• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

topigin ilk sayfasında bir listemiz var listeyi tekrar düzenliycegim adı yazılı olmayan ve hamile olan arkadaşlarım yazarsanız bismillah diyip takibimize başlayalım

benim adım yok. hala tedavim devam ediyor. yazmayı düşünürsen mini tüp ve ilk deneme, rezerv azlığı, kent hastanesi.

arkadaşlar rica ediyorum,hep kendi aranızda yazışmayın,bende bilgi almak istiyorum ama sorularım hep havada kalıyor,sorum şu,crinone jel yerine ben hap ve iğne kullanıyorum,varmı aranızda benim gibi bu jeli kullanmayan ve yumurtarın toplanması sırasında rahim ölçülüyormu bilen varmı?

canım, yumurta toplanana kadar her muayenede rahim ölçülüyor. o esnada dr hemşireye yazdırıyor. hem yumoş hem de rahim yani endimetrium kalınlığını. jel ve hap hakkında ibilgim yok. sana başarılar ve bol bol yumoşlar gelsin .

ne güzel birlikte buradan paylaşırız sevincimizi inşallh.aynı gün çifte güzel haber veririz..çok duygularım karmaşık ve bunun olması da çok doğal biliyorum.sonuçta belirti aramak aslında çok saçma .sonuç olarak doğal yoldan gebe kalanlarda bunun farkında olmuyorlar.en belirgin adet gecikmesi oluyor.bizler çok zor bir süreçten geçiyoruz.kim ne derse desin.sadece kadın olmamız bile yeterliyken duygusal olmaya bize yüklenen hormonları düşününce kaçtane duygusal kadının bir araya toplanmış haliyiz kimbilir.bir tarafta bastırılmış duygular,bir tarafta yaşadıklarımız.hepimiz hakediyoruz anne olmayı.umaraım rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder.:49::nazar:

aynen katılıyorum, hepimiz anne olmayı hakediyoruz. inşallah da olacak.

kızlar eşimi gönderirken bugün sabah erkenden predictor ile gebelik testi yaptık. çoooook silik bir renk çıktı. acaba psikolojik olarak biz mi oyle görüyoruz pozitif görmek istediğimiz için bilemedik. transfer sonrası 8. günümdeyim. benimle aynı durumda olup sonradan çizgisi az da olsa belirginleşmeye başlayan varmı aranızda? ümitleniyim mi ümitlenmiyim mi bilemedim ...

Transfer hariç 12. Gün
Birazdan kan testi için gideceğim
ALLAH umut icinde bekleyen hepimizin yüzüne gülsün hakkımızda hayırlısı olsun.....

Rabbim herkesin dualarını kabul etsin inşallah. Herkeze bol sans diliyorum bugün benimde yumurtalarım toparlanacak anestezi bekliyorum.

evet canım hayırlısı allahtan dilerim isteyen herkeze nasip etsin mevlam birde bukonuda bahçeçi klinigini araştır derim :)

aminn canım inşallahhh... evet bahçeci ile memorial arasında kaldım bende her ikisi içinde güzel şeyler duyuyorum ama emin olamıyorum fakat sonuç olarak ikisinden biri olacak kısmetse ama biraz kendime zaman verdim toparlanmak için.

test yapacak arkadaşlar inşallah güzel sonuçlarla dönersiniz. negatif çıkarsada üzülmeyin. umudunuzu kaybetmeyin.

ptesi transfer yapıldı bugün 3. günüm. aşırı şekilde ayaklarım üşüyor kızlar. sizlerdede böyle oldumu.
3 gün izin almıştım bugün işe başladım. evde ayaklarımı polar battaniyelerle sarıyordum üşümüyordum.

dün 1 saatliğine dışarı çıktık annemle yürüyüş yaptık geldik hava mis gibi ılıktı benim yine ayaklarım dondu.
bugünde işe başladım şuan çok üşüyor ayaklarım ellerim sıcacık ama :(((

puffy ve darling sizin adınıza çok heyecanlandım.inşallah pozitif haberlerinizi alıcaz.merakla bekliyoruz.

Tekrar merhaba.. İgnelerimi kullandim bitti, en son pazartesi gunu catlatma ignemi oldum. Carsamba gunu de yumurta toplama islemi yapildi. 15 tane yumurtam olmus, ne kadari ise yarar nedir ne degildir merak icindeyim hastaneden telefon bekliyorum, bakalim transfer hangi gun olacak.. Hepimiz icin her seyin hayirlisi olsun..

