- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.435
-
- Konu Sahibi fikir_matik
mrb arkadaşlar benim bir derdim var.umarım yardımcı olursunuz.simdi ben daha 6 aylık evliyim çalışıyorum esimde öyle.annem babam küçük bir memlekette yaşadığı için is imkanı yok 19 yaşındaki kız kardesimi benim yanıma gönderdiler.bir bucuk aydir bizim yanımızda.ne kadar kardeşim de olsa evde rahat degiliz esimle sürekli tartısıyoruz.kardesim de cok huysuz ve hayatı istediği gibi yaşamak isteyen burnunun dikine giden biri. anneme babama ne kadar soylesemde kardesimi ikna edip memlekete gönderemedik.esim evde rahat değil sonucta daha yeni evliyiz ne yapabiliriz.kardesim surekli iş arayısları içinde.ve ben caresizim ne yapacağımı bilmiyorum gitde diyemiyorum
ne alaka ?Forumda bir çok bayan var eşinin ailesiyle yaşayan. Onlardan yardım alabilirsiniz. Kız kardeş kalabalık bir eş ailesinden daha iyi olabilir.
mrb arkadaşlar benim bir derdim var.umarım yardımcı olursunuz.simdi ben daha 6 aylık evliyim çalışıyorum esimde öyle.annem babam küçük bir memlekette yaşadığı için is imkanı yok 19 yaşındaki kız kardesimi benim yanıma gönderdiler.bir bucuk aydir bizim yanımızda.ne kadar kardeşim de olsa evde rahat degiliz esimle sürekli tartısıyoruz.kardesim de cok huysuz ve hayatı istediği gibi yaşamak isteyen burnunun dikine giden biri. anneme babama ne kadar soylesemde kardesimi ikna edip memlekete gönderemedik.esim evde rahat değil sonucta daha yeni evliyiz ne yapabiliriz.kardesim surekli iş arayısları içinde.ve ben caresizim ne yapacağımı bilmiyorum gitde diyemiyorum
Canım kız sorumluluğu almak ilerde senin başına dert olabilir.ne bileyim sevgilsi falan olsa ailenn kulağına gitse. ya da yanlış ufak bişey yapsa sahip çıkamadın olur.eğer çalışmak zorunda değilse kız kardeşin ailenn yanına düzgün bişekilde konuşarak geri gönder.evde okusun derslerine çalışsın kpssye falan hazırlansın.yeni de evlenmişsiniz kocan sana mı alışacak kardeşine mi.mrb arkadaşlar benim bir derdim var.umarım yardımcı olursunuz.simdi ben daha 6 aylık evliyim çalışıyorum esimde öyle.annem babam küçük bir memlekette yaşadığı için is imkanı yok 19 yaşındaki kız kardesimi benim yanıma gönderdiler.bir bucuk aydir bizim yanımızda.ne kadar kardeşim de olsa evde rahat degiliz esimle sürekli tartısıyoruz.kardesim de cok huysuz ve hayatı istediği gibi yaşamak isteyen burnunun dikine giden biri. anneme babama ne kadar soylesemde kardesimi ikna edip memlekete gönderemedik.esim evde rahat değil sonucta daha yeni evliyiz ne yapabiliriz.kardesim surekli iş arayısları içinde.ve ben caresizim ne yapacağımı bilmiyorum gitde diyemiyorum
kardeşinle konuşsan? ne bileyim kız başına çalışmak zor buralarda sen doğru düzgün dersine çalış güzel bi işin olsun falan desen.arkadaşlar haklısınız ama malesef annemlerle sürekli konusmama ramen onu alıp getiremediler.babam rahatsız epilepsi hastası o saten hiç karışmıyor sessiz kendi halinde. annem de beni anlamıyor o kadar konusmama ramen
Ailenle konuşmadan halledemezsin,yarın birgün eşin madem senin kardeşin biz de kalıyor benim kardeşim de bizde kalacak diyebilir.eşimle aram bozulcak ondan korkuyorum bütün duzenimiz herseyimiz değişti. hiç bana demeyin ailenle konus diye beni anlasalardi gondermezlerdi.lanet olsun ki bende aileme karşı tepki verebilen biri değilim cok sessiz kalıyorum.kardeşim dersen hiç birşey umrumda değil beni düşünen yok
Kusura bakma da,6 aylık evli kızlarının evine diğer kızını gönderen ailen kadar,bunu kabul eden sen,hep birlikte kocana ve evliliğine saygısızlık yapmışsınız.Senin eşin,19 yaşında bir genç kızın hem de asi diyorsun sorumluluğunu niye alsın.Kardeşini ikna etmek zorunda değilsin.Biz yeni evliyiz.Böyle yakışık almıyor eve dön deyip biletini alacaksın.Yoksa evliliğin çok yara alır.Tamir edemezsin.Yaptığınız büyük saygısızlık.Görümcen gelseydi kabul eder miydin.mrb arkadaşlar benim bir derdim var.umarım yardımcı olursunuz.simdi ben daha 6 aylık evliyim çalışıyorum esimde öyle.annem babam küçük bir memlekette yaşadığı için is imkanı yok 19 yaşındaki kız kardesimi benim yanıma gönderdiler.bir bucuk aydir bizim yanımızda.ne kadar kardeşim de olsa evde rahat degiliz esimle sürekli tartısıyoruz.kardesim de cok huysuz ve hayatı istediği gibi yaşamak isteyen burnunun dikine giden biri. anneme babama ne kadar soylesemde kardesimi ikna edip memlekete gönderemedik.esim evde rahat değil sonucta daha yeni evliyiz ne yapabiliriz.kardesim surekli iş arayısları içinde.ve ben caresizim ne yapacağımı bilmiyorum gitde diyemiyorum