Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Bat öncesi 10 olması normalmi

Kuzucumm bence 16sı gibi ilk testi yap hem elinde test kalsın koyulaşmayı takip edersinn ayy heyecanlanıyorum senin içinnn
Ahh güzel kalpli arkadaşım dün sabah kızım beni uyandırdı rüyamda kardeşim oluyordu anneciğim diye keşke keşke olsa kızım da mutlu olsa . Test leri boşa harcama olayı var bir de haklısın neden boşa gitsin ki testi alırken son 5 gun yaparım mantıgıyla alıp sonra kıyamayan bir ben miyim. Evde 100 test de olsa böyle bir his geliyor neden acaba

Bitecek korkusuyla kıyamayıp bide iyi marka diye
eczanenin önünden geçerken yeni almak neye delalet

Hsg nedir canm ne için yapılıyor
Canim hsg rahim filmi dedigimiz şey. Tüplerinde tıkanma var mi açık mı diye kontrol etmek icin yapılıyor. 1 yıl civari cocuk düşünüp olmadiginda doktora gidildiginde genelde ilk istenen tetkik. Biraz ağrılı bir işlem ama yaptirip temiz sonuc alinca epey kafa rahatlatan bir işlem.

Merhabalar
ben kızıma hamile kalmadna önce ovülasyon yapmıştım. çift çizgiyi görünce hemen değerlendirdik. çizginin silikleşmesini beklemedim bile. hamile kaldım
yani bence iki türlü de deneyin. hem çift çizgide hem silikleştiğinde
şansınız daha çok artar

Çatlama testin tekrar silikleştiği gün mü oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…