• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları araba secımınde yardım..

niye böyle büyük çıktı bilmiyorum..üstüne tıklayınca sanırım küçük görebilirsin..o halde 1 tane yeter çünkü çok büyük oldu

sağol canım çok teşekküederim bunu alıcam karar verdim en kısa zamanda gidip yakından görmem lazım

beyazbulut canım bendede pıer cardın var ve çok memnunum aynen o kadar katlanıyo yer kaplamıyo diğerleri gibi

aaa bende kulanan birilerini arıyom sitede yanıbaşımda varmış meğerkaydirigubbakcemile3 teşekkürederim canım en mantıklısı bunu almak hem çif yönlü hafifde diyorsunuz

my.php
[/URL][/IMG]

meraba ben elele diye bir markanın arabasını aldım arkadaşlar o kadar rahat ki 0 yaştan itibaren kullanılabiliyor. bütün parçaları yıkanabiliyor ayrıca rüzgara karşı çift yönlü oluşu çok iyi ben 2 aylık prensesimle çok rahat kullanabiliyorum bebek arabası alacak arkadaşlarıma tavsiye ederim....

bende bi ara araştırmaktan beynim sulanmıştı kafamçokkarıştı
araştırmalarım sonucu gördümki hiç bi araba bütün istediklerimi karşılamıyor.ondan sonra çokta düşünmedim bayb2go çift yönlüsünü alıverdim memnunum.:smiley-cool:

öncelikle yaradanım bebişlerinizi sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin.
nacizane bende yaşadığım tecrübeyi anlatayım.bende aynı sizler gibi hevesle araba arayışındaydım.kraftın oto koltuklusunu aldım.tek ellede kolayca katlanabiliyordu. öncelikle şunu düşünün bebeğiniz hangi ay doğacak.ve siz doğduğu ayda ne kadar dışarı çıkıp arabayı kullanacaksınız.benim oğlum temmuz 26 da doğdu.oto koltuğunu kullandık evet ,çok gezebileceğimiz yerler olmadığı için arabayı pek kullanmadık.alışverişe gittiğimizde oto koltuğunu arabayı çıkarıp koltuğu takmak yerine alışveriş sepetine koymak daha kolay oldu.oto koltuğu normalde 12 ayına kadar kullanılıyor ama benin oğlum biraz iri olduğu için 6 aydan sonra sığmadı.
şunu düşünün arabayı ne kadar kullanabileceksiniz.
özel arabanız yoksa dolmuş ve otobüse tek başınıza arabayı katlayıp taşıyabilecekmisiniz.bunu tek elle yapmalısınız bebeğiniz kucağınızda olacak ve eşyalarıda olcak unutmayın.
bebeğinizin ilk 6 ayı kışa denk geliyorsa ve çok arabaya ihtiyacınız olmayacaksa almayın sonra benim gibi koycak yer ararsınız.
kendi arabamız olmasına rağmen arabayı çıkar katla koy inanın hangisi olursa olsun yer kaplıyor.
bende çareyi oğlum 6 ayına gelince chicco baston almakta buldum. inanın öyle rahatki 4 kilo yer kaplamıyor rahatlıkla dolmuşa otobüse biniyorsun
oğlum 5 yaşına gircek hala kullanıyorum 18 kiloya kadar taşıyor ama benim canavar 24 kilo eşyada asıyorum çok sağlam yani
çok soğuk yağmur düşünmeyin zaten o kadar kötü bir havada mecbur olmadıktan sonra bebeğinizle çıkmazsınız.tamamen örten naylon örtüsü var zaten.
valla ben diğerine 2004 yılında 300 ytl verdiğime yanıyorum.birkaçkez kullandım atsam atamıyorum kendi evim ama koycak yer sorun oluyor.ikinciye saklıyorum napim.
chicco nun bastonuna verdiğim 100 ytl helal olsun 4 senedir kullanıyorum çok kirlenirse banyoda yıkayıp balkonda kurutuyorum
kullanması hafifliği az yer kaplaması en büyük avantaj

Son düzenleme:
ben dün kraft tın 2009 model matrıx modelini aldım içinin genişliğini ve kumaşını değiştirmişler grili kırmızılı park yatağınla takım aldık çok hoşuma gitti kullanımıda rahat evin içinde sürüyorum 8 aylık hamileğimde:CüvCüv:rüzgarlığı falan aşağıya kadar iniyor travel sistem. kaplanınca yerde kaplamıyor.çok şık duruyor.hoşumuza gittik aldık kötü mü yapptık yani şimdi yazdıklarınızı okuyunca.araba birazda şık olmalı ya o enıgma falan açıkcası ben pek beğenmedim inşallah memnun kalırım.sonuçta milyon tane ürün var piyasa da en ucuzundan en pahalısına ve bunları kullanan memnun olan bir o kadar da tüketici var.birinizde kraftta adi demiş 430tl lik bir araba 200 tl.arabanın yanında nasıl adi olabiliyor anlamadım.

