Arabanın camına yumruk attı: (

Adamı delirtmişsiniz nazınızla isteklerinizle. Gidip kendiniz alamazdınız dimi cicilerinizi normal insan gibi illa adam o kadar işin arasında elinizden tutup götürecek, tabi daha da önemlisi hesabı ödeyecek... Biraz uzak durun sakinleşsin. Bir şeyler isteyip durmayı da bırakın.

Hersey hesapmi ? Nicin hesap ödetmek icin için gideyim onunla ? Onun begenmesi beraber vakit gecirmek hosuma gidiyo keza onunda ama işleri yogun diye aramizda sorun cikti:(

Hayırlı aksamalar ,

Çok uzgun ve yapacağımı bilmez bi halindeyim 2 aylık nişanliyim . Yarın damat görmeye gitcez 15 kisi felan ailecek . Nisanlimla daha önceden konuştuk bugün elbise almaya gitcektik yarın giymem için . Kendisi cok yogun çalışıyor olmasina rağmen beni kırmadı geldi ilk girdiğimiz yerden aldik.

eve girmemizle elbise bakmamiz 1 saat sürmedi. Ailesine hediyelik için outlet olan bulunduğumuz yere 15 20 dk uzaklikta bi yere gidelim dedim ..
Gidemeyiz cok isim var yarın musteri gelcwk.soz verdim beni bekliyolar (abisi ve elemanlari) dedi normalde oyle bisey demez sirun yapmaz garip geldi sinirlendim gezdirmedim ilk girdigimiz yerden aldik ya begenmeyip 3 5 ywre baksaydik nolcakti dedim vs.. uzadi ama beni genede goturdu yolda hizli gidiyo diye bağırdım kollarını sıktım ki o bana hiç. Bi şekilde bi sey yapmadi ..

Mağazanın onunde ozur diledi gel hayatim gidip bkalim dedi ama ben cok kirildim istemedim eve götür yada ben giderim felan dedim. magzadan geri çıkıp arabaya geldik cok soylendim bağırdım kollarını tuttum ki tirnagim bile geçmiş siddete meyilli biri değilim o an cok sinirlendim cok pismanim cok :KK43:

Sinirlendi Direksiyonu ve sonra cama yumruk atti ilk defa gördün onu oyle 7 yıldır sevgiliyiz şok oldum.

Cam çatladı paramparça oldu..
Saatlerce agladm tel kapatti gitmiyorum bi yere desi 6de gitmesi gerekirken 10 da gitti yanimdan alcaklarimizi aldık kötü davranmadi konuşmadı çok dusunceliydi.

ve kırmadı kizmadi ben şimdi ne diycem heekes anliycak saat 10 oldu yarin musteriye ne diycem sozunu bile tutamayan haysiyetsiz serefsizin tekiyim dedi..

Tel kapatti dukkana gitmiycem yüzüm. Yok arabaya ne diycem anliycaklar defolup gitcem yarin babami ara sizi alsin beni arayan olursa bilmiyorum yanımda yok de dedi biktim herseyden birakip gitcem artik dedi...

Yarın napcam ne diycem tel kapali ulasmiyorum beni eve bırakıp gitti asla biyke seylee yapmazdı çok. İşine evine bagli biri ..
millet benim.yuzunden.oldugunu anliycam ailecek ortaklar herkes arabayi sorcak tas atti desek tas atilmis gibi degil sol tarafta belli çok caresizim kafam allak bullak ne yapcam annesi babasi bisey dermi bana hakkimda ne düşünürler ilk defa onu boyle görüyorum cok korkuyorum: (
Hem şiddete meyillisiniz hem çok konuşuyorsunuz. Şimdiden böyle kolunu falan sıkıp,tırnak geçiriyorsunuz ilerde naparsınız acaba ? Korkulur valla sizden

Adama resmen şiddet uygulamışsınız ve ilerde evlendiğiniz de sorunları konuşarak sakince çözmek yerine, aynı şiddeti size uygulaması için kapı açmışsınız, o öyle biri değil asla yapmaz demeyin, arabanın camını yumruklayan adam hiçte tahmin ettiğiniz gibi biri değildir. Anlayışlı davranmamışsınız, hatalısınız.