şöyle düşün tüp bebekte döllenmeden sonra 15.gün kan tahlili oluyo öyle olsa sana ikiz derim ama genede olabilir neden olmasın bende şaşırdım valla maşallah :nazar::nazar: cok güzel katlanması şimdi sen normal gebe kaldın döl gününü baz alırsak 15 günden fazlası vardır adetin 13 günü döl olmuşsa nerden baksan tahmini 20 günlük bebek olur degerde yüksek cıkabilir saglıklı olsun da senin olsun RABBİM sana bagışlasın seni güldürsün

ben kasım 20 de gittigimde doktor 16 mm yumurtan var demişti 22 çatlasa 23 döllenme olsa ben aralık 6 da test yaptırdım reglime 1 gün vardı beta hcg 261 cıktı 3 gün sonra 686 olmuştu yani 13 günlük olması lasım diger topiklerde bakıyorum adet tarihi gecenler yaptırdıklarında beta hcg genelde 50 yada 100 arası oluyo o yüzden acabada kaldım saglıklı olsunda tabi rabbim herkeze naip etsin kucagına almayı

aminn canım inşallahhh... evet bahçeci ile memorial arasında kaldım bende her ikisi içinde güzel şeyler duyuyorum ama emin olamıyorum fakat sonuç olarak ikisinden biri olacak kısmetse ama biraz kendime zaman verdim toparlanmak için.

rabbim hangisinden sonuç alıcaksan oraya gitmeni nasip etsin inşallah rabbim kolaylaştırsın inşallah

kızlar eşimi gönderirken bugün sabah erkenden predictor ile gebelik testi yaptık.2. çizgi falan çıkmadı. transfer sonrası 8. günümdeyim. benimle aynı durumda olup sonradan çizgisi az da olsa belirginleşmeye başlayan varmı aranızda? ümitleniyim mi ümitlenmiyim mi bilemedim ...

Hastaneden aradilar 15 yumurtadan 13 dollenmis, insallah iyi haberler devam eder:-)

Canim benim önerilerin için teşekkür ederim ..
Bende öyle bi şans var ki 3 olsa tutmazda 1 olunca tutar:)
Gerci Rabbim isterse olur elbet. . Neyse dualarim seninle ve isteyen tüm arkadaşlarla. . Ben belirtilere baktikca umudumu iyice kaybediyorum bugün transfer dahil 3 gün ama gaz sancısı dışında tık yok neyse :) başına bela oldum kannimca :)

yok canım ne demek estağfurullah :)) test günü 5 ocak olan 3 kişiyiz burda sanırım Allah hayırlısını versin..

test yapacak arkadaşlar inşallah güzel sonuçlarla dönersiniz. negatif çıkarsada üzülmeyin. umudunuzu kaybetmeyin.

ptesi transfer yapıldı bugün 3. günüm. aşırı şekilde ayaklarım üşüyor kızlar. sizlerdede böyle oldumu.
3 gün izin almıştım bugün işe başladım. evde ayaklarımı polar battaniyelerle sarıyordum üşümüyordum.

dün 1 saatliğine dışarı çıktık annemle yürüyüş yaptık geldik hava mis gibi ılıktı benim yine ayaklarım dondu.
bugünde işe başladım şuan çok üşüyor ayaklarım ellerim sıcacık ama :(((

canım benim ümitlendirmek istemem ama ben hamile oldugumu bilmeden ayaklarım buzdu ne yapsam ısınmıyordu hatta ısıtamadıgım için aglıycaktım nerdeyse ama inş ben gibi sizde sevinirsiniz :)

kızlar bebişler koyulunca ıspanak brokolı mercimek portakal suyu tahıl ekmegi marul yer fıstıgı kırmızı et sebze fındık turuncgiller kivi patates(folik asit iceriyormuş bu gıdalar) süt (kalsıyum) peynir (kaşar ) yogurt kuru incir kayısı omega 3 icin uskumru alabalık somon ceviz badem soya fasulye kuru fasulye sebze nohut keten tohumu tam tahıllar badem kabak cekirdegi et süt balık yumurta yogurt kızlar transferden sonra bunları tüketmeye dikkat edelim hergün düzenli yiyelim patates cuvalı gibi olduk zaten bebişler gelince onlarla ilgilenirken zaten bu kilolar ister istemez gider yeterki gelsinler

kesinlikle canim cok faydali gidalar bebegimiz olusmaya basladiginda ilk once kalbi ve beyni olusuyor desteklememiz lazim :)))

Back