öncelikle yaradanım bebişlerinizi sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin.
nacizane bende yaşadığım tecrübeyi anlatayım.bende aynı sizler gibi hevesle araba arayışındaydım.kraftın oto koltuklusunu aldım.tek ellede kolayca katlanabiliyordu. öncelikle şunu düşünün bebeğiniz hangi ay doğacak.ve siz doğduğu ayda ne kadar dışarı çıkıp arabayı kullanacaksınız.benim oğlum temmuz 26 da doğdu.oto koltuğunu kullandık evet ,çok gezebileceğimiz yerler olmadığı için arabayı pek kullanmadık.alışverişe gittiğimizde oto koltuğunu arabayı çıkarıp koltuğu takmak yerine alışveriş sepetine koymak daha kolay oldu.oto koltuğu normalde 12 ayına kadar kullanılıyor ama benin oğlum biraz iri olduğu için 6 aydan sonra sığmadı.
şunu düşünün arabayı ne kadar kullanabileceksiniz.
özel arabanız yoksa dolmuş ve otobüse tek başınıza arabayı katlayıp taşıyabilecekmisiniz.bunu tek elle yapmalısınız bebeğiniz kucağınızda olacak ve eşyalarıda olcak unutmayın.
bebeğinizin ilk 6 ayı kışa denk geliyorsa ve çok arabaya ihtiyacınız olmayacaksa almayın sonra benim gibi koycak yer ararsınız.
kendi arabamız olmasına rağmen arabayı çıkar katla koy inanın hangisi olursa olsun yer kaplıyor.
bende çareyi oğlum 6 ayına gelince chicco baston almakta buldum. inanın öyle rahatki 4 kilo yer kaplamıyor rahatlıkla dolmuşa otobüse biniyorsun
oğlum 5 yaşına gircek hala kullanıyorum 18 kiloya kadar taşıyor ama benim canavar 24 kilo eşyada asıyorum çok sağlam yani
çok soğuk yağmur düşünmeyin zaten o kadar kötü bir havada mecbur olmadıktan sonra bebeğinizle çıkmazsınız.tamamen örten naylon örtüsü var zaten.
valla ben diğerine 2004 yılında 300 ytl verdiğime yanıyorum.birkaçkez kullandım atsam atamıyorum kendi evim ama koycak yer sorun oluyor.ikinciye saklıyorum napim.
chicco nun bastonuna verdiğim 100 ytl helal olsun 4 senedir kullanıyorum çok kirlenirse banyoda yıkayıp balkonda kurutuyorum
kullanması hafifliği az yer kaplaması en büyük avantaj

teşekkürler silagül'cüğüm a.s.

graco baston pusetim var çift yönlü olmaması dışında memnunum.. arabanın arkasını kaplıyo baston olmasına rağmen yani.. kaba bişey alsaydım napardım bilmem..

slm kizlar bende kendi bebek arabami önermek istiyorum size türkiyede varmi bilmiyorum ama olmasi lazim cünkü cok görmüstüm ana kucagiyla beraber takiliyo cokta raht vede hafif kücük üstelikte yer kaplamiyo simdi kücük bi tanitim filmi koyacam ondan izleye bilirsiniz canlarim

Quinny products

ben de bu haftasonu aldım
markası trends for kids buuggster s
3 tekerlekli.6.5 kilo ağırlığı.
maxi cosi ana kucağı ile kullanılabiliyor.ana kucağını maxi cosi aldım
aslında pusetide maxi cosi alıcaktım ama bu modeli çok tavsiye eden oldu bana.
jokerden aldım
649 puset 349 ana kucağı idi
1000 ytl yede 200 tl hediye çeki verdi.
onunlada birsürü şey aldım.
ama kampanya 30 nisanda bitiyor.

canım bende Quinny Buzz var tam bir rezalet kime sorsam memnun degil tek basına katlayıp bagaja koyamıyorsun cok agır...kızım 8 aylık oldu ve bebegim agırlastıkca arabayı kullanman imkansızlasıyor.. quinny si olan herkes mecburen ikinci bi araba alıyor ki ben gecen sene 1500 civarında almıstım arabayı..su anda inglesina yada peg perego alıcam bir tane herkes coook memnun

merhaba, ben 27 haftalığım. quinny buzz bana da çok ağır gelmişti. iyi ki almamışım. araba koltuğuyla birlikte quinny zapp aldım. gözüme çok pratik gözüktü. kullanınca göreceğiz artık

tavsiye etmem dediği gibi yıkanmıyor silinerek temizleniyor atlanta modelini aldım hiç kullanamadık kaldırıp indirmek çok zor ağır bir kere
şimdi chıccodan sipariş ettim onu alcam baston puset hem hafif oluyomuş hem de yer kaplamıyor

Back