- 22 Eylül 2007
- 1.541
- 8
- 42
- Konu Sahibi kucukprens
Kızlar ayrıntılı ultrasonum temiz birdaha 31 Ağustosta kardiak inceleme için randevum var.445 gr olmuşuz cinsiyetimiz kesin kız adınıda Melike İpekopuyorumnanaktan koyacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oglusumun pıpısını gorduk bızde allah hepımızın yavrularını bızlere bagıslasın opuyorummm
canım merabalar, bugün ayrıntılı usg.ye girdik, herşey yolunda çok şükür.
minik oğluşumun adı baba-oğul baskısıyla mete olucak, ben de ısındım bu isme.
son kilom da 53.
merhabalar canım ayrıntılı usg girdim herşey yolunda allaha şükür kesin oğlum olacak ben de 60 kilo oldum sevgiler
Kızlar ayrıntılı ultrasonum temiz bir daha 31 Ağustosta kardiak inceleme için randevum var.445 gr olmuşuz cinsiyetimiz kesin kız adınıda Melike İpekopuyorumnanaktan koyacağım
slm kızlar nasılsınız benim detaylıyı cuma günü kontrolüm var o zaman yapar galiba 20. haftada yapılıyodu değilmi
slm benım detaylı cok sükür temiz cıktı...ersasu guncellermısın..
Erasum selam annemdeyim pek giremiyorum 3lü testimiz temiz şükürler olsun.Ayrıntılımız içi gidince gün alıcam 22-23 falan o da yapılır inşallah öpüyorum :))
küçük preeeens,
dündü bizim ayrıntılı usg. çok şükür temiz. oğluma bi top arkadaşı geliyo...... bi sonraki randevu 1-2 eylül. şeker yüklemesi yapılacak. oğlumun ölçümleri haftası ile uyumlu. bu arada son kilo:62...isim yok henüz. kız olsaydı aklımda bi isim vardı ama erkek için hiçbir fikrim yok. sanırım doğana kadar da karar veremicez...
canım benim 3lü temiz çıktı çok şükür.. oğluşumda kocaman ..haftaya ayrıntılı utrason var canım...bu arada canım kilda şuan 52,600
canım benimde detaylım iyi çıktı bide kilom 55.5 artık başka bişey yok öptüm :)
İnternet olmadığı için 2 haftadır yazamıyorum. 27.07.2010 tarihinde detaylı usg temiz çıktı o zamanki tarihte 400 gr dı.
yawrum bizim kızn adı NEVA olcek sanırım. babası beni ikna etti gibi. sen onu yaz da bi değişiklik olursa iletirim
yawrum bizim kızn adı NEVA olcek sanırım. babası beni ikna etti gibi. sen onu yaz da bi değişiklik olursa iletirim
1.türk müziğinde bir makam.Ekliyorum tatlım, hemen baktım ses nağme demekmiş, başka anlamları da var mı?
Adıyla yaşasın inşallah:Saruboceq:
benim oğlumun adı da BERA. çok uyumlu bi çift olacaklar çooook... ikinciye henüz isim düşünmedik hiç....
benim oğlumun adı da BERA. çok uyumlu bi çift olacaklar çooook... ikinciye henüz isim düşünmedik hiç....
1.türk müziğinde bir makam.
2.bolluk bereket anlamıda var..
3.ayrıca baharda çiçeklerin tomurcuklarını çatlatan gibi bir anlamıda varmış arapçada..
ayrıca eskilerin bir lafı varmış
""kim ki kara sevdaya düşer, gönül derdi çekerse; şifayı veren önce Allah, sonra neva makamı" derlermiş.
eşiminde benimde müzik hayatında çok önemli bir yer tutar. kızıma daha bi don bile almadım mandolin bakıyorum doğmamış çocuğa o kadar.
ikimizde aşk insanıyız ayrıca..
aşk ve müziği barındırması hasebiyle en uygun bunu bulduk.. birde baharla da bağlantılı bahar gibi canlı, can veren olsun dedik
Allah Allah vay canına arkadaş. ben kaderci bi insanım arkadaş.. var bu işte bişey..
slm kızlar ayrıntılı usg güzel çıktı
ersa canım benim kilo 75 ten 79,9 olmuşum ilk verdiğim kiloda
tartı yanlış tartmış hamiş kaldığım kilo 75
bebişimin ismi beyazıt olacak
canım bizim bebişin adı da alis olucak,anlamı da varmış :)) doğru sözlü samimi kimse demekmiş,