- Konu Sahibi kucukprens
sağolun kızlar...bu perşembe tekrar gidicem doktora..her gidişimde heyecanlanıyorum..büyüdüğünü görmek çok güzel:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim miniğimin cinsiyeti belli oldu :) bir kızım olacak inş. :) 3 lü testimiz biraz sınıra yakın olduğu için amniyosentez yaptırdık. 29 martta belli olacak umarım güzel sonuç alırız :)
ersasu bende 14 temmuzda 4lü test yapcaktım ama bugün dr gittim oda şansa 3lü test yaptı. 19 temmuzda alıcam sonuçlarını, inşallah sorun çıkmaz Ayrıca cinsiyetin yine öğrenemedim.:sm_confused: Duruşu müsait değildi bizimkinin. Bidaha kontrole kaldı artık
Merhaba ersasu
Benim sinirlerim çok bozuk çünkü bugün test sonuçlarımı alcaktım ama çıkmamış boşuna gitmiş oldum.
ersasu merhaba benimde cinsiyeti henüz belli değil.3 lü test yapıldı temiz çıktı. 26 sında randevumuz var kilom 54.
ersasucum benimde bebeğimin cinsiyeti belli oldu kızım olacakmış üçlü test sonucum bugün çıkıcak yarın göstericem doktoruma onuda yazarım yarın
ersasu benim de bebeğimin cinsiyeti belli oldu.bir oğlumuz olucak..gerçi hep kız olsun istiyordum ama...kısmet değilmiş..üçlü testimizi de yaptırdık.bir sorun yok.iyiyiz :)
Canım benim kilom 63 oldu ...
Testleri yaptırmadım...
Ağustos 7 felan bir dahaki randevum canım...
ersasucum kıyamam ya yeniden mi yapıcan şimdi listeyi(((
ellerine sağlık...
benim son bilgilerim: yeni kilom 62,5 ve de detaylı ultroson temiz....
slm canım,
"Detaylı USG olumlu" .... çok uğraştın canım ya... teşekkür ederiz...
cnm cinsiyetimiz belli oldu listeye eklermisin..oğluşum olucakmış
merhabalarrrr :)
uzun zamandir bekledigim ultrason tarihi bugundu ve hersey cok guzel gecti, bebisimiz saglikli Allah´a sukurler olsun :Saruboceq: Cinsiyeti erkek :asigim: ben kiz istemistim ama oglusumuz oluyo ogluma erkek kardes gelicek buna seviniyorum en azindan tam bir oyun arkadasi olur, insallah saglikla dogar ve buyurler de baska da ne istenir Allah´tan :))))
bu arada kilom 60.5 olmus
herkese hayirli saglikli bebeler diliyorum
ersasu hayatım artık benim bilgilerimi de güncelleyebilirsin. ayyy buraya güncel bilgi yazma sırası bana da geldi çok şükür.. :lepi: bebeğimiz kızzzzz. 3lü test de yaptırmıoruz. ben 49.5kg olmuşum. kuzumun adı da asel olucak inşallah canım..21ağustosta da randevumuz var. güncellersen sevinirim.. şimdiden teşekkür ederim..
canım benim meleğim de kız:))):dance::dance:
2li testim normal,3lü testin sonucunu bekliyoruz...
üçlü test sonucumuz tertemiz hiç bi terslik yok çok şükür herşey yolunda
slm, 56 kilo oldum canım ... açıklama da sadece "detaylı usg olumlu" yazsa daha bi mutlu olacağım ama.bilmiyorumkismile. ikili dörtlü testler beni geriyor da biracıcık ... kaydirigubbakcemile3