arada kaldım

ama olmazki daha yeni evlisiniz siz, yeni olmasanız neyse

Geçici çözümlerle, kardeşinin evde huzurunu kaçırmak gibi ya da alavere dalavereyle kardeş evden gönderilmez.
Annenizle konuşursunuz.
Bu durumun uygun olmadığını onlarla birlikte yaşamasının doğru olduğunu güzelce ve çok net bir şekilde anlatırsınız.
Kardeş eve çağırılır.
Annem üzülmesin kardeşim kırılmasın diye verilen tavizler sonrasında sizi yorar.
Çünkü ne yazık ki kimse taviz vermiyor.
Aileniz anlayışlı olsaydı zaten o kardeşi yollamazdı..
19 yaşındaki koca genç kız da başkasının evine bu şekilde yerleşip huzur bozmazdı..

kocam benden boşanacak bu kız gitmezse evden diyin..belki ikna olurlar.

en doğrusu birçok arkadaşında yazdığı gibi konuyu ciddi şekilde annenizle konuşmanız biz daha 3 aylık evliydik eşimin erkek kardeşi 3 ay kadar bizde kaldı ben koca yaz evimde ne bir şort ne de bir askılı giyebildim çok dert etmedim nası olsa üniv.tercihleri yapacakta gidecek diye nitekimde gitti

Canım kız sorumluluğu almak ilerde senin başına dert olabilir.ne bileyim sevgilsi falan olsa ailenn kulağına gitse. ya da yanlış ufak bişey yapsa sahip çıkamadın olur.eğer çalışmak zorunda değilse kız kardeşin ailenn yanına düzgün bişekilde konuşarak geri gönder.evde okusun derslerine çalışsın kpssye falan hazırlansın.yeni de evlenmişsiniz kocan sana mı alışacak kardeşine mi.

çok şüküür evi yeri varmış uygun değil side kalması. anneniizn düşünmesi lazım

arkadaşlar haklısınız ama malesef annemlerle sürekli konusmama ramen onu alıp getiremediler.babam rahatsız epilepsi hastası o saten hiç karışmıyor sessiz kendi halinde. annem de beni anlamıyor o kadar konusmama ramen

eşimle aram bozulcak ondan korkuyorum bütün duzenimiz herseyimiz değişti. hiç bana demeyin ailenle konus diye beni anlasalardi gondermezlerdi.lanet olsun ki bende aileme karşı tepki verebilen biri değilim cok sessiz kalıyorum.kardeşim dersen hiç birşey umrumda değil beni düşünen yok

kardeşinle konuşsan? ne bileyim kız başına çalışmak zor buralarda sen doğru düzgün dersine çalış güzel bi işin olsun falan desen.

Ailenle konuşmadan halledemezsin,yarın birgün eşin madem senin kardeşin biz de kalıyor benim kardeşim de bizde kalacak diyebilir.

Ailenizde çok çok hata var.. Birincisi, yeni evlilerin yanına ergen çocuk gönderilir mi? Yani evlilik tek kişilik değil, eşinin de fikrini almaları gerekirdi.. İkincisi ise, her ne kadar kardeşin dahi olsa keşke kabul etmeseydin.. Kardeşinin başına bir iş gelse, ailen senden bilir. O sorumluluğu nasıl aldın.. Bence kartlarını açık oyna. Kardeşinle konuş.. Gitsin ailesinin yanına..

1- Kardeşin 19 yaşında ve tıpkı olması gerektiği gibi yani ergen haliyle ve tavrıyla davranıyor.
2- Kocanız da yeni evlisiniz ve özel paylaşımlarınız olması gereken bi zamanda kardeşniz yüzünden olmamasından dolayı gerilebiliyor ve ona göre tavır geliştirmiş durumda.Bu da gayet normal.
3- Siz ailenize ses çıkarmadığınız için YANLIŞ yapıyorsunuz.
4- Ailenizi ve özellikle ANNENİ suçlu buluyorum SENİNLE birlikte.
Devam edin bu şekilde kocanızla büyük bir kavga ve boşanmaya kadar giden bir süreci anneciğinle birlikte hazırlıyorsunuz.
Önerim : ANNENİZ VE SİZ kardeşnizi evinize gönderceksiniz.Nokta.

Kusura bakma da,6 aylık evli kızlarının evine diğer kızını gönderen ailen kadar,bunu kabul eden sen,hep birlikte kocana ve evliliğine saygısızlık yapmışsınız.Senin eşin,19 yaşında bir genç kızın hem de asi diyorsun sorumluluğunu niye alsın.Kardeşini ikna etmek zorunda değilsin.Biz yeni evliyiz.Böyle yakışık almıyor eve dön deyip biletini alacaksın.Yoksa evliliğin çok yara alır.Tamir edemezsin.Yaptığınız büyük saygısızlık.Görümcen gelseydi kabul eder miydin.

nazlıdenize katılıyorum. hadi kardeşinizin yaşı gereği bunu düşünemez ama anne ve babanız bir büyük olarak yanlış olduğunu kabul etmeleri gerekir. eşinizi bu konuda suçlamayın evliliğiniz tehlikeye girmesin. uygun yolla kardeşinizi ikna etmek zorundasınız

evimde istemiyorum değil de 19 yaşında bir ergenin sorumluluğunu almakta zorlanıyorum diyebilirsiniz bence ailenize.

kardeşim anlasaydı saten beni anlamıyor gitmek istemiyor benim size ne zararm var ne yapiyorum ki istemiyormusunuz evde diyor.anlayacak kapasite yok

eşiniz herhaliyle haklı.. Siz ailenizin yanına gidin bir kaç gün kardeşiniizi de alıp götürün. Eşimle boşanıyorum o eve gitmeyeceğim artık deyin..Bakalım ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…