Niçin bu kadar agir yargiliyorsunuz ? Zor bisey degildi istedgim sehir merkezine uzak bir yer tek gidemem arabam yok yarim saat iconde gelinebilirdi ondan beklemediğim bi sekilde bagirdi sinirlendi sok oldum yapmazdı böyle şeyler çünkü. Kendime hakim olamadim bi an dogru oldugunu savunmuyorum ortada bisey yokken bagirmasi kizmadi 140 150 ile gitmesi korktum kızdım o anlik biseydi
Adam onca işinin gücünün arasinda seni kirmamak adına gelmis yardımcı olmus zaten.cocuk gibi tripler tirnaklamalar falan.aman ben suan düşündükçe duvarları yumruklayasim geliyor.adam haklı kusura bakmayın.

Çocukta suç yok.Anlayışsız davranmışsın.Ayrıca ona üst üste fiziksel zarar vermişsin.O sana yapmamak için sinirle camı kırmış.Eğer karşılık verseydi şu an ayrılmış olurdun.Sen de ona zarar vermemelisin.Bu hareketlere sakın alıştırma kendini.Bence karşında seni çok seven ve idare eden biri var.Bu konuda hatalı olan sensin.

Erkekler alisveris sevmez mümkünse elbisenizi hediyenizi kendiniz secin alin.Adsmi canta gibi taşımayın heryere.bu ne sinir.evliliginiz zor gececek gibi

Ayrıl falan diyenleri anlamıyorum 13 senelik eşime aynılarını yapmaya cesaret edemem siz şiddet göstermişti iz adama... Hem neden bu ısrar tek gidin alışverişe hem onun ailesine hediye alıp hem onun burnundan getirmek tuhaf

Ve şu bitmek bilmez ayrılın yazıları burada genel bi bakış açısı zaten hiiiiçç kolay ca seversin nisanlanırsın hemen siler atarsın nolcak hiç yapıcı olmayın hep ayırınnň:duduk:

Korkma başka yere vuruyorsa sana birşey yapmaz. Bendede var.öyle deli. Sinirini alamayımca kapı yumruklardı yeni evliyken. :) düzeldi şükür. Ama sende az sık adamı biraz abartmışsın. İşi varsa vardır. O iş sayesinde birşeyler alabiliyorsunuz farkındaysan. Bir tek sen stresli değilsin. Erkeklerin stresi para kazanıp eşime yetecekmiyim,aile olucağız gibi sıkıntıları oluyor ve malesef onlara en çok stres yapan buyken, sen resmen adamı işinden etmişsin. Düzelir merak etme.

İkiniz de bunalıma mı girdiniz ne yaptınız, sağlıklı tepkiler göstermiyorsunuz. Sen tepkini kol sıkarak belli ediyorsun, o cama yumruk atarak erkeklik gösterisi yapıyor. Böyle giderseniz birbirinizin boğazını sıkmaya kadar vardırırsınız.

Bütün bi hırgürün üstüne bi de alcaklarımızı aldık demişsin inanamadım yazdıklarına
Tam ifade edememişsin kendini çok zorlandım anlamakta
Arabayı hızlı kullanarak ilk o başlatmış ve sen ondan beklemediğin için fazla tepki vermişsin kolunu çok sıkarak
Ama 7 yıllık flörtüm ilk kez böyle demişsin ya o çok manidar burda o kadar çok konu açılıyor ki böyle uzun flörtten sonra evlilikten pek hayır gelmiyor neyazıkki
Seni seviyor belliki kaybetmek istemiyor hoşlanmadığı durumlara katlanıyor(ki erkekler dugun hazirliklarini hiiiç sevmezler)bu da sabrını zorlamış anlaşılan ama verdigi tepkiler sağlikli degil ofke kontrol problemi var sanki
Evlilik terapistine gitmenizi öneririm nişanliliktan itibaren gidilmeli bence evlilik hazırlığı asıl böyle olmalı

Ayrıl falan diyenleri anlamıyorum 13 senelik eşime aynılarını yapmaya cesaret edemem siz şiddet göstermişti iz adama... Hem neden bu ısrar tek gidin alışverişe hem onun ailesine hediye alıp hem onun burnundan getirmek tuhaf
Ayrıl diyenlerin kendileri normal değil pek.ben burada kocam bana ofladı diyince ,tepkisi normal değil ayrıl diyenleri gordum.bildiginiz komedi :KK45:

Sonrada adama mana bulurlar keske doveymis seni bacom yaa. Blof yapmis sende yemissin. Yarina cikar merak etme. Evlilik stres seysi o. Bizde yasadik ama esim haksizdi ve cok konusmayi da sevmem. Sikinti etme yat dinlen.

