4. günü bende bacak ağrısı ve ayak üşümeleri hariç başka bişicik yok.bu bacak ağrısıda yatmaktan olabilir diye düşünüyorum.onun haricinde herhangi bir belirtim yok ne yazikki.off neden böyleyim ben yaaa.anın tadını çıkar be kadın işte diyorum kendime.konuş bebeğinle.hayal kur.tedavinin başlarında beşik modellerine bile bakmıştım.şimdi ise kaçıyorum bunu farkettim.eşim gelince bebğimiz nasıl diye soruyo verdiğim cevap iyidir herlade varsaaaaaaaa tabi diyorum.yapamıyorum.olumlu düşünecektim sözde benn.haniii..hersabah karnıma elimi koyuyorum :43:bişey hissedemiyorum kızlar çok korkuyorum.benim test günüm normalde 2 ocak ama ben 31 de yapayım yeniyıla süprizimiz olsun 3 kişi girdiğimizden emin olalım diyordum.şimdi 2 ocakta bile yapmaktan korkuyorum:18:
bence gününden önce yaptırma yeni yıla umutla güzel hayallerle girin hem yılbaşı gecesi kociş sana hizmet eder böyle bir şansın olmayabilir bide üstüne güzel haber aldınmı değme keyfine inşallah
Çok endişeli ve üzgünüm bugün kan değerim 27den 33 e yükselmiş acaba gebelik devam etmiyecek mi ne dersiniz cuma günü tekrar test yapılacak, yükseleceğini umut ediyordum ama bu kadar az değil. Benim durumumda olan kimse de yok bu kadar değeri düşük olan ..beklentilerin olmaması çok zor :(((
her ne olursa olsun gelişme var sen yat ve proteinli ye bak bugun keşfettim döngel ye döngel kahverengi bir meyve ceviz büyüklüğünde bebeğin düşmesini önlermiş inşallah degerlerin yükselecek herşey güzel olacak
dün aldığım haberden sonra koskoca bi hiç hissettim ne sevinebildim ne üzülebildim. ağlamak istedim ama onu bile artık yapamadığımı farkettim. önceden olsa eve kapanıp hıçkıra hıçkıra ağlardım en azından rahatlardım. şmdi ise ne yapacağımı bilemiyorum yarını beklemekten ve dua etmekten başka çare yok.
ağlamak ağlamak getirir icini ferah tut pozitif cıkacak inşallah bizede hemen bildir bizde rahat edelim
merhaba arkadasım benımde ıkı ocak tahlıl gunum aynı gıdıyoruz demekkı senınle bendede hıc belırtı yok ve uzuluyorum bende bu duruma,bende esıme sureklı 31 aralıkta yapmak ıstedgmı soyluyorum tahlılımı ama esım ve aılem ızın vermıo ılla gununde yaap dıo oysakı bende yenı yıla 3 kısı oldugmu bılsemde gırsem ne varkı dıorum..allah hepımızın yardumcısı olsun hayırlı haberler verırız ınsallah
eşinde ailende dogru söylüyo azcık sabır inşallah olacak stres bebişine zarar veriyo olacak inşallah ya olacak ya olacak
Anladım canım teşekkür ederim. Benim 2. tedavim dondurulmuş ileydi o da sayılıyor değil mi? Yani inşallah 3. tedavimde 2 tane koydurabilirim...
bence şöyle desek bu denemem tüp bebek...bu denemem buz bebek cünkü herkesin buz şansı olmuyo ve buz hem ilacsız hem ucuz oluyo keşke benim 50 buz bebegim olsa her ay koydururdum
Insallah canim iyi dileklerin cok sagol keske sen de yasamasydin ama elden bise gelmiyo belki iki gun sonra guzel bi artis gosterir. Once sonucu almak ici korkuyodum simdi de yarinda korkuyorum.yatiyom kalkiyom zaman gecmiyo en iyi bu topik geliyo bana en azindan ne hissettigimi rahat rahat yaziyorum.
yat kalk ye ic rahat ol hep melegini düşün umut bizler icin umudu olmayanın yarınıdaa olmaz RAB dileyen herkesin birgün yüzünü güldürecek
ne güzel birlikte buradan paylaşırız sevincimizi inşallh.aynı gün çifte güzel haber veririz..çok duygularım karmaşık ve bunun olması da çok doğal biliyorum.sonuçta belirti aramak aslında çok saçma .sonuç olarak doğal yoldan gebe kalanlarda bunun farkında olmuyorlar.en belirgin adet gecikmesi oluyor.bizler çok zor bir süreçten geçiyoruz.kim ne derse desin.sadece kadın olmamız bile yeterliyken duygusal olmaya bize yüklenen hormonları düşününce kaçtane duygusal kadının bir araya toplanmış haliyiz kimbilir.bir tarafta bastırılmış duygular,bir tarafta yaşadıklarımız.hepimiz hakediyoruz anne olmayı.umaraım rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder.:49::nazar:
birgün dr ma dedim ki kısırlık mı fazla kürtaj mı dedim bana emin ol ben kirtaj yapmıyorum ama gelenlerin sayısı belli degil işte buradan şu sonucu cıkarıyorum yalan dünya hersey sınav kimine bana bana kimine kana kana ama napcez sabr edib mükafatımızı ya burda ya orda alacaz demi kızlar
bildiğimiz sarı renkte olan muşmuladan bahsediyoruz değilmi canım;eğer oysa haneye onuda ekledim tamam,şimdi ne oldu listede;nar,ananas birde muşmula:56:

