• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

anladim kuzum Ayy ne çektik ya biz 😐Kullanmadigmz sey kalmyck bu gidişle .
Evet öyle 4 ay oldu deneyeli isyan etmek şımarıklık yapmak istemiyorım ama yoruldum zaten iki ay regl olmadım çöktüm baya bir
Anda kilo verdim şimdi eşimde uzağa gitti napavağım bilmiyorum

Bana onu hamileyken vermişti doktorum kürtaj geçmisşimden ötürü düşük olmasın diye çalıyordum diyede gece iç demişti uyku yaptıgı için uyumadan önce içiyorduö gündüz sorun olmamıştı bende
Benim de ilk gebeliğim 2271 betaya rağmen kese gözükmemişti. Ertesi ay tekrar pozitif gördüm doktor hemen progestan başlattı ama o beta 6.83 çıktı 2 gün sonra 3.84 düştü. Döllenme oluyor da gerisi gelmiyor sanki. Yumurtlama günlerini değerlendirdik üst üste 3 gün. Çift taraflı toplu iğne ucu şeklinde batmalarım var yumurtladığımı düşünüyorum. ovülasyon testi kullanmıyorum takvim kullanıyorum ama akıntılarım ve takvim uyumlu. Acaba bu akşamdan başlasam mı riske atmadan ?

Zaten genelde adet düzensizliği yaşayanlara veriyor doktor bende tekrsr şansımı denemk istedim genelde kullananlar hep 2 yada en geç 3 ayda hamile kalmış
Bende de var regl düzensizliği korunmayı bıraktığım günden beri çok gecikmeli oluyo kullanayım inşallah faydası olur ben yarın gidip hem eczacıya sorarım hem de alırım 🥰🤲

Peki sence şansa mı bırakayım yoksa bu akşam başlayayım mı ? Başlarsam ne zaman bırakmam gerekir acaba ? Adet zamanı negatif görünce sanırım bırakmalıyım döllenme olmamışsa. İkinci kez gebelik testi pozitif çıktığında doktor hemen başlatmıştı progestana... şansa da bırakmak istemiyorum 2 ay üst üste pozitif gördüm sonuçta yani döllenmede sorun yok gibi
Ben pek anlamıyorum canım. Yani ben şuanda kullanırsam ve gebelik negatif çıkarsa kendimi biliyorum kurarım kafamda adet söktürücü ozellk mı yaptı fln dye yani beynimi ikna edemem😭🤣

Kanima girmeyin bende mi alsam ya doktr kontrolu olmdan da insan tedirgin oluyo ilac kullanmaya 😐
Bende aynıyım canm tedirgin oldum bı an ama yani kullanım amacı da mantıklı benim regl zaten düzensiz ona faydası olur olmasada da varsa eğer gebelik İNŞAALLAH tutunmasını sağlar umut fakirin ekmeği😂😂🫶❤️

Evet öyle 4 ay oldu deneyeli isyan etmek şımarıklık yapmak istemiyorım ama yoruldum zaten iki ay regl olmadım çöktüm baya bir
Anda kilo verdim şimdi eşimde uzağa gitti napavağım bilmiyorum
Eşin nereye gtti ki canim Oyle deme yolun başindasin daha ben kendimi camdan atayim o zman 😂iki bucuk sene oldu 3e girvek deneyeli
Ama yinede her ay yeni umut napalim sinaniyoruz işte

Ben pek anlamıyorum canım. Yani ben şuanda kullanırsam ve gebelik negatif çıkarsa kendimi biliyorum kurarım kafamda adet söktürücü ozellk mı yaptı fln dye yani beynimi ikna edemem😭🤣
Adet söktürücü özelliği yok olsaydı test pozitif olduğunda vermezdi sonuçta. Bırakınca sökülüyor adet gormon düştüğü için. Yalancı düşük gibi bişey oluyor sanırım. Ay ben galiba başlıcam ya içmeye. Yine olur da tutunmazsa artık kimse tutamaz beni ağlamaktan

Eşin nereye gtti ki canim Oyle deme yolun başindasin daha ben kendimi camdan atayim o zman 😂iki bucuk sene oldu 3e girvek deneyeli
Ama yinede her ay yeni umut napalim sinaniyoruz işte
Eşimin tır şoförü olasu tuttu bu ay fnfndn inşallah en kısa zamanda hayırlısyla güzel haberler alırız

Adet söktürücü özelliği yok olsaydı test pozitif olduğunda vermezdi sonuçta. Bırakınca sökülüyor adet gormon düştüğü için. Yalancı düşük gibi bişey oluyor sanırım. Ay ben galiba başlıcam ya içmeye. Yine olur da tutunmazsa artık kimse tutamaz beni ağlamaktan
Benim ki tutmadı bu ay duphostana tağmen dnbdbdbdb ayyy kafayı sıyırdım iyice

Hemen karamsar düşünme derim hiç muayene oldunuz eşinizle doktor görüşü aldınızmı gerekli tetkikler yapıldımı canım
Ben gitmiştim her şey normal demişti. Geri çekilme yönteminde yillardir hiç kaza yaşamamış olduğum için şüphelendim, eşim de gidecek simdi

Back
X