- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.884
- 723
- Konu Sahibi blackbird87
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geöen yıl chicconu ikiz arabasını almıştım nasip olmadı ikizlerime bu senede hamile kalınca tek değiştirmeye gittim ve bununla değiştirdik
kullanımı gösterdiler çok rahat pratik özellikleride güzel aldık aslında çok erken ama mecburen değişim olduğpu için inşallah Rabbim kullanmaytı nasip eder bu sefer ayrıca fiyat indirimi yapıyo burası değişim yaptığım yer
Pierre Cardin Enigma Çift Yönlü Bebek Arabası
Pierre Cardin PS 372 Anakucağı 0-13 Kg
ben de bu aralar bebek arabası araştırmasındayım.genelde herkes chicco tavsiye ediyor ama benim için öncelik CE belgesi olması. birde kolay kullnabilmeme. baston pusetler eminim dah hafifdir ama kolları 2 yönlu olmuyor ya o yuzden düşündürücü ruzgar ve yagmur düşünürsek..ama birde tek başıma bi yere giderken minibüse falan nasıl binerim diye düşünüyorum açıkcası...ufff çok kararsızım saaraçhane gerçekten çok uygun fiyat açısından ama ben gitmeden karar vermek istiyorum çünkü satıcılar satmak istediği malı çok iyi pazarlayıp aklında olmayan bişeyi bile aldırabiliyor.şimdilik pierrecardın ve chicco arasında gidip geliyorum...ayrıca travel sistem olması konusundada çok farklı görüşler var bazı arkadaslr kesinlikle ana kucagı olanlardan memnun kimileride onu hiç kullanmadıklarını söylüyorlar....
kaliteli bişey alıp senelerce kullanmak en ideali..
beyaz bulut ben kullanıyorum..2020 yi.çok memnunum.katlanınca çok yer kaplamıyor.bagaja sığıyor..biraz bekle sana katlı hani göndereyim..6,5 kilo bu arada.tek elle taşınıyor.