hayır yanlış anlattım döngel bizim bu bölgede bazı köylerde var ben biliyorum kahverengi ceviz kadar int.araştırdım emin olmak icin orda diger adını muşmula diyor hem resmide var bak emin ol bebişler koyulunca yiyelim herkes yesin genede sizde bakın faydalarına kaş yaparken gözden olmayalım

ben 2 tane çatlatma iğnesi vuruldum o gün bugündür davul gibi geziyorum,tabii tedavi aşamasındaki iğnelerde cabası.akıntın olması sanırım normaldir,böyle yumurta akı kıvamındaydı benim hep.benim yumoşlar toplandı ama şimdi süt beyazı şeklinde,peki sizce bu normalmi?

o akıntı kullandıgın jel yok mu ondan olabilır mı

bende dün akşam bunu yazdım ama sanırım kimse okumadı es geçti beni.ben günde 1 tane alıyorum hapı,çünkü jel kullanmıyorum yani kullanamıyorum,bir iğnem var progestan birde hapım var,transfer sonrası nasıl olur bilemem ama bendede kafa yapıyor,dünde yazdım tek hapa 70 lik rakıyı sıkıştırmıışlar gibi:1:bende o nedenle yatmadan 1 saat önce atıyorum,kafam güzel oluncada yatıyorum:52:

ben estrofeme yumoşların toplandığı günün ertesi günü başladım,sabah akşam 1 tane.önce vermedi hiç doktor.[/ canımın ici sana yazdıgımcevap senin yazının arasında kalmış döngel muşmula ile ilgili bulamazsan tekrar sor ama gene süylim muşmula derken sarı degil kahve rengi
Kızlar olmadı maalesef. Bebeklerim melek olmuşlar. Evlat edinmeye karar verdik eşimle. Çok canım acıyor. Bir kez daha demek istemiyor eşim. Bütün çocuklar bizim artık. Sizlere bol şans diliyorum. Bebeğimi rahmimde değil kalbimde taşıycam ben.

sizler şu anada dinlenme sürecine girin derim biz eşimle tm istemiyoruz kader dedik kac yıl gecti yaş gitti bir asıldık pir asıldık kafanızı toplayın gercekten ne istiyoruz diye karar verin herşeyi artısıyla eksisiyle tartın emin olun zaman en dogru kararı almanıza yardım edecektir biraz hayatın tadını cıkarın karı koca birbirinizi coook sevin herşey ikinizin gönlünce olsun mutlu olun

Son düzenleme:
Kızlar olmadı maalesef. Bebeklerim melek olmuşlar. Evlat edinmeye karar verdik eşimle. Çok canım acıyor. Bir kez daha demek istemiyor eşim. Bütün çocuklar bizim artık. Sizlere bol şans diliyorum. Bebeğimi rahmimde değil kalbimde taşıycam ben.

