• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Ay çok şanslısın demiştmm bende de yerlesme görsem keske varsa. Ya bir yanım yap diyor Bir yanım acele etme diyor çünkü göğüslerimin ucu bir ağrıyor gibi bir dolgun bir damarların belirgin sonra bir bakıyorum normal gibi sonra birkaç saat sonra yine ağrılar giriyor kafam karışıyor geçen ay da beyaz akıntım oldu ama adet oldum yani bu ay da akıntım çok fazla kaç gündür geçen aykı gibi diye yok sanırım diyorum
Bat öncesi 10 olması normalmi

Kuzucumm bence 16sı gibi ilk testi yap 🤗 hem elinde test kalsın koyulaşmayı takip edersinn ayy heyecanlanıyorum senin içinnn :KK6:
Ahh güzel kalpli arkadaşım❤️ dün sabah kızım beni uyandırdı rüyamda kardeşim oluyordu anneciğim diye😔 keşke keşke olsa kızım da mutlu olsa . Test leri boşa harcama olayı var bir de haklısın neden boşa gitsin ki 🤪 testi alırken son 5 gun yaparım mantıgıyla alıp sonra kıyamayan bir ben miyim. Evde 100 test de olsa böyle bir his geliyor neden acaba😂

Ahh güzel kalpli arkadaşım❤️ dün sabah kızım beni uyandırdı rüyamda kardeşim oluyordu anneciğim diye😔 keşke keşke olsa kızım da mutlu olsa . Test leri boşa harcama olayı var bir de haklısın neden boşa gitsin ki 🤪 testi alırken son 5 gun yaparım mantıgıyla alıp sonra kıyamayan bir ben miyim. Evde 100 test de olsa böyle bir his geliyor neden acaba😂
Bitecek korkusuyla kıyamayıp bide iyi marka diye
eczanenin önünden geçerken yeni almak neye delalet😂

Hsg nedir canm ne için yapılıyor
Canim hsg rahim filmi dedigimiz şey. Tüplerinde tıkanma var mi açık mı diye kontrol etmek icin yapılıyor. 1 yıl civari cocuk düşünüp olmadiginda doktora gidildiginde genelde ilk istenen tetkik. Biraz ağrılı bir işlem ama yaptirip temiz sonuc alinca epey kafa rahatlatan bir işlem.

Merhabalar,
Ben pik i haftasonu çatlamayi p.tesi bekliyordum. Bu yüzden dün test yapmamıştım. Bugün akinti ve hafif kasik ağrısı hissedince ovulasyon testi yaptım ve pik görünüyor.

Şimdi son iki aydır pik ve izleyen günü değerlendiriyoruz ama sonuç alamadık. Bu ay farklı olarak Çatlama (yarın ya da sonraki gün) ve izleyen günü değerlendirmeyi düşünüyorum.

Önceki gebeliklerim de öyle oluşmuştu. Siz ne düşünüyorsunuz? Çizgi silinmeye başlayınca ilişki daha mı verimli olur?
Merhabalar
ben kızıma hamile kalmadna önce ovülasyon yapmıştım. çift çizgiyi görünce hemen değerlendirdik. çizginin silikleşmesini beklemedim bile. hamile kaldım
yani bence iki türlü de deneyin. hem çift çizgide hem silikleştiğinde
şansınız daha çok artar

Merhabalar,
Ben pik i haftasonu çatlamayi p.tesi bekliyordum. Bu yüzden dün test yapmamıştım. Bugün akinti ve hafif kasik ağrısı hissedince ovulasyon testi yaptım ve pik görünüyor.

Şimdi son iki aydır pik ve izleyen günü değerlendiriyoruz ama sonuç alamadık. Bu ay farklı olarak Çatlama (yarın ya da sonraki gün) ve izleyen günü değerlendirmeyi düşünüyorum.

Önceki gebeliklerim de öyle oluşmuştu. Siz ne düşünüyorsunuz? Çizgi silinmeye başlayınca ilişki daha mı verimli olur?
Çatlama testin tekrar silikleştiği gün mü oluyor

Back
X