- 4 Kasım 2024
- 510
- 143
- 18
- 28
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #7.441
Sonra korunmayı bıraktık Benm şansım da buya olmadı nasibimizi bekliyrouz işte ne zman olursaNe guzel iste canim kopuk olmaktan iyidir. Gerci asiri yan yana iliskiler beni pek memnun etmez hic bi zaman ama.
En büyük tuzak busiz yapin ben bakarim gezin tuzagi. Benimde evlendigim ilk aydan beri duydugum söz
Amin canım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahKuzum çok sagol toparlanmaya calisiyorum hala. Az daha kendimi iyi hissedicem tam bu defa da reglim tam anlamiyla bitmedi diye strese giriyorum. 15 gun olacak pedle bütünleştim artik. Birde hamiş olursam ah insallahhhhhvallahi her aksam dualarimdasiniz kizlar birbirimize de dua edelim hangimizin dua kapısı açık bilemeyiz Allahım isteyen herkese icinde de bana size nasip etsin bebisler ❤
Olur insallah canim insallahh. Elbet bir gün olacak bizlere de nasip olacak. Hic olumsuzu düşünmeyelim. Güzel beslenelim psikolojik olarka iyi olalim bebislerimiz bize gelirlerSonra korunmayı bıraktık Benm şansım da buya olmadı nasibimizi bekliyrouz işte ne zman olursa
AmiiiiiinnAmin canım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Ah sizi yerimya bazen mesajlar üst üst gelince gözden kaçıyor yeni mesajlar, bir de ben de yakın zamanda predictor kullanmış biri olarak dikkatimi çekti yazdığınız.. belki de bekleyip idrar testiyle koyulaşma takip etmek en iyisidir. Ben çok düşük bir betayla öğrendim, şimdi gün aşırı onu takip edeceğim. Dualarım hepimizle, burada anne olmak isteyen herkesin kalpten dualarının gücüne çok inanıyorum. Bana ne zaman isterseniz yazabilirsiniz
Kuzucumm evett regl oldumm zaten ilk aydı diyebiliriz o yüzden dediğin gibi nasipCanım adet olmuşsun yeni okudum desemPamlok üzülmeyıp ne yapıyoruz her yeni aya umutlR yüklüyoruz bu ay seni bulsun bebişin aminnn
O gölgeyi bende gördümm
HayatııımO gölgeyi bende gördümmyarin yeniden test yapmalisin canim insallah pozitiftir
Aslinda normalde olsa yalanci pozitif çıkartmaz derdimmmm ama bu ay ne oldu bilmiyorum grupta o kadar cok yalanci pozitif cikti ki testlerde hemde tüm markalarda nerdeyse o nedenle biesey diyemiyorum. Ama hassasiyeti yüksek bir test bence yaniltmaz gibi geliyor canım benimHayatııımçok teşekkür ederim yarın test alıp bakayım, predictor çıkarır mı acaba yalancı gölge kuruma hiç de bilmiyorum inan
Ya evet çokta meraklı bir teyzeydi 6 sene komşuluk yaptık sonra taşındık ozlemiyor değilimYa ahahhahne düşünceli komsu valla ne güzelmis ne güzel hikayeler valla güldüm gece gece
Aslinda normalde olsa yalanci pozitif çıkartmaz derdimmmm ama bu ay ne oldu bilmiyorum grupta o kadar cok yalanci pozitif cikti ki testlerde hemde tüm markalarda nerdeyse o nedenle biesey diyemiyorum. Ama hassasiyeti yüksek bir test bence yaniltmaz gibi geliyor canım benimen temizi kan vermek aslinda ama tabi yine de kendin bilirsin
Aylardır gebelik testi yapmayı bırakmıştım, bu ay dizim ödem yaptığı için 10 gün raporlu evdeydim sadece 2 kere ilişki olabildi dizim çok kötüydü çünkü onun için de bir gebenin günlüğü ovülayon testi kullandım koyulaşma gördüm öyle değerlendirdim o kadar. İçimde hep bir an önce test yapma isteği vardı o isteği bir türlü susturamadım 7 gün kala test yaptım negatif çıktı ki çıkması çok normaldi. 3 gün kala hafif hafif kasık ve göğüs ağrılarım her ay olduğu gibi bu ay da başlamıştı sabah kalktım öylesine yine bir yapayım dedim ve pozitif gördüm hemen kan verdim 34,14 çıktı. Adet olacakmışım hissi hariç hiçbir hissim yok, 1 yıldır olmuyordu sebepsiz ben de belirti aramayı test yapmayı bırakmıştım ki işte orada :) Allahım sağlıkla devamını getirsin, inşallah çok yakında o pespembe ikinci çizgiyi sen de göreceksin kalpten inanıyorum, çok teşekkür ederim duaların içinÇok güzel bir kalbiniz varDediğiniz gibi yapacağım. Nasıl belirtiniz vardı nasıl öğrendiniz anlatır mısınız? Umarım betanız sağlıkla artar bebişinize kavuşursunuz, hocalar kalp gözünüz açık derler bana. Sizin için dua edeceğim, bir tanesiniz.
Ovulasyondan 5 gün sonra başladı çok araştırdım enfeksiyon oldum sanmıştım ama kokusuz kaşıntısızdı o yüzden bazı formlarda gebelik belirtisi olarak yazılmış ama testlerim negatif çıktığı için çok kafama takmamıştım. Beyaz da geliyordu ama en çok o şeffaf su geliyordu tutmadı diye düşünmeyin herkesin vücudu farklı hem bende de beyaz akıntı geldi ekstradan
8-9da yapabiirsin kuzum ideal bence
Ah uyumuşum yeni uyandım. Kocam 4 de gidecek. Pike bakmam lazım8-9da yapabiirsin kuzum ideal bence
Bayıldııı canım foto atarımAy amiiinnn Allah kabul etsin canim benim aminnisteyen herkese nasip olsun bu mucize..
Bi kesilsin reglim kontrole gidicem bakalim tekrar canim. Kesilmezse de gidicem gerci. Insallah hersey yolundadir umarim.
Yok kuzum yaa baslayamadim tabiki... bende bu odaklanamama hali oldukca da zor gibi duruyor baslamam. Insallah baslayabilirim bir an evvelellerine saglik begendi minik kizin tavşanını
Umarım denk gelir canımKuzucumm evett regl oldumm zaten ilk aydı diyebiliriz o yüzden dediğin gibi nasipocaktaki ovu günlerinde eşim yurtdışında olacak o yüzden bu ayı es geçeceğim gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?