- 19 Ağustos 2024
- 22
- 19
- 3
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #9.121
Ya çok sevindim sizin adınıza sağlıcakla kucağınıza alın inşallah darısı bizlerinde başına inşallahhKızlar çok şükür
Eki Görüntüle 3531256
Artık hepiniz duamda olacaksınız güzel haberlerinizi bekliyorum
İnşallah güzel haberler alırız canım Allah büyüktürEvet haklısın canım. Benim döngü 22 ila 25 gün arası değişiyor tam gün yok ama genelde 23 gün. Bundan 3 gün önce de çok hafif belli belirsiz geldi kesildi sanırım regl olacağım
Evet evet ama bu döllenme aşamasına zararı olur mu diye Ben kafama takıyorum şimdi veya öncesinde de hep taktım ilacı içmek istemiyorum garip bir takıntıCanım içilen ilaçlar ancak plasenta oluştuktan sonra bebeğe zarar verebilir. Korkma bence . Sen daha yeni çatlama görmüşsün. Bebeğin rahme ulaşıp tutunması bile 7-10 gün sürüyormuş
Canım sonucum ne oldu yani adet olacağı zaman da rahim kalınlaşıyor ya da gebelikteGünaydın kızlar çok zor durumdayım cidden artık psikolojim bozuldu en son kasımda regl oldum 14 aralıkta yumurtam 18,5 mm çıktı ultrasonda çarlamış dedi yani geç yumurtladım ama hala regl olmadım idrar testleri negatif hep az önce doktora geldim ultrasınla baktı rahim çok kanlanmış emin misin gebe olmadığına yani testte çıkmasığına dedi hcg verdim bekliyorum sonucu tekrar doktorun yanına girecem kızlar rahim kanlanması ne demek lütfen bana bi yardımcı olur musunuz gebelik yok bence ne yapmam lazım kötü bişey çıkar diye korkuyorum
Benim reglimden önce kahverengi leke hep olur ama belki de yerleşme kanamasıdır. Yani belirtiler o kadar aynı ki ayırt edilmiyor. Bekleyemezsen erken test yap istersenKızlar bat yarın ama bugünde olabilir 22. Günde de oluyorum çoğu zaman.
Vücut ısım 36.07 ateş basıyor içten fakat günlük pedimde nohut kadar kahve leke gördüm göğüslerim olmadığı kadar ağrılı ve dolgun kaşıklarım sızlıyor
Adet mi oluyorum yine
Nolur cevap verin
Aslına bakarsan beni şüphelendiren göğüslerimin hiç olmadığı kadar hassas dolgun ve dokununca acıması oldu.. Nokta kadar geldi sabahtan beri 2 kere akıntı daha da yokBenim reglimden önce kahverengi leke hep olur ama belki de yerleşme kanamasıdır. Yani belirtiler o kadar aynı ki ayırt edilmiyor. Bekleyemezsen erken test yap istersen
Evet Allah çook büyük canım. Sen ne durumdasın?İnşallah güzel haberler alırız canım Allah büyüktür
Negatif çıktı canım tarsual verdi birkaç ilaç verdi tedaviye başlayalım dedi letu diye bir ilaç verdi regl olunca 3.gün letuya başla dedi 12.günde gel dedi bu ilaç ne oluyor canımCanım sonucum ne oldu yani adet olacağı zaman da rahim kalınlaşıyor ya da gebelikte
Ayın 20'sinde öğleden sonra doktor randevum vardı. Öğlen kanamam başladı adet oldum. Doktor muayene etti kimyasal gebelik geçirdiğini söyledi. Eğer tekrar ederse genetik test isteyecekmiş. Ama korunma süresi falan vermedi. Denemeye devam edebilirsiniz dedi. Çok geçmiş olsun canım. Çok tepetaklak oluyor insan ama bunda da vardır bir hayır. Rabbim beterlerinden saklasın. İnşallah en kısa sürede sağlıklo gebeliklerimiz olur.Sonucun ne oldu canım benimde şenini gibi oldu da
Benmde 7 iki gün annemde kaldımda zaman biraz geçti 10. Gün yapmayı düşünüyorum testlerin varmı seninKızlarr normalde test yapmaya karşıydım ama rüyamda test yapıyordum ve pozitif görüyordum adetime 8 gün var yumurtlamadan bu yana tam 7 gün geçti çok erken mi sizce erken gebelik testi içinde varsa bile 7 günde çıkmaz sanırım demi bi kafam karıştı
Betan kaçtıAyın 20'sinde öğleden sonra doktor randevum vardı. Öğlen kanamam başladı adet oldum. Doktor muayene etti kimyasal gebelik geçirdiğini söyledi. Eğer tekrar ederse genetik test isteyecekmiş. Ama korunma süresi falan vermedi. Denemeye devam edebilirsiniz dedi. Çok geçmiş olsun canım. Çok tepetaklak oluyor insan ama bunda da vardır bir hayır. Rabbim beterlerinden saklasın. İnşallah en kısa sürede sağlıklo gebeliklerimiz olur.Beyan kaçtı
25-50-69-15 şeklindeydiBetan kaçtı
Adet söktürücü bildiğim kadarıyla. Biraz psikolojikman rhatlat kendini kuzum . İnşallah bu yumurtlamada olur hamileliğinNegatif çıktı canım tarsual verdi birkaç ilaç verdi tedaviye başlayalım dedi letu diye bir ilaç verdi regl olunca 3.gün letuya başla dedi 12.günde gel dedi bu ilaç ne oluyor canım
Yumurta büyütme ilacı 12. gün güzel büyümüşse çatlatma iğnesi vurulacak daha sonra doktorun verdiği ilişki tarihlere uyacaksinNegatif çıktı canım tarsual verdi birkaç ilaç verdi tedaviye başlayalım dedi letu diye bir ilaç verdi regl olunca 3.gün letuya başla dedi 12.günde gel dedi bu ilaç ne oluyor canım
Tarlusalda adet söktürücüNegatif çıktı canım tarsual verdi birkaç ilaç verdi tedaviye başlayalım dedi letu diye bir ilaç verdi regl olunca 3.gün letuya başla dedi 12.günde gel dedi bu ilaç ne oluyor canım
7 çok erken diyorum bende daha önce öğrenen var mi acaba 7 ile 10 de çıkar mi acaba biraz bekleyelim o zaman ikimizinde aynı zaten heber edelim yaparken Allahım nasip etsin bizlereBenmde 7 iki gün annemde kaldımda zaman biraz geçti 10. Gün yapmayı düşünüyorum testlerin varmı senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?