• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları araba secımınde yardım..

kızlar bende bunu düşünüyorum almayı piercardin enigma bide aklımda ama katlanınca çok fazla yer kaplıyomu acaba kullanan varsa söyleyeblirmi

Son düzenleme:
dediğim diğer arabada bu kullanan arkadaşlar katlanmış hali hakında bilgi verebilermi birde hafifmi

taşıma koltuğumuzda bu çok kaliteli bebek içine gömülmüyor arabasını almadık yalnız buda çok ağır

Son düzenleme:
saraçhane neresi oluyor :uhm:ben avrupa yakasındayım ben tarvel sistem istemiyorum sadece araba lazım ama belki tek arabayıda satıyorlardır

canım bende avrupa yakasındayım
sarachane bebek arabalarının pusetlerın park yataklaın cesıt cesıt satıldıgı yer
fatıh cıvarında topkapıya gıderken köprü altında

canım bende avrupa yakasındayım
sarachane bebek arabalarının pusetlerın park yataklaın cesıt cesıt satıldıgı yer
fatıh cıvarında topkapıya gıderken köprü altında

teşeşkkürederim canım sağol ben park yatağınıda taşıma koltuğunuda eminönünde irem bebeden aldım şimdi araba araştırıyorum saraçhaneyede bakarıma.s.

bu arabayı cok övuyorlar travel sıstemı sarachanede nakıt 300 tl ye bırakıyorlar bılgınız olsun.........

pekı bunun agırlıgı nasıl hantalmı travel olarak resmı varmı sende
eger oyleyse annem ıstanbulda ona aldırırım:emir_bebek:
bebek arabasına onem verdıgımden cok kafam karıstı yawbenneyaptımki

pekı bunun agırlıgı nasıl hantalmı travel olarak resmı varmı sende
eger oyleyse annem ıstanbulda ona aldırırım:emir_bebek:
bebek arabasına onem verdıgımden cok kafam karıstı yawbenneyaptımki

agırlıgı chıccoyla aynı canım yalnız 4 tekerıde 360 derece dönuyo ve cıft taraflı kulanım özellıgı var chıcconun böle bır özellıgı yok

4(4).jpg
2(10).jpg

BEBEĞıNıZıN RAHATI VE SAĞLIĞI SıZıN HUZURUNUZ ıÇıN

PıERRE CARDıN 2007 SERıSıNDEN ŞIK BıR SEÇıM

BU BEBEK ARABASI DÖRDE KATLANARAK SıZE RAHATLIK SAĞLAR.

Pierre Cardinin Alüminyum Özel Seri arabalarından bu travel modelin en önemli özelliklerinden biri bebek arabasının dörde katlanabilmesi ve taşırken ve evde yada arabada az yer tutarak anne babalara kullanım kolaylığı sağlamasıdır.
Pierre Cardin Travel Sistem Bebek Arabası 5 nokta emniyet kemerine sahiptir.
Ayarlanabilir itme kolu anne ve babalara sürüş kolaylığı sağlar.
Koldan pratik kapanma düğmesi ile rahatlık sağlar.
Alüminyum konstriksiyonu ile hafif bir arabadır.
Bebek arabasına kolay monte edilebilien taşıma koltuğunu arabanızda bebek oto koltuğu olarak da kullanabilirsiniz.
Kullanışlı alt sepete sahiptir.
Bebek sırt dayanağı tam yatabilir.
Bebek arabasını 0-36 ay, taşıma koltuğunu 0-7 ay kullanabilirsiniz.
2 yıl Pierre Cardin garantisindedir.

Son düzenleme:
bende cok arastırdım aslında pıerre cardının bu modelı tam benım ıstedıgım gıbı
ama ben kumasını begenmıyorum chıcco kadar rahat gelmıyo bana nedense ama emın ol özellıklerı chıccoya gore cok daha fazla

evet bende hantallıgı olmasa gozum kapalı cıhıcco alırım ama hantallıgı benı korkutuyor pıer kardınınde katlanınca bıraz daha kucuk oluyomus olmazsa bıde pıercardının modellerıne bakayım -tatlicadiarzu-

valla kızlar ben de bir arkadaş aldı iyi diye almıştım ama
pişman oldum chiicconunkini aldım bende
alacaksanız bebeğin yüzü size bakan şekilde olanlardan aldın yani bide hafif olmasına dikkat edin çok zorluk oluyor

kızlar bende bunu düşünüyorum almayı piercardin enigma bide aklımda ama katlanınca çok fazla yer kaplıyomu acaba kullanan varsa söyleyeblirmi

işte benimki bu ama bu kadar rahat bi araba görmedim ben her kullanan söylüyo harika diye..

meraklısı çokta sürmenin..gamyoncuiremsu

hüzünyılı harikasın katlanmış halini merak ediyodum bende en iyisi gidip yakından incelemek

Back