Arabama Çarpıp Kaçan Sürücü ve Eşimin tepkisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne acı ki eşinizin yaptığı aynı şeyi bende eşime yaptım :( o dönem çok borcumuz vardı rüyalarıma giriyordu resmen ve bir gün eşim arayıp kaza yaptım deyince aklıma maddi sıkıntılar, arabanın sigortasının olmaması ve bunun gibi bir sürü saçmalık gelip tepki göstermiştim ona :(( ve onun bana söylediği cümle bende iyiyim sağol oldu ve ben yıkıldım..
İnanın bunu eşinize bu şekilde söyleyin zaten vicdanı varsa ömrü boyu affedemez kendini zira ben hala kendimi affedemiyorum eşimi nasıl böyle kırabildim, nasıl gözüm kararıp bu kadar düşüncesiz olabildim diye...
Bu arada geçmiş olsun..

Teşekkürler arkadaşlar. Kamera kaydı aldım şimdi hastaneden, yarın mahkemeye vericem. Yok yere canım sıkıldı çarpıp kacanın yanına kalmasın. Dişardayım mesajlara bakamadım arkadaslar, teşekkürler hepinize.

2 aylik evliydim
esim beni hastaneye goturmek icin gelirken kaza yapmis olumden donmus
aradi ama ses tonundan hic sen nasilsin demek aklima gelmedi
ben gidemedim diye triplendim
ciddiyeti sonradan anladim cok kizdim kendime daha sonra

Halbuki esimi cok seviyorum neden sormadim telaslanmadim diye epey dusunmustum

Sesi cok olagandi siradan birsey sanmistim ve cok sogukkanliyim

Bu odunlugu bende yaptim ve cok kizdim kendime cok haklisiniz
gecmis olsun

Aynı odunluğu kuzenime yapmıştım, hafta sonu bi yere gidicektik beraber , üç gün önce aradı ben kaza yaptım araba pert oldu dedi,,, dediğim ilk şey" aferin sana, nasıl gidicez şimdi" olmuştu, ,, kızım ben araba pert oldu diyorum insan sana bişey oldu mu diye sorar diyerek fena bozmuştu beni.Hala aklıma geldikçe utanırım

Merhaba arkadaşlar,
Şu an sinirden elim ayağım titriyor desem abartmış olmam inanın.
Saat 13.30 gibi kızımı okuldan almak üzere yola çıktım, hafif trafik var dura kalka ilerliyoruz derken durdum ve durmamla arkamdaki aracın sol taraftan aracıma vurmasıyla başladı olaylar. Haliyle durdum dörtlüleri yakıp, indim araçtan ve arkamda bana çarpan kadınında insan olduğunu ve inip yanıma geleceğini sandım , yanılmışım maalesef. Aracıma baktım kafamı kaldırdım o saniyeler içinde bana çarpan kadın basmış gitmiş düşünebiliyormusunuz? Arkasına araç gelmiş ben plakasını bile alamadan gözden kayboldu kadın. Arkasından gittim o hırsla ama ışıklarda kaybettim aracı.
Eşimi aradım dedim arkadan çarptı kadın bana , eşim ne dese beğenirsiniz? Plakayı aldınmı? İnsan bir sorar ya , kızım yanımda olabilirdi , zarar görmüş olabilirdik , size birşey oldu mu der , yok adam bana sayıyorda sayıyor plakayı almalıymışım malıma sahip çıkmamışım vs neler neler. Tamam benimde malım kıymetli , tabiki bende istemem olsun ki zaten ben çarpmadım. Ben çarpmış olsam bile kaza yani bu adı üstünde. Olmuşla ölmüşe çare yokki.
Ve inanın bu benim ilk kazam, hergün arabamı sağa sola çarpmıyorum. Çizik bile yoktu aracımda o kadar dikkat ederim ama oldu işte.
Şu an o kadar kırgınım ki inanın çekip gidesim var. Bir insanın malı bu kadar mı kıymetli olur? İnsan bir sormazmi ya, bir geçmiş olsun size birşey olmasın demek çok mu zor?
2 defa kaza yaptı bir kez araba sormadım ben ona.
Kadına ayrı bir gıcığım inanın bulup yüzüne tükürüp sen nasıl insansın demek istiyorum. Yahu insan biraz nezaket gösterir, derki çarptım bu insanın malına zarar verdim, bir sorayım bakayım yok.
Çok moralim bozuk kızlar, inanın görmek istemiyorum eşimin yüzünü şu an.
Şimdi aradı neden ağlıyorsun diyor.
Birsey olmamış gibi.
Sadece dertlesmek istedim.

Belki eşiniz o anlık şokla öyle sormuştur. Nişanlıyken eşim kaza yaptığında, kaza yaptım demişti, iyi tamam görüşürüz diyip kapatmıştım telefonu uyku sersemiydim. Sonra dank etti, bu adam ne diyor yahu diye... Çok geçmiş olsun bu arada. Allahtan kızınız araba da değilmiş, size birşey olmamış.

