Aralık 2010 Anneleri Listesi

canım oğlun için hayırlı olsun demiştik ama kısmet olmadı ... kızın hayırlı uğurlu olsun diyelim :hulya: 2kilo da almışsın bak ii oldu o da. maşallah barekallah

Aaaa benimki de erkeğe dönüşmesin : ) korktum şimdi : )

Canım benimkinide güncelle istersen.

54 kilo
kız
2 li test normal
3'lü test yapılmıyacak.

[ı]benım mınoŞ kızımın ısmını de yaĞmur nıl olaark ekleyebılırsın canım.
DeĞıŞtırmezsem tabı.
[/ı]

Selam kızlar ben geldim.ıkili testimiz ve ense kalınlığımız güzel çıktı şimdi ayın 29 u bekliyoruz :)))

Aaaa benimki de erkeğe dönüşmesin : ) korktum şimdi : )

Canım benimkinide güncelle istersen.

54 kilo
kız
2 li test normal
3'lü test yapılmıyacak.

Güncelledim:lepi:

[ı]benİm mİnoŞ kızımın İsmİnİ de yaĞmur nİl olaark ekleyebİlİrsİn canım.
DeĞİŞtİrmezsem tabİ.
[/ı]

Adıyla yaşasın inşallah, su gibi berrak duru güzel olsun:lepi:

canım merhabe benimde kızım olacak :) listeye eklermisin
opuyorumnanaktan

Gözün aydın tatlım, hayırlı bir evlat olsun inşallah:lepi:

Selam kızlar ben geldim.İkili testimiz ve ense kalınlığımız güzel çıktı şimdi ayın 29 u bekliyoruz :)))

Maşallah canım çok sevindim:lepi:

bebeğinin hareketlerini hisseden var mı kızlar, arada hafif seyirmeler oluyor sanki ama artık tekmelerini hissetmek istiyorum ben...

slm,
bizde bugun doktorumuzla gorustuk
tunahanimiz saglikliymis 3testimiz temiz cikmis allaha binlerce sukurler olsun...

ersasucum merhaba,benımde oğlum kıza dönüştü teyzesi:teytey: adı Rabbim nasip ederse elif olacak,3 lü test için kan verdim 16 sında sonuçları alıcam..güncellermisin müsait olduğunda...

ersasucum üçlü testim temiz çıktı çok şükür bebeğimin cinsiyetide erkek ismide egemen bu arada diger randevum 12 ağustosta müsait olduğunda benimde bilgilerimi güncellermisin canım

slm kızlar kızımın ismini Alara koymayı düşünüyorum ama Kuranda geçip geçmediği konusunda bilgim yok. ınternette anlamı su perisi ve cennetin kapısını açan melek olarak geçiyor ama emin değilim bana yardımcı olurumusunuz acaba Alara ismi Kuranda geçiyormu?

ersasucum benim 3 lü testim olumlu çıktı allaha şükür bebeğimin cinsiyeti erkek kilom 58 müsait olduğunda güncelleresen sevinirim sevgiler

kızlaar uzun sredir internetim oladığı için siteye girememiştim...geri geldim..oğlum olacak..ismi de ege ozan :)

slm,
bizde bugun doktorumuzla gorustuk
tunahanimiz saglikliymis 3testimiz temiz cikmis allaha binlerce sukurler olsun...

Ohhh maşallaaahhh:lepi:

ersasucum merhaba,benımde oğlum kıza dönüştü teyzesi:teytey: adı Rabbim nasip ederse elif olacak,3 lü test için kan verdim 16 sında sonuçları alıcam..güncellermisin müsait olduğunda...

Oyyy bir prenses geliyooo, Allah adıyla yaşatsın hayırlı akıllı bir evlat olsun inşallah. :Saruboceq:

çok şükür 3lü testimiz de olumlu çıktı:)))

Allah a şükür:lepi:

ersasucum üçlü testim temiz çıktı çok şükür bebeğimin cinsiyetide erkek ismide egemen bu arada diger randevum 12 ağustosta müsait olduğunda benimde bilgilerimi güncellermisin canım

Bir prens daha geldi, hadi hayırlı olsun inşallah! Adıyla yaşasın hayırlı bir evlat olsun dilerim:Saruboceq:

günaydın kızlar. Ersasucum bu sabah tartıldım 73 kiloyum 2 kilo vermişim galiba.

Ödemlerini atmışsın demek ki:lepi:

Valla canım bende bilmiyorum ama Aralık annelerinin meleklerinin isimleri diyebi topiğimiz var, oradan sorarsan belki daha faydalı olurkaydirigubbakcemile5

ersasucum benim 3 lü testim olumlu çıktı allaha şükür bebeğimin cinsiyeti erkek kilom 58 müsait olduğunda güncelleresen sevinirim sevgiler

Çok sevindim tatlım gözün aydın:lepi: Bir Prens daha geliyor desene, hayırlı bir evlat olur inşallah:Saruboceq:

kızlaar uzun sredir internetim oladığı için siteye girememiştim...geri geldim..oğlum olacak..ismi de ege ozan :)

Adı çok güzelmiş, bahtı da güzel olsun, hayırlı bir evlat olsun inşallah:Saruboceq:

ersasu canım benimde erkek yeni geldim doktordan ikili testimiz güzel sağlıklı 177gr bebişimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…