- 11 Aralık 2008
- 2.917
- 2
- 44
- Konu Sahibi kucukprens
slm, listeye ekleyebilirsin canim, bizim cinsiyet dun belli oldu hislerim yanlis cikti erkek gerci tam kesin degil ama buyuk ilhtimal..
ismimizde tunahan olacak
ismimizde tunahan olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ersasu canım ikili test olumlu çıktı çok şükür
cinsiyet belli değil henüz
yaş 29, kilo 58, sat 10 mart, 15+6 haftalık erkek bebek ismi belli değil, doğum tarihi 15 aralık 2010, beni de listeye eklerseniz sevinirim.
yaş 26
sat 23 mart
tahmını doğum tarihi 31 aralık
ilkkilo 53
tahmını cınsıyet bence erkek
güncel not: ikili olumlu kalp atışları var 4 aylık allahıma şükür:)
ersasucum şu kiloyu 50 yapalım bide 13 temmuz 3lü testolacak büyük ihtimal...
yaş 27, kilo 61, sat 04 mart, 17 haftalık cinsiyeti belli değil, doğum tarihi 09 aralık 2010, beni de listeye eklerseniz sevinirim.
merhaba ben uzun süredir haber veremedim tahlil sonuclarım iyi cıktı cinsiyeti soylemedi 22 temmuzda bi daha ki randevu...
yaş 27 sat 12 mart doğum tarihi 19 aralık cinsiyeti belli değil 9 temmuzda 3lü test olacak listeye benide eklerseniz sevinirim.tşkler
slm, listeye ekleyebilirsin canim, bizim cinsiyet dun belli oldu hislerim yanlis cikti erkek gerci tam kesin degil ama buyuk ilhtimal..
ismimizde tunahan olacak
erasucum nihayet benimde güncel bilgilerim oldu listeye yazabilirsin :) %70 kızımız olacakmış. Oğlumun adı ismail olduğu için kızımın adını uyumlu olsun ve şirin bi isim diye melis düşündüm. Birden aklıma geldi ve hoşuma gitti diye. Ama fikirlerede açığım tabi. Bu arada çok kilo almışım kilom 75 olmuş. Yeni bi doktora gittim bu 4. doktor değiştirmem ve gerçekten bu sonuncu baya bilgi verdi sağolsun. Öncekilerden cımbızla laf alıyodum :) Bana tavsiyelerinden bikaçını sizlerlede paylaşayım:
- 4 yaşında olan oğlum ekim, kasım, aralık aylarında ateş ve burun akıntısı olursa kızamı vs. olursa kesinlikle uzak durmalıymışım.
-Çok acı biber tüketmemeliymişim.
-mutlaka hergün yarım çay bardağı kadar pekmez yada bal tüketmeliymişim
-Bende gaz çokmuş, kayısı yememi önerdi
-ilişkide kılıf kullanmayı ihmal etmeyin dedi
Doğumu istanbulda yapacağım için en son nezaman uçağa binebileceğimi sordum kasımın 5i ile 10 u arasında dedi. Doğum sezeryan olacak bu arada.
Hatırladıklarım bu kadar. Tavsiyeleri ile ilgili uzun uzun açıkladı merak edip soran olursa nedenlerini de anlatırım :)
ismimizde tunahan olacak
Başüstüne yaptım Umarım test sonucun güzel çıkar.
Ekledim listeye, hoşgeldin:lepi:. Herhangi bir güncel bilgi varsa onu da yazayım (Test yaptıracak mısın, kalp atışı vs.)
Canım çok sevindim, umarım herşey her zaman yolunda gider:lepi:
Yasemin, ekledim seni de tatlım. Hoşgeldin:lepi:
Gözün aydın, olsun hayırlısı olsun da belki ikinci kız olur:lepi:
Lolovacım güncelledim, verdiğin bilgiler içinde çok teşekkür ederiz.kaydirigubbakcemile5 Yarım çay bardağı pekmez veya bal! Küçükken pekmez içerdim de bu sıcaklarda ikisini de yapamam gibiakannehir İlişkide kılıf ne içinbilmiyorumkismile
Birde tatlım aslında bu paylaşımlarını buradan değilde http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/351288-aralik-2010-anneleri.html bu linkten yaparsan daha çok arkadaşımız yararlanır. Aralık annelerinin sohbet topiği, çok güzel paylaşımlarımız var. Oraya da bekleriz:lepi:
evet bi prenses de benden geliyooooooooooo
ekleyebilirsin canım listeye.
ama isme nasıl karara vericez bilmem
ersasu 2li testimiz olumlu çıktı 3lü testimiz yapılacak.cinsiyetimiz yarın nasipse belli olacak:)
cinisyetimiz belli oldu bugün bizim; kııızzzzzz:ecrin_bebek:
3lü taramamızı da yaptırdık hayırlısı bakalım sonucu beklicez.
merhabalar..bende aralık annesi olucam inşaallah..
yaş 26, ilk kilo 52,son kilo 57 ,sat 22şubat,tahmini doğum tarihi 4 aralık,cinsiyet kesin belli değil ama büyük ihtimal erkek..üçlü test olumlu..benide listeye eklersen sevinirim..kaydirigubbakcemile3
slm benide listeye eklermisiniz...yaş;31 ilk kg;61 son kg;63 tahmini doğum tarihi;23 aralık ikili test;olumlu cinsiyet;erkek üçlü test yapılmadı henüz ismi belli değil tşk ederim
selamlar beni de listenize ekler misiniz? yaş 28, sat 27 mart, tah.doğum tarihi.31 aralık,ilk kilo:58 son kilo 61ikili test sonucu: olumlu.hepinize sağlıklı ve rahat bir gebelik geçirmenizi dilerim.
bu arada canım ben kilomu yazmayı unutmuşum 56 ile hamile kaldım hala aynıyım eklersen sevinirim.tşkler
ersasu cnm 4lü test normal bu haftaiçi de detaylı usgye girilecek.. :)
evet bi prenses de benden geliyooooooooooo
ekleyebilirsin canım listeye.
ama isme nasıl karara vericez bilmem
ersasucum prensesim geliomuş bugün öğrendim
eklersen sevinirim:)
Teşekkürler canım. Bende içemiycem pekmez filan . Tatlı şeylerle hiç aram yok. İlaçlarımıda ihmal ediyorum zaten. Kılıf konusunda bende merak ettimde soramamıştım doktora. Hijyen için heralde CADIARZU . Aralık annelerine yazılanlara bakıyorumda ben mevzuya katılamadım bitürlü boshayallersmile
canım benim güneyimde kıza dönüştü,benimde prensesim geliyor kesin sonuçmuş,adını düşünüyoruz şimdilik doğum 16 aralık çıkıyor cnm bide 2kg almışım 53 çıkıyorum cnm 3lü test yapılmıcak cnm,müsait olunca güncelleyebilirsin cnm,öpüyorumm