Belki eşiniz o anlık şokla öyle sormuştur. Nişanlıyken eşim kaza yaptığında, kaza yaptım demişti, iyi tamam görüşürüz diyip kapatmıştım telefonu uyku sersemiydim. Sonra dank etti, bu adam ne diyor yahu diye... Çok geçmiş olsun bu arada. Allahtan kızınız araba da değilmiş, size birşey olmamış.
Çok teşekkür ederim.

2 aylik evliydim
esim beni hastaneye goturmek icin gelirken kaza yapmis olumden donmus
aradi ama ses tonundan hic sen nasilsin demek aklima gelmedi
ben gidemedim diye triplendim
ciddiyeti sonradan anladim cok kizdim kendime daha sonra

Halbuki esimi cok seviyorum neden sormadim telaslanmadim diye epey dusunmustum

Sesi cok olagandi siradan birsey sanmistim ve cok sogukkanliyim

Bu odunlugu bende yaptim ve cok kizdim kendime cok haklisiniz
gecmis olsun
Çok teşekkür ederim.

Ne acı ki eşinizin yaptığı aynı şeyi bende eşime yaptım :KK43: o dönem çok borcumuz vardı rüyalarıma giriyordu resmen ve bir gün eşim arayıp kaza yaptım deyince aklıma maddi sıkıntılar, arabanın sigortasının olmaması ve bunun gibi bir sürü saçmalık gelip tepki göstermiştim ona :KK43:( ve onun bana söylediği cümle bende iyiyim sağol oldu ve ben yıkıldım..
İnanın bunu eşinize bu şekilde söyleyin zaten vicdanı varsa ömrü boyu affedemez kendini zira ben hala kendimi affedemiyorum eşimi nasıl böyle kırabildim, nasıl gözüm kararıp bu kadar düşüncesiz olabildim diye...
Bu arada geçmiş olsun..
Çok teşekkür ederim. Erken geldi beraber gittik karakola ama bozuguz hala, hiç umrunda değil.

Hastaneden kamera kaydi aldim uzak ama görünüyor kaza. Karakola gittim mahkemeye vermelisiniz plaka olmadığı için dendi. Trafik suçları için birim varmış oraya gidecegim yarın. Bencede yanina kalmamalı.
canim o sekilde bisey cikmiyor. Eger tanidigin var da t4afik subede filan ruhsattan bulup kadini arayip ben sizi buldum gelin benim hasarimi karsilayin yoksa mahkemeye verecem diye gozunu korkutursaniz ancak. Diger turlu cok zorlaniyorsunuz. Ozellikle buyuk sehirdeyseniz.
Biz iki kere yasadik. Birinde bildigin kaza yasadik ama adam basti gitti polisi aradik cok merkezi biryer plakayi verdik bulamadilar sozde
daha gecen ki karda duran arabaya carpmislar biz gormedik bile. Benimkiyle birlikte bir arabaya daha onun ki daha kotuydu once ona carpmis kaymis duramamis bir de bizimkine gelmis. Sagolsun esnaf plakayi almis haber verdi polis vs. Bisey cikmayacagi belliydi ki diger adam bir sekilde onu bulmus biz deo arada bulabilecek tanidik vardi onu hallediyorduk. Adam geldi pasa pasa iki arabanin da kagitlarini imzaladi.
Iyi ki erkek degilim diye sukrediyorum boyle konularda cunku adami carpti diye degil de kacti diye dovebilirdim.

canim o sekilde bisey cikmiyor. Eger tanidigin var da t4afik subede filan ruhsattan bulup kadini arayip ben sizi buldum gelin benim hasarimi karsilayin yoksa mahkemeye verecem diye gozunu korkutursaniz ancak. Diger turlu cok zorlaniyorsunuz. Ozellikle buyuk sehirdeyseniz.
Biz iki kere yasadik. Birinde bildigin kaza yasadik ama adam basti gitti polisi aradik cok merkezi biryer plakayi verdik bulamadilar sozde
daha gecen ki karda duran arabaya carpmislar biz gormedik bile. Benimkiyle birlikte bir arabaya daha onun ki daha kotuydu once ona carpmis kaymis duramamis bir de bizimkine gelmis. Sagolsun esnaf plakayi almis haber verdi polis vs. Bisey cikmayacagi belliydi ki diger adam bir sekilde onu bulmus biz deo arada bulabilecek tanidik vardi onu hallediyorduk. Adam geldi pasa pasa iki arabanin da kagitlarini imzaladi.
Iyi ki erkek degilim diye sukrediyorum boyle konularda cunku adami carpti diye degil de kacti diye dovebilirdim.
Sizedr çok geçmiş olsun. Karakolda maalesef tanıdığım yok. Ama ilgilendiler muhakkak basvurun dediler, kayıt olması islerine yarayabilirmis. İslek bir cadde ve saat , adres verin bulunur dediler.
Inşallah bulunur, kaza olur ama kacmak neyin nesi.

