• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Bende onunla yaptım testi o yüzden olsa çıkardı diyorum 6 gün önceden tespit ediyormuş.. Ama tek tesellim dün kahverengi leke geldi durdu dün yerleşme olmuştur inşallah ondan çıkmamıştır.. Umuda bak bendeki😂
İnşallah canım, regl gecikmeden önce sabah yapılması daha doğru sonuç çıkarıyor diye biliyorum.

Eklentiler

• IMG_20250105_125149_955.jpg
    IMG_20250105_125149_955.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20250105_125147_149.jpg
    IMG_20250105_125147_149.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 46
Merhaba kızlar, yoğun şeffaf akıntı olduğu gün ilişkim oldu hatta akıntının hemen ardından oldu. Akıntıdan sonraki günde Ovulasyon testim çift çizgi oldu ama çift çizgi olduğu günü değerlendiremedim ama sonraki günü değerlendirdim şuan üzerinden 1 hafta geçti ara ara sol kasığımda ağrı oluyor bu sabahta yine kasık ağrısı ve makatta ağrı oldu, ağrı anlık oldu 2 veya 3 dakika kadar ama sanki iğne batar gibi bir ağrıydı. Acaba gebe olabilirmiyim aranızda bu tür şikayetleri yaşayan oldu mu

Günaydın kızlar 💕 ben dün doktora gittim gebelik yok yaklaşık 2 aydır regl olamıyordum rahim kanlanmış kalınlaşmış dedi doktor tedaviye başlayalım dedi tarlusal verdi dün öğlen içtim doktordan çıkınca birtane birinide bı sabah içtim sonra baktım reglim gelmiş 2 tane içtim regl oldum yani birde letu ve iki hap daha verdi reglin 3.günü bunlara başla dedi tarlusalı bırakacağım dimi kızlar birde letu kullanan oldu mu doktor bana 12 ya da 13 . Gün gel dedi reglin niye çağirdi anlamadım çok daha önce bu tedaviyi göreb var mı aranızda bana da yardımcı olabilir misiniz 🐣

Merhaba canım..
Valla bende yaştan dolayı ümitsizim .. Dün leke geldi durdu yarın adet olmam lazım bakalım hayırlısı inşallah haber sende mutlaka
Canım bu ay aynıyız galiba benimde dün leke geldi , bugün olmam gerekli normalde hiç olacak gibi ağrımda yok 😅 test 2 gün önce gece kaset test yapmıştım dayanamayıp negatifti , sen yaptın mı çok takip edemedim yazışmaları 🙈

Kızlar bir bakın nolur. Çıplak gözle hafif bir çizgi görünüyor Ya da ben görmek istiyorum 😪 akşam ışık kötüydü odaklanmadı şimdi gündüz gözüyle çektim

Eklentiler

• IMG_20250105_125149_955.jpg
    IMG_20250105_125149_955.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20250105_125147_149.jpg
    IMG_20250105_125147_149.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar başından beri okudum bütün yazılanları kimi yerde kahkaha attım kimi yerde gözlerim dolu dolu oldu. Bende adrt düzensizliğim için 3 aylık duphastona başladım 2 ay kullandım gebelik düşündüğüm için doktorum korunmasız ilişkiye de girmemi söyledi adetim bittikten bir hafta sonra başlayıp 10 gün kullanıyorum. Bu ay yumurtlama günümden sonra özellikle sol kasığımda ve bazende iki tarafta iğne batması biçak saplanması gibi ağrılar belimin orta kısmında ağrı af edersiniz ilk defa gaz ve en çok kafamı karıştıran göğüs hassasiyeti göğüs uçlarım acıyor büyümüş ve sanırım renginde de koyulaşma var benim adette de yumurtlamada da göğüs ağrım ve değişim olmaz. Bazen beyaz losyon şeklinde bazende sarımsı akıntım oluyor. Midemde tuhaf anlatamıyorum. Adetim düzensiz geçen ay aralık 13de oldum bu ay da düzenli olursa 10 11 gibi olurum sanırım. Yarın yani ayın 6sı doktor randevum var kanda çıkar mı acaba daha erken mi ?

Kızlar bir bakın nolur. Çıplak gözle hafif bir çizgi görünüyor Ya da ben görmek istiyorum 😪 akşam ışık kötüydü odaklanmadı şimdi gündüz gözüyle çektim
Çok çizgi şeklinde değilde gölge gibi emin olamadım
kızlar bu benim yazının altında bebek bilgileri yazıyor mu sizde de. Her yorumumda çıkıyor düzeltemedim

İnan çıplak gözle bile çoookkk zor görünüyor testi evirip çeviriyorum ama ilk 5 dk dan beri bu şekilde
1 yıldır testlerde flaşla çizgi arayıp her gördüğümde de hamile çıktığımdan uzmanlaştım gibi hissediyorum bu konularda :D 1. fotoda göremedim ama 2. fotoda baya silik ince bir çizgi var ilk 5 dk içinde çıktıysa olabilir gibi ya inşallah vardır acilden kan mı versen ben de merak ettiim

1 yıldır testlerde flaşla çizgi arayıp her gördüğümde de hamile çıktığımdan uzmanlaştım gibi hissediyorum bu konularda :D 1. fotoda göremedim ama 2. fotoda baya silik ince bir çizgi var ilk 5 dk içinde çıktıysa olabilir gibi ya inşallah vardır acilden kan mı versen ben de merak ettiim
Kuzum benim yaşım 41 doktor hep doğal yoldan olmaz tüp bebek dedi 😥 ondan acaba ben mi görmek istiyorum diyorum. Ama vücudum da değişikler var göğüslerim dolgun ağrılı böyle olmazdı hiç. Dün 2 kere nohut kadar kahverengi leke geldi durdu. Bir yandan da bu test 6 gün öncesini tespit ediyormuş olsa daha net çıkardı diyorum erken gebelik testi çünkü

kızlar bu benim yazının altında bebek bilgileri yazıyor mu sizde de. Her yorumumda çıkıyor düzeltemedim

Bende çıkmıyor canım

Back
X