Iki tarafta suclu niye bayana okadar yüklendiniz anlamadim.

Madem kiyafet almaya gelecem demis beyfendi bi zahmet tam gelseydi mirin kirin edecekti madem gelmeyeydi ustune bayan niye birkac yere ugrasaydik ne olurdu gibi söylemlerde bulunmasi normal nazim eşime nisanlima geçmeyecekse kime geceeck ustune nişanlısı araci hızlı sürmüş kendinizi arabada o hizla düşünün o anki korkuyla siz camdan seyr mi ederdiniz tirnaklamamsi iyi olmamis ama adamin yaptigida dogru degil..

Nisanlilik alışveriş sitresli dönemler oluyo gerek daha ılımlı olunmali her iki taraf icinde geçerli

Hayırlı aksamalar ,

Çok uzgun ve yapacağımı bilmez bi halindeyim 2 aylık nişanliyim . Yarın damat görmeye gitcez 15 kisi felan ailecek . Nisanlimla daha önceden konuştuk bugün elbise almaya gitcektik yarın giymem için . Kendisi cok yogun çalışıyor olmasina rağmen beni kırmadı geldi ilk girdiğimiz yerden aldik.

eve girmemizle elbise bakmamiz 1 saat sürmedi. Ailesine hediyelik için outlet olan bulunduğumuz yere 15 20 dk uzaklikta bi yere gidelim dedim ..
Gidemeyiz cok isim var yarın musteri gelcwk.soz verdim beni bekliyolar (abisi ve elemanlari) dedi normalde oyle bisey demez sirun yapmaz garip geldi sinirlendim gezdirmedim ilk girdigimiz yerden aldik ya begenmeyip 3 5 ywre baksaydik nolcakti dedim vs.. uzadi ama beni genede goturdu yolda hizli gidiyo diye bağırdım kollarını sıktım ki o bana hiç. Bi şekilde bi sey yapmadi ..

Mağazanın onunde ozur diledi gel hayatim gidip bkalim dedi ama ben cok kirildim istemedim eve götür yada ben giderim felan dedim. magzadan geri çıkıp arabaya geldik cok soylendim bağırdım kollarını tuttum ki tirnagim bile geçmiş siddete meyilli biri değilim o an cok sinirlendim cok pismanim cok :KK43:

Sinirlendi Direksiyonu ve sonra cama yumruk atti ilk defa gördün onu oyle 7 yıldır sevgiliyiz şok oldum.

Cam çatladı paramparça oldu..
Saatlerce agladm tel kapatti gitmiyorum bi yere desi 6de gitmesi gerekirken 10 da gitti yanimdan alcaklarimizi aldık kötü davranmadi konuşmadı çok dusunceliydi.

ve kırmadı kizmadi ben şimdi ne diycem heekes anliycak saat 10 oldu yarin musteriye ne diycem sozunu bile tutamayan haysiyetsiz serefsizin tekiyim dedi..

Tel kapatti dukkana gitmiycem yüzüm. Yok arabaya ne diycem anliycaklar defolup gitcem yarin babami ara sizi alsin beni arayan olursa bilmiyorum yanımda yok de dedi biktim herseyden birakip gitcem artik dedi...

Yarın napcam ne diycem tel kapali ulasmiyorum beni eve bırakıp gitti asla biyke seylee yapmazdı çok. İşine evine bagli biri ..
millet benim.yuzunden.oldugunu anliycam ailecek ortaklar herkes arabayi sorcak tas atti desek tas atilmis gibi degil sol tarafta belli çok caresizim kafam allak bullak ne yapcam annesi babasi bisey dermi bana hakkimda ne düşünürler ilk defa onu boyle görüyorum cok korkuyorum: (

Beni bu kadar bunaltsalar, kolumu falan sıksalar kafamla kırarım o camı. İnsana rahat verin azıcık. Erkeklerin büyük kısmı nişan düğün tantanasını sırf gelinlerin gönlü olsun diye çekiyor. Kız isteme, söz, nişan, düğün yetmemiş araya damat görme stresi eklemişsin. Bir şey olmaz, gelir yarın isteksizce. Foto falan da çekinir sanki çok mutlu gibi sosyal medyaya koyarsın merak etme.

Back