cnmmm yaa Allah yardımcın olsun inşallah öyle bi evlat nasip edr ki sana öz evladın kadar sevdirir kendni

bir gözüm hürremde bir gözümle yazdım azcık karışık olmuş üstdeki yazım kusur

günaydıınnnnn kızlar.bugün transferimin 4. günü bende bacak ağrısı ve ayak üşümeleri hariç başka bişicik yok.bu bacak ağrısıda yatmaktan olabilir diye düşünüyorum.onun haricinde herhangi bir belirtim yok ne yazikki.off neden böyleyim ben yaaa.anın tadını çıkar be kadın işte diyorum kendime.konuş bebeğinle.hayal kur.tedavinin başlarında beşik modellerine bile bakmıştım.şimdi ise kaçıyorum bunu farkettim.eşim gelince bebğimiz nasıl diye soruyo verdiğim cevap iyidir herlade varsaaaaaaaa tabi diyorum.yapamıyorum.olumlu düşünecektim sözde benn.haniii..hersabah karnıma elimi koyuyorum :43:bişey hissedemiyorum kızlar çok korkuyorum.benim test günüm normalde 2 ocak ama ben 31 de yapayım yeniyıla süprizimiz olsun 3 kişi girdiğimizden emin olalım diyordum.şimdi 2 ocakta bile yapmaktan korkuyorum:18:

belirti arama canım ogünü bekle evdeysen seni oyalıycak seyleri yap güzel haberleri alıcaz inanıyorum:49:

Ya İnan bilmiyorum bana pko var sende dediler eşiminde morfolojisinde problem varmış bide buna sebepsiz infertilite tanısı koydular ne olduğunu tam onlar da bilmiyor.
Ya akşam olduktan sonra daha bir acısı içime oturdu gizli gizli ağlamaya başladım ilk tüp denememiz bakalım sonuc ne olacak ?

eger devlet desteklı yaptıysanız rapor cıkardıysanız genelde cok kişiye sebebsiz infertilite tanısı yazar rapor da ne akla hizmetse bakalım sonuc ne olacak biliyormusun degerler yükselecek sen mutlu olup eşine sarılacan ama böyle aglarsan ne sende keyf kalacak ne kimsede herkes vazgecsin iyi kötü her denemem bana en az 7 milyar gitti ben bu parayı yemesini bilmezmiyim doktora olmayacak biliyorum ama al benim paramı ye demeye mi gidiyorum RAB den iste aglayacagına dua et meryem suresini oku arapca bilmiyorsan türkce oku yada mealini oku işte mealini okursan kesin deli gibi aglarsın sana cok karıştım biliyorum ama kendimi mecbur hissettim madem burdayız birbirimize tam destek olalım demi canım yarın ben aglarken sende bana yazarsın ALLAH kimseyi ağlatmasın

evet maslak acıbademdeydim canım sende gelecektin ama Rabbim sana mucizesini verdii :) İnşallah sorunsuz şekilde kucağına almak nasip olsunnn

evet canım hayırlısı allahtan dilerim isteyen herkeze nasip etsin mevlam birde bukonuda bahçeçi klinigini araştır derim :)

ya benım canım cok sıkılıyo arkadaslar sanırım patlamak uzereyım kimse yokmu konusucak ben tutmadımı tuttumu derken galıba kafayı yıycem,sizlerde benım gıbımısınız

adet olamıyorum gene stres mi yaptım ben yaaa anlamadım midem bulanıyor puffcim yarın haberlerini bekliyoruz bizi merakta koma

yılmak yok belki tedaviyi bırakıcaksın ama kendini bırakma biliyorum sölemesi kolay kürleri yap kendine zaman tanı olmazları olduran rabbim burdan sendende güzel haberleri almayı nasip edicek inanıyorum sana teselli cümleleri sölemek istemiyorum biliyorumki hiç bir söz seni teselli etmez rabbim rast getirsin inş işini umutlarını canım benim

ya benım canım cok sıkılıyo arkadaslar sanırım patlamak uzereyım kimse yokmu konusucak ben tutmadımı tuttumu derken galıba kafayı yıycem,sizlerde benım gıbımısınız

burdayız nilaycım belirti arama asla herkezin bnyesi bir degil rahat ol ozaman daha güzel sonuçlarla karşılasacaksın bak relaks canımmmm

kızlar bebişler koyulunca ıspanak brokolı mercimek portakal suyu tahıl ekmegi marul yer fıstıgı kırmızı et sebze fındık turuncgiller kivi patates(folik asit iceriyormuş bu gıdalar) süt (kalsıyum) peynir (kaşar ) yogurt kuru incir kayısı omega 3 icin uskumru alabalık somon ceviz badem soya fasulye kuru fasulye sebze nohut keten tohumu tam tahıllar badem kabak cekirdegi et süt balık yumurta yogurt kızlar transferden sonra bunları tüketmeye dikkat edelim hergün düzenli yiyelim patates cuvalı gibi olduk zaten bebişler gelince onlarla ilgilenirken zaten bu kilolar ister istemez gider yeterki gelsinler

