- 14 Mart 2018
- 3.421
- 3.630
- 133
- Konu Sahibi denizadamasal
- #2.461
Hadi yaa. Hayırlısı olsun canımGerek kalmadı canım aynı markanın testini yaptıö negatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi yaa. Hayırlısı olsun canımGerek kalmadı canım aynı markanın testini yaptıö negatif
Bat öncesi 10 olması normalmiAy çok şanslısın demiştmm bende de yerlesme görsem keske varsa. Ya bir yanım yap diyor Bir yanım acele etme diyor çünkü göğüslerimin ucu bir ağrıyor gibi bir dolgun bir damarların belirgin sonra bir bakıyorum normal gibi sonra birkaç saat sonra yine ağrılar giriyor kafam karışıyor geçen ay da beyaz akıntım oldu ama adet oldum yani bu ay da akıntım çok fazla kaç gündür geçen aykı gibi diye yok sanırım diyorum
Hayırlı haberle gel inşallahSende normal ozaman canım.duzenli yap bakalım bide su alımına dikkat etmeyincede silik çıkıyor.bakalim yarın cuma inşallah güzel haberler duyarım bende merak ediyorum çünkü bu ay çok incir yedim
Bariz çıkmış bunda cnm başka kaset testin varmi
Çok normal tabiiikiBat öncesi 10 olması normalmi
Ahh güzel kalpli arkadaşım dün sabah kızım beni uyandırdı rüyamda kardeşim oluyordu anneciğim diye keşke keşke olsa kızım da mutlu olsa . Test leri boşa harcama olayı var bir de haklısın neden boşa gitsin ki testi alırken son 5 gun yaparım mantıgıyla alıp sonra kıyamayan bir ben miyim. Evde 100 test de olsa böyle bir his geliyor neden acabaKuzucumm bence 16sı gibi ilk testi yap hem elinde test kalsın koyulaşmayı takip edersinn ayy heyecanlanıyorum senin içinnn
Bitecek korkusuyla kıyamayıp bide iyi marka diyeAhh güzel kalpli arkadaşım dün sabah kızım beni uyandırdı rüyamda kardeşim oluyordu anneciğim diye keşke keşke olsa kızım da mutlu olsa . Test leri boşa harcama olayı var bir de haklısın neden boşa gitsin ki testi alırken son 5 gun yaparım mantıgıyla alıp sonra kıyamayan bir ben miyim. Evde 100 test de olsa böyle bir his geliyor neden acaba
Normal tabikide bebişin yeni yerleşmiş ve hemen test yaptığın için belli oldu adet gününde yapsaydın değer olması gerektiği gibi cıkicakti cnm o leke geldiğinde bebek yerlesti ve HCG salgılama başladı ve buldun onuBat öncesi 10 olması normalmi
Amin canim aminn inşallah ❤ sen naptin verdin mi bugun yeniden betahcg?İnşallah canım. Aynen özeldeki doktoruna da git bakalım ne diyecek. İnşallah güzel haberler alırsınız
Amin inşallah hemen doktorun yazdığı takviyelere başlayacağıminşallah bu aralık ayının sonuna kadar hamile kalırız ve sağlıklı şekilde doğururuz bebekleri :)
Verdim canım 50 olmuş. İyi mi senceAmin canim aminn inşallah ❤ sen naptin verdin mi bugun yeniden betahcg?
Yaaa hayırlısı ne diyimGelişme var canım regli oldum
Çok iyi canim maşallah düzenli artmaya devam eder inşallah. Çok sevindim senin icin ❤Verdim canım 50 olmuş. İyi mi sence
Benim adet sancım başladı, test yapmadım daha ama bu sancıyı tanıyorumBen 6 gün kala başladım ne kadar sabırsısız ya
Canim hsg rahim filmi dedigimiz şey. Tüplerinde tıkanma var mi açık mı diye kontrol etmek icin yapılıyor. 1 yıl civari cocuk düşünüp olmadiginda doktora gidildiginde genelde ilk istenen tetkik. Biraz ağrılı bir işlem ama yaptirip temiz sonuc alinca epey kafa rahatlatan bir işlem.Hsg nedir canm ne için yapılıyor
Akışına bırakmak lazım ama beceremiyoruz kiAy insalah bu ay olur ya adetime 2 gün var sanki bu ay olmiycak hiç belirtim yok ya mucize olur mu sizce
MerhabalarMerhabalar,
Ben pik i haftasonu çatlamayi p.tesi bekliyordum. Bu yüzden dün test yapmamıştım. Bugün akinti ve hafif kasik ağrısı hissedince ovulasyon testi yaptım ve pik görünüyor.
Şimdi son iki aydır pik ve izleyen günü değerlendiriyoruz ama sonuç alamadık. Bu ay farklı olarak Çatlama (yarın ya da sonraki gün) ve izleyen günü değerlendirmeyi düşünüyorum.
Önceki gebeliklerim de öyle oluşmuştu. Siz ne düşünüyorsunuz? Çizgi silinmeye başlayınca ilişki daha mı verimli olur?
Çatlama testin tekrar silikleştiği gün mü oluyorMerhabalar,
Ben pik i haftasonu çatlamayi p.tesi bekliyordum. Bu yüzden dün test yapmamıştım. Bugün akinti ve hafif kasik ağrısı hissedince ovulasyon testi yaptım ve pik görünüyor.
Şimdi son iki aydır pik ve izleyen günü değerlendiriyoruz ama sonuç alamadık. Bu ay farklı olarak Çatlama (yarın ya da sonraki gün) ve izleyen günü değerlendirmeyi düşünüyorum.
Önceki gebeliklerim de öyle oluşmuştu. Siz ne düşünüyorsunuz? Çizgi silinmeye başlayınca ilişki daha mı verimli olur?