Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ceza aşaması şikayetimi geri çekmeseydim belli olurdu. Ben tutanak tutulunca ugrasmak istemedim adam askeri personeldi,korktu savcılık konusunu duyunca sicilime işlenir vs dedi özür diledi kazayı yapan da o değildi zaten,araba adamın üzerine diye uğraşmadım acıkçası. Ama kişiyi bulursanız değer kaybı davası vs açılabilir ek olarak,bu konu eski epey farkindaysanız o dönem varmıydı bu değer kaybı konusu bilemiyorum şu an yapılabiliyor.
Kamera kaydı bulursanız tespit ettirirsiniz kişiyi savcılığa verirseniz şayet. Polis bana öyle söylemişti, plakanın okunması gerekiyor tespit için tabi ama göründüğü halde okunmuyorsa onu inceleyip belirli bir süre sonra görünrüyü netleştirebiliyorlar (yoģunluktan dolayi sureç uzun surebiliyor)demişti yine polis bana zira plaka görünüyor ama okunmuyordu bizim kayıtta da ama incelemeye gitseydi plakayı da bulurdular savcılık talimatıyla. Ben savcıya vermiştim kayıtları,baktıracaktı ben vazgeçmeseydim.
Geçen sene bunu yazsaydınız haklısınız ama bu sene araba çok değerli ..bizden bile :)
Şaka bir yana arkadan çarptı deyince düz mantıkla sorular sormuş öküzgiller familyasından olurlar genelde