bacmm nasılsın nasıl gidiyor karşılaşamadık bir türlü

bilmiyorum ki kac gündür sancı cekiyorum ara ara ama kan gelmiyo gecen de böyle olmuştu bi hayırlısıyla başlasam tedaviye sana sormak istedigim arı sütü polen propolis karışımı bitti biosteron 2 günlük kaldı günde 3 tane alıyorum dr dedi nar ad cayı aslan pencesi devam havuc catır catır yıyorum kuru incir birde bal tarcın keten tohumu cörek otu karışımı yiyorum tedavi başlayınca devam etsem mi yoksa günlük yaşantıma dönsem mi gecen sefer arı sütlü karışım herhalde agır oldugu icin ilaclarla etkileşim yapmıştı napsam bilmiyom fikrini beyan et öptm bebişin nasıl keseyi gördün mü kac günlük oldu :nazar: maşallah

bilmiyorum ki kac gündür sancı cekiyorum ara ara ama kan gelmiyo gecen de böyle olmuştu bi hayırlısıyla başlasam tedaviye sana sormak istedigim arı sütü polen propolis karışımı bitti biosteron 2 günlük kaldı günde 3 tane alıyorum dr dedi nar ad cayı aslan pencesi devam havuc catır catır yıyorum kuru incir birde bal tarcın keten tohumu cörek otu karışımı yiyorum tedavi başlayınca devam etsem mi yoksa günlük yaşantıma dönsem mi gecen sefer arı sütlü karışım herhalde agır oldugu icin ilaclarla etkileşim yapmıştı napsam bilmiyom fikrini beyan et öptm bebişin nasıl keseyi gördün mü kac günlük oldu :nazar: maşallah

bacmm regli olana kadar devam et regli olduktan sonra hepsini bırak doktorunun dedikleri hariç tabi.ayrıca bu kürleri uygularken havuç yeme kuru inciride yeme.baltarcının içinden keten tohumu cıkar yerine tarcın bal çörek otuna devam et canım benim inşallah hayırlısı ile haberlerini alırım. bebeiş iyi sanırım keseyi gördüm ama adetime iki gin kala yapılan kantestinde 261 beta hcg cıktı adetimi 3 gün gece 686 cıktı diger aarkadaşlarınkine baktıgımda bukadar yüksek olması acaba cogulmu dedirtiyor bana ma tek kese bilgin varsa paylaşırsan sevirim tabi diger arkadaşlarda bu konuyla ilgili bilgileri varsa cevap verirlerse sevinirim

Son düzenleme:
inşallahh nurancım ılk denemem ondanmıdır bılmıorum cok endıselıyım rabbım hepımıze nasıp etsın ınsallah...

endişelenme sakin olmaya calış ozaman vucudun daha güclü olucaktır inş canım rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize inş sende buyolda inş rabbim hayırşı müjdeler almanı naip eder işin rast gelsin canım

aminnn insss sizler nerde yaptrdnz ben çevre hastanesı prof.dr ümit özkesicide yaptrdm

Son düzenleme:
bacmm regli olana kadar devam et regli olduktan sonra hepsini bırak doktorunun dedikleri hariç tabi.ayrıca bu kürleri uygularken havuç yeme kuru inciride yeme.baltarcının içinden keten tohumu cıkar yerine tarcın bal çörek otuna devam et canım benim inşallah hayırlısı ile haberlerini alırım. bebeiş iyi sanırım keseyi gördüm ama adetime iki gin kala yapılan kantestinde 261 beta hcg cıktı adetimi 3 gün gece 686 cıktı diger aarkadaşlarınkine baktıgımda bukadar yüksek olması acaba cogulmu dedirtiyor bana ma tek kese bilgin varsa paylaşırsan sevirim tabi diger arkadaşlarda bu konuyla ilgili bilgileri varsa cevap verirlerse sevinirim

şöyle düşün tüp bebekte döllenmeden sonra 15.gün kan tahlili oluyo öyle olsa sana ikiz derim ama genede olabilir neden olmasın bende şaşırdım valla maşallah :nazar::nazar: cok güzel katlanması şimdi sen normal gebe kaldın döl gününü baz alırsak 15 günden fazlası vardır adetin 13 günü döl olmuşsa nerden baksan tahmini 20 günlük bebek olur degerde yüksek cıkabilir saglıklı olsun da senin olsun RABBİM sana bagışlasın seni güldürsün

Back