Aralık 2010 Anneleri Listesi

listeden çıktımmı ben acaba..kendimi göremedim.Hergün burayı takip ediyorum ama çoğu zaman yazamıyorum.2li testim güzel çıktı.cinsiyetimiz kız, 3 lü testim yapıldı.

9.sıradasın ilk sayfada gördün mü? 3lü testinin sonuçları da çıktı mı? Şimdi güncelliyorum bilgilerini canımkaydirigubbakcemile5

Bir prenses daha geldi ne güzel:lepi:

ersasumm canimm elin listeye degmisken bizim su yazi-turayi kiz diye degissek mi fistigim?
icimden kiz geciyor..carsamba gösterirse insallah kesinlesecek kaydirigubbakcemile3

ersasumm canimm elin listeye degmisken bizim su yazi-turayi kiz diye degissek mi fistigim?
icimden kiz geciyor..carsamba gösterirse insallah kesinlesecek kaydirigubbakcemile3

Hadi yaa, bu sefer içine doğuyor demek:lepi: Tamam değiştiriyorum, hayırlısı neyse o olur inşallah canımmm:Saruboceq:

slm biz bugun doktordaydik, bebis cok iyi, hatta artik geridende takip etmiyoruz, yani artik dogum tarihimiz 18 aralik 2010 ve 3lu testimizde yapildi ense kalinligi cok iyi ancak kan sonuclarimizida 2-3hafta icinde alacagiz..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 erkeğe benziyo ama bence! kız demek ah bu doktorlar aaahhhkaydirigubbakcemile

Neyse bebekler iyi olsunda biz bekleriz, eskiden doğumda öğreniyorlarmış bi de öyle düşünmek lazım:lepi:

İkili teste mi gitmiştin? Kan da verdin mi?

canım doktorum ikili test yapmicanı söledi. bi dahaki kontrolde 3lü testten bahsedicem sana, istersen onu yaparız dedi. ama ben bu testlere çok güvenmiorum. olmayan bişeyi varmış gibi gösterme ihtimalleri çok yüksek dedi.o yüzden ben gerekli görmüorum ama sen istersen 3lü test yaparız bi dahaki kontrolde dedi.bebeğin sağlığında bi problem yokmuş çok şükür. kan da vermedm hayatım. benimki rutin kontroldü. ilk kez bebeğimi insana benzer haliyle gördüm. çok da güzeldi.boshayallersmile verebilcem bilgiler bu kadar canm. bi dahaki kontolde umarım daha çok şey söleyebilirim..

canım doktorum ikili test yapmicanı söledi. bi dahaki kontrolde 3lü testten bahsedicem sana, istersen onu yaparız dedi. ama ben bu testlere çok güvenmiorum. olmayan bişeyi varmış gibi gösterme ihtimalleri çok yüksek dedi.o yüzden ben gerekli görmüorum ama sen istersen 3lü test yaparız bi dahaki kontrolde dedi.bebeğin sağlığında bi problem yokmuş çok şükür. kan da vermedm hayatım. benimki rutin kontroldü. ilk kez bebeğimi insana benzer haliyle gördüm. çok da güzeldi.boshayallersmile verebilcem bilgiler bu kadar canm. bi dahaki kontolde umarım daha çok şey söleyebilirim..

Anladım tatlım, gelişmelerden haberdar et. Sevgilerkaydirigubbakcemile5

slm biz bugun doktordaydik, bebis cok iyi, hatta artik geridende takip etmiyoruz, yani artik dogum tarihimiz 18 aralik 2010 ve 3lu testimizde yapildi ense kalinligi cok iyi ancak kan sonuclarimizida 2-3hafta icinde alacagiz..

İşledim listeye, kan sonuçları da çok güzel gelecek eminim:lepi:

yok canım. ikili üçlü dörtlü pek yaptırmayı düşünmüyorum. 2. düzey (ayrıntılı) usg'ye girdim. sonuçlar çok iyiydi.

Tamam bu şekilde yazıyorum canımm:lepi:

herkese selamlar benim 3lü test sonucum iyi çıktı çok şükür 2 hafta sonra 3 boyutlu ulturasonla bakılacak inşallah ordada iyi çıkar

ersasu benim de ikili test olumlu güncellersen sevinirim temmuz 12 de randevumuz var..inşallah cinsiyetimiz de belli olur..

ersasum cok oldun heee demezsen ismimizde hazir..
Melisa Ela olucak kismetse..
son anda aklimiza baska bir isim gelmezse tabii kaydirigubbakcemile2

X