- Konu Sahibi blackbird87
niye böyle büyük çıktı bilmiyorum..üstüne tıklayınca sanırım küçük görebilirsin..o halde 1 tane yeter çünkü çok büyük oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beyazbulut canım bendede pıer cardın var ve çok memnunum aynen o kadar katlanıyo yer kaplamıyo diğerleri gibi
beyazbulut canım bendede pıer cardın var ve çok memnunum aynen o kadar katlanıyo yer kaplamıyo diğerleri gibi
öncelikle yaradanım bebişlerinizi sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin.
nacizane bende yaşadığım tecrübeyi anlatayım.bende aynı sizler gibi hevesle araba arayışındaydım.kraftın oto koltuklusunu aldım.tek ellede kolayca katlanabiliyordu. öncelikle şunu düşünün bebeğiniz hangi ay doğacak.ve siz doğduğu ayda ne kadar dışarı çıkıp arabayı kullanacaksınız.benim oğlum temmuz 26 da doğdu.oto koltuğunu kullandık evet ,çok gezebileceğimiz yerler olmadığı için arabayı pek kullanmadık.alışverişe gittiğimizde oto koltuğunu arabayı çıkarıp koltuğu takmak yerine alışveriş sepetine koymak daha kolay oldu.oto koltuğu normalde 12 ayına kadar kullanılıyor ama benin oğlum biraz iri olduğu için 6 aydan sonra sığmadı.
şunu düşünün arabayı ne kadar kullanabileceksiniz.
özel arabanız yoksa dolmuş ve otobüse tek başınıza arabayı katlayıp taşıyabilecekmisiniz.bunu tek elle yapmalısınız bebeğiniz kucağınızda olacak ve eşyalarıda olcak unutmayın.
bebeğinizin ilk 6 ayı kışa denk geliyorsa ve çok arabaya ihtiyacınız olmayacaksa almayın sonra benim gibi koycak yer ararsınız.
kendi arabamız olmasına rağmen arabayı çıkar katla koy inanın hangisi olursa olsun yer kaplıyor.
bende çareyi oğlum 6 ayına gelince chicco baston almakta buldum. inanın öyle rahatki 4 kilo yer kaplamıyor rahatlıkla dolmuşa otobüse biniyorsun
oğlum 5 yaşına gircek hala kullanıyorum 18 kiloya kadar taşıyor ama benim canavar 24 kilo eşyada asıyorum çok sağlam yani
çok soğuk yağmur düşünmeyin zaten o kadar kötü bir havada mecbur olmadıktan sonra bebeğinizle çıkmazsınız.tamamen örten naylon örtüsü var zaten.
valla ben diğerine 2004 yılında 300 ytl verdiğime yanıyorum.birkaçkez kullandım atsam atamıyorum kendi evim ama koycak yer sorun oluyor.ikinciye saklıyorum napim.
chicco nun bastonuna verdiğim 100 ytl helal olsun 4 senedir kullanıyorum çok kirlenirse banyoda yıkayıp balkonda kurutuyorum
kullanması hafifliği az yer kaplaması en büyük avantaj