- 17 Mart 2010
- 63
- 0
-
- Konu Sahibi kucukprens
Hoşbulduk.17 Haziranda 2. randevumuza gitmiştik. 13/2 haftalıktı bebişimiz. 8cm ve 86gr mış :) Burun kökü ve ense kontrolü yaptı doktorumuz.Herşey normal gözüküyor dedi. Bir dahaki randevuda 4 lü test yaptıracağız.. Şimdilik bu kadar..
merhaba canım, teşekkür ederim. Benim güncel bi gelişme yok. Henüz ultrasonla baktırmadım cinsiyeti için. Doktor ikili üçlü test çokta gerekli değil demişti, o yüzden yaptırmadık. Yakında baktırınca yazıcam cinsiyetini. İlk çocuğum erkek bunun kız olmasını çok isterim ama allah hayırlısını nasip etsin.
canım benimde ikili testin sonucu çıktı sonuç olumlu ama hala tam olarak cinsiyetini göstermedi doktor erkeğe benziyo dio ama hayırlısı bakalım.zemuszemus
ersasu tatlım memleketteydim 1 aydır annemin yanında ondan dolayı haber veremedim cnm çok şükür ikili testimiz yapıldı ve hiç bi sorun yok çok şükür listeye yazarsan sevinirim cnm zahmet olucak ama hamiş hamiş yoruluyosun .bu arada cinsiyeti hakkında bizim de hiçbi fikrimiz yok malesef dktr hiç bi tahminde bulunmadı .
ersasucumm bizim bebişimizin cinsiyeti belli oldu.Listeye bir erkek daha geLiyoooo fıstıkkk
Bu arada ikili test sonucu olumluu
arkadaşlar benimde şuan herşy yolunda 2 testimiz güzel çıktı, ilk tahmine göre erkek, adıda yavuzhan yahya olacak, hayırla kucağımıza almayı nasip etsin rabbimiz
canım 4'lü test olumlu yazabilir misin? (çok şükür)
Gözün aydın, cinsiyeti kesinleşince yazalım o zaman, değişiklik olmasın tatlım:lepi:canım benim 2 li test yapıldı.sonuc olumlu.cinsiyet kesin değil ama erkek ihtimali yuksek .birdaki randevu 18. haftamda .yani temmz sonu
ersasu benıde eklermısın listeye aralığın son bebeği benımkı olacak ınş bu gidişle:) tahmini doğum t 31 aralık
benimde ikili test olumlu. haftaya cinsiyetini öğrencez
ersasu canim yaz listeye ikili test olumlu
cinsiyet dogumda soylenecek
gicik kadin bakmadi bileklava:
neyse ikili test olumlu cok sukur
Gözün aydın, cinsiyeti kesinleşince yazalım o zaman, değişiklik olmasın tatlım:lepi:
Eklerim tabi canım ama çok eksik bilgin var, aşağıdakileri tamamla ekleyeyim.
Sat: ??
Tahmini doğum tarihi : 31 Aralık
İlk kilo:??
Tahmini cinsiyet: (tahmin ettiğin bişey varsa)?
Bebişin adı: (belliyse)?
Güncel Notlar: ?? (ikili, üçlü, dörtlü test yapıldı mı, kalp atışları duyuldu mu, detaylı ultrason vs. yapıldı mı? )
Gözün aydın, güncelledim:lepi:
Hapşuruk testin iyi olmasına sevindim ama bizim doktorlar niye böyle yaaaaaklava: Ben artık çok sabırsızlanmaya başladımdelikafadulden
Gözün aydın canım, hayırlı bir evlat olur inşallah:lepi:
Merhaba Hanımlar, hoşgeldiniz topiğimize hayırlı olsun:lepi:. Ekledim listeye sizleri, bundan sonra da bilgilerinini düzenli güncellerseniz memnun olurumkaydirigubbakcemile5