Merhaba arkadaşlar,
Şu an sinirden elim ayağım titriyor desem abartmış olmam inanın.
Saat 13.30 gibi kızımı okuldan almak üzere yola çıktım, hafif trafik var dura kalka ilerliyoruz derken durdum ve durmamla arkamdaki aracın sol taraftan aracıma vurmasıyla başladı olaylar. Haliyle durdum dörtlüleri yakıp, indim araçtan ve arkamda bana çarpan kadınında insan olduğunu ve inip yanıma geleceğini sandım , yanılmışım maalesef. Aracıma baktım kafamı kaldırdım o saniyeler içinde bana çarpan kadın basmış gitmiş düşünebiliyormusunuz? Arkasına araç gelmiş ben plakasını bile alamadan gözden kayboldu kadın. Arkasından gittim o hırsla ama ışıklarda kaybettim aracı.
Eşimi aradım dedim arkadan çarptı kadın bana , eşim ne dese beğenirsiniz? Plakayı aldınmı? İnsan bir sorar ya , kızım yanımda olabilirdi , zarar görmüş olabilirdik , size birşey oldu mu der , yok adam bana sayıyorda sayıyor plakayı almalıymışım malıma sahip çıkmamışım vs neler neler. Tamam benimde malım kıymetli , tabiki bende istemem olsun ki zaten ben çarpmadım. Ben çarpmış olsam bile kaza yani bu adı üstünde. Olmuşla ölmüşe çare yokki.
Ve inanın bu benim ilk kazam, hergün arabamı sağa sola çarpmıyorum. Çizik bile yoktu aracımda o kadar dikkat ederim ama oldu işte.
Şu an o kadar kırgınım ki inanın çekip gidesim var. Bir insanın malı bu kadar mı kıymetli olur? İnsan bir sormazmi ya, bir geçmiş olsun size birşey olmasın demek çok mu zor?
2 defa kaza yaptı bir kez araba sormadım ben ona.
Kadına ayrı bir gıcığım inanın bulup yüzüne tükürüp sen nasıl insansın demek istiyorum. Yahu insan biraz nezaket gösterir, derki çarptım bu insanın malına zarar verdim, bir sorayım bakayım yok.
Çok moralim bozuk kızlar, inanın görmek istemiyorum eşimin yüzünü şu an.
Şimdi aradı neden ağlıyorsun diyor.
Birsey olmamış gibi.
Sadece dertlesmek istedim.

Çok geçmiş olsun erkelerin çoğu böyle sanırım, bugün ben kaza yapsam (Allah korusun tabi) eşimin vereceği tepki de farklı olmaz sanırım. Adam hala ben araba kullanırken yanımda otururken dır dır etmeyi bırakmadı yıllardır. Bazen çok kızıyorum ama değişmiyor...

Canım benim neden dursun kadın ? Suçlu o zaten çarpan o , para cezası ödemesi gereken de o , bulmuş bir boşluk tüymüş keşke sen arabandaki hasara bakmadan evvel almış olsaydın plakasını.. Dediğin gibi olmuşla ölmüşe çare yok ama erkekler bu konularda biraz detaycı olabiliyorlar. Keza ''kadınlar araba kullanamaz'' algısı var her erkekte, çok takılma derim ben böyle şeylere yahu şimdi sinirlisin kaza atlatmışsın falan ama eşin sonuçta ? Beraber ödeyeceksiniz o aracın borcunu da, bir şey olmaz arabada çok hasar vardıysa da 2 gün eşin alıversin çocuğunuzu okuldan :) Sıkma canını, geçmiş olsun tekrardan

Canım benim neden dursun kadın ? Suçlu o zaten çarpan o , para cezası ödemesi gereken de o , bulmuş bir boşluk tüymüş keşke sen arabandaki hasara bakmadan evvel almış olsaydın plakasını.. Dediğin gibi olmuşla ölmüşe çare yok ama erkekler bu konularda biraz detaycı olabiliyorlar. Keza ''kadınlar araba kullanamaz'' algısı var her erkekte, çok takılma derim ben böyle şeylere yahu şimdi sinirlisin kaza atlatmışsın falan ama eşin sonuçta ? Beraber ödeyeceksiniz o aracın borcunu da, bir şey olmaz arabada çok hasar vardıysa da 2 gün eşin alıversin çocuğunuzu okuldan :) Sıkma canını, geçmiş olsun tekrardan
Teşekkür ederim, ben kendim gibi bildim araçtan inip hasarıma baktım. Dedimki insandır ama değilmiş. Dün akşam avukatımızi aradık. Al kayıtları direk savcılığa git suç duyurusunda bulun, polis şıp diye bulur dedi. Dilekçemi yazdım, krokimi çizdim. Gidip suç duyurusunda bulunacağım bugün. Utanmaz kadın görsün öyle kaçabiliyormuymuş. Peşini bırakmayacağım asla. O kadar doluyum ki. Uğraşacağım kararlıyım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back